Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 9:24:34
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro drage Jos malo i stize nam Sofija
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 9:38:26
|
|
|
|
branki*
|
znaci sad ce lela,lelo navijamo bas sam uzbudjena,odmah zamisljam svoj porodjaj. bili do logopeda,pa u obdaniste,sad jela..kod nas pada sneg i duva neki vetear,koja promena u odnosu na juce...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 9:45:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Otvorila, tj podigla sam staru temu - molim da se odgovara na moj post
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 9:47:07
|
|
|
|
serpica
|
Trco zakljucana je tema
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 9:53:06
|
|
|
|
bubulence
|
ne odgovara lela... Trco to sto je bila na programu za pola 9, u betaniji ne znaci bas nista osim da ce verovatno danas biti porodjena... ali posto ne odgovara nadam se da cemo uskoro dobiti lepe vesti...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 11:01:07
|
|
|
|
*boka*
|
Dobro jutro! Nema jos vesti od lele? Mi smo nocas imali zurku. E je jos u vrticu dobila blagu T, medjutim uvece je skocila na 39.6 i ceeelu noc, do 7 jutros nisam uspevala trajno da joj spustim. Tusirala je dva puta, polivala alkoholom, alkohol je sjajna stvar za brzo obaranje visoke T, ali ne za duze vreme. Obori je sa 39.6 na 37, ali za sat vremena opet skoci. Davala sam joj pored toga i Panadol, ali nista nije vredelo. I onda se od jutros samo spustila na 36.4 i od tad nema. Ima proliv i zali se da je boli stomacic i grlo i kaslje kao magare. Pretpostavljam da su se ukrstila dva virusa, stomacni i jos neki, pa je sinoc slomilo. Nisam ni trenula nocas, osecam se kao da su me tukli
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 11:07:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Boko, jesi probala brufen sirup da daješ? Na Anu ne deluje niakav paracetamol (kapiram da je to isto i panadol) Lela se očigldno porodila!! Šerpi nije zaključana, vidim da su i drugi pisali
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 11:09:20
|
|
|
|
serpica
|
Trco sad nije ali malopre bila. Ima li detalja kako je Lela,bebac?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 11:13:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Dan :-) Meni sad sinko kašlje i to kao magarac. Nikako na zelenu granu. Jedno, pa drugo. Boko kad je tako visoka vatra i ja obično kombinujem paracetamol i brufen na 4-6sata. Tuširam, stavljam obloge od kupusa na noge da malo ublaži. Najviše merzim kad se razbole pred vikend Lela se očigledno porodila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 11:16:34
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Boko, jesi probala brufen sirup da daješ? Na Anu ne deluje niakav paracetamol (kapiram da je to isto i panadol) i nama kao i kod Trce, sao brufen pomaze, alkohol, paracetamol, panadol, tusiranje, sve je veliko nista... ni sa stepen joj ne spusti... lela ne odgovara na poruku ali na fb se uveliko cestita, tako da je Sofija stigla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 11:19:53
|
|
|
|
*boka*
|
Trco nisam joj davala nikad brufen, od kad se rodila koristili smo panadol i uvek je delovao, ali eto sinoc corak! Mozda zato sto je bila tako visoka T. Da, panadol je na bazi paracetamola. Tako mi je jadna bila nocas, maltretirali smo je te sa tusiranjem, te sa alkoholom, pa je terali da pije probiotik zbog proliva, pa onda caj od lipe za kasalj i sve je tako poslusno odradila, bez plakanja, samo se namrsti kad joj ne odgovara, ali poslusa. Jos mi je vise bilo zao. Inace i ja sam dobila proliv, pa pretpostavljam da je neki stomacni virus u pitanju. Gde si otvorila temu za Lelu, ja je ne vidim? Pretpostavljam i ja da se porodila.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 11:28:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Šerpi, ta što je napisala je neka baksuz, kaže samo će reći da su obe dobro. ali je škrta na rečima!!!! Tako da... bitno da su dobro obe i da je sve ok. Detalje ćemo očigledno čekati Čupo, Boko, da dečica što pre ozdrave
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 11:31:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Upravo poslah muža u drogeriju sa spiskom preparata za kosu i šminke koje treba da mi kupi. To će biti ludnica kad dođe dolje i kad me nazove. A baš me briga, kad mogu ja da se razumijem u šrafove, matice, borere i ostalo, nek se i on malo pomuči oko kozmetike
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 11:34:57
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Šerpi, ta što je napisala je neka baksuz, kaže samo će reći da su obe dobro. ali je škrta na rečima!!!! Tako da... bitno da su dobro obe i da je sve ok. Detalje ćemo očigledno čekati Da me nisi juče dodala na Fb, sad bih ti rekla da sam to zapravo ja Hahahah možda je neka sa RR a ti tako
