Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 11:02:56
|
|
|
|
jovicaa
|
joj ja sredjujem ormane polako pakujem mmu stvari da prenosi u kucu. polovinu svoje odece cu baciti, sve sto nisam 100 posto sigurna da cu nositi, koliko gluposti...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 11:05:33
|
|
|
|
jabudic
|
Jovice, ja sam to uradila kad smo se uselili u kuću, pa kad su stigli novi ormari opet, pa kad smo sredjivali ostave opet. Sad imam samo par prnjica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 11:09:08
|
|
|
|
bubulence
|
jao ja sam zarasla isto, u prvoj mi nije bilo tesko da se sredjujem, sada jeste, jako. jovice samo bacaj, ako nesto nisi obukla godinu dana male su sanse da ces ikada vise da obuces. jabude imas slike u temi rr deda mraz
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 11:11:10
|
|
|
|
jabudic
|
Bubi, našla sam, ali slabo cijenim ko je ko. Pretpostavljm da je Šerpica u majici na pruge? Skroz super izgleda, ali se iznenadih da već ima stomak, s obzirom da je samo mjesec ispred mene. Ali dobro, ipak treće i četvrto nije isto Ustvari, 6 nedelja. ALi se slažem da su priče o višku kg bez osnova, jer izgleda kao djevojčica, a ima 3 djece
< Poruku je uredio jabudic -- 28.12.2014 11:14:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 11:29:07
|
|
|
|
bubulence
|
mislim da jeste u majici na pruge i helankama ako sam dobro zapamtila. pa kazem ti, macka. a 6 nedelja je mnogo u tom periodu, videces koliki ce tvoj stomacic biti za mesec dana... jedva cekam sliku .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 11:31:56
|
|
|
|
jabudic
|
Pa da, razmišljam da jeste mnogo, jer od 12.kreće brzi rast bebe. Za sad ti nemam šta slikati, ravna kao daska. Sem ono malo salceta, koje ide u paketu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 11:34:15
|
|
|
|
bubulence
|
pa kako da prezimis bez malo salceta??? a i to je od svekrvine kuhinje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 11:36:02
|
|
|
|
jabudic
|
Ufff, ne pitaj Stvarno će pomisliti žena da nešto izvodim, ali meni muka od svega kuvanog. Tako ništa lično, ali nisam bar mjesec njen ručak pojela
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 12:34:53
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro i od mene. Bubi, nadam se da si mi i ti danas bolje :-* Verovatno to pred kraj sve krene. Branki,bravo za Bozu. Bice on jos bolji. Bas sam srecna zbog tebe Choopa, nasmeja me za sumu Striborovu i podseti me na detinjstvo kada smo je citali. Meni je ogroman stomak i mnogo mi je tesko da se obrijem. Noge jedva a onu stvar samo mestimicno pa izgleda kao rascerupana kokos Bolovi i stvrdnjavanje je prestalo nocas oko pola tri pa sam zaspala. Sada sam ok. Bebice divljaju. Gladne su.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 12:43:46
|
|
|
|
anita
|
Dobar dan i od mene Moje bebe uveliko prave zurku, luduju . Ja sredila sudove i sada odmaram uz kaficu i rr. Rucak imam od juce tako da vise nista ne radim. Sanjalice bas mi je drago da si sada bolje. Branki za Bozu i njegov napredak.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 13:19:22
|
|
|
|
branki*
|
sanjalice,anita da,da,bebice su gladne moji spavaju,ja uz lap top zasela...napolju hladno. sto kaze choopa,dok se obrijem,ima da dobijem kontrakcije.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 13:21:23
|
|
|
|
*boka*
|
Drage moje kako ste? Ja se osecam uzasno. Od jutros me grlo boli, nos me stegao i osecam se kao da me neko sutirao nocas po ledjima. Stegao me ovaj prokleti virus izgleda, samo ne zna on jos s kim se zakacio Nato ja sam zivela u SO 12 godina. Tamo sam isla u osnovnu skolu. Jako volim SO, bas sam lepo detinjstvo imala tamo. Bubi, Sanjalice kako ste danas? Jesu kontrakcije popustile? Megi 85 dobrodosla
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 13:25:46
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja odspavah :-) Rješila sam da kad se porodim i budem imala problema sa spavanjem, kao nekad što sam ih mala, nabavim jednu kutiju Utrogestana za svaki slučaj da imam kad me uhvati nesanica Smijte se vi, ali vi ne možete da zamislite koje ja probleme imam sa depilacijom Stalno mi dlake urastaju, a sad kako mirujem, pa se brijem, pa ponekad sa epilatorom...to je haos, noge su mi u tačkicama. A što se tiče Sevtalane (što bi rekla TRcos ) to kako obrijem to samo Bog i doktorka znaju. Biće jadna umire od smijeha svaki put kad me vidi,vjerovatno dolje izgledam kao srednjovječni muškarac koji je počeo da ćelavi-negdje ima dlaka, negdje ne Jovice, samo lagano, bolje po malo, nego odjedno da se opteretiš. Ja čekam ćeru da dođe sa današnjeg nastupa, nisam išla , gledaću snimak. I čekam da im dam darove za materice, pošto sam jutros zaboravila skroz na to, pa sam prije slala muža da im kupi neku sitnicu u moje ime.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 13:33:08
