Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 1:03:56
|
|
|
|
Chipsy
|
Sanjalice draga, a sto si plakala, jesam li propustila nesto
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 1:12:29
|
|
|
|
milicicak
|
Sanjalice Ako sam dobro ispratila ti imas problema i sa pritiskom? Znam da glupo zvuci ali probaj mantru woosaaa :) moras da se opustis i razmisljas pozitivno i da prestanes da se nerviras oko sitnica Disi duboko i mazi stomak... I probaj da spavas...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 1:19:36
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy draga, nije nista posebno. Ubise me hormoni pa me mm rasplakao jer je nesto lupio. Skontao je on odmah pa se izvinjavao ali dzaba kada sam vec plakala. Milicicak i pritisak me zeza. Danas je bio ok. Videcu sada kakav je Ljubim i tebe i Chipsy. Hvala vam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 7:38:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro od mene!!! Zavejani smo! Ceeeo bogovetni dan je padao juče! I sad opet nšto promiče. Prokletinja jedna! Sanjalice, ja nemam pojma šta da ti kažem. Hoće od želudca kao da izgleda da su kontrakcije, barem je meni bilo tako u dva navrata. Jednom od hrane, drugi put od nerviranja. E sad, to što kažeš da ti se deformiše stomak - to je meni normala, ovaj moj se proteže i očas posla postanem dvogrba kamila. Naravno, tad se ne mrda jer se proteže. Pa kad valjda namesti sebi mesto, onda krene da drma Inače počela sam da spavam do 6, ali tako što se silim da ostanem budna makad do pola 12. Ako zaspim oko 10 ćao spavanje, probudim se onda oko pola 4 i ništa od spavanja više. Jeste mi sve dobro? Lelu sam skinula sa spiska na prvoj strani, ko nam je sledeći? Štetica? Postoji šansa da mene moja dr porodi pre roka, ali o tom po tom.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 7:47:56
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro! evo da se solidarisem sa dragom Sanjalicom, imala sam uzasne bolove celu noc, tacnije do pola 3, tada sam uspela da zaspim. bolovi pravi menstrualni ali bez stvrdnjavanja stomaka. stvrdnuo se mozda svega 2-3 puta. od kada sam ustala imam micnine bez bolova... i taakooo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 8:27:59
|
|
|
|
branki*
|
sanjalice,kako si od jutros,je l se smirio stomak? bubi,ti,je l lezis sad? ja ustala,malo se promuvala,pa sad opet malo legla dok mogu.snega nema,ono od juce,ali je izgleda baas hladno.danas nas ceka taj rodjendan,ne znam sta cu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 8:41:51
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro drugarice... Sanjalice jos malo izdrzi i bice ti lakse,stizu tvoje bebice Trco tempiraj ga na moj rodjus dobri su ti to ljudi Chipsy kad radis AC? Branki kako je Boza? Ti? Bubice draga,bem ti te mucnine,ne znam sta da ti kazem,sem da znam kako ti je a ne mogu da ti pomognem,i mni je jos muka,ujutru i uvece svakog dana, I kod nas hladno,ali sad ne pada nista... Gde nam je Stetica? Anita? jaoo kako vam zavidim sto ste pri kraju,da znate... i moram da se zahvalim Klariti,zena me opremila samo tako,srce moje.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 8:49:10
|
|
|
|
branki*
|
serpi,za sta te opremila klari,nisam u toku steti,valjda ako ne krene prirodno,prekosutra rade carski. ja ok,malo stomak hoce da zeza nekad,trudim se da legnem tad,valjda je to normalno za 9.mesec...boza ok,u obdanistu se navikao,kod kuce slicno,da ga odrzavamo bar na ovom nivou na kom je sad,da ne krene unazad,makar,pa na prolece opet za bgd,ali moze on da ide na bolje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 8:54:35
|
|
|
|
serpica
|
