Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.8.2015 14:31:52
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: jess021 Ana, ja mislim da nadoknada sa biroa zavisi od ukupnog staza. Do 5 godina 3 meseca nadoknade, 5-15 godina 6 meseci, 15-25 godina 9 meseci i preko toga 12 meseci. Otpremnina se sad racuna samo za godine provedene na poslednjem radnom mestu, a ne kao pre na ukupan staz. Ne znam za biro, ali znam da se u firmi za otpremninu računa samo vreme provedeno u toj firmi. I da, ako je neko već bio tehnološki višak i primao naknadu sa biroa, onda se ne računa ukupan staž već vreme od tog proglašenja tehnološkim viškom do sada. U prvu ste i jedna i druga Naknada s biroa ide kao sto je Jess napisala a ako je vec bio tv kao sto je Ana napisala.
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 26.8.2015 14:33:41
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ma kontam ja ljude koji nisu u tom filmu, i ok mi je da ne znaju, ali kad mi se pokondirena tikva folira kako ne zna ko je ovaj ili onaj, dođe mi da se udaram u glavu duplim cd-om grand produkcije.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.8.2015 16:14:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, been there done that imala sam tu sreću da dva puta budem tehn. višak
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.8.2015 16:29:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Znam ja ko je on, ja mu pisala tekst za novu pesmu koja uskoro izlazi. I javi mi se drugarica, na mesinger, i kao eto čula je da ja pišem tekstove, kao, za koga si radila sve? I ja nabrajam, kaže ona "jbg, nemam pojma ko ti je taj Šašić". More mamu ti bezobraznu, a kad si sa mnom na selu vrištala na ringišpilu uz njegove pesme, tad si znala ko je Bubo, što se bre sekiraš .. Mislim eto, znam ko je Šašić, a opet vrlo verovatno ne znam neke pevače za koje pišeš (mislim na novu gardu), ali zar je to bitno (da li ja znam ili ne)? Ono što znam je da cenim tvoj talenat, britkost (na rečima), divim se tvom pisanju. I drago mi je da si uspela, i da unovčavaš ono što znaš da radiš dobro. I želim ti da sve debelo unovčiš i postaneš BREND, a nekako mi miriše da si na dobrom putu.
< Poruku je uredio Ana RR -- 26.8.2015 16:53:36 >
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 26.8.2015 17:01:13
|
|
|
|
Buba Mira
|
Fala, Dunjo Ove što se štancuju kao na traci ne znam ni ja, iako sam "u materiji". Previše je tih instant zvezda, ko pleve. Mene nervira ljudska zloba. Od dušebrižnika koji mi švrljaju po fb kako sam se "prodala za Grand", a žicaju od mame za cigare, do onih koji su, kao moja drugarica koja visi na Pinkovim programima, "neobavešteni". Ja nisam lansirala sebe u kosmos pa da sam postigla ne znam kakav uspeh, ali neki uspeh jesam - da finansijski ojačam i to radeći ono šta volim. Nisam krala niti se kurvala, pošteno sam zaradila. Ali ljudi uspeh ne praštaju i sve će dati da te omalovaže.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 26.8.2015 17:11:14
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Bubice gori more tope se planine Od lepote tvoje i tvoje blizine !
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 26.8.2015 17:55:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Bubo, ja ne slušam tu vrstu mzike ali sigurna sam da su ti tekstovi sjajni Inače, moja drugarica je u srednjoj sekla vene za Šašićem, kad se oženio plakala je kao da joj je neko umro to u životu nisam videla
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 26.8.2015 20:40:17
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Inače, moja drugarica je u srednjoj sekla vene za Šašićem, kad se oženio plakala je kao da joj je neko umro to u životu nisam videla Ana, to je moj momak jos otakad sam curica bila !
