Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 18:29:48
|
|
|
|
cetvrtko
|
auuuu kompikovano je to :D xaxa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 18:34:49
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Jeste, poprilicno Uglavnom ako ti je tiker tacan i danas si 34+5 onda za nedelju dana tacno ulazis u deveti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 18:40:40
|
|
|
|
bubulence
|
branki lepoto pa sto ne vices da glasam!? cetvrtko ticker ti i jeste po poslednjoj m, a mislim da je to i najtacnije. uz zna da omasi jer on racuna po velicini bebe. uglavnom, blizu si
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 18:41:28
|
|
|
|
cetvrtko
|
axa hvala eeee a meni je nekada matematika dobro isla xaxa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 18:47:50
|
|
|
|
branki*
|
bubi,tek sam danas poslala komentar.reko,ajd da pokusam dok sam trudna jos i vidim da mora i to preko fejsa....a,lepa je nagradica,oni proizvodi protiv strija,mella cosmetics su super!a,i ostalo sve.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 18:53:18
|
|
|
|
Kata90
|
ja sam se juce prijavila za taj paket,prvi put......ali posto nemam fb na zalost ne mogu da glasam za ostale
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 18:54:12
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR bubi,ja aktivirala opet malo profil,da vas vidim malo,a i clan sam neke grupe gde su roditelji sa slicnim problemima kao ja,pa da se i tu nesto informisem.a,i prijavih se za paket za trudnice za decembar koji profil si ti aktivirala?????
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 18:57:53
|
|
|
|
branki*
|
pa,svoj,trco,stari.imala sam,pa sam ga ugasila,sad opet aktivirala.nas dve smo vec frendovi ,u stvari,poslala sam ti zahtev.
< Poruku je uredio branki RR -- 7.12.2014 18:58:55 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 19:10:03
|
|
|
|
Trcosava
|
pa brate sestro, danas ima mnogo profila (gb, g+, tviter...) de znam na koji misliš ja kao sa marsa da sam pala - potvrdila sam btw :P
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 19:33:10
|
|
|
|
serpica
|
Branki,Kato glasala sam za vas..ali vidim da ima mnogo zenica koje su se prijavile a nisu ovde sa nama,mislim na druzenju,caskanju,verovatno su clanovi RR ali ja ih nigde ne vidoh kao aktivne..jel uvek tako bilo?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 19:46:26
|
|
|
|
bubulence
|
ja sam osvojila paket za trudnice prosli mesec ali jos uvek ne znam sta ... kontam nisu svi paketi isti nego u svakom paketu po nesto od onih nagradica... zene kako znate ko je ko na faceu!? ja sam jedino von skontala onako, sve ostale sam ili pitala ili su meni slali zahteve...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 20:18:17
|
|
|
|
branki*
|
hvala,i ja cu da glasam bubi,ja nekako zakljucim,ne znam kako..dosta znam kako ko izgleda ili po deci,mestu stanovanja,bar ove zenice sto stalno pisu. glasala za serpi i katu.ne znam ko su druge zenice.
< Poruku je uredio branki RR -- 7.12.2014 20:36:33 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 20:37:08
|
|
|
|
wivern
|
Eheeej zenskaci....mi da vam mahnemo i da vidimo ko je sledeci. Placljiva i Kata jel tako? Ili gresim.. Ja danas dobila request na fb i gledam ime nepoznato, pogledam fotku i kad sam videla ribetinu shvatim da je to Branki Sad cu i ja da glasam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 20:41:49
|
|
|
|
bubulence
|
Wiv poljubac za tebe i Maksima. ali da znas, da je isti na tatu :D
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 21:01:13
|
|
|
|
branki*
|
ih,wiv,pa nije bas,ali hvala a,bubi je u pravu,na tatu lici
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 21:35:03
|
|
|
|
serpica
|
Ja sam legla,uopste mi nije dobro glavobolja ne prestaje a malopre sam povracala od bolova i htela da se ugusim jer mi je nos skroz zapusen,jedva sam dosla do vazduha. Laku noc,ljubim vas sve
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 21:39:51
|
|
|
|
branki*
|
uh,bre,serpi,kud te tako dohvatilo,bas ajde,lepo spavaj bar ako mozes,laku noc.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 21:40:21
|
|
|
|
bubulence
|
Serpi samo se dobro utopli da se preznojis. probaj da odmoris . ljubim te ! moje dete se probudilo! a ona se nikada ne budi i sva je rumena. nadam se da je slucajno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 21:43:06
|
|
|
|
wivern
|
Zene ja sam to videla jos na poslednjem uz, imao je ta napucena usta i taj nos..tako da se nisam ni nadala da ce liciti na mene :) Serpi cedjeni sokici, cajici...i napravi slani rastvor za nos, ubrizgavaj sa spricem meni je to upalilo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 22:22:43
|
|
|
|
*boka*
|
Ih bre Šerpi, tebe je baš steglo! Bilo bi dobro kad bi mogla malo da odmiruješ, da odležiš. Ako imaš morsku so, možeš da staviš u vodu da provri, pa da se malo inhaliraš. Zar nema nikakvih vesti od Dace?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 22:24:18
|
|
|
|
branki*
|
boko,daca se porodila,ima tema za nju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 22:38:15
|
|
|
|
*boka*
|
Joooj nisam videla! MAŠALA! ja ušla na kratko samo da vidim ima li vesti. Idem na temu da čestitam. Hvala Branki
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 22:45:30
|
|
|
|
bubulence
|
a choopa nam se popodne nije javljala? ona sutra treba da ide u bolnicu... nema mi srculence, sanjalica zabusava sa piskaranjem, ipokrisia... mnogo su mi se ulenjile ove okruglice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 22:59:42
|
|
|
|
choopa choops
|
Ehej bubu evo me :) Evo me u bolnici :_) danas mii nešto nije mogao internet na kompu, pa se uspjela ulogovat sa fona, ali sa mojim debelim prstima sam uspjela samo napisat čestitku daci Tek sad uspjeh nekako... Uglavnom od jutros u 10h sam tu. Primila progesteron, kontrakcije su se smanjile, bar ctg tako kaže a i ja sam puno mirnia. Hrana nam je super, bili su mi klinci u posjeti, imama internet...ma hotel Sutra endokrinolog i internista pa ćemo da vidimo šta kažu :-) Sve u svemu ja zadovoljna Šta vi radite? šerpi baš mi žao što se mučiš, pitaj i tu dr kad budeš išla ne euz šta smiješ da uzimaš i da li da ideš kod dr opšte prakse da te posluša malo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 7.12.2014 23:00:27
|
|
|
|
wivern
|
Koliko sam vas ja pratila choopa danas treba da se javi, tj valjda je trebala. Ipokrisija vrsi pripreme za finis ne zabusava, kuckamo se sta i kako da spremi Za ostale devojcice ne znam..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?