|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
25.12.2014 12:15:26   
Peace*
boko, kupiš 3-4 plave stvarčice za ulicu, a po stanu je super i roza. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1751
25.12.2014 12:15:35   
branki*
choopo,bas je super posteljina,vesela i lepa ,kao proleceuser posted image
meni su peskiri uglavnom beli i svetlo plavi,koristicu ih i sad za bebu,mozda uzmem jos neki,da joj bude bas mekan.
vrteske su obe bile no name,mada ni one nisu bas bile jeftine,secam se da sam se iznenadila cenom...
sta god da bude,musko,zensko,po stanu ce nositi bozinu bebecu garderobu,a za izlaske cemo uzeti nesto roze ako bude curauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1752
25.12.2014 12:31:14   
*boka*

IZVORNA PORUKA: Peace*

boko, kupiš 3-4 plave stvarčice za ulicu, a po stanu je super i roza. user posted image

Hahahaha... da znas da si u pravo. Dok su male bebe i tako se ne vidi je li decak ili devojcica... nosice sekino user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1753
25.12.2014 12:34:52   
branki*
boko,nase bebe ce biti hituser posted image moja devojcica u plavom i tvoj decak u rozeuser posted image

branki

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1754
25.12.2014 12:44:32   
*boka*
A meni se cak i vreme rodjenja savrseno poklapa! Elica je rodjena 25. jula, a sada mi je termin 17. jul. Cak bi i velicine za leto, jesen, zimu bile idealne! Ma nikako mi se decak ne isplati, a tako imam jak osecaj da ce biti decko. Ne znam da li se to zove materinski insekt ali osecam da je tako. Na UZ necu smeti nu da pitam hihihi...

Ma Branki bebe ce nam biti totalno moderne user posted image
Ubacicu neku teget carapu kad budem prala bebece stvari i eto mi garderobice za decaka. Tako i ti Branki! user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1755
25.12.2014 13:00:22   
lelaigor
Choopo, hvala za informacije za kontrakcije. Nije to kod mene nista. A i iz iskustva sa Dariom, ne ide to kod mene tako lako.
Jos uvek cekam da mi kazu kad sam na programu sutra. Dosadjujem se. Nisam navikla toliko da lezim. Dobro bi mi dosla neka porudzbina sad. user posted image Sad ce i cimerka da mi ode, onda cu ostati sama u sobi i umirati od dosade. imam telefon, knjigu, TV, ukrstenice. Al' dzaba. I uzbudjena sam jako. I nedostaje mi.Daria.
Mi odecd imamo svega i za decaka i devojcicu, od sestre moje, ako nesto uztreba kupicemo u hodu. Jedino nam vrteska fali. To ce joj moja sestra uzeti. Juce je mm kad mi je bio u poseti ovde negde kupio tetra pelene kojr nam fale i uzecemo jos koje svedske gace. Ali to sve u hodu.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1756
25.12.2014 13:02:16   
Peace*
Kupite zakrpice.
Boka plave autiće na roze bodiće, a branki roze cvetiće na plave bodiće.
Mada, devojčica opušteno može nositi plavi bodić uz roze helanke, dok dečaka u roza bodiću čudno gledaju. Možda da ubaciš roza bodiće u mašinu sa crnim vešom.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1757
25.12.2014 13:08:36   
superm
Lela, drzim ti placeve! Ja sam prosla kroz dva carska reza. Prva dva dana su malo nezgodna, posle je sve lakse user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1758
25.12.2014 13:13:24   
superm

IZVORNA PORUKA: bubulence

Bubi, kako ti je sada gorusica?

nikako draga, uvece mi dodje da se ubijem... ali tako mi je bilo i sa Emom... valjda tako mora... proci ce

B, ja sam imala uzasnu gorusicu u drugoj user posted image , i bebac se rodio sa bujnom kosom!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1759
25.12.2014 13:27:02   
branki*
dobra ideja ovo sa prefarbavanjem vesa u ves masiniuser posted image

branki

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1760
25.12.2014 13:35:47   
srculence25
Zdravo drage user posted image Srecan Bozic svima koji slave.
Cupo predivna je posteljina bas vesela,svidja mi se.
Kod mene u stomaku je fudbalska utakmica ljubi ga majka user posted image
Sto se tice garderobice dobicu nesto stvari a naravno i dokupicu.Mm je u fazonu imam ja jos vremena i neda jos nista da kupujem i donosim
Branki sta na kraju ti nosis?decak ili vojcica?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1761
25.12.2014 13:53:13   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Peace*

