|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
7.12.2014 23:04:04   
bubulence
Wiviana Vucic glavna spijunka user posted image !!! divim ti se draga da pored male bebe stizes i da nam se javis i da savetujes! svaka cast! jeli Maksim dobar?
coopa a ja mislila da se sutra javljas. neka, samo ti tu odmaraj, i treba. mislim, u bolnici ces sigutno biti disciplinovana, kod kuce pored dece je to nemoguce..

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 626
7.12.2014 23:04:54   
branki*
da,choopa,ide u bolnicu sutra..a,ipokrisie nema kao ranije....
idem i ja jos malo da spavam,laku noc,bubi,laku noc stomaciuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 627
7.12.2014 23:10:41   
choopa choops
bubu ma super se osjećam pu, pu da ne ureknem user posted image Osjećam i da su se kontrakcije smanjile. Tj nekako sam pokretnija, mogu da hodam normalno bez osjećaja da ću se upiškit svakog momenta. Sa mnom u sobi cura koja je imala istu dijagnozu i akže da su joj zaustavili kontrakcije tada istom terapijom user posted image Sada je 37ned, ali je tu zbog visokog pritiska user posted image

Biće svee OK :-)

Laku noć branki user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 628
7.12.2014 23:14:12   
bubulence
branki lepo spavaj!
cupo vidis, mogla si jos u petak leci tu u bolnicu da te lepo poprave user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 629
7.12.2014 23:22:10   
choopa choops
Ma ja kažem dr meni je ovdje super, ostaću do kraja user posted image

Direktna veza do poruke: 630
7.12.2014 23:32:06   
bubulence
samo jos da ti obezbede nekog masera 2x na dan i super user posted image

Direktna veza do poruke: 631
7.12.2014 23:33:47   
jovicaa
choopa super! opusti se sad dok si tu i odmori.

i mene danas stegle kontrakcije, isto piskala tako cesto i td.... muka mi je od tog tvrdog stomaka iskreno. toliko straha, da poludis.

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 632
7.12.2014 23:44:26   
anita
Ja svratila da vam pozelim dobro vece a ujedno i laku noc.
Mi celo popodne imali goste. Tu mi je i svekriva koja me je par puta izbacila iz takta... pisacu vam sutra o tome da ne kvarim sada odmor.
Bubi ja sam paket za trudnice dobila u oktobru,odusevljena sam kikebu omotom za bebu i dobila sam i ulje protiv strija,odlicno je.
Devojke pokusala sam da glasam sada sa telefona ali nisam uspela. Sutra dobijate po glasic od mene.
Za Serpi sam vec glasala.
Zelim vam lepu i laku noc.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 633
8.12.2014 0:01:43   
Ipokrisia
Bubi i ostale trudnicice, tu sam ali slabo svracam na forum, uglavnom sam na private porukama jer mi je komp nacisto poludeo i sta god da otvorim na netu otvara se jos 1000 prozora virusa i kojecega i poludim! user posted image moram da nosim na ciscenje racunar da se malo dozove pameti user posted image kao sto Wiv rece, malo me obucava sta i kako spakovati za porodiliste posto cu se i ja poradjati gde i ona, pa mi svaka info korisi,mada imam ja jos vremena, ali kao pravi streber krenula sam vec sad user posted image Ljubim vas sve i idem polako na spavanjac user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 634
8.12.2014 0:08:36   
choopa choops
Da, da bubu moraću da se raspitam :-))))

Ne mogu puno da vam pišem jer cimerka hoće da soava, sad su joj mjerili pritisak, pa mogu. Pozdravljam vas sve, čujemo se sutra user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 635
8.12.2014 0:48:01   
choopa choops
Ode mi cimerka, izgleda da će ipak noćas da se porodi. user posted image Sad kad gledam ovo imam osjećaj kao da me to čeka za sto godina user posted image

