|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
28.12.2014 19:22:16   
choopa choops
Znam da ne bi smjela epilator, ali jednostavno tako mi je najlakše. A toplim voskom se ne depilirram jer imam izražene vene. Kad kažem izražene mislim na one čvorove kao babe što imaju. Akli ako Bog da dogodine na operaciju user posted image
Prije sam obrijala noge, i toliko se umorila da sam odustala od prepon, morala sam da legnem. Pa ću poslije samo prepone. Meni urastaju i od brijača...Ma užas.

bubu gotov ćerin nastup, bili su super, gledala sam malo snimak user posted image
Mene isto zaboli stomak ako ne idem u WC. Ali ja imam i urinarnu infekciju pa ne znam šta je...Inače pojavili mi se i hemoroidi user posted image

Trcos kod tebe tamo kolaps koliko vidim user posted image Srećom ovi moji stigli na odredište, a bilo je pitanje hoće li juče ili danas krenut!

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2001
28.12.2014 19:33:32   
jabudic
Čupo, prava si ljepotica user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2002
28.12.2014 20:02:00   
Trcosava
Četvrtko imam i ja ogledalo pored kreveta, samo je sa muževljeve strane. Pored moje je krevetac - taman da se pridržim dok ustanem user posted image

Čupo, ma nije tako strašno. Taj lančani nije blizu mene, on je ka primorju čini mi se, a tamo su jaki naleti vetrova uvek. Ovde kod mene sad duva, ali nije tako strašno. Prokletinja je prestala valjda da pada. Sad će minusi do iza NG pa kao do tad će da se zadrži.
Za operaciju ti toplo preporučujem lasersku. Ja prošla jednu brz je oporavak. Izgleda da mi se pravi novi čvor na drugoj nozi, samo sudeći po tome kad mi se pojavio, imam još par godina fore dok ne počne da boli (tad sam i za operaciju user posted image )

I pored tih proširenih vena, ja idem na depilaciju. Doduše samo svetlanu depiliram voskom, ostalo epilatorom/depilatorom. JEdnom u par meseci obrijam noge, čisto da ih posle lepo počupa.

Nego, kad smo kod svetlane - ljudi moji ova moja je tako otekla... ne sećam se da je tako bilo u prvoj trudnoćiuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2003
28.12.2014 20:14:29   
bubulence
Trco juce sam isla u wc, posle 4-5 dana sto je ok... sanjalice a zasto ti vise ne pijes sve to? vitamine?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2004
28.12.2014 20:18:56   
Sanjalica1980
Bubi, pijem femibion i ferolin c. Ovo mi je mm kupio ali pregnacare nisam ih ni probala jer mi se povraca od tih tableta. Mamavit sam probala par tableta i one mi ne prijaju.
nadam se da ce nekome dobro doci.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2005
28.12.2014 20:25:32   
bubulence
aaaaaa mislila sam da si resila da se porodis pa zato delis user posted image .

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 2006
28.12.2014 21:00:04   
serpica
Smestila sam decu u krevet a komsije iznad luduju user posted image sad cu da im zvonim na vrata ko najgora jer preterase a nije im prvi put uhhhh

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 2007
28.12.2014 21:48:01   
choopa choops
Jabudic hvala, uzvraćam komplimente user posted image

Trco laserskom sam i mislila, ali moram prvo da vidim hoće li moć. Koliko sam ukapirala ne mogu sve vene, amoje izgledaju beznadežno, pa neću da se raadujem unaprijed da ne izbaksuziram user posted image Inače sam čekala da završim sa trudnoćama i porođajima pa da sam mirna...

Nema ti pojma za otečenost Svetlane?! (Kuku meni kad upoznam neku Svetlanu, automatski će mi asocijacija biti na ***** user posted image )

sanjalice ja vitamine pijem jedino odmah poslije jela, inače povratim svaki put...

serpice u istom smo sosu. Kao MM ih stavio da spavaju, a dozvolio im da idu u isti krevet i oni naravno pričaju već sat vremena. I pogodite ko je na kraju morao da ide da izigrava negativca???user posted image

Inače, mene danas bolucka stomak, srećom pa je sutra pregled da znam šta je...Kad sve sagledam nisam mirovala kako treba uopšte user posted image Samo u početku, a kasnije sve manje. Nego biće sve u redu sutra valjda! user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2008
28.12.2014 21:54:58   
cetvrtko
e trco ja sam se zalila doktoru zbog natecenosti i sto su mi spoljasnje usnice malo potamnjele ..... on kaze da je to sve od hormona i cirkulacije (sto je logicno user posted image ) i da ce proci ne puno nakon porodjaja....

