|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
6.12.2014 8:15:09   
daca77
Serpi, naravno da mozete...nego, bice on skroz pogubljen, tako da ce tesko znati da udje u svoj naloguser posted image
Da ste ga samo videle one noci, kada su me zadrzali u bolnici-totalni pogubitis...ne znam sta bi radio da je na mom mestu?!user posted image
Bubi, vreme leti...
Samo molim Boga da sa bebom bude sve ok-da je ziva i zdrava, a ja cu nekako da se oporavim za nedelju dana-toliko mi otprilike trebalo posle svake operacije.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 501
6.12.2014 8:18:34   
serpica
Dacika beba ce biti ok ne brini a i ti sa njom...a vidi,Mod ce da ti kaze kakav je bio mm proslo put pa je ipak uspeo da se javi na mob i kaze joj lepi vesti.
Ja sam voljna i da ga pozovem i pitam za sve,i prenesem zenama ove jer sve zeno iscekujemo dan D,naravno ako se slazes?user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 502
6.12.2014 8:23:44   
daca77
Nemam nista protiv, Serpi...user posted image
Br.ti saljem u pp.
A ko o cemu, ja o hrani...kad uvode pire krompir, nakon CR?

< Poruku je uredio daca77 -- 6.12.2014 8:24:34 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 503
6.12.2014 8:34:18   
serpica
Dacika user posted image
Pire krompir uvode trceg dana nakon CR i griz takodje i to ti je jedina hrana do kraja boravka u bolnici. Znaci ujutru keks i mleko,popodne griz i pire zajedno i uvece opet keks i mleko. Mogu da ti donesu hranu naravno ali ne bas tesku zbog stomaka,ja sam imala po dve kutije plazme uvek i ledeni caj po dve flasice. Nisam ni jela mnogo iskreno bila sam gladna prva dva dana a posle sve manje i manje...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 504
6.12.2014 8:45:41   
daca77
A CR racunas kao nulti dan? Au...moracu da ubacim ja to malo ranije...inace, nista od nabrojanog ne mogu, jer sadrzi mlekouser posted image
Morace moji da kuvaju i donose...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 505
6.12.2014 8:57:31   
serpica
Pa anesteziolog te obilazi svakog jutra poprica sa toom i na osnovu liste odredi ti hranu,ali ako ne smes mleko ne znam da li imaju nesto drugo? user posted image Da,dan CR je nulti dan,a vec drugog dana ujutru ti donesu malo caja..opet kazem ako anesteziolog dozvoli jer bas sve prati..i mozes sve da ga pitas naravno

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 506
6.12.2014 8:59:42   
daca77
Tesko da cu da stanem na noge, posle soljice cajauser posted image
Uvodicu ja, sama, postepeno neku laku hranu.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 507
6.12.2014 9:05:47   
Maslacak15
Daco srecnouser posted image . I ja se nadam da cemo uspeti da cujemo lepe vesti relaivno brzo a ne da zivimo u neizdrzu danima. Nemoj mi reci da ti ringeraja nije na spisku prioritetauser posted image Sto se hrane tice znas moje misljenje, ja sam sigurna da to sa zabranom nema veze sa mozgom, a ti vidi kako ces sa njima da se ubedis. Mislim na tebe i bice sve superuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 508
6.12.2014 9:13:11   
daca77
Vrsnjakinjo, hvala puno... user posted image
JAvljam naravno, samo kad se probudim...nadam se da ce to brzo ici, jer sam ranije satima bila u anesteziji i onda ceo dan prodje dok se probudim.
A sto se tice hrane, citala sam i ja da to nema veze i opasnost od npr.postoperativnog ileusa postoji za vreme i 2-3h nakon operacije, kao i da je znatno brzi oporavak, ukoliko se ranije uvodi hrana.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 509
6.12.2014 9:40:25   
Lota
daco, svi navijamo za tebe! E sad se stvarno primaklo user posted image . I meni je konstantno u glavi bilo tokom cele trudnoce:" samo da beba bude dobro".Ta briga je potpuno normalna, narocito posle puta koji si prosla, ali na kraju sve bude kako treba. Uskoro ces zasluzeno da uzivas sa svojom bebom user posted image . Pusti druge nek ti pomazu dok se ne oporavis, a ti samo uzivaj i mazi se sa svojom devojcicom.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 510
6.12.2014 9:41:49   
choopa choops
Daco dočeka ti CR user posted image Baš mi je drago, kad vidim koliko si se sekirala user posted image Nemam ti šta pametno reć u vezi ove prehrane i svega, ne razumijem se, želim samo da sve prođe što brže i bezolnije user posted image

