Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 15:22:33
|
|
|
|
choopa choops
|
Ao brate...Trebala si da im kažeš da si trudna i neuračunljiva i da ti to završe u roku od odmah! Pošalji im po čmičak da ti bude lakše Šalim se, znam kako ti je, ja bukvalno gdje god odem, koje god papire da završavam uvijek naletimna neke kretene. Život je jedan, ne sekiraj se
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 15:22:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Svasta je on meni rekao pa i ja njemu. Pa je dosla ta zena iz sobe 16 kao ja nisam nista kriva pa reko nisam ni ja. Uradila sam sve kako ste mi rekli. Sta me drkate, sta me vodate. Kaze ona pa bila sam i ja trudna nema potrebe da se tako ponasate. aman zeno kakve veze ima trudnoca. Vi mene vucete za nos. Vodate me ko budalu. Ima li iko iko iko da zna da radi svoj posao!!!!!!! mrzim papirologiju i salt_erske radnike! Debil do debila!!!!
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 22.9.2015 15:24:00 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 15:30:21
|
|
|
|
choopa choops
|
Strašno! Čovjek treba snimat sve razgovore sa njima pa objavit na YT. To su kreteni nesposobni...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 15:43:19
|
|
|
|
doktorkakristal
|
klasicni ludaci lepo ja kazem nema gorih od salterusa a tek muskarci kad su u pitanju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 15:55:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Dijo, ja ću samo da se citiram jer potpuno te razumem! IZVORNA PORUKA: Ana RR Moj muž bio kod kardiologa danas. Sve u svemu, žena mu između redova rekla da umišlja i da njegove tegobe leče neki drugi lekari. Isprozivala ga na finjaka, rekla mu da to što pije vitamin b je najveća glupost koju je ona čula i da mi živimo na takvom podneblju da nikome ne treba dodatak vitamina b.. to što je pio L arginin i L karnitin za poboljšanje spermograma je još veća glupost, da mu to nije ništa pomoglo već je on tipičan primer placebo efekta. To što mu od umora nepravilno radi srce, što zbog tog lupanja ne može da leži na levoj strani kada spava - to znači da nije bio dovoljno umoran inače bi zaspao kao beba. Rendgen srca i pluća nije htela ni da pogleda, kao ni kks, hormone i sve ono što su mu rekli da uradi kada je zakazivao - samo je bacila i rekla da je savršeno zdrav i da njoj to ne treba. I tako, sve kroz neki podsmeh, onako ponižavajuće. Treba da nas pogodi neka kometa i sravni sa zemljom, ali samo ovu jbn Srbiju. Moju sestru su vratili kući kada joj je pozlilo, kao sve je u redu. Posle nekoliko sati je sve bilo prekasno i jednog mladog života više nema. Kad dođeš pitaju te zašto si došao, kad bude prekasno pitaju gde si do sada. Treba nas istrebiti, da nas nema.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 16:12:33
|
|
|
|
jess021
|
Dijana, mogu da zamislim. Probaj da se smiris. I onda se pitamo kad ce nam biti bolje, nece nikad. Dok god se u drzavnim sluzbama ( NE GENERALIZUJEM) ponasaju kao da mi nemamo pametnija posla nego njima da sedimo na glavi, umesto da se smeje oko glave dok me pita sta mi treba. Ni ne znaaju koliko im je dobro. Sve bi ja to poslala kod privatnika, pa da vide sta znaci raditi. Jos jednom naglasavam da ne generalizujem, ali to je moje iskustvo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 16:51:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema me ovde danima ali moram da se istresem, kiptim od jutros! Jedna mama se buni sto joj je dete u grupi sa mladjom decom - nazadovace, regresirace u znanju, i samo klimaju glavom. A kad je njeno dete bilo najmladje nije se bunila da starija deca mogu regresirati zbog njega. Aaaaaaaa ne mogu sve budalastine ispisati koje mi je rekla i napisala u porukama, jok odmah ga posalji u srednju skolu, on davno prerastao osnovnu!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 18:34:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja sam se smirila ali zato je mm popizdeo. Covek ga proganja za tu odjavu da bi registrovao motor. Odneo je sve papire i br koji sam danas dobila da mu pokaze da sam bila i da stvarno nije do nas. Anci ssve znam. Zalosno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 24.9.2015 10:47:29
|
|
|
|
Kata90
|
Moram da se istresem,juce sam izgubila zlatnu mindjusu iz uveta,i nema je nigde u kuci uzas Verovatno mi malisa zakacio uvo,i odletela je kozna gde....ma s.....nje....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.9.2015 10:23:29
|
|
|
|
jekiki
|
uh kako sam besna na ove majstore iz toplane, da bih mogla glavu da im odsrafim, jos se sada vodim kao neuracunljiva i stvarno necu odgovarati za svoje postupke kada danas ponovo dodju. Godinama se preganjam sa njima a oni samo pametuju i nikada ništa ne urade kako treba grrrrrrr
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.9.2015 10:33:58
|
|
|
|
Maraj
|
Jekiki sta se desilo ;sta su proveravali, institucije?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.9.2015 10:49:41
|
|
|
|
jekiki
|
Maraj to su kreteni, tri radijatora ne rade godinama kako treba, oni svake kao nesto popravljaju i nikada ne poprave, i samo pametuju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.9.2015 23:28:54
|
|
|
|
choopa choops
|
