|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
6.11.2015 15:27:32   
vonavoj
Muske sebicnjare.. I ja sam htela da dizem temu,ali nisam imala snage! Trcim uvece oko dece,on koma i onda dodje jutros u 5,sveze okupan i kaze jel ce biti nesto?! Mala pored mene..velikoj sam ustajala u pola 4,piskilo joj se.pa nikako da zaspi..to nista ne cuje..a sex hoce
.dobice ga..malo sutra!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1476
6.11.2015 16:06:03   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: jess021

Trco, pa to stvarno nije u redu sto se nisi sredila za muzauser posted image

Ja zamisljam da se oni jednom srede za nas, depilacija/brijanje, mackanje, nokti, frizura, odabir sexy odeće, oni bi se umorili od svega ovoga i pre nego što žena dođe kući user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1477
6.11.2015 17:37:36   
jess021
Bas takouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1478
6.11.2015 20:11:26   
Torbica
Mrzim sebe ovako umornu user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1479
10.11.2015 14:51:32   
Zemunka85
Joooooj paaaa user posted image user posted image user posted image user posted image ooooodlepila! Oooooodlepila!!!!!!
Imali smo jutros zakazano u 10 na IMD kod vaskularnog hirurga (ima neko prosirenje vene na vratu od rodjenja - vidno okom, iako svi kazu da nije nisto, rekoh da je pogleda napokon i vaskularni) - prozivaju, prozivaju, prozivaju ,,, nema naaas. Kapiram guzva je. Oko 11 vec vidim da zavrsavaju ljudi koji su dosli mnooogo posle nas. Pokucam, pitam - izdrndano mi kazu da su sve prozivali i da ce sada u krug. Ja znam da nisam imala nedouminu ni oko jednog prozivanja, jer bih usla i pitala. Opet nista. Udjem i pitam - kad veselje! Taj DR nije tu. Nije ni dolazio. Bio je dezuran, pa je otisao kuci. Ne znaju da li mu nije javljeno, ili je zaboravio (?!?!) da ima OSAM pacijenata. Svi odlepimo naravno, ali evo "utehe" decu ce pregledati nacelnica neonatologij user posted image . Koji ce mi ona??? Nista ... cekamo je jos sat vremena. Krecu sa prozivanjem nas koji smo trebali biti kod DR Grujica. Kako ko izlazi ja shvatam da ej svima napisala da je "potreban pregled vaskularnog hirurga" jer to nije njena oblast. Povucem knjizicu i zakazem za utorak user posted image user posted image user posted image . Popila kafetin i sad cu da legnem. Em dete nije islo u vrtic, ceo dan nervozna umorna gladna (2,5h) smo bili tamo, em nam se to odbija od subvencija (to je najmanje bitno zaista, ali sto i i to. U utorak cemo opet tako), em ja ne odoh na faks, em izgubih 3h ni na sta ... Oviljudi nesretni dosl iz unutrasnjosti, oboje odsustvovali sa posla, placali voz jutros u 6 dosli, sada treba da overavaju putni nalog, pa ponovo u Utorak da dodjemo ... uzas ...
Sve razumem ali da DR zaboravi da dodje, zaorave da mu jave .. ili sta god - ne dodje uopste .. NE MOGU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1480
10.11.2015 14:57:30   
branki*
U,bre,zemunka,basuser posted image bzv situacija.ja bih popiz... Isto!
Nego,dr grujic je hirurg koji je operisao mog sina sa tacno mesec dana,veliki strucnjak,a i covek.necu da ga branim,ali ne lici mi na njega da zaboravi pacijente,moguce da mu nisu javili.
U svakom slucaju,ovakvi propusti su nedopustivi!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1481
10.11.2015 15:05:27   
Rosita
Je l Blagoje Grujic? Odlican. Ja verujem da je neciji drugi posao bio da javi. Sramota user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1482
10.11.2015 15:06:35   
Zemunka85
Branki, ne verujem ni ja da je zaboravio ahaha mislim stvarno su smislili izgovooooor .. uzas. Ali zamisli ove ljude sto su se iscimali Boga pitaj odakle, cetvoroclana porodica, pa svi platili kartu, pa cekali celo jutro .. pa nista. Strasno.
E bas mi znaci sto si mi to reka user posted image .

Rosita - dada, taj :D.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1483
10.11.2015 15:11:58   
branki*
Da,to je on,blagoje grujic,izuzetan.
Pa,kako ne,stvarno bezobrazluk,4 karte da ti placas ni za sta.pa,i da ne placas,gubis svoje vreme i zivce!nego,to je to,kod nas nema odgovornosti ni za sta.
Ajde,pa da zavrsite to u utorakuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 1484
10.11.2015 16:53:27   
madre
zemunka, pa to je stvarno da popizdisuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1485
10.11.2015 18:15:50   
Rosita
Sa njim smo imali posla oko neke D stenoze, bas je odlican, cenjen, D je zvao "lafe" sve vreme, lake ruke. Bolje da budete kod njega nego neke zamene :). Ajd pa sledeci put da zavrsite :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1486
10.11.2015 21:43:27   
Zemunka85
Sorry za off, Rosita - da li je on vaskularni hirurg? Svako malo drugu pricu cujem o njegoom zvanju