Moja sestra je tu noć kad je otišla na hitan cr saznala da je dječak, a kupila svu rozu robicu user posted image Pa sam ja išla po radnjama da molim da nam zamijene što se može. Sestra kaže nema veze pravićemo se prvih mjesec dana dok ne iznosi ovo roze da je žensko user posted image

Ja volim neutralne boje i baš dosta stvari sam imala žutih, zelenih, narandžastih. A sve sam podavala, tako da ću morat kuit novoooooo :-)))

Trco ma dobar je KIK ništa mu ne fali, i ja odem u Du kod njih. Nadam se da ću imat vremena pred porođaj, kad uđem u siguran period, da ih jednom obiđem i trgujem za male pare...

boko, nije sa neta nego u jednoj radnji kod nas (da li je zemlja proizvodnje Turska ili Portugal, nisam sigurna)

lelo user posted image znam da ti fali dijete, normalno je, ali kroz koji dan joj donosiš najbolji poklon na planeti user posted image

Srculence i kod mene žurka, ako ovako nastavi sa rastezanjem dobiću strije :_))))

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1762
25.12.2014 13:58:09   
srculence25
Da kucnem u drvce za sad nemam strija po stomaku kao preventivno sam se mazala izgleda ima efekta user posted image
Nemogu da raspoznam sta je nogica a sta rucica.Znam samo da me bode sa necim ili se onako rasteze da se stvori izbocina.
Inace moj dr je umeo da promasi sto se tice pola.Sad gledam slicicu pa ispade ona stvarcica veca od glavice user posted image
Generalno ni tu neraspoznajem sta je sta ali ajde on je istackao hemijskom testise i pisu.Ubacicu slicicu

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1763
25.12.2014 14:01:49   
branki*
srculence,ne znam sta nosim josuser posted image
samo nek se ritajuuser posted image moja je uglavnom mirna preko dana,a uvece je aktivnija,od 7 sati krece.

branki

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1764
25.12.2014 14:07:32   
choopa choops
srculence ma ovaj što je njoj vodio trudnoću se svima ispromašivao, i uveče joj došla načelnica i to joj rekla. Moja sestra se šokirala user posted image

ali kad ti je pokazao testise to je to ondaK user posted image

Bramki i moja je aktivnija noću. Sinoć nisam mogla da zaspem misleći šta radi toliko user posted image Mada drugačije mi je nego sa njih dvoje jer je jako nisko.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1765
25.12.2014 14:09:33   
mlada_mama
pozdrav zenice, sretan Bozic svima koji slave.
Ja sam jutros bila na kontrolici, 11+2, sve ok, osim sto ne smijem da nosam ovu malu, i da se puno saginjem i dizem user posted image
iznenadi me dr sa uzv, radila expertni za double, tako da smo se danas snimali, predivan je osjecaj opet vidjeti male rukice, nogice, kaze dr mrda se bas user posted image to mi je popravilo dan. user posted image

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1766
25.12.2014 14:15:22   
*boka*

IZVORNA PORUKA: choopa choops
Ja volim neutralne boje i baš dosta stvari sam imala žutih, zelenih, narandžastih. A sve sam podavala, tako da ću morat kuit novoooooo :-)))

Kad su meni govorili kupuj neutralne boje, ne znas sta ces posle roditi, meni je na jedno uvo ulazilo na drugo izlazilo. Toliko je bilo premedenih i potpuno neodoljivih stvarcica samo za devojcice, nisam mogla prosto da odolim. Nije sve bas roze i lila, ali se vidi da je za devojcice, jer sve ima cvetice, masnice ili cirkone.

Inace ja sam strije dobila bukvalno, ali bikvalno 5-6 dana pred porodjaj, a nema sta nisam mazala. Pogotovo sto sam vecinu trudnoce provela u bolnici, pa sam non stop bila namazana. Lezim, podignem spavacicu, natrpam kremu i drzim tako dok ne upije. Uvek sam kombinovala 2-3 strijet kreme, cak sam neke pravila i sama i dzaba. Nekoliko dana pred porodjaj kazem ja doktoru, poradjajte me, ne mogu vise puci cu, izaci ce mi dete kroz pupak koliko me napinje, a on meni, daj ne lupaj, vidi kakva si zgodna samo stomak ti se vidi, cak ni jednu striju nemas. Imam utisak, kako je on to rekao, tako je krenuo stomak da me svrbi oko pupka i samo su krenule. Tacno me je urekao user posted image
Sad u drugoj trudnoci ce samo da mi se razvuku user posted image

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 1767
25.12.2014 14:22:59   
choopa choops
mlada mama bravo user posted image