Branki nego sta nego moze bolje i bice bolje,sigurno... A Klari me je opremila sa trudnickim stvarima,da bar sto se pantalona tice ne mislim,jer sam vec velika i nemam u sta da stanem tako da sam mirna do proleca a onda cu sa dve tri haljinice da izguram do termina nadam se.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 8:58:31
|
|
|
|
branki*
|
aaa,super,bas lepo pa,jeste,sto da kupujes bzv.. ja juce nakon tusiranja gledam svoj stomak,ogroman je,kako se razvukla sva ta koza,kako ce se skupiti posle...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:00:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Šerpi, pa neće baš tako rano Videću šta kaže dr u sredu. Inače je dogovor da odem 8. opet na pregled. Ali je dr rekla da ako nešto kaže drugi dr sad u sredu da mogu i ranije da dođem. Tako da.... će vidimo. Ja sam joj rekla samo ne na termin, sve ostalo može inače ćerkica od moje najbolje drugarke je 11.1. rođena
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:04:50
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro drugarke, evo i kod mene je pao snjesko, prava idila . Ja sam inace dobro, mada mi se malo stomak stvrdnjava, ali nije strasno. Sve vas
< Poruku je uredio eca89 -- 28.12.2014 9:05:18 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:22:00
|
|
|
|
megi85
|
Jutro cure,evo da se i ovdje javim iako je rano da predjem u ovu temu jer sam tek peta nedelja i sutra radim prvu betu ali imam jedno pitanje za vas. Da li je normalno sto me u ovom periodu stalno boli po dnu stomaka i preko ledja,bolovi su slicni menstracijskim ali vise je to kao neki pritisak i boluckanje u jajnicima nesto mi lici i na prehladu i stalno moram u kupatilo a povremeno osjetim i ostar bol odozdo ali on prodje odmah,pretpostavljam da je od sirenja maternice ali me sve to opet strasno brine Citam svugdje da su ti bolovi u pocetku prisutni kod mnogih zena ali svi pisu da im se to desava povremeno a mene brine sto je to kod mene po cijeli dan. Nadam se da ce sve biti ok pa da se druzim s vama u ovoj temi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:25:18
|
|
|
|
nata90
|
Chipsy nisam iz BG,iz Sombora sam ali je zakazan UZ u utorak u NS pa cemo da vidimo kakva je situacija. Jao kako vidim po postovima vecina vas je vec pri kraju. Ja ne mogu da docekam da se porodim,oco ce mi biti prvo dete,devojcica mala.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:31:50
|
|
|
|
bubulence
|
Nato pa sto onda ne vices kada sam juce pitala da li u SO ima neki trzni centar !!???? gde ides na pregked u NS? Meni je sada bolje, pomalo zaboli aki je ok. megi bolovi na pocetku normalni. mene je prve 2-3 nedelje stalno boleo i bas sam se plasila ali evo me u 34. nedelji... serpi super za pantalone. mada na onim slikama od juce kao da nisi trudna, divna si! branki daj slicicu stomacica. gde nam je srculence, danima je nema...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:40:41
|
|
|
|
nata90
|
Bubulence u SO ima "trzni centar" ako se to tako i moze nazvati. Nista specijalno,nema nekih zanimljivih prodavnica,bar ja tako mislim. Sorry sto nisam odg nisam videla da si pitala. 😊 Idem kod dr Belopavlovica u Betaniju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:46:43
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro :-) Ja spratila ćeru na probu i nastup sa plesnom školom. dok smo sve popakovali, vezali kosu, skinuli nakit Ja neću ići na nastup ipak. Ne mogu, da je bar prošao koji dan, nego juče sam se izmorila, mnogo bi mi bilo danas opet. Sutra idem na pregled. Treba ošišat ovu šumu Striborovu što raste na sve strane Kod nas je jako hladno, na brdima okolo snijeg, a noćas je padala velika kiša...Ćerka će mi se smrznut tamo u kostimima branki bravo za Božu, sigurno će biti sve dobro do proljeća, a onda lagano put -bga. Je li se javljala kome Sanjalica. Ndam se da je sve OK Sad mi se tako opet spava, da ću vjerovatno da se komiram uskoro...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:47:08