Direktna veza do poruke: 636
8.12.2014 1:14:35   
srculence25
Bubi javila sam je ja jutros user posted image bili kod svekra on je klao svinjce.
e prodje mi ceo dan a na kraju dana jos i dobijem kritiku na svoj racun,znaci doslo mi da eksplodiram nikom nikako ugoditi
a mene niko nepita kako sam i kako pdonosim.
ja sobzirom da nemogu puno sta pomoci oko klanja ajde boze moj da se nadjem ja sam bila unutra u kuci.pekla meso kuvala kafu postavljala sto i prala sudove
ceo dan sam presedela na stolici pa ukocila se sad bi se i ispruzila a nemogu
Najave nam se neki prijatelji da ce doci predvece i ja odem lepo kuci da posklanjam po kuci sta imam i za to vreme kad sam ja bila odsutna trebalo je postaviti sto za veceru pa je morao boze moj brat od mm to da uradi jer mene nije bilo.
I dosao svekar uvece i kaze meni ovako do slovceta izneverila si me tamara kad je trebalo postaviti sto ti si otisla nisi ni kafu skuvala pobegla si lepo sam rekao mari da nadje neku zenu koja ce joj pomoci a ti nisi bila ni zasta nikakve koristi od tebe
pa ja kazem i ovako sam se ukocila sedeci ceo dan imam ja i posla kuci za toliko dever mi je mogao poslati poruku da dodjem i kazem uostalom vidim nisu mu ruke otpale
bas me iznervirao user posted image

Direktna veza do poruke: 637
8.12.2014 2:09:33   
wivern
Bubi sta drugo da radim dok dojim nego da hvatam abrove na rr user posted image
To mi je izlazak u grad user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 638
8.12.2014 8:26:17   
branki*
ja prva od jutros,vidimuser posted image
nikako nisam spavala,uzas zivi,sve se okrecem i ne mogu da se namestim...
kuvamuser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 639
8.12.2014 8:32:29   
soni
dobro jutroooo.....evo i kod mene kafa , dorucak pa na posao...

meni sutra ispit iz norveskog pa mi haos al mislim na vas.... Kako ste vi??

branki kako ste vi ..ima li struje ne mogu da nadjem u novinama??

sanjala nocas neke ljude koji mi samo unesu nemir u svakodnevnicu , zivot pa sam se opet opteretila a ne mogu da ne islim user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 640
8.12.2014 8:36:57   
branki*
soni,trenutno ima struje.pre neki dan ukljucen dnevnik i sad ide vest-majdanpek dobio struju,bor dobio vodu.
covece,ko da zivimo u teheranuuser posted image ,koja drzava....
popustilo je malo,nema vise onog leda,bio neki sneg,ali se i on kao topi.
ovde,pa,oblacno i magla,svanulo,a kao da nije.
samo ti uci,pa da polozis touser posted image

branki

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 641
8.12.2014 8:38:40   
soni
polozicu user posted image ....

drzite se tu sta cete ...strasno !!!!

Porodile nam se zenske a ja propusila..sta je sa nestrpljivom...ko je sledeci?? moramo navuci nove trudnice ovde user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 642
8.12.2014 8:47:51   
choopa choops
Jutro user posted image

Ja budna od 6h, nego nisam imala neta a i dok sve odradimo nisam se mogla javit. Uglavnom vadili mi krv, predala urin, jutros CTG, sad EKG, pa će me kasnije pregledati internista i endokrinolog. Imala samo jednu visoku kontrakciju jutros user posted image Dr je baš zadovoljna, a ja pogotovo, zaboravila sam bila šta znači opušten stomak. Mirnija sam dosta. Ovdje je stvarno super, uslovi odlični user posted image

soni držim fige za ispit user posted image

branki baš vala kao srednji vijek user posted image I kod nas malo malo pa neki problem sa vodom, a plaćamo je kao zlato...

wivn tako sam ja kad je M bio tako mali, on sisa, a ja jednom rukom tipkam na RR user posted image

srculence no sikiriki, nije vrijedno...

