Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 22:38:49
|
|
|
|
bubulence
|
hihihi poslala sam ti boku . jabude pa zato je on toliko divan, sto je rodjen isto kad i Neca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 22:45:02
|
|
|
|
branki*
|
zenskaci,mi bili do mojih,boza i ja,kitili tamo jelku,vecerali...sad sam malo zalegla uz rr.i dalje pada neki sneg-kisa,citav dan.mene malopre taako zaboleo stomak i stegao se,morala sam da legnem.sad sam ok.inace veceras nam je konacno stigao trpezarijski sto ,mislim,kao kucu da smo kupovali. ja cu da koristim jos ovo malo sto sam trudna da jedem,jer posle nema,mora da se mrsa...sto sad pojedem,pojela sam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 22:48:04
|
|
|
|
choopa choops
|
Veče :))) Je l' se javljala lela? Kako je prošao CR? Imamo li detalja? Ja isto gledam zvezdice, sjajni su. Onaj maleni je diiiiiiiiiivan! Što se tiče kilograma, ja mislimda nisam dobila preko 4kg, ali to je zato jer sam na dijeti Inače da se ja pitam jela bih Sveeeeeeeeeeeee, aaaaaaa sveeeeeeeeeeee kao sa Larom kad sam bila trudna. I dobila 20kg Ali zabolje me, bar sam jela kao čovjek, ovo je patnja. Inače, mi se spremali za sutrašnji nastup, dok sam opeglala robu, priprmila sve za sutra.... Valjda bude mjesta, kažu biće gužva, ali izbacicu stomak da se neko smiluje i ustane
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 22:52:09
|
|
|
|
*boka*
|
Bubi koji profil si joj poslala, privatni ili poslovni, da udjem da je dodam?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 22:52:57
|
|
|
|
serpica
|
Bubi hvala Boga mi stvarno je manekenka Nego zaboravih da vas pitam,stigli mi rez.kks i urina povecani su mi leukociti 11,4 ne znam jel to ok? A smanjene sve analize za bubrege to me ne iznenadjuje obzirom na stanje bubrega. Boko privatni,poslala sam ti ja
< Poruku je uredio serpica -- 26.12.2014 22:54:14 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 22:54:08
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Bubi koji profil si joj poslala, privatni ili poslovni, da udjem da je dodam? privatni! branki pa vidim da nam falis... odmaraj malo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 22:57:38
|
|
|
|
bubulence
|
serpi i meni su uvek blago poviseni leukociti ali dr na to nije obracao paznju...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 22:57:57
|
|
|
|
branki*
|
bubi sad citala bas sta si pisala u negativi..pih,bzv serpi,ok je da su leukociti malo poviseni u trudnoci,nije od znacaja,tako su meni rekli.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 23:00:05
|
|
|
|
choopa choops
|
serpice ja se ne razumijem baš u to. I ja odradila samo urin, jer za urinokulturu neće dA RADE PRIJE 12 JANUARA?? Ali vidim da i dalje ima bakterija, znači nisam ih se rješila...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 23:05:48
|
|
|
|
bubulence
|
cupo ali nema sanse da kod trudnice nema bakterija... samo je pitanje koliko... kod mene je bila infekcija kada je pisalo da ima mnogo bakterija i soli, kao i da je uocena krv u urinu (koja se ovako golim okom nije videla, meni je urin delovao savrseno bistar)... i jos mnogo odstupanja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 23:09:17
|
|
|
|
*boka*
|
Šerpi dodala sam te. I meni su leukociti povišeni i urin malo zamucen zbog povišenih leukocita dr. je isto rekla da je to normalno u trudnoci.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 23:09:42
|
|
|
|
superm
|
Bubi, cmokic!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 23:12:05
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: superm Bubi, cmokic!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 23:13:59
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: bubulence cupo ali nema sanse da kod trudnice nema bakterija... samo je pitanje koliko... kod mene je bila infekcija kada je pisalo da ima mnogo bakterija i soli, kao i da je uocena krv u urinu (koja se ovako golim okom nije videla, meni je urin delovao savrseno bistar)... i jos mnogo odstupanja Bubu znam, ali mislim da mi se nisu smanjili nimalo, jer imam leuk. u urinu 2-4 a i Ph je 6,5. Maa dr kaže da i inače nisam imala mnogo te bakterije Proteus Mirabilis (1200mlul) ali isto bih voljela da je nema! Znacu tek kad odradim UK. Poći ću privatno, jer ovi iz DZ zezaju...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 23:39:56
|
|
|
|
amelia
|
