Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 8:15:09
|
|
|
|
daca77
|
Serpi, naravno da mozete...nego, bice on skroz pogubljen, tako da ce tesko znati da udje u svoj nalog Da ste ga samo videle one noci, kada su me zadrzali u bolnici-totalni pogubitis...ne znam sta bi radio da je na mom mestu?! Bubi, vreme leti... Samo molim Boga da sa bebom bude sve ok-da je ziva i zdrava, a ja cu nekako da se oporavim za nedelju dana-toliko mi otprilike trebalo posle svake operacije.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 8:18:34
|
|
|
|
serpica
|
Dacika beba ce biti ok ne brini a i ti sa njom...a vidi,Mod ce da ti kaze kakav je bio mm proslo put pa je ipak uspeo da se javi na mob i kaze joj lepi vesti. Ja sam voljna i da ga pozovem i pitam za sve,i prenesem zenama ove jer sve zeno iscekujemo dan D,naravno ako se slazes?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 8:23:44
|
|
|
|
daca77
|
Nemam nista protiv, Serpi... Br.ti saljem u pp. A ko o cemu, ja o hrani...kad uvode pire krompir, nakon CR?
< Poruku je uredio daca77 -- 6.12.2014 8:24:34 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 8:34:18
|
|
|
|
serpica
|
Dacika Pire krompir uvode trceg dana nakon CR i griz takodje i to ti je jedina hrana do kraja boravka u bolnici. Znaci ujutru keks i mleko,popodne griz i pire zajedno i uvece opet keks i mleko. Mogu da ti donesu hranu naravno ali ne bas tesku zbog stomaka,ja sam imala po dve kutije plazme uvek i ledeni caj po dve flasice. Nisam ni jela mnogo iskreno bila sam gladna prva dva dana a posle sve manje i manje...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 8:45:41
|
|
|
|
daca77
|
A CR racunas kao nulti dan? Au...moracu da ubacim ja to malo ranije...inace, nista od nabrojanog ne mogu, jer sadrzi mleko Morace moji da kuvaju i donose...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 8:57:31
|
|
|
|
serpica
|
Pa anesteziolog te obilazi svakog jutra poprica sa toom i na osnovu liste odredi ti hranu,ali ako ne smes mleko ne znam da li imaju nesto drugo? Da,dan CR je nulti dan,a vec drugog dana ujutru ti donesu malo caja..opet kazem ako anesteziolog dozvoli jer bas sve prati..i mozes sve da ga pitas naravno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 8:59:42
|
|
|
|
daca77
|
Tesko da cu da stanem na noge, posle soljice caja Uvodicu ja, sama, postepeno neku laku hranu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 9:05:47
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco srecno . I ja se nadam da cemo uspeti da cujemo lepe vesti relaivno brzo a ne da zivimo u neizdrzu danima. Nemoj mi reci da ti ringeraja nije na spisku prioriteta Sto se hrane tice znas moje misljenje, ja sam sigurna da to sa zabranom nema veze sa mozgom, a ti vidi kako ces sa njima da se ubedis. Mislim na tebe i bice sve super
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 9:13:11
|
|
|
|
daca77
|
Vrsnjakinjo, hvala puno... JAvljam naravno, samo kad se probudim...nadam se da ce to brzo ici, jer sam ranije satima bila u anesteziji i onda ceo dan prodje dok se probudim. A sto se tice hrane, citala sam i ja da to nema veze i opasnost od npr.postoperativnog ileusa postoji za vreme i 2-3h nakon operacije, kao i da je znatno brzi oporavak, ukoliko se ranije uvodi hrana.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 9:40:25
|
|
|
|
Lota
|
daco, svi navijamo za tebe! E sad se stvarno primaklo . I meni je konstantno u glavi bilo tokom cele trudnoce:" samo da beba bude dobro".Ta briga je potpuno normalna, narocito posle puta koji si prosla, ali na kraju sve bude kako treba. Uskoro ces zasluzeno da uzivas sa svojom bebom . Pusti druge nek ti pomazu dok se ne oporavis, a ti samo uzivaj i mazi se sa svojom devojcicom.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 9:41:49
