Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:30:56
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Ja nisam htela da nabrajam jer bi nekoga sigurno izostavila... Zene,volela bih kad bi mogle sve da se negde nadjemo... Tako je,Nensi
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:33:25
|
|
|
|
nala
|
Dado81, Nensi, nas dve se vidimo 23.12. ako Bog da Volela bih i ja sve devojke da upoznam, ali mislim da je odjednom = "nemoguca misija".
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:34:34
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ja ne želim nikog da upoznam jer ni mene ne želi niko Ti si moja neostvarena zelja
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:43:53
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: marince Zaboravih Trcu,bubicu i Dunju
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:44:16
|
|
|
|
Shishica
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Evo ja želim da upoznam sve one koje drugi ne žele da upoznaju! Svi za jednog baksuza, jedan za sve
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:44:43
|
|
|
|
Shishica
|
A samo je jedna trebala da se pozali i onda sve .. kao deca smo
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:49:47
|
|
|
|
nala
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A samo je jedna trebala da se pozali i onda sve .. kao deca smo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:50:02
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja kad sam se pozalila,odjednom sve hoce da me upoznaju
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 17:51:23
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: nala Dado81, Nensi, nas dve se vidimo 23.12. ako Bog da Volela bih i ja sve devojke da upoznam, ali mislim da je odjednom = "nemoguca misija". Ja jedva cekam 23.12.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:13:45
|
|
|
|
nala
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Ja jedva cekam 23.12. Takodje
< Poruku je uredio nala -- 9.12.2010 18:16:50 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:18:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica IZVORNA PORUKA: Snelle Evo ja želim da upoznam sve one koje drugi ne žele da upoznaju! Svi za jednog baksuza, jedan za sve ura
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 18:22:19
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:26:09
|
|
|
|
nala
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ih sta cemo mi iz Banja luke Pa nista, organizovacemo neko druzenje kod vas ako nas primate. Mozete i vi kod nas pre toga da vidite kakvi smo domacini.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:30:08
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: nala Dado81, Nensi, nas dve se vidimo 23.12. ako Bog da Volela bih i ja sve devojke da upoznam, ali mislim da je odjednom = "nemoguca misija". Ja jedva cekam 23.12. Sta to imate 23.12. ako nije tajna? Malo sam ljubomorna na vas Beogradjanke !!!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:32:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: nala Dado81, Nensi, nas dve se vidimo 23.12. ako Bog da Volela bih i ja sve devojke da upoznam, ali mislim da je odjednom = "nemoguca misija". Ja jedva cekam 23.12. Sta to imate 23.12. ako nije tajna? Malo sam ljubomorna na vas Beogradjanke !!! sve je javno draga DEDA MRAZ 23.12.2010.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:39:48
|
|
|
|
dunja RR
|
...BubaMiru našu dragu, sada me podsetila
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:44:31
|
|
|
|
Alexis79
|
Aaaaaa pa lepo se provedite zene... I da ne bude zabune sve ste dobrodosle u Kragujevac,i javite se ako dolazite. Ja sam jedno druzeljubivo bice
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 18:54:07
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A samo je jedna trebala da se pozali i onda sve .. kao deca smo Najlepše tako,uvek deca u duši I ja bih tako rado da sam bliže,ali naću ja načina sled.okupljanje da vas vidim.. Iva i sve devojke koje su daleko
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:03:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 coveceeeeeeeeeeeeeeee zaboravih mog somunaaaaaaaaa Samo te pratim ...hahahahaha Na prvom mestu ovu moju Prety ... New Mom, Maslinicu priju moju , Anitu, Iwanu , Nensi, Engimengi,Snelle, Shishiiii ,Minavb,Cipiripi, Dunju, lanajelena, Buhla, Lilyt, Oti, Micketa, Marince, Dora, Gagana.. malo nezahvalno nabrajati nekog uvek izostavim....
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 9.12.2010 20:10:22 >
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 20:15:31
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:16:53
|
|
|
|
anajid
|
Gagi da znas i ja sam to primetila!Ni da nas upozna!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:17:46
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: gagi Nas bosanke nece niko ni da upozna Jes Gagi,ko nas sljivi! Al ti se ne javljaj,tebe je bar cini mi se Nedja nabrojala i mozda jos ko,mene niko ,nekada davno LanaJelena ,e pa necu ni ja nikoga,i kada dodjem u B.G. nikom necu da se javim,eto vam sada,i nemoj da placete za mnom
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 20:17:57
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:19:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: gagi Nas bosanke nece niko ni da upozna Jes Gagi,ko nas sljivi! Al ti se ne javljaj,tebe je bar cini mi se Nedja nabrojala i mozda jos ko,mene niko ,nekada davno LanaJelena ,e pa necu ni ja nikoga,i kada dodjem u B.G. nikom necu da se javim,eto vam sada,i nemoj da placete za mnom eto sad.... a ja idem po forumu i citam koga ima pa prepisujem , nemoze se covek setiti.... ja sam uvek za druzenje sa mojim Ringerajkama..
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:20:04
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Jao Jelena Brzo će nam septembar Snelle jel to septembar 2011
|
|
|
Anketa
Кревети на спрат.пеперутка16Да/не и зашто?Да. (
0%)
Не. (
60%)
Не знам. (
40%)
Ukupan broj glasova: 5Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!