|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
6.12.2014 18:57:48   
bubulence
Daco srecno! drzimo palceve sutra!
gde ste mi se izgubile debelice?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 526
6.12.2014 19:09:39   
jovicaa
ja pravim kroasane... reko sad kad krenem da mesim ima da se otelim, ali posle fondana koji sam pravila u sredu, ovo mi dodje kao rekreacija.
samo se plasim da mi nece uspeti, do sad sam pravila uvek samo ono klasicno testo ukiselo, ili kako se zove. nikad kroasane..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 527
6.12.2014 19:27:24   
bubulence
ako pravis one krasane po UM receptu nema sta da ne uspe. samo dobro izmesi testo i ostavi da odstoji kada ih premazes margarinom... p.s. ja stavim malo manje margarina, onako su mi masni

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 528
6.12.2014 19:32:33   
jovicaa
ja sam otprilike rendala, i pola sam potrosila dijamantovog zutog.
jesi pravila nekad prazne? ja bih probala prazne sa susamom

Direktna veza do poruke: 529
6.12.2014 19:34:57   
choopa choops
Haj hoj :)

Ja poslala MM-a zajedno sa djecom i sestričinom da mi kupi od kozmetike šta treba. Poludio je, kaže radije bih išao u vojsku opet user posted image
Dosadno mi, kiša pada, a ne radi mi sušilica apa sam razapela robu po kući da se suši jer mi treba za sutra...

Meni su loše ispali ti kroasani user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 530
6.12.2014 19:35:44   
jovicaa
choopa pretpostavljam da ce i meniuser posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 531
6.12.2014 19:38:42   
choopa choops
Pa ne znama, meni Ok budu tjesta, a baš sam se bila nešto naložila na taj recept jer su se svi hvalili, kad ononapravih --->obične tvrde kifle, niđe veze sa kroasanima user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 532
6.12.2014 19:51:21   
anita
Zdravo drage moje user posted image
Ja danas ceo dan u guzvi. Stigao nam je namestaj i ormari. Posle toga su mi dosle mama i svekrva. A onda i drugi gosti. Uhhhh kakav dan. Napokon sam uzela lap top i sela malo da odahnem. A da zaboravila sam da napisem da sam i pravila tortu mm je sutra rodjendan.

Daco priblizilo se. Zelim ti svu srecu i da sve prodje kako treba. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 533
6.12.2014 19:56:10   
Trcosava
Daco srećno!!!

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 534
6.12.2014 20:38:36   
serpica
Mene opet steglo i to bas,pocinjem da ne osecam ukus i miris user posted image nos mi je zapusen i jedva disem,i kasljem opet suvo....pojela sam do sada 15kg limuna sigurno

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 535
6.12.2014 20:50:26   
bubulence
serpi pa nema dve nedelje da si bila bolesna, jel da user posted image ?
jovice ja uglavnom i pravim prazne kroasane, pa onda jedemo sa cim zelimo... a i E ne voli kada su punjeni. prosli put sam samo stavila malo sunke i sira... bas javi kako su uspeli!
choopa kako si danas?
gde je branki?
ja sam sada napravila najbrzi kolac sa kokosom, tako da ipak imamo kolace za sutra iako sam mislila da necu nista moci... sva sreca pa ima kolaca koji se prave za minut ipo + pecenje

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 536
6.12.2014 20:58:36   
serpica
Eee Bubi,nije me ni proslo kako treba,samo se povratilouser posted image a poludela sam kad sam citala uputstvo Panadol baby sirupa,dajem ga Tomi zbog zubica ponekad i procitam i pise ovako: "lek nije za trudnice i dojilje jer je namenjen iskljucivo deci"user posted image a moze da ga pije beba od mesec dana ukoliko ima temperaturu a majka koja doji to dete ne sme da ga pije ..... ma daj,poludela sam,beba od mesec dana moze a ja ne mogu??/ Gluposti.
Mislila sam da popijem malo to je cist paracetamol,cisto da me preznoji ali nista od toga...odoh pod tus