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1487
10.11.2015 21:57:26   
Rosita
Mislim da jeste, al ima ne netu verovatno info. Mi smo bili poslati interno, od strane gastro, samo smo se popeli do njega, pa ne znam tacno.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1488
11.11.2015 15:01:47   
branki*
Zemunka,jeste,on je vaskularni hirurg,specijalizirao je.2011.lezali smo na imd i on je uglavnom tad radio zahvate na crevima,zucnim kesama i sl.

branki

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1489
11.11.2015 16:15:13   
wivern
Ja nemam snage ni da se iznerviram, ovo je za momentalni otkaz. Koliko god da je dobar nepostovanje tudjeg vremena je jezivo. I ne zanima me sto su im male plate, neka daju otkaz i nadju drugi posao bolje placen..
Fuj kako se ponasaju prema pacijentima pojedini.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1490
11.11.2015 18:19:01   
Maraj
Ja sam bas ljuta....
danas mi je rodjendan....dosli svekar i svekrva i dever. Naravno nisu dosli zbog toga vec da vide L. Stalno ga diraju po sakama a on ima 42dana.....dever kada je uzeo za sake ja ga zamolim da ga ne dira po šakama jer ih stalno stavlja u usta i oni se tu kao naljute. Nisu sedeli ni 3 min. Odma su otisli. Joj poludecu od njih. Nista lose nisam mislila jos sam ga zamolila. Imam utisak da moja svekrva svaki put kad dodje u bg dodje da zavadi dva oka u glavi. Inace zive 200 i nesto km od nas. Sad mi krivo zbog mm jer se on lose oseca jer su se oni naljutili. .... ja stvarno ne mislim da sam ista uvredljivo rekla niti sam htela da ih povredim. Al sam sad besna sto oni tu glumataju da su ljuti user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 11.11.2015 18:21:09 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1491
11.11.2015 18:38:20   
eca89
Joj, Maraj dušo ja ne vidim nešto zbog čega bi se oni imali naljutiti, pa on je stvarno mali irukice najviše stavlja u usta, tako da mislim da ništa loše nisi rekla, da bi se oni uvrijedili!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1492
11.11.2015 18:41:53   
Rosita
Maraj, mi smo to resili tako sto je muz bio zaduzen da sprecava i opominje za to pipanje. Razumem te, nisi nista pogresila, uostalom lepo si zamolila. Tm nek im kaze da nemaju razloga da se ljute. Treba vi da se ljutitw na njih sto su tako reagovali. Uff, kako me te stvari nerviraju.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1493
11.11.2015 18:52:43   
Ivanka 75
Eco, nek im od sada tvoj muž govori takve stvari.
ja sam mm rekla da je on zadužen za njegove a ja za moje, tako se niko neće naljutiti.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1494
11.11.2015 19:07:03   
eca89
Ivanka, nisam ja u pitanju, nego Maraj!

Direktna veza do poruke: 1495
11.11.2015 19:14:11   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: eca89

Ivanka, nisam ja u pitanju, nego Maraj!

Skinula sam naočare i čitala i pisala bez njih user posted image
Izgleda da sam i mozak spustila u isto vreme user posted image
Tvoj post sam pročitala i verovatno zato...

Znači,
Maraj, nek im od sada tvoj muž govori takve stvari.
ja sam mm rekla da je on zadužen za njegove a ja za moje, tako se niko neće naljutiti.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1496
11.11.2015 19:45:32   
Valerie
maraj uvredi se i ti, nema druge. ne primaj k srcu, ako je moguce. tvoj je rodjendan.
sreeecan ti rodjis!!!
goste najradije izuti, ili im navuci one "kaljace" iz apoteke i poslati na pranje ruku, pa je posle lakse... svako bi da stipne buckaste obrascice user posted image btw. nama jos niko sem baba nije bio. ima fore...

Direktna veza do poruke: 1497
11.11.2015 20:04:26   
branki*
Maraj,mozda ti je ton i izraz lica bio nadrndan kad si to rekla,pa oni ako su vec takvi,uvredili su se.
Jesu li se vratili kuci svojoj odmah?trebalo je da se umesa tvoj muz i da ih zadrzi,da se ne zavrsi tako bzv...
Srecan ti rodjendanuser posted image i bezi iz ove teme!

branki

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1498
11.11.2015 20:07:55   
Trcosava
Čuj uvredili se - ne dam nikom da liže deetu ruke, kasnije ni noge (kad krene da trpa stopla u usta)

Mada te potpuno razumem i nezgodno je kad su tuđi, a taj koji treba da kaže ćuti. Nemam ni svekra ni svekrvu, imam zaovu. Dovoljno za oboje.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1499
11.11.2015 20:20:41   
Mariya
Maraja, ja sam tako sa prvim detetom, nisam davala da je pipkaju i ljubakaju, ali Shvatila sam da im džabe govorim. Ja znam da kad idem kod bebe da operem ruke pre nego što je uzmem i da joj ne diram lice i ruke. E sad, neki to ne znaju, ili smatraju nebitnim, pogotovo stariji ljudi. Kao, neće njoj ništa biti. I znajući kakvi su, sa H im nisam ništa govorila, samo sam je umila i oprala ručice ili je obrisala vlažnim. Šta ćeš, ne možeš protiv budala, da izvineš...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here