Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:30:56
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Ja nisam htela da nabrajam jer bi nekoga sigurno izostavila... Zene,volela bih kad bi mogle sve da se negde nadjemo... Tako je,Nensi
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:33:25
|
|
|
|
nala
|
Dado81, Nensi, nas dve se vidimo 23.12. ako Bog da Volela bih i ja sve devojke da upoznam, ali mislim da je odjednom = "nemoguca misija".
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:34:34
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ja ne želim nikog da upoznam jer ni mene ne želi niko Ti si moja neostvarena zelja
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:43:53
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: marince Zaboravih Trcu,bubicu i Dunju
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:44:16
|
|
|
|
Shishica
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Evo ja želim da upoznam sve one koje drugi ne žele da upoznaju! Svi za jednog baksuza, jedan za sve
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:44:43
|
|
|
|
Shishica
|
A samo je jedna trebala da se pozali i onda sve .. kao deca smo
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:49:47
|
|
|
|
nala
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A samo je jedna trebala da se pozali i onda sve .. kao deca smo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:50:02
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja kad sam se pozalila,odjednom sve hoce da me upoznaju
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:51:23
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: nala Dado81, Nensi, nas dve se vidimo 23.12. ako Bog da Volela bih i ja sve devojke da upoznam, ali mislim da je odjednom = "nemoguca misija". Ja jedva cekam 23.12.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:13:45
|
|
|
|
nala
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Ja jedva cekam 23.12. Takodje
< Poruku je uredio nala -- 9.12.2010 18:16:50 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:18:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica IZVORNA PORUKA: Snelle Evo ja želim da upoznam sve one koje drugi ne žele da upoznaju! Svi za jednog baksuza, jedan za sve ura
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 18:22:19
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:26:09
|
|
|
|
nala
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ih sta cemo mi iz Banja luke Pa nista, organizovacemo neko druzenje kod vas ako nas primate. Mozete i vi kod nas pre toga da vidite kakvi smo domacini.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:30:08
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: nala Dado81, Nensi, nas dve se vidimo 23.12. ako Bog da Volela bih i ja sve devojke da upoznam, ali mislim da je odjednom = "nemoguca misija". Ja jedva cekam 23.12. Sta to imate 23.12. ako nije tajna? Malo sam ljubomorna na vas Beogradjanke !!!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:32:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: nala Dado81, Nensi, nas dve se vidimo 23.12. ako Bog da Volela bih i ja sve devojke da upoznam, ali mislim da je odjednom = "nemoguca misija". Ja jedva cekam 23.12. Sta to imate 23.12. ako nije tajna? Malo sam ljubomorna na vas Beogradjanke !!! sve je javno draga DEDA MRAZ 23.12.2010.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:39:48
|
|
|
|
dunja RR
|
...BubaMiru našu dragu, sada me podsetila
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:44:31
|
|
|
|
Alexis79
|
Aaaaaa pa lepo se provedite zene... I da ne bude zabune sve ste dobrodosle u Kragujevac,i javite se ako dolazite. Ja sam jedno druzeljubivo bice
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:54:07
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A samo je jedna trebala da se pozali i onda sve .. kao deca smo Najlepše tako,uvek deca u duši I ja bih tako rado da sam bliže,ali naću ja načina sled.okupljanje da vas vidim.. Iva i sve devojke koje su daleko
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:03:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 coveceeeeeeeeeeeeeeee zaboravih mog somunaaaaaaaaa Samo te pratim ...hahahahaha Na prvom mestu ovu moju Prety ... New Mom, Maslinicu priju moju , Anitu, Iwanu , Nensi, Engimengi,Snelle, Shishiiii ,Minavb,Cipiripi, Dunju, lanajelena, Buhla, Lilyt, Oti, Micketa, Marince, Dora, Gagana.. malo nezahvalno nabrajati nekog uvek izostavim....
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 9.12.2010 20:10:22 >
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 20:15:31
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:16:53
|
|
|
|
anajid
|
Gagi da znas i ja sam to primetila!Ni da nas upozna!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:17:46
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: gagi Nas bosanke nece niko ni da upozna Jes Gagi,ko nas sljivi! Al ti se ne javljaj,tebe je bar cini mi se Nedja nabrojala i mozda jos ko,mene niko ,nekada davno LanaJelena ,e pa necu ni ja nikoga,i kada dodjem u B.G. nikom necu da se javim,eto vam sada,i nemoj da placete za mnom
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 20:17:57
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:19:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: gagi Nas bosanke nece niko ni da upozna Jes Gagi,ko nas sljivi! Al ti se ne javljaj,tebe je bar cini mi se Nedja nabrojala i mozda jos ko,mene niko ,nekada davno LanaJelena ,e pa necu ni ja nikoga,i kada dodjem u B.G. nikom necu da se javim,eto vam sada,i nemoj da placete za mnom eto sad.... a ja idem po forumu i citam koga ima pa prepisujem , nemoze se covek setiti.... ja sam uvek za druzenje sa mojim Ringerajkama..
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:20:04
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Jao Jelena Brzo će nam septembar Snelle jel to septembar 2011
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Кревети на спрат.пеперутка16Да/не и зашто?Да. (
0%)
Не. (
60%)
Не знам. (
40%)
Ukupan broj glasova: 5Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!