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 537
6.12.2014 21:00:25   
branki*
zenskaci,da mahnem samo,ceo dan u nekoj guzvi i juce i danas...nisam stigla nista da citam,veceras cu ako bude slobodan lap top..mislim na vas,grlim user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 538
6.12.2014 21:13:41   
jovicaa
gotovi su, izgledaju ok. ne mogu sad da ih jedem, kad jedem, javljam kakvi su.
klinci su jeli. mislim da cu definitivno prazne sledeci put, mm je insistirao da stavim malo slanine ovaj put, a bojim se da je to previseuser posted image
dolazi nam drustvo veceras, i sad se premisljam da li da popijem jedno pivo ili ne... hm.. u prethodnim trudnocama bas nisam, a u ovoj se desilo par puta da sam popila jedno pice..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 539
6.12.2014 21:49:42   
bubulence
serpi a jel uzimas neke vitamine? mislim da ti je imunitet otisao skroz... sto nije nemoguce pored troje dece, mucnina itd..mozes da uzmes paracetamol u tabletama, meni su rekli u apoteci da se uzima za prehladu u trudnoci ali ne znam... uvek sam za prirodno ako je moguce...
jovice ne moras bas celo pivo user posted image , uzmi casu...
branki user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 540
6.12.2014 23:08:31   
serpica
Bubi pila sam sumecu multivitu,jedem voce,pijem limunade sa medom,sve mi se vise smucilo...idem da legnem laku noc user posted image

Direktna veza do poruke: 541
6.12.2014 23:59:16   
*boka*
Samo na kratko sa vam mahnem I da poželim Daci sreću! Budi bez brige, misli na to kako ćeš se za manje od jednog dana upoznati sa svojom bebicom I postati najposnija do sada! Stiskam palčeve da sve prođe u najboljem redu I sa nestrpljenjem čekam lepe vesti user posted image
Ivana dobro nam došla! I prošli put smo trudnovale zajedno user posted image

Šerpi nedaj se!

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 542
7.12.2014 0:09:28   
Anoniman
Trudnce upadam da vas pitam nesto. znate li kada od prilike treba da se cuje srce u user posted image i do kada?

Komsinica mi je trudna posle 7 godina steriliteta, i po menstruaciji je 10, po uz 8 nedelja, ali se srce jos ne cuje, ali plod raste pre 5 dana crl je bio 1, 2, danas 1, 8user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 7.12.2014 0:16:43 >

Direktna veza do poruke: 543
7.12.2014 0:18:56   
*boka*
UM k9d mene se u prvoj trudnoci srce culo sa 6+4, a u ovoj 6+3. Mada lekari uvek daju 2 nedelke vremena ako je do ovulacije i začeća došlo kasnije. Šta joj je rekao lekar?

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 544
7.12.2014 0:25:11   
Anoniman
Boko, u ponedeljak ce da je smeste na odeljenje, da joj dr. odradi neka ispitivanja, samo joj je tako danas rekla, meni je sa Unom trudnoca po menstruaciji bila7+6, po uz-uku 5+2 i culo se srce, nadam se da ce se kod nje do 10-te cuti, bas sam se bila obradovala kada am cula da je user posted image ipak su 7 godina u braku i nemaju deceuser posted image

(odgovor članu *boka*)
  Direktna veza do poruke: 545
7.12.2014 0:35:10   
Azra_
Šerpi, ja sam uzimala paracetamol. To mi je bilo za užasne glavobolje koje sam imala. Dr mi je govorila da mogu...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 546
7.12.2014 0:38:12   
Chipsy
UM, mislim da bi trebalo da se cujeuser posted image
Daco, dosao je tvoj dan, mislim na tebeuser posted image
Serpi, pijes one vitamine za trudnice, elevit, mamavit i sl?
Ja sam danas ipak bila kod dr, cak me i pregledala. Sve ok, grlic 1.5cm jel to ok, nema nigde tragova krvarenja.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 547
7.12.2014 0:56:06   
choopa choops
Veče žene :-)

