|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
25.12.2014 20:34:04   
*boka*

A si zapela za slovačku user posted image to je slovenačka RR user posted image

Slovacki - slovenacki, meni je isto. Ne razumem ni jedan ni drugi. Samo kazem sta mi izlazi kad hocu sa telefona da udjem na temu.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1801
25.12.2014 20:34:48   
Trcosava
Ha, javila mi se na FB sad, CTg je u redu. Sad je valjda prirpemaju za sutra. Kažu ne znaju ni što su je ponovo slali na ctg

Brate u onoj bolnici lud zbunjenog!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1802
25.12.2014 20:38:05   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: *boka*
Slovacki - slovenacki, meni je isto. Ne razumem ni jedan ni drugi.

user posted image Ja ću još i naučit slovenački koliko gapročitah na forumu user posted image

Ajde hvala Bogu za lelu user posted image , baš sam počela da brinem što se ne javlja.

Edit: a što se tiče te bolnice, pa to je ludnica, a ne bolnica. Ne zna se ko pije a ko plaća user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 25.12.2014 20:39:45 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1803
25.12.2014 20:45:49   
*boka*
Chupo daj 'leba ti mekanog, kazi sta si to prčkala, da isprčkam i ja, već me opasno nervira.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 1804
25.12.2014 21:07:04   
branki*
svasta od njih,kako ne znaju sto su je slali ponovo na ctg?!koji cirkus i tamo...dobro da je sve u redu i da sve prodje dobro sutrauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1805
25.12.2014 21:09:04   
choopa choops
boko reklaa bih ti kad bi znala. Ja sam sve živo isprobala, na kraju sam bila totalno onemogućila net da mi je cura koja je sa mnom u sobi bila, a po struci je informatičar, rekla da nisam normalna user posted image Čak dva dana nisam imala uopšte internet. I onda sam opet tražila i namjestila i od tada me nije izlogovalo pu,pu user posted image

Ja bila malo da se mazimsa klincima dok ne zaspu user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1806
25.12.2014 21:42:05   
jovicaa
evo i mene zene... ne stizem bas da se javim..

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 1807
25.12.2014 21:47:13   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Brate, sad sam se setila nečega sa pregleda, ali nemam detaljne informacije. Naime, na pregledu dr mi kaže da posteljica skoro na ušću. Pisala sam Mod to, kaže da je to placenta previa. E sad, čitam na netu i vidim da ima više tih. Tj dve, kada delimično i kada potpuno pokriva ušće. Kada potpuno prekriva ušće, ond se ide na CR kao. A ova moja nije pominjala CR već samo dogovoren porođaj (klasičan) i sad mi ništa nije jasno. Kao ne bi smeli ni odnosi i trebalo bi da se miruje. Naravno, to se piše kao preteći prevremeni porođaj, s tim da ja nisam rizična po tom pitanju.
Dr mi reče samo da postoji šansa da prokrvarim i ako se to desi da odmah dođem u bolnicu.

Skoro na uscu ne znaci NA samom uscu. To nije placenta previa. Ona moze biti nize i zato si u nekom riziku od krvarenja. Al ona generalno ide gore ka fundusu kako raste materica i negde 27.-29.nedelja je ono sto se uzima za krajnje stanje.
I molim te, prestani da guglas. user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1808
25.12.2014 21:48:23   
New Mom
Tako je inace meni bilo sa Koljom, s tim da je do 25. negde bilo bas previa.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1809
25.12.2014 21:54:09   
New Mom

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Ma teraju oni mene da drzim to sve vreme da se ne mrda. Meni je samo da beba bude dobro. Zbog cega bi mogla da bude mirnija nego sto treba? Imaju bubi i sanjalica moj broj.

Ima prava da spava. Pogotovo ako i ti duze lezis.
Inace na patologiji znaju da prave CTG na tri sata, to je normalno.
Pojedi nesto slatko pred sledeci.

Mene su tako zezali u trecoj, na svakom ctg-u je spavala. Vec su mi zakazali prijem da mi izazovu porodjaj, al eto Anastasija ih preduhitrila. user posted image

I da. Na CTGu je bitno da nalaz nije "uniformisan", jednolican, vec da ima oscilacija u nekom rasponu izmedju 160 i 180 otkucaja.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1810
25.12.2014 22:23:09   
bubulence
cao zenice moje, evo ja konacno stigoh kuci a otisla sam jutros u pola 7...
divan dan sam imala...
lelo, u prvoj trudnoci smo svaki ctg morali da ponavljamo po nekoliko puta. E je cesto bila uspavana a i ja sam vise odmarala pa su mi rekli da je normalno. samo se opusti, u bolnici si, da bilo sta nije u redu reagovali bi...
odoh da se tusiram pa se javljam ponovo

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1811
25.12.2014 22:56:39   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: New Mom

Google će nas uništit user posted image

Cure ja imam dilemu. Ćerka mi u subotu ima svoju prvu školsku priredbu, a ja kao ne bi smjela da idem jer "ležim". Međutim ja ne mogu to da preskočim nikako user posted image Ja bih da idem. To će trajat otprilike od 9/10h -12h. A s druge strane, bojim se za bebu. Nisam ni sama pametna šta da radim....user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1812
25.12.2014 23:02:37   
bubulence
uh Cupo, ne znam sta bih ti rekla... teska odluka... da pitas tvoju dr sta misli?

