Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 8:11:13
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro drugarice....ubija me glavobolja,tako sam i ustala i odmah otrcala u wc vise sam dosadila sebi koliko sam nemocna i nikakava,nista ne mogu da stignem gledam samo kako kreveta da se dograbim,a mm nije tu...uhhh nego da ne mracim od ranog jutra.. Danas je Dacin dan dogovorile smo se da cekam do 12h da vidim da li ce mi se javiti ( u smislu da li ceka,ima li hitnih stanja i dr ) ako mi se ne javi do 12h verovatno je sve gotovo i onda zovem tatu da pitam za detalje. Eto....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 8:18:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Ženo što ne popi paracetamol? Ja bre kad me zaboli glava ili kad krene baš da me steže prehlada popijem jedan, dva u toku dana.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 8:21:09
|
|
|
|
serpica
|
Jaoo Trco htela sam da popijem i to onaj deciji sirup ali nisam,sve ajde ce prodje...kao mogu da izdrzim....evo sad je malo bolje nakon povracanja.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 8:35:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Videla sam da si pisala ad ne sme, kako bre nemaš običan paracetamol u kući? Valjda beše sme i onaj eferalgan? Mislim znam da je on paracetamol i da sam njega ranije pila za raznorazne bolove iako sam radila na bebi (sa bivšim) - njega sam uvek imala u kući. Skinula sam se odavno sa brufena i cafetina pa je to bio jedini lek u kući. Drži se i što pre ozdravi. Btw i meni teta u apateci reče da grejem grlo nečim toplim. Najbolje čista vuna (ako je grlo u pitanju) i nikako vreo čaj. Već tako, na temperaturi tela.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 8:38:41
|
|
|
|
serpica
|
Ma ne boli me grlo samo kasljem i nos mi je zapusen..nego procice valjda ubrzo...hvala Trcooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 8:41:31
|
|
|
|
Ivana.
|
Dobro jutro i hvala na dobrodoslici. Bubulence, tacno je da smo se druzile pre cetiri godine. Mene od jutros grli steglo, ne mogu ni da gutam. Inace ne pamtim da sam izgurala zdrava mesec dana, od kad smo krenuli u vrtic.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 8:51:00
|
|
|
|
branki*
|
evo i mene... citah sta ste pisale.. znaci,daca se danas poradja,je l tako? choopa,ostaje u bolnici? ivana.dobrodosla kato i kod tebe se priblizilo.... stetica je isto u bolnici,tako? al ispitah sve brat na poslu,ima dezurstvo danas,boza i ja sami,javice nam da li imamo danas cas,a bas bi mi prijalo da iskuliram jedan dan stvarno... pijem kafu,boza tu muva,ustao u 7. neka kisa ovde i juce i danas,najavili sneg za sredu,a ja ne volim... jovice,meni se u ovoj trudnoci omakla po koja casa piva..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 9:11:24
|
|
|
|
serpica
|
Daca se ne javlja,poslal sam joj poruku i nema odgovora,mozda je vec gotovo..sacekacu jos malo pa zovem njm da pitam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 9:25:47
|
|
|
|
Maslacak15
|
Joj sva sam na iglama :) Dobro jutro trudnice... Em mi je vrsnjakinja, em posle svih godina provednih na crticama, hormona, operacija, stvarno je poseban osecaj docekati dan da se Daca poradja. Kad se samo set_im da su je prosle jeseni odbili u Leskovcu a i u Beogradu zbog slabog odgovora na stimulaciju i rekli da ide na donaciju u Prag. Umesto toga otisla je u Novi Sad i nastavila da se bori. Bog voli hrabre. I eto njene curice danas, zahvaljujuci Dr. Koptikovic iz prirodnog VTO ciklusa. Joj najezih se Serpi javljaj! Nadam se da se ti sad osecas bolje....