Joj boko user posted image Ja ih nisam dobila u prethodne dvije, nadam se da neću ni sad, ali kažem ti kad se tako rastegne imam osjećaj gotovo, ode sve...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1768
25.12.2014 14:25:39   
mlada_mama
strije user posted image
15 dana pred porodjaj su me sigle, jos je S bila mala, 2.900. Dzabe.. a sad sto kaze boka, samo ce da se razvuku user posted image

Direktna veza do poruke: 1769
25.12.2014 14:44:56   
*boka*
mlada mama user posted image Tebi su vec radili double? Meni su rekli tek 8. januara da dodjem, a tad cu biti 12+6. user posted image
Mada se meni taj test uopste ne radi, to je glupava statistika i vise znam losih rezultata nego dobrih... a na kraju sve bilo u redu. Ja sam zivi rpimer za to.

Chupo ako ih nisi dobila u prve dve trudnoce, sad nema sanse. Tebi se koza vec rastezala. Imas super elasticnu kozu i nemoj da brines. Moja je jaaako suva i neelasticna. Iako se nikada nisam gojila, bila sam uvek mrsava, dobila sam ih jos kao dete na bokovima i guzi. To zavisi od koze, ne od mazalica. Moja kuma ima dvoje dece i telo kao avion, ni jednu strijicu nigde, a nije se mazala ni u jednoj trudnoci. Blago vama!

25.07.2011.

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 1770
25.12.2014 15:29:26   
lelaigor
Ja sam saznala raspored programa za sutra. Treca sam po redu, tako oko 8.15h. Bas sam ufrkisana sad, ali pozitivno, jedva cekam. .
Ja se u ovoj trudnoci skoro nista nisam mazala i bas mi je krivo, jer nisam imala puno strija na stomaku od prosle trudnoce, a sad sam Boze sacuvaj. Al'' sta sad da radim, to mi je sto mi je, sama sam kriva.

< Poruku je uredio lelaigor -- 25.12.2014 15:30:56 >

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1771
25.12.2014 15:44:56   
anita
Dobar dan

Lela super. Jos samo malo pa ces Sofiju drzati u narucju.

Jas am od jutros pokusala minumim 10 puta da napisem nesto ali me izloguje.
Ustala sam oko 10h, doruckovala, spremila se I sa mm smo otisli na komisiju da produzim bolovanje. Kada smo to zavrsili poplacali smo neke racune I vratili se kuci. Cekam da legnu neke pare sledece nedelje pa mozda I izadjem do grada malo.
Trenutno odmaram I citam sta ste sve ispisale a kasnije cemo imati goste.
Sto se tice garderobice za bebe mi smo kupili za pocetak samo neophodno I to uglavnom u neutralnim bojama. Ostale stvari koje cemo dobiti ce biti I plave I roze. Ostaje nam samo da kupimo grejac za flasice I vrtesku.
Srecan Bozic svima koji danas slave.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1772
25.12.2014 15:47:43   
mlada_mama
Pa danas mi dr predlozila da odradimo prije praznika, da sam cekala sl sedmicu, bila bi 12+2, kako bi jel bilo idealno, al to je 31.12 a sutra dan 01 januara nzm jel radi laboratorija, tako da smo danas odradile. I prvu trudnocu sam bila tacno 11+2 user posted image
samo S bila manja, 3.7cm a sad 4.3 user posted image
lelo drzimo ti fige, samo nek se sve dobro zavrsi, sutra uzivas user posted image
jesi spomenula spinalnu, to si budna jel

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1773
25.12.2014 15:48:46   
mlada_mama

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

Pa danas mi dr predlozila da odradimo prije praznika, da sam cekala sl sedmicu, bila bi 12+2, kako bi jel bilo idealno, al to je 31.12 a sutra dan 01 januara nzm jel radi laboratorija, tako da smo danas odradile. I prvu trudnocu sam bila tacno 11+2 user posted image
samo S bila manja, 3.7cm a sad 4.3 user posted image
lelo drzimo ti fige, samo nek se sve dobro zavrsi, sutra uzivas user posted image
jesi spomenula spinalnu, to si budna jel? Sofija ce se zvati ? user posted image divno ime, tako se i moja smizla zove user posted image

Direktna veza do poruke: 1774
25.12.2014 16:14:02   
vision
ja ne stizem ni da vam pisem, ni da citam...
ali upadnem ovako, pa napisem sta ima novo i iscitam brzinski.
ja sam sinoc isla na kontrolu. sve ok. serklaz u redu, grlic 3.5 cm. jel to OK? samo mi dr rece da ce mozda morati da se uradi carski rez, jer mi je posteljica malo nize postavljena, ali to cemo viddeti pred kraj trudnoce. user posted image otkud znam...

Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here