Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 11:42:37
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Volela bih da upoznam moju divnu drugaricu Snelle, jer se dogovaramo jos od letos i nista Marija nacekaces se ...ja cekam vec dva leta
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 11:46:06
|
|
|
|
Snelle
|
Marija me već upoznala Što se tebe tiče - od čekanja nema selameta nego put pod noge pa za Obrenovac!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 11:50:24
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Marija me već upoznala Što se tebe tiče - od čekanja nema selameta nego put pod noge pa za Obrenovac! Znaci tako ona je cekala samo jedno leto ...znam ja da ces ti doci kad tad
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 12:12:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Volela bih da upoznam MarijuBg, Mikicu, Isidoru, Lanajelenu i Ninu. A, opet bih volela da vidim Bubamiru, Bojanicu i New mom (kad bi ostala malko duze).
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 12:15:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: marija32 Volela bih da upoznam moju divnu drugaricu Snelle, jer se dogovaramo jos od letos i nista Marija nacekaces se ...ja cekam vec dva leta
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:27:00
|
|
|
|
degu
|
Volela bih da upoznam sve moje drage crtice i po koju trudnicu Verujem da ću nekog slučajno izostaviti, ali se nadam da se niko neće ljutiti: Ivu-mog drugara štrumfa, Macu i Soni- dve duše i lepotice, Pčelicu Lenu-koja me stalno iznenađuje i svojom zrelošću i smislom za humor, Mery-moje ženče, Meyo i World-sa kojima često delim svoje muke, Verku- koja je uvek tu i za savet i za smeh, Grgu-jer je žena zmaj , Inicu-moju krofnicu, Smeskic-jedna divna i čista duša, Plačljivu- da je razveselimo malo, Ninu-našu lepu Grkinju I sve naše nove crtice Meisje, Nonni,Cuftas...ne znam da li sam nekog zaobišla, nadam se da nisam, ali svima šaljem
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:28:44
|
|
|
|
^iva^
|
degu bolje kazi zelim da upoznam sve crtice i mislim da si verku zaboravila
< Poruku je uredio ^iva^ -- 14.8.2011 23:29:19 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:29:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene ces sigurno upoznati
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:30:19
|
|
|
|
minavb
|
Crtice su otkrile i druge teme Jedva cekam da vas pratimo po trimestrima i da vam delimo savete za grceve i flasice
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:30:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ^iva^ degu bolje kazi zelim da upoznam sve crtice i mislim da si verku zaboravila Nije...Tuj sam
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:30:37
|
|
|
|
degu
|
Ma kako Verku da zaboravim evo kažem želim da upoznam sve crtice
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:32:22
|
|
|
|
^iva^
|
uuuu ja em trudna em corava
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:33:16
|
|
|
|
vukosava
|
Ja bar jedno vas 40-tak
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:41:39
|
|
|
|
degu
|
I ja tebe Vuko jer ti se smejem u raznim temama i što sam otkrila neke jezive sličnosti s' tobom
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 15.8.2011 0:04:23
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Ja bar jedno vas 40-tak
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 15.8.2011 0:12:28
|
|
|
|
mikica sa
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Volela bih da upoznam MarijuBg, Mikicu, Isidoru, Lanajelenu i Ninu. A, opet bih volela da vidim Bubamiru, Bojanicu i New mom (kad bi ostala malko duze). i ja tebe Sanjice voljela bih da upoznam MarijuBg,Isidoru,Cind,Verku,Nelu79,Indy,Snelle,Dejanu,Maleno,Capu,Bubulence,Jabudic,Choopu,BokicuNs,LillyRR,Dunju,Olgu,New Mom,Milenatea,Lenaa,Limunada... uh,nadam se da nisam nikoga zaboravila.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 15.8.2011 0:46:20
|
|
|
|
mikica sa
|
zamalo zaboravih Iva, Verus, Vukosava...
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 15.8.2011 1:08:14
|
|
|
|
liliana
|
Ja bih većinu RR devojaka volela da upoznam. Neke več "poznam" preko FB.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 0:44:12
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: degu I ja tebe Vuko jer ti se smejem u raznim temama i što sam otkrila neke jezive sličnosti s' tobom IZVORNA PORUKA: mikica sa zamalo zaboravih Iva, Verus, Vukosava... IZVORNA PORUKA: liliana Ja bih većinu RR devojaka volela da upoznam. Neke več "poznam" preko FB.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 0:52:01
|
|
|
|
liliana
|
A tebe poznam...
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 10:56:23
|
|
|
|
magde
|
ja bih volela da upoznam TASH SANJICA OLGA ISIDORA SUPER MAMA(nema je odavnooo)NEDJA......i mnoge druge nemogu da se setim
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:00:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Snelle i Verus RR. Za sada bih njih dve jako volela da upoznam. A i ostale, vremenom, da ne nabrajam, drugi put ću.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:02:36
|
|
|
|
Snelle
|
Ja sam se već izjasnila I da, slažem se sa tobom - takodje bih volela da upoznam Verus - JAKO kvalitetna ličnost!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:11:34
|
|
|
|
Anoniman
|
E pa ni ja tebe NE želim da upoznam Bubo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:14:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Volela bih da upoznam minuvb, mariju32, Snelle i ninu. I Anu, više da povežem sliku sa rečima!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ima HanaAnck Su Nmaunda li vam se svidja ime Hana?Da (
79%)
Ne (
21%)
Ukupan broj glasova: 68Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!