|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
26.12.2014 22:38:49   
bubulence
hihihi poslala sam ti boku user posted image .
jabude pa zato je on toliko divan, sto je rodjen isto kad i Neca user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1876
26.12.2014 22:45:02   
branki*
zenskaci,mi bili do mojih,boza i ja,kitili tamo jelku,vecerali...sad sam malo zalegla uz rr.i dalje pada neki sneg-kisa,citav dan.mene malopre taako zaboleo stomak i stegao se,morala sam da legnem.sad sam ok.inace veceras nam je konacno stigao trpezarijski stouser posted image ,mislim,kao kucu da smo kupovali.
ja cu da koristim jos ovo malo sto sam trudna da jedem,jer posle nema,mora da se mrsa...sto sad pojedem,pojela sam.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1877
26.12.2014 22:48:04   
choopa choops
Veče :)))

Je l' se javljala lela? Kako je prošao CR? Imamo li detalja?

Ja isto gledam zvezdice, sjajni su. Onaj maleni je diiiiiiiiiivan!user posted image

Što se tiče kilograma, ja mislimda nisam dobila preko 4kg, ali to je zato jer sam na dijeti user posted image Inače da se ja pitam jela bih Sveeeeeeeeeeeee, aaaaaaa sveeeeeeeeeeee user posted image kao sa Larom kad sam bila trudna. I dobila 20kg user posted image Ali zabolje me, bar sam jela kao čovjek, ovo je patnja.

Inače, mi se spremali za sutrašnji nastup, dok sam opeglala robu, priprmila sve za sutra.... Valjda bude mjesta, kažu biće gužva, ali izbacicu stomak da se neko smiluje i ustane user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1878
26.12.2014 22:52:09   
*boka*
Bubi koji profil si joj poslala, privatni ili poslovni, da udjem da je dodam?

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 1879
26.12.2014 22:52:57   
serpica
Bubi hvala user posted image Boga mi stvarno je manekenka user posted image
Nego zaboravih da vas pitam,stigli mi rez.kks i urina povecani su mi leukociti 11,4 ne znam jel to ok?
A smanjene sve analize za bubrege to me ne iznenadjuje obzirom na stanje bubrega.
Boko privatni,poslala sam ti jauser posted image

< Poruku je uredio serpica -- 26.12.2014 22:54:14 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1880
26.12.2014 22:54:08   
bubulence

IZVORNA PORUKA: *boka*

Bubi koji profil si joj poslala, privatni ili poslovni, da udjem da je dodam?

privatni!
branki pa vidim da nam falis... odmaraj malo!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1881
26.12.2014 22:57:38   
bubulence
serpi i meni su uvek blago poviseni leukociti ali dr na to nije obracao paznju...

Direktna veza do poruke: 1882
26.12.2014 22:57:57   
branki*
bubiuser posted image sad citala bas sta si pisala u negativi..pih,bzvuser posted image
serpi,ok je da su leukociti malo poviseni u trudnoci,nije od znacaja,tako su meni rekli.

branki

Direktna veza do poruke: 1883
26.12.2014 23:00:05   
choopa choops
serpice ja se ne razumijem baš u to. user posted image
I ja odradila samo urin, jer za urinokulturu neće dA RADE PRIJE 12 JANUARA?? Ali vidim da i dalje ima bakterija, znači nisam ih se rješila...

Direktna veza do poruke: 1884
26.12.2014 23:05:48   
bubulence
cupo ali nema sanse da kod trudnice nema bakterija... samo je pitanje koliko...
kod mene je bila infekcija kada je pisalo da ima mnogo bakterija i soli, kao i da je uocena krv u urinu (koja se ovako golim okom nije videla, meni je urin delovao savrseno bistar)... i jos mnogo odstupanja

Direktna veza do poruke: 1885
26.12.2014 23:09:17   
*boka*
Šerpi dodala sam te.
I meni su leukociti povišeni i urin malo zamucen zbog povišenih leukocita dr. je isto rekla da je to normalno u trudnoci.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 1886
26.12.2014 23:09:42   
superm
Bubi, cmokic!

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 1887
26.12.2014 23:12:05   
bubulence

IZVORNA PORUKA: superm

Bubi, cmokic!

user posted image user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1888
26.12.2014 23:13:59   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: bubulence

kod mene je bila infekcija kada je pisalo da ima mnogo bakterija i soli, kao i da je uocena krv u urinu (koja se ovako golim okom nije videla, meni je urin delovao savrseno bistar)... i jos mnogo odstupanja

Bubu znam, ali mislim da mi se nisu smanjili nimalo, jer imam leuk. u urinu 2-4 a i Ph je 6,5. Maa dr kaže da i inače nisam imala mnogo te bakterije Proteus Mirabilis (1200mlul) ali isto bih voljela da je nema!user posted image Znacu tek kad odradim UK. Poći ću privatno, jer ovi iz DZ zezaju...

