Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 11:14:41
|
|
|
|
soni
|
srecna nova godina trudnice moje...sve vas grlim i zelim lepu trudnocu !!!! Mi smo bili u Srbiji pa vas nisam uopste pratila, posle cu da virnem da li nam se neko pridruzio i da li nas je neko napustio...Nadam se da ste dobre i da ste lepo proslavili??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 11:43:05
|
|
|
|
choopa choops
|
Dan :) Sve najbolje svima Sinoc smo samo M i ja (i beba ) cekali ponoc i vatromet. Ovi se komirali ranije.Bili smo kod mame na veceri, pojela sam dvije sarme koje o b o ž a v a m i malo krompira i mesa. A ona uzela neki kolač, kao španski vjetra, došlo mi da plačem od muke Ovi moji će sad u šetnju, a ja po starom. šerpi ja ne igram nikad, što se men tiče igraj slobodno. A i da igram, kakve to ima veze, što je nekome nešto potrebnije nego tebi sa 4 djeteta. Igraj i uživaj, šta te se tiče, pa ko dobije-dobije. soni baš sam se pitala gdje si...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 11:52:12
|
|
|
|
bubulence
|
Soni pretpostavila sam da si u Srb posto se nisi javljala... nadam se da ste se lepo proveli... cupo kada ti imas sledecu kontrolu?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 12:03:18
|
|
|
|
nata90
|
Srecna svima Nova Godina,sve najlepse. Mi i znamo da ce nam ovo biti jako lepoa godina jer sve cekamo svoje male andjelcice da nam stignu. ❤❤❤❤❤
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 12:12:50
|
|
|
|
glukica
|
Srecna nova godina i od mene,da sve docekamo nase lepe i zdrave bebice u Novoj godini,to je najvaznije!!! a ostalo neka dodje samo po sebi! ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 12:44:34
|
|
|
|
branki*
|
trudnice,nova tema klik