Što se tiče keksa, ja kao i šerpica. U sve tri trudnoće. Doduše u svakoj mi je zabranjen bio. Jbg, biće bolje user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 511
6.12.2014 9:50:47   
daca77
Lota, Choopa, hvala puno user posted image
Samo da devojcica bude strpljiva i saceka dr, do sutra.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 512
6.12.2014 10:09:47   
choopa choops
Ma hoće, nema tu priče, dobra je to curica već se vidi user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 513
6.12.2014 10:45:27   
Lota
sacekace ona, nego sta... i bolje je sto ce biti u terminu, znaci ima svaki dan duze u maminom stomaku user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 514
6.12.2014 13:17:48   
Kata90
Dan zene......o pa Daca ce sutra da ugleda svog malog andjelauser posted image user posted image svi cemo nestrpljivo cekati vestiuser posted image
Meni je sledece nedelje termin,pa neverujem da ce se desiti ranijeuser posted image kako se sve vise blizi,hvata me trema,samo kad pomislimuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 515
6.12.2014 14:19:06   
Ivana.
Evo i mene polse duzeg vremena. Kasni mi 2 dana, i jutros uradim test i ugledam user posted image
Sad sam dobila rezultate Bhcg i nalazi su 1502 U/L i samo su mi potvrdili user posted image
Jedino sto me sada hvata nervoza je, jer vec tri dana kijam i bolucka me grlo, sve to bez temperature. Mislite da ovakva prehlada moze da utice na plod?

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 516
6.12.2014 14:50:52   
eca89
Cestitke Ivana. dobrodosla, mislim da ne utice, samo nemoj lijekove uzimati.

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 517
6.12.2014 15:02:38   
Ivana.
Hvala user posted image
I ja mislim. U prosloj trudnoci, dok jos nisam saznala da sam trudna, ja na moru zakacim neki stomacni virus i jos mi mm kupi neke jake lekove protiv povracanja. Hvala bogu, sve se dobro zavrsilo.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 518
6.12.2014 15:04:22   
Kata90
Cestitam Ivanauser posted image dobro nam dosla.....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 519
6.12.2014 15:04:44   
bubulence
ivana dobrodosla. ne vidim ti ticker, ali mislim da smo i prosli put bile trudne u isto vreme ili se varam? mislim da je dovoljno da pijes limunade i jedes sto vise voca, i nema brige... nece smetati...

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 520
6.12.2014 15:24:50   
choopa choops
Ivana dobrodošla i čestitam!user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 521
6.12.2014 15:26:56   
Sanjalica1980
Ivana, dobro dosla user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 522
6.12.2014 15:59:04   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ih bre, pa ja sam uvek za sex user posted image kakvi ste penzosi user posted image

ivana cestitamuser posted image

ja bih i cesce sex da se ne traumiram od ovih kontrakcija. a i stvarno sam bila razglavljena dva dana posle poslednjeguser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 523
6.12.2014 16:24:43   
serpica
Zdravo devojke..
Daco zelim ti mirnu noc,spavaj koliko mozes,odmori,mada znam da je to sad ne moguce,ali bar pokusaj. Znas kakva je priprema pre svake operacije pa tako da bolje ne veceras i ne pijes vodu posle 00h. Ako mozes obrijaj se sama da izbegnes i tu neprijatnost u porodilistu. Ako odes spremna super,ako ne onda ce tamo da te srede a to traje svega 10-tak min,dok potpises papire i izvade ti krv,bice to sve brzo. I klistiraj se sama kod kuce,klizma dulkolaks dve ubaci i mirna si,opet kazem da bi izbegla to tamo da ti rade..
Tm cu da zovem oko podneva ako nam se ti do tad ne javis,mislim ako cekas na red ili sta vec... Srecno!!!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 524
6.12.2014 16:35:51   
jovicaa
dacouser posted image srecno!!!!!!

don't shit where you eat :))

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here