Ako pročitate u novinama da je neka žena ispalila muža na Mars, to sam ja!!!! Svaku noć se mučim da ih pospremim u krevet, mala se budi jedno šurnaes puta do ponoći, ja trčkam da joj dam da sisa, pa se vratim i sve tako u krug dok se ne umiri. A onda dođe moj muž sa posla, pa lupa po kući kao da je na žurci. Diže iz mrtvih koliku galamu pravi!!! Pa zadavila bih ga. Još mi kaže kako sam ih navikla na tišinu i da se ne smije ni muva čut. Pa druže, ti kad ih budeš uspavljivao ti im sviraj Lambadu kad zaspu što se mene tiče.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.9.2015 23:39:58
|
|
|
|
vocicana
|
Najgore, ali najgore od svega je kada imas roditelja koji ni jednim jedinim gestom ne prikazuje da ima razumevanja za neke tako normalne stvari, kao da je nas dve roda spustika ispred njegovog vrata I sada smo odrasle dve udate zene, sestra sa dve a ja sa buducim detetom u stomaku. Naime zaboravila je kljucan od kuce, u zurbi, suprug joj je otisao u Planu na utakmicu, rukometas je, svekar je tamo, gledala utakmicu a sveki joj je otisla sa penzionerima na jednodnevni izlet po manastirima. Nikoga kuci nema. Starija ima 4 aa mala ima tek 11 meseci(nepunih), s tim sto je mladja pre nedelju dana bila vec na decijem I lezala sa nekim gusenjem. Naime, ja sam ponovo pocela da prezivljavam taj cinizam, sitnicavost I najiritabtniji nacin ophodjenja, kao da je namerno zaboravila jebeni kljuc, pa se pitam sta mi ovo treba?! Koliko covek strpljenja treba da ima I kakav si ti otac kada zasluzis da ti kcerke kazu da ne zele da dodju u tvoju kuupcu osim kada je majka tu! Strasno kako te neke takve gluposti izvedu iz takta, ali kao da sam ore sama dana otisla iz kuce q ne ore godinu, kako sam se brzo podsetila sta me uzludjuje!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.10.2015 9:59:53
|
|
|
|
borica
|
Otkucam citav pasus i sesija je istekla sad sam besna i zbog toga.Elem, iznervirao me moj direktor.Misli da moze da radi sta pozeli a kad mu stavis do znanja da to tako ne moze on je pobogu ljut.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.10.2015 13:54:40
|
|
|
|
QueenJ
|
Borice, naravno da može! Pa on je direktor?!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.10.2015 17:59:10
|
|
|
|
emicaa
|
Zvala sad mamu,ona sama kod kuće.pitam gdje su tata i brat i kaže tata na poslu a brat otišao nekom čovjeku nešto uradit,ide već četvrti dan.Kažem ja super bar će zaradit nešto a mama će na to kako će zaradit kad mu ide dzabe radit.Pa poludila sam.Mama od svoje pemzije jedva lijekove kupi,još sad mora neke ultrazvukove srca i bubrega radit i kaže ne zna kako će platit joj i to.I kažem ja poslaću joj,stvarno mi nije žao,ako joj mogu pomoći zašto da ne pomognem ali me toliko ljuti što ja radim dva posla pored malog djeteta i već sam im prošli mjesec kupila svinju za svinjokolj,i sad ću za te ulzv.i svaki mjesec pošaljem koliko toliko da joj pomognem a on ili sjedi kući ili ide dzabe radit.pa ima li on grama mozga,šta misli kad ne bude tate i mame više.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.11.2015 11:30:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh žao mi da dižem temu vidim niko se nije žalio mesec dana. Ja ću da šenem sa mužem. Jbt otišao je na teren, vratio se - za to vreme oprala sam sudove (istrošila ceo veliki bojler), oribala šporet, malog sredila, sredila Anine pinkle, sve pospravila i on dolazi nadrkan što ga nisam sačekala u sexy čarapama?!?! Pa em je u kući hladno, em sam prehlađena i kilava a on bi da se gola guzim?! I još se gospodn nadrka??!?!?!?!?! More MARŠ!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.11.2015 12:01:17
|
|
|
|
branki*
|
Trco,kod vas bas zabavno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.11.2015 12:04:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Eh žao mi da dižem temu vidim niko se nije žalio mesec dana. Ja ću da šenem sa mužem. Jbt otišao je na teren, vratio se - za to vreme oprala sam sudove (istrošila ceo veliki bojler), oribala šporet, malog sredila, sredila Anine pinkle, sve pospravila i on dolazi nadrkan što ga nisam sačekala u sexy čarapama?!?! Pa em je u kući hladno, em sam prehlađena i kilava a on bi da se gola guzim?! I još se gospodn nadrka??!?!?!?!?! More MARŠ! Trco JOj kako svi isto razmisljaju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.11.2015 12:06:57
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Pa em je u kući hladno, em sam prehlađena i kilava a on bi da se gola guzim?! I još se gospodn nadrka??!?!?!?!?! More MARŠ! Pa taman, da se ugrejete
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.11.2015 12:15:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Trco
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.11.2015 13:08:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa jeste, vama smešno - a meni guzica da se smrzne. Da ne pričamda je u kući hladno jer JOŠ NIJE POSTAVIO RADIJATORE!!! O sklanjanju one proklete daske iz kuhinje da ne govorim (jedan od razloga što me kičma rastura). Pa da, je*e se njemu on ne izigrava mašinu za pranje sudova!!! A buni se što ujutru mora da opere džezvu Svi su ga iznervirali i da ga pustimo na miru. M'rš! Idem napolje sa detetom!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.11.2015 13:22:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Trcika moja lepa, meni nije smesno! Moj je na odmoru ovih dana pa ko napaljeni pastuv, ja dodjem s posla u pola 11 uvece on odmoran za akciju pa se jos i uvredi kad mu mu kazem moze li malo kasnije samo da odmorim koji minut. Trco, razumem te
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.11.2015 15:15:25
|
|
|
|
jess021
|
Trco, pa to stvarno nije u redu sto se nisi sredila za muza
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?