Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.2.2017 1:25:31
|
|
|
|
vikiveki
|
E ja sam danas na poslu poludela...prosto ne mogu da verujem koliko pojedinci mogu biti sebični i gledati samo sebe a pritom gaze preko svih drugih
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.2.2017 7:27:08
|
|
|
|
vocicana
|
Sve je vise takvih, tu sam delimicno atmosferu bijem i gazim preko mrtvih da uradim ono sto sam zamislio(la), bez obzira na sve. A sve vise je takvih ljudi. Branki, znam da ti je zbog boze muka kada procitas tako nesto... na tebe sam pomislila, znajucio sta je i kako. To nista ne mora da znaci, znace on da se izbori. Ljubim vas!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.2.2017 7:43:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo u nedelju bili na krstenju. Bili su tom muzevljevom kolegi brat sa snajom i dva deteta. Starije dete im je dete sa posebnim potrebama. Jako retku anomaliju ima. Za pola sata su napustili prostoriju, jer su obojica plakala. Sretnem tu zenicu i bas se lepo ispricamo. Kaze da je stariji upisan u specijalnu ustanovu i sad mu je super. Kaze: "Sada je svoj na svome". Dok je isao u redovan vrtic vaspitacica je govorila deci da beze od njega. Kakav si ti to covek kad deci tako govoris? Nikakav.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.2.2017 7:58:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Ju bože kakva žena ccc,nemam reči.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.2.2017 8:37:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Vociana,na žalost sve je više ljudi koji gaze sve pred sobom...a što se tiče te vaspitačice prosto ne mogu da verujem da je tako nešto radila.Ja sam vaspitač i u grupi imam jedno dete sa genetskim poremećajem,već sam ovde pre otvorila temu sa nazivom tog sindroma,i u našoj grupi to dete je prihvaćeno iako ništa ne govori.Važno je da se takva deca upisuju kod vaspitača koji imaju volju i želju da se posvete tom detetu i njegovoj socijalizaciji u grupi.Ta vaspitačica verovatno nikad nije prethodno radila sa takvom decom
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.2.2017 10:44:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Viki i te kako ima takvih nenormalnih. Meni su te stvari za osudjivanje.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.2.2017 11:24:34
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice meni je to tako strasno i tuzno,pa bar ta uciteljica bi ih trebala uciti da smo svi isti.Bilo zdravi ili bolesni ne treba se tako ponasati
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.2.2017 11:39:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Posto je otvorena nova tema, ovu zakljucavamo. Nova tema
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 23.2.2017 11:40:52 >
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?