Laku noc trudnice drage ja odoh spavati zevam ko da nisam spavala danima moram rano ustati da uzmem rezultate urina... grlim vas sve jako
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 23:55:03
|
|
|
|
choopa choops
|
Noć amelia... I ja ću skoro, sutra me čeka naporan dan. Samo da se ne ušikam od Utrogestana na sred priredbe
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 27.12.2014 7:27:44
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro devojke da popijem na miru kafu dok deca spavaju a onda da se spremamo za rr deku ,bas sam uzbudjena.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 27.12.2014 7:33:26
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro! serpi verujem da si uzbudjena, i ja sam bila gora od Ene kada smo isli po paketic i na druzenje sa drrugaricama . ustala sam pre 6, odlepicu. sada razmisljam da idem na pijacu, to znaci da bih oko sat ipo bila na nogama a malo me zezaju kontrakcije...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 27.12.2014 7:37:12
|
|
|
|
serpica
|
Bubi ako ne moras da ides nemoj,a i hladno je napolju.... i da znas uzbudjena sam kao da cu ja da dobijem paketice Ja danas punih 16 nedelja a kao da sam juce cekala rezultate bete
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 27.12.2014 7:53:38
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: bubulence cupo ali nema sanse da kod trudnice nema bakterija... samo je pitanje koliko... kod mene je bila infekcija kada je pisalo da ima mnogo bakterija i soli, kao i da je uocena krv u urinu (koja se ovako golim okom nije videla, meni je urin delovao savrseno bistar)... i jos mnogo odstupanja Bubu znam, ali mislim da mi se nisu smanjili nimalo, jer imam leuk. u urinu 2-4 a i Ph je 6,5. Maa dr kaže da i inače nisam imala mnogo te bakterije Proteus Mirabilis (1200mlul) ali isto bih voljela da je nema! Znacu tek kad odradim UK. Poći ću privatno, jer ovi iz DZ zezaju... E Čupo, ja se sad setila. Kako ti daješ urin? Jel imaš možda pojačano belo pranje? Pošto recimo, ja urin dajem kad odem tamo - ne prvi jutarnji i naravno imam belo pranje, curi iz mene non stop. E sad, pojačala sam i unos tečnosti, a obavezno nosim i jednu pelenicu malu da se lepo obrišem pre nego piškim. I od kako ta dva radim - nema leukocita više, bakterija i dalje ima, ali piše malo. Jutar od mene. Danas idemo do Kranja da kupimo za bebu koje treba Inače ovde najaviše sneg, te na Tv-u kao nemojte nigde bez zimskih guma i zimske opreme. Ustajem sad, očekujem kijamet napolju - a napolju ni oblačka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 27.12.2014 7:53:57
|
|
|
|
bubulence
|
e bas sam ti sinoc gledala ticker i ostala u soku ... proletelo je... odlucila sam da ne idem na pijacu, mm kaze da popodne odemo do Sombora u novogodisnji soping, ali nemamo pojma sta ima u SO. nismo isli do sada, ustvari on jeste ali pre 15 god... ne znamo da li postoji neki trzni centar... a do NS ce nam biti kasno da krenemo jer ce on raditi bar do 16h...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 27.12.2014 8:18:59
|
|
|
|
branki*
|
dobro jutro i od mene! pijem kafu,ovi moji spavaju.boza se probudio u sred noci,uhvatio ga neki magareci kasalj,pa ga iritirao.sad cu da ga pustim da odspava,a i vikend je. kod nas sneg zabeleo breg...ver je i hladno.. bubi,novogodisnji soping,bas volim to
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 27.12.2014 8:22:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Jaoj žene ne pominjte mi sneg. Ako napada, baka od mm ima da leti napolje da ga čisti. Ja sad neću moći. Za samo dvorište me boli uvo, ali ne znam ni ko ni kako da očistimo za auto mesto.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 27.12.2014 10:38:19
|
|
|
|
anita
|
Jutro devojke ja sam sinoc peglala sigurno 2sata i noge su mi kao krofnice. Otok se malo spustio valjda ce u toku dana. Ispeglala sam sve stvarcice i jos samo da ih ubacim u ormaric. Serpi zelim vam da se lepo provedete danas. Ja ne mogu da dodjem mm nije tu a sama ne mogu. A jos i imam otecene noge. Pozdravi mi sve rr drugarice i male drugare.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 27.12.2014 10:49:07
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro Ja ustala u devet ali naravno nisam se naspavala Kasnije mi stize krevetac za bebe i to znaci da sam skoro sve spremila. Torba za porodiliste je spremna,za svaki slucaj.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?