Direktna veza do poruke: 2009
28.12.2014 21:56:30   
bubulence
Cupka gde si stavljala slike? hocem i ja da te vidim user posted image .
serpi samo lepo pozoves komunalnu policiju i resen problem. neka se oni svadjaju sa komsijama...

Direktna veza do poruke: 2010
28.12.2014 22:25:33   
*boka*
Cupo i ja i ja user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 2011
28.12.2014 22:27:06   
jabudic
Vidjela sam na FB, nije postavljala na forumu :)

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2012
28.12.2014 22:34:51   
bubulence
zene kakvo je ovo vreme? ja ujutro treba da idem na komisiju u NS, to mi je 60km... a vetar duva, imam utisak da ce mi prozore izbiti, em je ovde ravnica pa su moguci smetovi... bas mi je frka

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2013
28.12.2014 22:35:05   
*boka*
E pa ja nemam chupu na FB :(

25.07.2011.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2014
28.12.2014 22:44:09   
jabudic
Poslaću ti je user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2015
28.12.2014 22:44:12   
*boka*
Jao Bubi i ja bas upravo razmisljam o tome. Gledam kroz prozor kako veje, a ja ujutru moram do firme da idem nesto da zavrsim. Kako mrzim da vozim zimi po snegu!!!
Inace ja MRZIM SNEG! Da sam ja neka vlast, ukinula bih ga!

25.07.2011.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2016
28.12.2014 22:46:50   
jabudic
I mi rano za PG sjutra. Nadam se da neće neko čudo u toku noći. Ići ćemo preko Sozine, pa se nadam da ćemo snijeg izbjeći.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2017
28.12.2014 22:52:52   
Jole84
Okruglice kako ste? user posted image Nadam se da ne skitate mnogo na ovu ladnoću user posted image a bogami i klizavo user posted image
Nego nešto je nema Štetica, jel se čuje neko sa njom, kako je?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2018
28.12.2014 23:08:02   
anita
Vece devojke
Iscitala sam sve sto ste pisale pa evo da se javim. I mene bole prepone. Osecam se kao invalid. A najteze kad treba da se obucem.
Kod nas je bas bas snezna oluja. Duva vetar i punoooo pada sneg. Tek sada mi nema izlaska iz kuce.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2019
28.12.2014 23:21:34   
Sanjalica1980
Bubi, nasmeja me user posted image . Ipak bi ja jos malo da zadrzim devojke user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2020
29.12.2014 0:11:18   
Bokac
Zdravo okruglice i od mene. Citam kako ste zavejane a moje dete pita kako ce da nam dodje deda mraz bez snega. Kod nas je napolju oko 10-ak stepeni i ove godine izgleda nista od snega. Citave prosle godine je bio dva dana ukupno.
Sto se tice urastanja dlaka ja sam uvek imala zestokih problema. E sad sam krenula samo sa brijacem i to u potezima od kolena na dole i nema vise problema sa urastanjem uopste. Juce sam probala da preskocim tabletice protiv mucnine i super mi je dan prosao a onda sam se jutros probudila u 5 i druzila se sa wc soljom do 8-9 jutros. Tako da cu ja jos neko vreme uzimati te tabletice jedino sto na svoju ruku smanjujem dozu.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 2021
29.12.2014 0:18:39   
choopa choops
Ej :-)

Ja gledala TLZP, totalno je bezveze. A i ona Marija Mihajlović gledaam šta je pisala, ali stvarno pretjeruje. Ja nisam nikad gledala Grand, niti slušam tu vrstu muzike, ali po mom mišljenju ovaj bane je stvarno bio odličan u svakoj emisiji.

Ja sam sad obrijala i prepone, užasna sam, sva u tačkicama i flekama user posted image A još me i stomak sve više boli. Sve mislim šta ću ako mi kaže da je kritično i da moram u bolniccu a ide NG i Božić. Nervira me ta moja pesimističnost, kad bih bar mogla da mislim pozitivno i privučem dobru energiju user posted image

Kod nas je onako, nije ni prehladno, a nije ni toplo. Ili ja nemam osjećaj jer sam stalno u kući..Srećom ćera ide samo još dva dana u školu, pa neću morati ni o tome da mislim :)))

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 2022
29.12.2014 0:20:33   
choopa choops
boko user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 2023
29.12.2014 0:25:05   
Bokac
Cupo dodji kod mene ovde je zima jedan mesec na svakih dve tri godine i to ne ide ispod nule. A imamo bazen ispred zgrade i sezona bazena krece vec od marta. user posted image

< Poruku je uredio Bokac -- 29.12.2014 0:26:09 >

Direktna veza do poruke: 2024
29.12.2014 0:26:54   
choopa choops
Stižeeeem! user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here