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 11:47:35
|
|
|
|
anita
|
Dobar dan devojke Ja nocas nisam nikako spavala. Legla sam oko 23h a uspavala sam se u 03h. Katastrofa...nisam mogla da se namestim, pa me je nos zezao, bebe su se sutirale i igrale fudbal cele noci.Kada ne mrdaju brinem se, sada kada su aktivne opet se brinem Oko 5 jutros sam presla u krevet u dnevnoj sobi pa sam kao malo dremnula. Sada sam sva nikakva. Kod nas je napolju bas grozno, duva jak vetar i pada sitan sneg.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 11:54:15
|
|
|
|
jabudic
|
Dobro jutro-dan-šta god Mi čitavo jutro po vrtićima, N imao predstavu, J Deda Mraza, ja svraćala u kancelariju po neke podatke, inače ću raditi od kuće, a uglavnom sam slobodna do . U ponedeljak idem da radim hormone i Torch, nadam se da će imati reagense i da će mi stići nalazi di 5, kada moram kod moje doktorke. Lela se vidim porodila, da odahne malo napokon! Ko je sledeći? Ranije su bila tromjesečja podjeljena, pa sam uvjek bila sa onima koji su par nedelja ispred ili iza, a sad nemam pojma ko je dokle dogurao. Ljubim vas sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 12:14:37
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Šerpi, ta što je napisala je neka baksuz, kaže samo će reći da su obe dobro. ali je škrta na rečima!!!! Tako da... bitno da su dobro obe i da je sve ok. Detalje ćemo očigledno čekati Da me nisi juče dodala na Fb, sad bih ti rekla da sam to zapravo ja Hahahah možda je neka sa RR a ti tako Nije, nemamo niti jednog zajedničkog prijatelja i da imamo i ovdena bi joj rekla da je baskuz kad zna a ćuti!!! Još malo pa da zapevam od Milića Vukašinovića gleda a ne da
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 12:40:33
|
|
|
|
cetvrtko
|
zdravo zene .... :) mene evo vec dva dana prepone dave bas ..... prvo jedna pa druga :D xaxa pa samo lezim . dosadilo mi vi sta radite ? kako ste ??
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 13:00:37
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nije, nemamo niti jednog zajedničkog prijatelja i da imamo i ovdena bi joj rekla da je baskuz kad zna a ćuti!!! Još malo pa da zapevam od Milića Vukašinovića gleda a ne da Što jes' jes'! Ja ću zaadavit ovoga MM. Rekoh već da sam ga poslala u šoping, i kažem mu pošto ide sa ćerkom da je prvo povede u wc, jer od jutros u 7h nije išla, pa tek onda u kupovinu, a on me zove iz prodavnice, i na brzinu sve, jer se maloj piški a on je pitao prije toga i ona rekla da ne treba? (kakav glupan!) Pa mi daje prodavačicu na telefon, a poznadoh je po glasu, to je jedna smotana kao sajla. Jedva čekam da dođe da vidim šta je to kupio, ako je nešto pogrešno, zapaaliću mu svu njegovu kozmetiku. Nadam se da je puna alkohola da što bolje izgori!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 13:09:15
|
|
|
|
serpica
|
Trco daj tu sa fb ja da je pitam za lelu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 13:10:14
|
|
|
|
branki*
|
jooj,zene,zato ja ovog mog ni ne volim da saljem za kozmetiku.pa,samo po brasno kad ga posaljem,zove 2-3 puta,da pita koji proizvodjac,pa da li meko ili ostro,pa da li tip 400 ili 500!kad bi mi kupovao kozmetiku morali bismo da budemo na vezi non stop ja malo pridremala,sad ustala...jos malo i odoh u obdaniste. boko,choopo,da sto pre ozdrave deca!choopo,oko priredbe,ne znam...ja bih isla,znam kakvaa sam.pa,ne moras citavu da sedis,ako ti bude nelagodno,sta znam. anita,i kod nas vreme isto.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 13:31:49
|
|
|
|
choopa choops
|
branki, a šta ću za ovosammorala da ga pošaljem, jer mi stvarno treba, i pripremila juče na papiru sve od A do Š u detalje ispisano, i on me zbrza Ma odlučila sam idem ja sutra, biće valjda sve OK Još nemamo "konkretne" vijesti od lele?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 13:51:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Čupo, ja šaljem mailom i slike - i do sad nisam imala problem. Mada od 'kozmetike' jedino ga šaljem za uloške i farbu za kosu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 16:14:00
|
|
|
|
bubulence
|
pojedoh 100gr cokolade kao od sale . sada bih se upucala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 26.12.2014 16:28:04
|
|
|
|
amelia
|
Dan okruglice kako ste ? Vidim lela se konacno porodila ja sam dobro krvarenje prestalo stomak me evo dva dana ne boli hvala Bogu samo me nekad steze i stvrdne se.sutra idem da uzmem nalaz urina i kod dokturice za da mi zakaze pregled kod ginekologa.. po zadnjoj m sam 6 nedelja a po O sam 5+4 ako mi zakaze za dve nedelje bilo bi extra nadam se da cu cuti srculence kako kuca ida cu videti svoju mrvicu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?