Direktna veza do poruke: 1889
26.12.2014 23:39:56   
amelia
Laku noc trudnice drage ja odoh spavati zevam ko da nisam spavala danima moram rano ustati da uzmem rezultate urina... grlim vas sve jako user posted image user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 1890
26.12.2014 23:55:03   
choopa choops
Noć amelia...user posted image
I ja ću skoro, sutra me čeka naporan dan. Samo da se ne ušikam od Utrogestana na sred priredbe user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1891
27.12.2014 7:27:44   
serpica
Dobro jutro devojke user posted image
da popijem na miru kafu dok deca spavaju a onda da se spremamo za rr deku user posted image ,bas sam uzbudjena.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1892
27.12.2014 7:33:26   
bubulence
dobro jutro!
serpi verujem da si uzbudjena, i ja sam bila gora od Ene kada smo isli po paketic i na druzenje sa drrugaricama user posted image .
ustala sam pre 6, odlepicu. sada razmisljam da idem na pijacu, to znaci da bih oko sat ipo bila na nogama a malo me zezaju kontrakcije...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1893
27.12.2014 7:37:12   
serpica
Bubi ako ne moras da ides nemoj,a i hladno je napolju....
i da znas uzbudjena sam kao da cu ja da dobijem paketice user posted image
Ja danas punih 16 nedelja user posted image a kao da sam juce cekala rezultate bete user posted image

Direktna veza do poruke: 1894
27.12.2014 7:53:38   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: bubulence

Bubu znam, ali mislim da mi se nisu smanjili nimalo, jer imam leuk. u urinu 2-4 a i Ph je 6,5. Maa dr kaže da i inače nisam imala mnogo te bakterije Proteus Mirabilis (1200mlul) ali isto bih voljela da je nema!user posted image Znacu tek kad odradim UK. Poći ću privatno, jer ovi iz DZ zezaju...

E Čupo, ja se sad setila. Kako ti daješ urin? Jel imaš možda pojačano belo pranje?
Pošto recimo, ja urin dajem kad odem tamo - ne prvi jutarnji i naravno imam belo pranje, curi iz mene non stop. E sad, pojačala sam i unos tečnosti, a obavezno nosim i jednu pelenicu malu da se lepo obrišem pre nego piškim. I od kako ta dva radim - nema leukocita više, bakterija i dalje ima, ali piše malo.

Jutar od mene. Danas idemo do Kranja da kupimo za bebu koje treba user posted image

Inače ovde najaviše sneg, te na Tv-u kao nemojte nigde bez zimskih guma i zimske opreme. Ustajem sad, očekujem kijamet napolju - a napolju ni oblačka user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1895
27.12.2014 7:53:57   
bubulence
e bas sam ti sinoc gledala ticker i ostala u soku user posted image ...
proletelo je...
odlucila sam da ne idem na pijacu, mm kaze da popodne odemo do Sombora u novogodisnji soping, ali nemamo pojma sta ima u SO. nismo isli do sada, ustvari on jeste ali pre 15 god... ne znamo da li postoji neki trzni centar...
a do NS ce nam biti kasno da krenemo jer ce on raditi bar do 16h...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1896
27.12.2014 8:18:59   
branki*
dobro jutro i od mene!
pijem kafu,ovi moji spavaju.boza se probudio u sred noci,uhvatio ga neki magareci kasalj,pa ga iritirao.sad cu da ga pustim da odspava,a i vikend je.
kod nas sneg zabeleo breg...ver je i hladno..
bubi,novogodisnji soping,bas volim to

branki

Direktna veza do poruke: 1897
27.12.2014 8:22:13   
Trcosava
Jaoj žene ne pominjte mi sneg.

Ako napada, baka od mm ima da leti napolje da ga čisti. Ja sad neću moći. Za samo dvorište me boli uvo, ali ne znam ni ko ni kako da očistimo za auto mesto.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1898
27.12.2014 10:38:19   
anita
Jutro devojke
ja sam sinoc peglala sigurno 2sata i noge su mi kao krofnice. Otok se malo spustio valjda ce u toku dana. Ispeglala sam sve stvarcice i jos samo da ih ubacim u ormaric.
Serpi zelim vam da se lepo provedete danas. Ja ne mogu da dodjem mm nije tu a sama ne mogu. A jos i imam otecene noge. Pozdravi mi sve rr drugarice i male drugare.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1899
27.12.2014 10:49:07   
Sanjalica1980
Dobro jutro user posted image

Ja ustala u devet ali naravno nisam se naspavala user posted image

Kasnije mi stize krevetac za bebe i to znaci da sam skoro sve spremila. Torba za porodiliste je spremna,za svaki slucaj.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here