|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
27.12.2014 18:47:06   
branki*
sanjalice,jabudic,isto..to kod mene nema veze sa trudnocom,inace sam takva,odmah primetim ako nesto nije tamo gde ja smatram da treba dabude i nervira me..uzas.
choopo,super za priredbu,bas mi je drago sto je proslo sve ok.
evo,boza danas ne kaslje,videcemo kako ce biti u toku noci.moji setaju napolju,ja se do sad igrala sa bozom,pa sad malo uz rr.
ko se cuje sa lelom,neka je pozdravi!
nato,jesi isla na 4d ultrazvuk?tu moze jasno da se vidi.moja jedna drugarica je rodila cerku sa zecijom usnom i odmah su otisli za beograd u IMD i tamo su bebici radili operaciju,da li 1 ilo 2 ne znam.bilo je sve uspesno,mala sad ima 5 godina i bukvalno se nista ne primecuje.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1926
27.12.2014 19:01:11   
Sanjalica1980
Nato draga, dobro dosla user posted image . Nadam se da dr nije dobro video. Zelim ti da je sve ok. Ja se ne razumem u to ali ce sigurno neko pisati.

Meni stigao krevetac a usput me mm uspeo i rasplakati. Bas sam osetljiva sto nista ne mogu da radim. Hormoni luduju user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1927
27.12.2014 19:18:23   
nata90
Branki rr nisam isla na 4D UZ,videcu kako ce sad proci ovaj pregled u utorak pa ako opet bude ista situacija sigurno da cu otici na 4D. Hvala na informaciji. :) Citala sam na netu svasta nesto o tome,uglavnom pise da se lako resava,ali opet kada cujes da nesto nije u redu sa tvojim malim cudom nije svejedno bilo sta da je u pitanju.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1928
27.12.2014 19:24:52   
*boka*
Nato dobrodosla user posted image
Koliko sam shvatila Dr. nije uspeo dobro da pregleda lice bebe, vec je delimicno video. Na obicnom UZ, pri tom ako beba krije lice rucicama, tesko da moze precizno da vidi to. Mozda je video neku senku ili nesto, pa je samo posumnjao. Nemoj unapred da se plasis. I moja preporuka je da odes da ti urade negde 4D, tu ce se sve jasno videti i nadam se da ce se ispostaviti da je Dr. pogresio.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu nata90)
Direktna veza do poruke: 1929
27.12.2014 19:26:25   
serpica
Gde ste zene,danas ludnica kod mene ne stigoh nista,bili na RR deku super je bilo sutra ce biti slicica,umorila sam se popodne mm otisao da dezura evo jedva cekam da ih smestim u krevet i da legenem.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1930
27.12.2014 19:38:50   
nata90
Boka da doktor nije u potpunosti uspeo da vidi lice jer se krije iza moje karlicne kosti. Joj i ja se nadam da nije u pravu,ne mogu da docekam utorak pa da vidimo kako stoje stvari. Hvala na podrsci ❤😊

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1931
27.12.2014 19:41:52   
*boka*
Svi ti stiskamo palceve jako i nadamo se da ce bebica otkriti svoje lepo lice bez i jedne mane user posted image user posted image user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu nata90)
Direktna veza do poruke: 1932
27.12.2014 19:46:30   
choopa choops
Evo me opet :-)

Nato ako imaš mogućnosti pođi fino na 4D UZV da se rasteretiš psihički. Ovako ćeš stalno mislit je li ili nije.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1933
27.12.2014 19:46:53   
nata90
Hvala puno,i mi se nadamo da ce sve biti kako treba i da cemo za jos nekih 2,5 meseca uzivati sa nasim malim andjelcicem.user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1934
27.12.2014 19:53:23   
bubulence

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Samo da vam se javim na brzinu. Super je bila priredba, divna su djeca user posted image

jeee, bravo mama!
nato, moja sestrica ima "zeciju" usnu (moja sestra koja ima 8 godina user posted image ). moglo je da se resi hirurskim putem ali smo mi svi navikli i mislim da niko ni ne primecuje. posebno sto ona ima pune usne i sto je lepa kao lutka pa je to totalno zanemarljivo. uglavnom ,nije bolest, nije opasno jedino mozete zbog estetike da operisete ako bude bas jako vidljivo ali je to rutinska operacija... bar je tako meni njena mama objasnjavala kada se rodila...

IZVORNA PORUKA: branki RR

sanjalice,jabudic,isto..to kod mene nema veze sa trudnocom,inace sam takva,odmah primetim ako nesto nije tamo gde ja smatram da treba dabude i nervira me..uzas.

jesi li ti ono devica user posted image ?

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1935
27.12.2014 19:56:53   
bubulence
i da, mm je dosao sa posla pre pola sata... i sutra radi... nista od nase kupovine user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1936
27.12.2014 19:59:27   
nata90
Bubulence hvala na informaciji,odmah mi je lakse kada vidim pozitivne komentare. user posted image

Direktna veza do poruke: 1937
27.12.2014 20:05:57   
*boka*

IZVORNA PORUKA: bubulence

i da, mm je dosao sa posla pre pola sata... i sutra radi... nista od nase kupovine user posted image

E bubi maler bas!