ja malo gledala Pinkove zvezde user posted image okupala se, sad da vidim šta ima ovdje pa da se pakujem lagano za sutra. Imam neki osjećaj da ću se sutra raspekmezit kad mi budu djeca otišla user posted image

bubu dobro sam, i dalje me steze stomak, ponekad jedva hodam i jako brzo se zaaram. E sad je li to zbog kontrakcija ili zbog toga što ležim već tako dugo pa nemam kondicije, vidjećemo iduće sedmice šta kažu doktori.

šerpi, baš te napada...Nije ni čudo, oslabio ti imunitete, a djeca donesu svašta...Ja sam srećna što mi sin ne ide u vrtić ove godine, inače bi bio pakao. mooraš da piješ neke trudničke vitamine, i pročitaj šta je još dobro...Te šumeće ja ni ne računam kao vitamin, ne znam zašto...A što se tiče limuna i meda, i to je isto bzvz da vam pravo kažem. Ako je ko jeo/pio citruse (prije trudnoće-sad ne smijem puno) onda sam to ja. I nije mi to ništa puno pomagalo. Da sam na tvom mjestu ja bih ispirala grlo čajem od žalfije nekoliko puta dnevno (nemoj piti, ne smije u trudnoći), kupila pantenol oriblete, stavljala obloge na grlo. E sad nisam čitala smije li u trunoći, ali ja djeci dajem kad su prehlađeni vel.kašiku meda pomiješanu sa 1/4 vel.kašike cimeta. I odlično je! A pitaj dr šta smiješ od lijekova. Mada eto ja onomad rekoh da smije sprej Tantum Verde, jer ga daju i maloj djeci, a onda ovdje rekoše da ne smije. Ko će im ga znat više?!user posted image

Jovice bravo za kroasane user posted image znači jedino ja ispadoh smotana user posted image Za pivo, ne znam šta bih ti rekla, ja ga ne mogu ni primirisat, a pila sam ga skoro od kad sam prohodala (ne pitajte ništa user posted image ).

UM ne znam stvarano. Ako je redovna ovulaija mislim da bi trebalo da se čuje, a ako nije onda možda i ne. Držim fige da se začuje user posted image

Chipsy moj je grlić toliki user posted image U principu je Ok sve dok ne mrda user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 548
7.12.2014 7:22:51   
srculence25
Dobro jutro drage user posted image samo da vam mahnem juce i danas sam u guzvi.Juce rano ujutru otisli u ns kod mojih bili tamo ceo dan
a sad sam uranila kod svekrve treba da sekolju svinje pa boze moj da se nadjem ako treba sta.Daco srecno.Sve vas user posted image

Direktna veza do poruke: 549
7.12.2014 7:44:24   
Trcosava
Jutar i od mene!
UM - osim ako nema užasno neredovne mece, moralo bi da se čuje. Pošto joj nisu ništa rekli, tj nisam sad sigurna jel raste plod ili mešak? Čak i da je 8 nedelja, moralo bi da se čuje. Najkasnije valjda do 9 (zato ovde ni ne zakazuju pre, najranije je 8+x što možeš da zakažeš) Držim fige da se ipak pojavi, mada ako sam realna, mislim da tu neće biti ništa user posted image

Meni niko ništa ne reče za grlić od onomad na početku kad sam se žalila na bolove u stomaku mojoj dr, taj je pregledala dužinu i od tad ga ne spominje. Pitaću na sledećoj kontroli, jer sam zaboravila kad ovde kreću vaginalni pregledi (da li beše kad uđeš u 9-ti ili tek kad se prešiša rok)

Sad pijuckam kaficu, moji još spavaju. ajd što mm spava, nego i ova mala ga odvalila. Neka, barem da se naspava dete. A i ja u miru da popijem kafu

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here