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 7.12.2014 9:29:15 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 9:46:08
|
|
|
|
serpica
|
Ja sam ipak popila jednu kasiku paracetamola nisam mogla da izdrzim,nadam se da nece nista da skodi. Sacekacu jos pola sata pa cu da zovem...i javljam stanje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 9:58:50
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Secam se i ja svih Dacinih faza i jako sam srecna sto je dosao ovaj dan. Jos samo malo i eto njene devojcice. Jedva cekam da javite divne vesti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 10:04:29
|
|
|
|
bubulence
|
caoske zenice moje! maskacak, jako je lepo ovo stocsi nalisala. ja nisam upucena u sve od pocetka ali sam shvatila da se mnogo namucila da bi dobila bebu pa mi je jaaaaako drago sto danas iscekujemo tako lepe vesti... moram da pohvalim mm. posto ustaje sa petlovima, jutros je poranio, otisao u pekaru i kupio nam kroasane sa eurokremom, dosao, oribao kupatilo, skuvao kafu, skuvao mi i caj od brusnice- dnevnu dozu, taman i ja ustala i onda smo zajedno uzivali do pre pola sata kada se nasa sinjorita probudila... mnoogooo volim nedelju!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 10:09:22
|
|
|
|
branki*
|
bubi,a ja volim kroasane sa kremom svaka cast za muza,mada nisam ni sumnjala u njega serpi,javljaj za dacu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 10:31:56
|
|
|
|
serpica
|
Cula sam se sa Dacinim muzem ( divan covek,mogu vam reci ) I ovako: daca je jos na odelenju,dr je pregledao i nadaju se da ce uskoro biti,verovatno oko 12h kako sam razumela. Javice mi cim bude gotovo tako smo se dogovorili...i ja javljam vama cim dobijem vesti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 10:36:48
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja na iglama,jedva cekam da se porodi! Isti osecaj kad smo cekali da se Dunja porodi,posle tolike borbe! Otvarajte temu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 10:41:27
|
|
|
|
*boka*
|
Dobar jutar ženice! Kad već Bubi hvali muza moram I ja svog. Sinoć sam mu rekla kako mi se prijeo burek iz Petrovića (tamo prave najbolji burek u BG) i on jutros ustane i pre petla i donese mi. Jutros mi za divno čudo nije muka, mozda zato što sam popila utrogestsn oko 7 i vratila se u krevet. Imam utisak da mi on izaziva mučninu. Još nema vesti od Dace, mislim na nju i jedva čekam da čujem da je bebica napokon tu. Maslačak hvala sto si podelila sa nama njenu priču, ja nisam znala kroz šta je sve prošla. Utoliko će i radost biti veća. Šerpi ''bem mu miša baš...
< Poruku je uredio *boka* -- 7.12.2014 10:49:51 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 10:44:16
|
|
|
|
bubulence
|
blago nama sa muzevima . serpi jedva cekamo vesti, brzo ce podne...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 11:02:16
|
|
|
|
Kata90
|
jutro Nikad ne treba odustati.....isplatila se borba veoma mi je drago nisam znala za Dacinu pricu....jedva cekam da cujem vesti Meni se krcka polako rucak.....sad vec kad dugo stojim boli me kicma uzasno,izgleda da stomak vuce kad je tezak.....da se sve izdrzati,zene su uvek jace
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 11:22:17
|
|
|
|
Lota
|
Dobar dan trudnice! Svratih da vidim sta je sa dacom... i ja jedva cekam da cujem lepe vesti... bila je na crticama uveliko kada sam i ja bila pre dve i po godine i bas mi je drago sto je dosao i ovaj divan dan Kato, i tebi je jos malo ostalo ... jos malo pa dva upraznjena mesta kod vas , nadam se da ce neka od nas iz crtica preci kod vas .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 11:24:20
|
|
|
|
branki*
|
lota,naravno da hoce evo,decembar,januar bice bebi bum pravi,tan ce biti mesta koliko hoces ovde
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 11:29:40
|
|
|
|
anita
|
Zdravo drugarice Ja prvo iscitala sta ste sve pisale pa onda da se javim. Mi ustali, pa doruckovali, mame sredjuju i spremaju rucak a ja i mm uzivamo, danas mu je divan dan. Serpi ja sam pila eferalgan + vitamin C, to su sumece tablete paracetamola. Kostaju oko 250 dinara. Probaj mozda ti pomogne. Mislim na tebe i nadam se da ce ti biti bolje. Jedva cekam vesti od Dace . Uskoro ce stici nasa mala drugarica ringerajka.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 11:42:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Boko,nego sta nego da ti je od utrogestana muka..ja sam ga pila posle jela,tako mi je bilo bolje! Kato,jos malo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 11:52:10
|
|
|
|
*boka*
|
Von mozda mi nije muka od njega, možda sam ja to umislila jer se potrefi da kad ga popijem, nakon 5-10 minuta počinje mučnina. Nemam nagon za povraćanjem, samo mi je muka, nemogu da jedem i kao neku knedlu da imam u grlu. Čudan neki osećaj. Do duše uvek ujutru popijem čim ustanem, pre doručka, pa možda zato. Probaću da prvo jedem pa onda da popijem. Može biti da sam umislila da mi je od njega muka.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 11:58:38
|
|
|
|
bubulence
|
boko pijes ga sa voom naprazan stomak, to bi izazvalo mucninu i bez trudnoce. moras prvo nesto calabrcnuti... kato ti si sledeca .. Von kako ste? kako su devojke?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 12:09:24
|
|
|
|
*boka*
|
Da znate... od sad ću ga piti samo posle jela. Lakše mi je bilo dok sam ga stavljala kao vaginaletu, tad me nije mučilo, ali mi je Dr. rekla da ga od sad pijem. Mnogo mi gadno padne na želudac...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?