|
|
|
|
bubulence
|
boko, saljem da sto pre prodje! anita, sanjalice, okruglice nase, svaka vama cast kako izdrzavate... cupo jeli gotov cerin nastup? ja zavrsila rucak, sada odmaram... razmisljam kako ce mi moje dete sutra doci ako zaveje kao sto su najavili .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 14:13:08
|
|
|
|
nata90
|
Boko nisam iz Sombora nego iz sela pored,Svetozar Miletic ali je glupo da to napisem posto 95% njih nikad nije culo za mesto.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 14:33:52
|
|
|
|
*boka*
|
E pa Nato ja znam za to mesto. Svakako smo bile komsinice neko vreme Chupo ukoliko imas problem sa urastanjem dlaka,onda za tebe nikako nije hladan vosak i elektricni depilator, vec iskljucivo topli vosak. Potpuno je pogresno da toplu depilaciju trudnice ne smeju da rade niti osobe koje imaju tanku kozu kroz koju se provide vene. Topli vosak kada nanesete na kozu, on prvo otvori poru i dlaka lakse izadje u celosti. Hladan vosak i el. depilator vam neke dlacice iscupaju u celosti, ali vecinu samo pokidaju ili povuku iz korena do pola i kasnije ta dlaka uraste i moze biti izuzetno bolna. Ja imam izuzetno tanke dlacice i kad god sam koristila hladan vosak i el. depilator imala sam isti problem. Depiliram se iskljucivo toplim voskom.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 15:04:49
|
|
|
|
cetvrtko
|
zdravo zenice kako ste :))) ? vidim pominjete urastanje dlaka ,ja san unaka uzasne probleme ljetos sa tim .... tolike da su mi oziljci ostali nadam se da toga nece biti vise .... za vas podmakle trudnice i one koje su to bile ,jeste li imale bolove u preponama tokom cijelog dana ??
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 15:12:26
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: cetvrtko zdravo zenice kako ste :))) ? vidim pominjete urastanje dlaka ,ja san unaka uzasne probleme ljetos sa tim .... tolike da su mi oziljci ostali nadam se da toga nece biti vise ... Ta sam. Javilo mi se negde u prvom tromesečju i evo zadnjih dana, otkidaju svaki put kad treba da ustanem. I dok se malo ne uhodam. Posle ne boli. Boli i posle duže šetnje, pa kad odsedim malo. Onda sam kao invalid
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 15:21:04
|
|
|
|
cetvrtko
|
eeeee to trco..... bas se osjecam malo kao invalid . najgore mi je kad se skidam pa moram da podignem nogu...uh . znaci to je ok ? ne bi voljela da nesto krene ,dr mi je na godisnjem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 15:49:21
|
|
|
|
bubulence
|
slazem se sa bokom. topli vosak za sve koji imaju problem sa urastanjem! jer je jednostavno i logicno, kada se pora otvori dlacica izlazi iz korena. cetvrtko normalno je. sirimo se u tom delu, telo se priprema. mene opet poceo da boli stomak, plasim se da opet imam urinarnu infekciju...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 15:57:33
|
|
|
|
cetvrtko
|
hvala na odgovoru
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 16:37:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Bubi, a kad si zadnji put išla na veliku nuždu? Mene tad boli stomak, ako ne idem 2-3 dana. Četvrtko ne želiš da znaš kako izgleda moje ustajanje sa kreveta, fotelje ili jutarnje oblačenje i večernje svlacenje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 16:47:36
|
|
|
|
cetvrtko
|
xaxaxa mislim da znam ....... ja jos imam veliko ogledalo ispred keveta pa dok kukam usput i crkavam od smijeha onom tenku u ogledalu
< Poruku je uredio cetvrtko -- 28.12.2014 16:48:24 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 17:27:41
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Bubi, našla sam, ali slabo cijenim ko je ko. Pretpostavljm da je Šerpica u majici na pruge? Skroz super izgleda, ali se iznenadih da već ima stomak, s obzirom da je samo mjesec ispred mene. Ali dobro, ipak treće i četvrto nije isto Ustvari, 6 nedelja. ALi se slažem da su priče o višku kg bez osnova, jer izgleda kao djevojčica, a ima 3 djece Jabudicu moj stomak nije ni splasnuo posle Tome...samo se uoblicio.slikacu posle u temi trudnicki stomacici da vidis koliki je
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 19:18:06
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje trudnice, imam neke lekice koje bi zelela da poklonim pa kome treba neka mi se javi u pp. Pregnacare - cela kutija Mamavit- fali par tabletica Folnak- puna kutijica Progesteron depo injekcije - puna kutija od 5 ampula Betadine vaginalete - cela kutija Estrofem- pola kruga Fragmin 2500ij - samo tri injekcije Macmiror-fali 4kom u kutiji Slobodno kazite kome sta treba pa bi vam poslala post expresom. Ici cu verovatno u utorak do poste. Kopiracu kasnije post i u temi za vantelesnu pa ako i tamo nekome nesto treba. Sve je u roku :-*
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?