Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 11:14:41
|
|
|
|
soni
|
srecna nova godina trudnice moje...sve vas grlim i zelim lepu trudnocu !!!! Mi smo bili u Srbiji pa vas nisam uopste pratila, posle cu da virnem da li nam se neko pridruzio i da li nas je neko napustio...Nadam se da ste dobre i da ste lepo proslavili??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 11:43:05
|
|
|
|
choopa choops
|
Dan :) Sve najbolje svima Sinoc smo samo M i ja (i beba ) cekali ponoc i vatromet. Ovi se komirali ranije.Bili smo kod mame na veceri, pojela sam dvije sarme koje o b o ž a v a m i malo krompira i mesa. A ona uzela neki kolač, kao španski vjetra, došlo mi da plačem od muke Ovi moji će sad u šetnju, a ja po starom. šerpi ja ne igram nikad, što se men tiče igraj slobodno. A i da igram, kakve to ima veze, što je nekome nešto potrebnije nego tebi sa 4 djeteta. Igraj i uživaj, šta te se tiče, pa ko dobije-dobije. soni baš sam se pitala gdje si...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 11:52:12
|
|
|
|
bubulence
|
Soni pretpostavila sam da si u Srb posto se nisi javljala... nadam se da ste se lepo proveli... cupo kada ti imas sledecu kontrolu?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 12:03:18
|
|
|
|
nata90
|
Srecna svima Nova Godina,sve najlepse. Mi i znamo da ce nam ovo biti jako lepoa godina jer sve cekamo svoje male andjelcice da nam stignu. ❤❤❤❤❤
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 12:12:50
|
|
|
|
glukica
|
Srecna nova godina i od mene,da sve docekamo nase lepe i zdrave bebice u Novoj godini,to je najvaznije!!! a ostalo neka dodje samo po sebi! ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 1.1.2015 12:44:34
|
|
|
|
branki*
|
trudnice,nova tema klik
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciSpisak porodilišta u Srbiji - BeogradU Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?