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 1938
27.12.2014 20:21:04   
jabudic

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Čupo, autoputevi su se danas posipali i nije bilo problema. Ova moja nedođija jeste, imaju foru da ne čiste dok pada sneg user posted image

Očigledno Crnogorci rade u toj službi user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1939
27.12.2014 21:19:18   
bubulence
nato user posted image , bice to sve super!
boko sta da ti kazem, bas nam se ne da... i sutra mora da radi, u ponedeljak idemo rano za NS ali zurimo nazad jer on radi popodne...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1940
27.12.2014 23:11:37   
branki*
bubi,podznak mi je devica,inace sam strelac.ali to devica dominirauser posted image
nato,proveri,ipak se nadam da dr nije dobro video,kako je i sam rekao.
bubi,pih za kupovinu,ali ima danauser posted image
ja vrtim malo zvezde granda,malo pinkove zvezde.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1941
27.12.2014 23:18:58   
anita
Ja legla i pratim pinkove zvezde. Danas sam bas bila nesto bljak. Noge su mi jos otecene ali ne puno.
I ja sam od onih koje zele da sve bude pod konac. I odmah primetim kada nesto nije onako kako sam ga ja ostavila.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1942
28.12.2014 0:13:26   
choopa choops
anita digni sv četiri u vis i uživaj user posted image

I ja gledam PZ, ovo nikako da završi user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1943
28.12.2014 0:41:30   
Sanjalica1980
Drage moje muce me kontrakcije od 22:45 i to na 9,10,6,7,5,9 min. Traju jos uvek.
Da li moze da se desi kada jedem nesto sto mi je mozda palo na zeludac da to izazove kontrakcije?
Jos sam sama kuci mm mi u BG-u.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1944
28.12.2014 0:47:02   
milicicak
Ja bih pre rekla da si se premorila, uzbudila ili nesto slicno nego da ti je od hrane... Mada, ako te muci zeludac mozevda bude i od toga...
Mene su kontrakcije mucile celu trudnocu, narocito kad se umorim, toliko sam se bila navikla na njih da nisam ni shvatila da mi je porodjaj poceo dok me koleginica nije poslala u porodiliste user posted image

< Poruku je uredio milicicak -- 28.12.2014 0:50:01 >

Direktna veza do poruke: 1945
28.12.2014 0:55:13   
Chipsy
Joj Sanjalice ne znam, mozda i moze. A jel te to boli? I kad se stvrdne jel to spolja vidljivo, ja nekad osetim kao neko zatezanje, ali ne znam jesu li to neke blage kontrakcije.
Nato, ja sam videla puno dece sa rascepom usne jer sam lezala na plasticnoj hirurgiji sa cerkom. Moze da bude veci ili manji, zavisi. To se operise jako uspesno, posle ostane vrlo mali oziljak, ja sam imala i djaka sa rascepom usne pa mu nista ne fali. Mozda cete malo da se iznenadite kada to prvi put vidite, ali sredice se to. I to ce biti vas andjlcic, sa ili bez rascepa. To se inace vidi jos od 12. nedelje. Ako si iz Bg-a, mozes i sutra da odes kod dr Plecasa , on radi kod Ivanovica nedeljom i jako je dobar doktor.

Direktna veza do poruke: 1946
28.12.2014 0:55:55   
Sanjalica1980
Milicicak, u pravu si. Malo sam se umorila,plakala pa uzbudila. Sve to pre pocetka kontrakcija. Imam i blagi tupi bol u donjem delu stomaka.
E bas sam budala. Umesto stvarno da lezim ja cim mi je bolje uzmem nesto da radim. Kreten

Chipsy, boli me kad krene da se steze i naprave se grbe. Bebe su tada mirne. Kada opusti onda se mrdaju.

< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 28.12.2014 0:57:57 >

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1947
28.12.2014 0:56:38   
Bokac
Zdravo trudnice.
Sanjalice mislim da ne bi trebalo da te muce kontre od hrane od umora da. Mene su ovde savetovali da legnes sa uzdignutim nogama i da pijes dosta vode. Smiri se malo i procice. A u medjuvremenu zovi neke drove.
Kod mene je inace super vreme ovih dana i po ceo dan provodimo u setnjama klinci mm i ja. Mm je uzeo citavu nedelju slobodno spoio sa bozicem i bas smo se nasetali.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1948
28.12.2014 0:56:53   
Chipsy
Inace, sad mi je nastupala ucenica na PZ, ova sto umalo ne pade, dobila je samo dve stolice. Inace mnogo bolje peva, slusala sam je, izgleda da je odabrala pogresnu pesmu, ne peva inace narodnjake

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1949
28.12.2014 1:00:56   
Sanjalica1980
Nervira me sto traju vec dva sata a samo lezim. Pokusacu da zaspim pa mozda prodje.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here