|
|
|
|
bubulence
|
ma salim se, nego sam bas juce posala da smo hteli do SO malo u kupovinu a iskreno ja sam tamo isla samo do bolnice na zalost, grad uopste ne poznajem... ali smo svakako odustali, sutra treba da idem u NS na komisiju pa cu i to obaviti ako nam vreme uopste dozvoli...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:48:21
|
|
|
|
branki*
|
stavljam bubi kad slikam megi,jeste normalno,kao da ces svaki cas da dobijes,kao pred menstruaciju. smorih se,boza nije hteo da jede,bas me iznervirao.i 100 put kazem da necu da se nerviram oko njegovog nejela,ali jace je od mene.dodje mi da mu ne dam 2 dana da jede nista,pa nek oseti sta je glad.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:53:21
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: bubulence bolovi na pocetku normalni. mene je prve 2-3 nedelje stalno boleo i bas sam se plasila ali evo me u 34. nedelji... serpi super za pantalone. mada na onim slikama od juce kao da nisi trudna, divna si! branki daj slicicu stomacica. gde nam je srculence, danima je nema... Gdje su te slike od juče? I kod nas kao kod Čupe, čitavu noć neka oluja, udari vjetra, kiša, na okolnim brdima snijeg. Mi sjutra u Pg, ja radim TORCH i hormone, mm na kontrolu, nadam se da će put biti normalan... Megi, ti bolovi su normalni, pogotovo u periodu kad bi trebala da dobiješ da nidi trudna. Mada sam ja imala najveće bolove oko 8.nedlje. Sad me više ništa ne boli, da mi nije muka i sve gadno ne bih ni znala da sam trudna. Ljubim vas sve!
< Poruku je uredio jabudic -- 28.12.2014 9:54:45 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:54:00
|
|
|
|
nata90
|
Veruj mi i bolje sto niste stigli do SO. To je mesto u kome stvarno ne vredi obavljati nikakvu kupovinu. Zalosno je kako je grad prazan i kako nema nicega zanimljivog. U NS cete sigurno imati veci i bolji izbor.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 9:58:08
|
|
|
|
branki*
|
choopo,pricas o sumi striborovoj i ja ne idem da dam briseve,treba da se sredim dole,a nit mogu sta da vidim,nit znam kako cu.a,na depilaciju ne bih bas u trudnoci,a i mrzi me.moracu pomocu ogledala nekako...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 10:04:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja bre dok ošišam noge. pa prepone, ima opet da mi krenu kontrakcije Neko kaže da da mužu, ja nema šanse d bi mu to dala da mi radi. Em mi je nekako gadno, em sam golicljiva, sigurno bi se koprcala toliko da bi me iskasapio jabudic juče je jedno vrijeme bio zatvoren put preko Brjića?! Iznenadio ih snijeg u decembru
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 10:09:58
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops jabudic juče je jedno vrijeme bio zatvoren put preko Brjića?! Iznenadio ih snijeg u decembru As usual Nadam se da će sjutra biti normalan put do PG. A Brajići su užasni i ljeti. Dok mi je muž bio u bolnici vozila sam svaki dan do PG. U Budvi sunce, na Brajićima magla, na Cetinju kiša, i posle svuda sunce. Rupa od svijeta Čupo, kako da te nadjem na fejsu?
< Poruku je uredio jabudic -- 28.12.2014 10:14:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 28.12.2014 10:15:48
|
|
|
|
nata90
|
Joj ne spominjite sumu striborovu,ja kao da sam vukodlak to je haos,nema mi nista gore od toga. Brankirr ja idem na depilaciju redovno i mogu ti reci da mi je to spas,posle depilacije sam mirna 2 nedelje siguruno. Informisala sam se o tome da li je stetno u trudnoci i nije,ali svugde kazu da je u trudnoci bolja depilacija sa hladnim a ne vrucim voskom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?