serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (1.12.2014 11:21:51)
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 juce sam odcmizdrila turu sto za ono sto mi rece zaova da imam gronik i guzicu ogromnu a posle jos zbog mm. Nisam nasla ovde temu odgovarajucu u vezi toga ako ima uputite me,radi se o tome da drzava daje milon dinara za kupovinu kuce povratak mladih bracnih parova na selo kao ravnopravnost medju polovima. I to je raspisan konkurs za prijave do januara kao nepovratni kredit.Kuca mora biti kupljena ali da nema veze sa srodnikom. I da uslov je da u toj kuci zivis 10 godina narednih.Moj pametni muz koji zna kakva je sitacija sa njegovom familijom zna kako nam je tesno u ove dve prostorije kako je sa babom i dedom u kuci kaze pa kupis neku stracaru za 3000e i ostane ti para taman da on ovde uvede centralno i posle 10g to prodam. Plakala sam zato sto vidim da on ni nemisli kad mu se ukaze prilika da ide iz ove kuce.Bas je zatucan [sm=smiley13.gif] Ja bih volela kad bi bili sami kad mi nebi svi ulazili kad im se cefne kao na zeleznickoj stanici,da kad kuvam da mi niko nezaviruje u tanjir sta jedem da imam svoju slobodu,da dodje moja prava sveki kod nas u kucu i kad dodje vreme da moze da ddodje da vidi bebu. Srculenec zao mi je sto je kod vas takva situacija,vidis mm je sa sela ima veliku kucu i imanje on cak tamo i radi,ali ja nemam uslova tamo da zivim,u smislu,nemam vrtic,nema parkova za decu niti bilo cega za decu,u skoli idu sva cetiri razreda zajedno a od petog idu u drugo selo,putuje se skoro pola sata lokalnim autobusom,zamisli zimi kako je [sm=smiley13.gif] a to je svega 30km od Nisa... Lepo je sto hoce da pomognu mladima,ali treba im dat i posla,zemlje,zivotinje,ne znam,sta ce mladi samo sa kucom na selu.... Mi zivimo kod mene u stanu ali vrlo cesto idemo na selo i lepo je leti,hranu donosimo odtuda i sve sto nam treba,mm pomaze stalno njegovima....ali za zivot stvarno nije...ne znam mozda gresim.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|