Direktna veza do poruke: 1813
25.12.2014 23:08:35   
choopa choops
Bojim se jer mislim da bi mi rekla da ne idem user posted image

A nemam pojma, kako sada stvari stoje, najverovatnije idem, pa šta mi Bog da...user posted image A mogu se uvijek vratit kući taksijem, ako osjetim da ne mogu da izdržim, a muž i sin neka ostanu da je gledaju...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1814
25.12.2014 23:25:13   
Anoniman
greskauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 25.12.2014 23:26:10 >

(odgovor članu *boka*)
  Direktna veza do poruke: 1815
25.12.2014 23:28:10   
New Mom

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Bojim se jer mislim da bi mi rekla da ne idem user posted image

A nemam pojma, kako sada stvari stoje, najverovatnije idem, pa šta mi Bog da...user posted image A mogu se uvijek vratit kući taksijem, ako osjetim da ne mogu da izdržim, a muž i sin neka ostanu da je gledaju...

Jap. Ja sam bila od te sorte.

Direktna veza do poruke: 1816
26.12.2014 0:51:15   
choopa choops
New Mom rekoh ja da te imitiram user posted image Biće sve u redu valjda. Mora bit ;-) user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1817
26.12.2014 3:14:48   
marketing RR
Hvala vam puno na komentarima u temi za Paket za trudnice, pišite nam još tamo user posted image

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Drage trudnice, zanima nas vaše mišljenje - da li vam se dopada ponuda našeg dragog sponzora Ginna, koji vas daruje u paketu za trudnice, i da li bi ste voleli da Ginna modeli i dalje budu u paketu? Ukoliko bi ste voleli da Ginna i dalje daruje vas, naše divne trudnice na Ringeraji, i ukoliko vam se dopadaju modeli iz Ginna ponude, napišite nam to u temi paket za trudnice već sada, evo linka na temu KLIK

Hvala vam user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 1818
26.12.2014 5:45:20   
lelaigor
E evo da vam prva pozelim dobro jutro i skuvam kaficu. Trca vam je sve prenela, eto ja ne znam sra su sinoc hteli ili niau hteli, ali na kraju mi je sestrica sapnula "da budem iskrena ja ne znam sto je dr trazila da ponovimoo, bio je dobar i onaj". Sta god, kao sto rekoste ludnica. A rade mi ctg 500x dnevno. Ujutru, popodne i uvece i u medjuvremenu ga ponove par puta. . I to ev na tom nekom tvrdom krevetu na kom me kost boli do suza. Al' dobro, valjda mi ga danas nece vise raditi i ako hoce mozda u krrfetu. Jedva sam spavala nocas, uzbudjena sam kao malo majmunce. Stomak i krsta me.bole na sve strane. ne znam vise ni sta me boli, ne mogu da prepoznam. Mozda su i moja creva i zeludac i 12palacno, beba mi je nezgodno namestena sve vreme, sad spava, a nicas nije prestajala da se mrda. Bolu me te moje koske i karlica, beba mi gura tuu pubocnu kost pa sve osetim kako krcka.
Dali su mi klizmu pre 45min. Sad cu jos malo na tusiranje. Jos da prezivim katerer i onda moggu da uzivam u porodjaju. Valjda se necu ufrkisati. A jedva cekam da vidim moju bebu! Jako!
Eto sad sam vam se izjadala user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 1819
26.12.2014 7:04:05   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: New Mom

Skoro na uscu ne znaci NA samom uscu. To nije placenta previa. Ona moze biti nize i zato si u nekom riziku od krvarenja. Al ona generalno ide gore ka fundusu kako raste materica i negde 27.-29.nedelja je ono sto se uzima za krajnje stanje.

E ja sam posle sa Wiki nastavila na ovu temu na FB - tamo joj rekoh da ja ne brinem toliko. Nit nešto ja sad ležim i odmaram jer nije ništa ni dr naglasila. Iskreno nemam pojma da li je rekla na samom ušću ili nisko - ja samo bežim od CR user posted image a kako ga ona nije spominjala zbog radi toga, nisam toliko obratila pažnju. Draga moja NM ne spadam ja pod paničare (osim od CR hahahahahahahahaha)
Iskreno, ne plašim se ni toga, više mi je zbog perioda posle jer znam da nemam apsolutno nikakvu pomoć. MM ima kao 14 kalendarskih dana slobodno, ali znajući situaciju na poslu - ići će sigurno negde hitno. Mama mi ne dolazi, svekrvu nemam. Tako da sam all alone.

Lelo user posted image još sat i po izdrži i sve je gotovo user posted image

Još jedno, srećno i ovde i nek nam neko što pre javi da znamo user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1820
26.12.2014 7:49:15   
serpica
Dobro jutro devojke ja bila da dam krv popodne rezultati.
Lelo ako dobijas spinalnu nakon toga ti uvode katetar pa neces ni da osetis,a kod opste ti prvo stave katetar ( grozan osecaj user posted image ) pa te tek onda uspavaju,ali prezivi se. Srecno i ne brini user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1821
26.12.2014 8:40:02   
bubulence
lelo pa znaci uskoro ces biti na redu user posted image . Stize nam Sofija , jeeeeeeeeee!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1822
26.12.2014 8:42:07   
eca89
Dobro jutro user posted image , evo i ja ustala, spavala sam odlicnouser posted image . Lelo, držimo fige, jos malo samo i bebac je tu. user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1823
26.12.2014 9:02:00   
Trcosava
Bubi, ti ne zabušaavj - pošalji poruku mužu ili Leli na mob, kapiram da bi do sada već trebalo da bude gotovo? Ona reče u pola 9 ide u salu?

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1824
26.12.2014 9:07:25   
bubulence
nemam muzev br ali evo njoj saljem user posted image . nisam znala da je u pola 9 . ajde ti lepo otvaraj temu, ja sam sa tel

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here