|
|
|
|
choopa choops
|
Daco dočeka ti CR Baš mi je drago, kad vidim koliko si se sekirala Nemam ti šta pametno reć u vezi ove prehrane i svega, ne razumijem se, želim samo da sve prođe što brže i bezolnije Što se tiče keksa, ja kao i šerpica. U sve tri trudnoće. Doduše u svakoj mi je zabranjen bio. Jbg, biće bolje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 9:50:47
|
|
|
|
daca77
|
Lota, Choopa, hvala puno Samo da devojcica bude strpljiva i saceka dr, do sutra.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 10:09:47
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma hoće, nema tu priče, dobra je to curica već se vidi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 10:45:27
|
|
|
|
Lota
|
sacekace ona, nego sta... i bolje je sto ce biti u terminu, znaci ima svaki dan duze u maminom stomaku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 13:17:48
|
|
|
|
Kata90
|
Dan zene......o pa Daca ce sutra da ugleda svog malog andjela svi cemo nestrpljivo cekati vesti Meni je sledece nedelje termin,pa neverujem da ce se desiti ranije kako se sve vise blizi,hvata me trema,samo kad pomislim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 14:19:06
|
|
|
|
Ivana.
|
Evo i mene polse duzeg vremena. Kasni mi 2 dana, i jutros uradim test i ugledam Sad sam dobila rezultate Bhcg i nalazi su 1502 U/L i samo su mi potvrdili Jedino sto me sada hvata nervoza je, jer vec tri dana kijam i bolucka me grlo, sve to bez temperature. Mislite da ovakva prehlada moze da utice na plod?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 14:50:52
|
|
|
|
eca89
|
Cestitke Ivana. dobrodosla, mislim da ne utice, samo nemoj lijekove uzimati.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 15:02:38
|
|
|
|
Ivana.
|
Hvala I ja mislim. U prosloj trudnoci, dok jos nisam saznala da sam trudna, ja na moru zakacim neki stomacni virus i jos mi mm kupi neke jake lekove protiv povracanja. Hvala bogu, sve se dobro zavrsilo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 15:04:22
|
|
|
|
Kata90
|
Cestitam Ivana dobro nam dosla.....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 15:04:44
|
|
|
|
bubulence
|
ivana dobrodosla. ne vidim ti ticker, ali mislim da smo i prosli put bile trudne u isto vreme ili se varam? mislim da je dovoljno da pijes limunade i jedes sto vise voca, i nema brige... nece smetati...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 15:24:50
|
|
|
|
choopa choops
|
Ivana dobrodošla i čestitam!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 15:26:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ivana, dobro dosla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 15:59:04
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ih bre, pa ja sam uvek za sex kakvi ste penzosi ivana cestitam ja bih i cesce sex da se ne traumiram od ovih kontrakcija. a i stvarno sam bila razglavljena dva dana posle poslednjeg
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 16:24:43
|
|
|
|
serpica
|
Zdravo devojke.. Daco zelim ti mirnu noc,spavaj koliko mozes,odmori,mada znam da je to sad ne moguce,ali bar pokusaj. Znas kakva je priprema pre svake operacije pa tako da bolje ne veceras i ne pijes vodu posle 00h. Ako mozes obrijaj se sama da izbegnes i tu neprijatnost u porodilistu. Ako odes spremna super,ako ne onda ce tamo da te srede a to traje svega 10-tak min,dok potpises papire i izvade ti krv,bice to sve brzo. I klistiraj se sama kod kuce,klizma dulkolaks dve ubaci i mirna si,opet kazem da bi izbegla to tamo da ti rade.. Tm cu da zovem oko podneva ako nam se ti do tad ne javis,mislim ako cekas na red ili sta vec... Srecno!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 6.12.2014 16:35:51
|
|
|
|
jovicaa
|
daco srecno!!!!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?