Direktna veza do poruke: 643
8.12.2014 8:52:24   
branki*
soni,kud sad da propusis...mnogo ucisuser posted image
srculence,stvarno bre idioti!
choopo,dobro da je tamo kako treba,pristojno..i da se ti osecas ok.

branki

Direktna veza do poruke: 644
8.12.2014 9:03:40   
choopa choops
Branki pa novije je sve, iako se vidi da su malkice unazađeni u odnosu na 2008 kad sam rodila L. Ali stvarno nemam nikakvih zamjerki, svi se stvarno trude user posted image Gotov mi EKG, ja se spremila da će sad da radi jedno 10-15 min, kad ono gotov za minut user posted image

Kod nas sunčano, poslije toliko kišnih dana user posted image Nije zima, iako je jutros bilo 5 stepeni.

Kako si ti?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 645
8.12.2014 9:05:54   
Trcosava
Aha sjatile ste se!!

Srculence, nek oni uzmu jednu tikvu, privežu na stomak, pa nek rade po kući. Mater ala bi ja pustila jezičinu tom svekru! Lelelelelel

Soni SREĆNO!!!!

Čupo, bitno da si ok i da kontrakcije se smiruju. Vidim i tebi u bolnici kao i meni user posted image mm me zeza da idem na tri dana u hotel 'crveno slovo' (pošto kao ništa ne radim)

Ja sam juče bila kao prebijena mačka! Em sam neispavana bila, a mm je ceo bogovetni dan presedeo za kompom jer kao radio nešto za gazdu. I svaki put se setim kako je rekao da neće više kao programer da radi jer nema slobodno vreme i da su ga cimali i na odmoru i za vikend. I evo, sad je kao serviser, monter i po potrebi programer. A plata za jednog user posted image Samo čekam da napenalim gazdu njegovog kad bude imao onaj 'odmor za oca' tj porodiljsko hahaha (14 kalendarskih dana) pa mislim da ću da ga spalim bude li otišao jednom na posao. Jbt ove godine je imao TRI DANA GODIŠNJEG!!!! TRI!!!! I još ovaj moj kao pa dobro nećeš crći ako odem jedan dan na posao. Ma da, a ja da se drndam i sa bebom i sa Anom, a ti da klisneš. Pazi majku mu!

Prošle nedelje sam se psihički spremala za zaovu, super je prošlo. Sad se psihički spremam za tog njegovog druga koji dolazi da mu pomogne da premesti ormane. Taj je picajzla na kub. I svaki put se posvađam sa njim jer on mora da istera svoje, a sve on zna. Od obrađivanja zemlje do gradnje nebodera. Mnogo volim takve.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 646
8.12.2014 9:07:20   
branki*
ok sam,hvala bogu.da prodju ove dve nedelje jos,pa kuci...slede pripreme za bebu i porodjaj.a,odmoricu se kad beba napuni bar godinu dana,ako i taduser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 647
8.12.2014 9:15:24   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: branki RR

odmoricu se kad beba napuni bar godinu dana,ako i taduser posted image

Ja sam odredila limit dvije godine odmah, da se ne razočaram user posted image

Trco baš sam se pitala kako si prošla? Što se tiče toga prijatelja iskuliraj ih sve, svi znamo da su žene uvijek u pravu, a naročito trudnice user posted image Pusti ih neka misle da su najpametniji, mi znamo istinu user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 8.12.2014 9:16:03 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 648
8.12.2014 9:47:04   
serpica
Dobro jutro devojke..
evo do sad sam spavala,sva sreca i bebac samnom..nocas mi je io lose ali evo sad je vec bolje....nadam se da prolazi polako.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 649
8.12.2014 10:41:42   
anita
Zdravo devojke, bas ste se raspisale user posted image .
Ja pijem kafu i gledam stvari za bebe na netu, uskoro idemo u kupovinu.Jedva cekam user posted image

Devojke glasala sam za paket za trudnice za sve vas koje ste se prijavile user posted image

< Poruku je uredio anita -- 8.12.2014 10:44:42 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here