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 26.8.2015 21:16:42
|
|
|
|
emicaa
|
Joj on je jedan od onih od kojih mi se uvjek dizala kosa na glavi.Inače ni ja ne slušam tu muziku ali od starijih pjevača znam ko je ko a znam i većinu pjesama i ne pravim se sad duduk nikad čula
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 27.8.2015 10:19:20
|
|
|
|
QueenJ
|
Bubo, podrska i bravo na uspehu, borbi, stavu! A te "drugarice"... Pa cemu nerviranje? Kompleksi su cudo. Kod nas se uspeh ne prasta.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 28.8.2015 21:36:53
|
|
|
|
emicaa
|
Moj svekar je stvarno dobar čovjek ali kako me zna iznervirati,uh.Recimo večeras,kaže mm da prodajemo sadašnje auto pa ćemo uzeti drugo.Pita on zašto,kaže mm na ovom se svaki čas nešto pokvari,jesu to sitnice ali i to košta.Pita svekar kako ćemo uzeti drugo a kaže mm na lizing vjerovatno a svekar će na to pa zašto,bolje krpite se sa tim što imate kako ćete plaćati.Kažem ja i Milan i Gorana(zaova i zet) su tako uzeli a on će pa oni imaju dvije.Pa jbt on misli da mi nemamo hlje,a jesti samo zato što ja ne radim 100%.A opet mi nikad nismo posudjivali od njih pare na kraju mjeseca za cigare za razligu od njih dvoje sa svoje dvije plate
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 28.8.2015 21:48:05
|
|
|
|
Rosita
|
Juce sam pocela da pijem lek protiv kandide. Danas sam dobila vraziju temperaturu nepoznatog porekla. Dete mi je pre neki dan imalo dva dana T i povracanje. Sva se tresem na 37.6 ( ja normalno imam 35.5). pri pomisli da bih mogla piti antibiotik sa mojim jadnim crevima
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 30.8.2015 22:43:39
|
|
|
|
Rosita
|
Pored gore navedenog D mi je dva puta povrati danas, od cega jednom zalio sveze okrecen zid. Situacija je takva da se opet mora kreciti. Ali dobro to. On je u utorak prosli povracao i dobio T. U petak je dobio ab. Od tad nista ne jede, sve mu se gadi, muka mu je. Jednom je povratio ab a jednom veceru jer sam ga terala da jede. Necu to vise nikad da radim - trudicu se da ne radim. Pojeo je par grisina i popio vode pred spavanje pa se nadam da mu nece nista biti. Vodicu ga kod dr. Ocajna sam, umorna od bolesti i bolovanja svako malo, od toga da ni bolesna ne mogu da budem na miru
< Poruku je uredio Rosita -- 30.8.2015 22:44:50 >
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 30.8.2015 22:44:53
|
|
|
|
milicicak
|
Rosi, draga, drzi se
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 30.8.2015 23:57:30
|
|
|
|
wivern
|
Rosi
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 31.8.2015 5:09:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Rosita samo da ozdravite Ja sam Vuka tako terala da jede kada je izvadio krajnike, meni dr. napunili glavu mora da jede, mora da pije a ja napala da trpam jadno dete dok se nije ispovracao. Tada sam se zarekla da ga nikada vise necu na silu hraniti. Ako je gladan jesce ako nije nece i tacka. I mi kada smo bolesni ne mozemo da jedemo. Samo ti njemu saj probiotik, rehidran i strogu dijetu. Ljubim vas.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 31.8.2015 8:39:48
|
|
|
|
branki*
|
rosi,zao mi je sto se tako mucite nadam se da ce uskoro d da bude bolje,a i ti
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 31.8.2015 11:49:34
|
|
|
|
Rosita
|
Hvala, drage moje. Jutros je trazio da jede i jeo je, nije puno ali nije na silu. Ljubim vas
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 31.8.2015 12:00:00
|
|
|
|
janabons
|
Rosi, drugarice, izdrzi, procice... Bas bam se zalomilo da se i ti i on razbolite u isto vreme
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 31.8.2015 12:13:51
|
|
|
|
pipi_coco
|
Opet nemam zdravstveno osiguranje, pa dokle više I šta sada da radim kada ne mogu da ovjerim knjižicu, a kada mi najviše treba Rosi da brzo ozdravite
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 31.8.2015 12:21:00
|
|
|
|
branki*
|
pipi,trudnice mogu kod dr i bez overene knjizice.neka me neko ispravi ako gresim. mada,znam da to nije resenje sustinskog tvog problema oko poslodavca i osiguranja
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 31.8.2015 12:45:29
|
|
|
|
pipi_coco
|
Branki ja sam u BiH, tako da ovde iako piše u Zakonu da trudnice uživaju pravo na posebnu zdravstvenu zaštitu, one na šalteru i njihovu šeficu u Zavodu to uopšte ne zanima, a one u DZ i na Klinici još manje. Poanašaju se kao da je cijeli svijet njihov i vecina njih, ne svi naravno, lijece svoje frustracije na pacjentima. Pa prije dvije godine nisu mi dali da uzmem lijek u apoteci jer mi knjižica nije ovjerena iako mi je moja dr dala recept A poslodavac mi je tek posebna prica, ovaj svjijet veceg bezobraznika odavno nije vidjeo, još me zove jutros da pita kada se vracam na posao i da li sam dobro
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 31.8.2015 13:10:34
|
|
|
|
Rosita
|
Jana, gde si ti draga, nedostajes Pipi, bezobrazluk :/. Cini mi se ovde u Bg kad pokazes zube i da znas prava pacijenata, oni znaju da spuste loptu. Mada ja kao trudnica nisam ni jedno neprijatno iskustvo imala. Drzi se, ne znam, pritisni poslodavca :/ srecno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.8.2015 14:14:18
|
|
|
|
jess021
|
Pipi, po novom zakonu o zdravstevenoj zastiti sve trudnice imaju pravo na zdravstvenu zastitu do isteka porodiljskog, bez obzira da li je knjizica overena ili ne. Sad, drugi problem je sto neki zdravstveni radnici o tome nemaju pojma, ali neka te ne mrzi da trazis zastitnika prava pacijenata, ako ti neko bude pravio problem. Ovo je tacno i provereno 100%. Uf, sad videh da si iz BiH. Vidi na netu vas zakon o zdravstvnoj zastiti.
< Poruku je uredio Ana RR -- 31.8.2015 14:20:37 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 31.8.2015 14:21:47
|
|
|
|
vocicana
|
Bez obzira na knjizicu do 6 meseci posle porodjaja msm da imas obavezan vid zastite I niko te ne smem vratiti!
< Poruku je uredio Ana RR -- 31.8.2015 14:23:11 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?