|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.9.2015 15:22:33   
choopa choops
Ao brate...Trebala si da im kažeš da si trudna i neuračunljiva user posted image i da ti to završe u roku od odmah! Pošalji im po čmičak da ti bude lakše user posted image

Šalim se, znam kako ti je, ja bukvalno gdje god odem, koje god papire da završavam uvijek naletimna neke kretene. Život je jedan, ne sekiraj se user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1451
22.9.2015 15:22:45   
dijana1*
Svasta je on meni rekao pa i ja njemu. Pa je dosla ta zena iz sobe 16 kao ja nisam nista kriva pa reko nisam ni ja. Uradila sam sve kako ste mi rekli. Sta me drkate, sta me vodate. Kaze ona pa bila sam i ja trudna nema potrebe da se tako ponasate.
aman zeno kakve veze ima trudnoca. Vi mene vucete za nos. Vodate me ko budalu. Ima li iko iko iko da zna da radi svoj posao!!!!!!!
mrzim papirologiju i salt_erske radnike! Debil do debila!!!!

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 22.9.2015 15:24:00 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1452
22.9.2015 15:30:21   
choopa choops
Strašno! Čovjek treba snimat sve razgovore sa njima pa objavit na YT. To su kreteni nesposobni...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1453
22.9.2015 15:43:19   
doktorkakristal
klasicni ludaci lepo ja kazem nema gorih od salterusa a tek muskarci kad su u pitanju user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1454
22.9.2015 15:55:35   
Ana RR
Dijo, ja ću samo da se citiram jer potpuno te razumem!

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moj muž bio kod kardiologa danas. Sve u svemu, žena mu između redova rekla da umišlja i da njegove tegobe leče neki drugi lekari. Isprozivala ga na finjaka, rekla mu da to što pije vitamin b je najveća glupost koju je ona čula i da mi živimo na takvom podneblju da nikome ne treba dodatak vitamina b.. to što je pio L arginin i L karnitin za poboljšanje spermograma je još veća glupost, da mu to nije ništa pomoglo već je on tipičan primer placebo efekta. To što mu od umora nepravilno radi srce, što zbog tog lupanja ne može da leži na levoj strani kada spava - to znači da nije bio dovoljno umoran inače bi zaspao kao beba. Rendgen srca i pluća nije htela ni da pogleda, kao ni kks, hormone i sve ono što su mu rekli da uradi kada je zakazivao - samo je bacila i rekla da je savršeno zdrav i da njoj to ne treba. I tako, sve kroz neki podsmeh, onako ponižavajuće. Treba da nas pogodi neka kometa i sravni sa zemljom, ali samo ovu jbn Srbiju.

Moju sestru su vratili kući kada joj je pozlilo, kao sve je u redu. Posle nekoliko sati je sve bilo prekasno i jednog mladog života više nema. Kad dođeš pitaju te zašto si došao, kad bude prekasno pitaju gde si do sada. Treba nas istrebiti, da nas nema.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1455
22.9.2015 16:12:33   
jess021
Dijana, mogu da zamislim. Probaj da se smiris.

I onda se pitamo kad ce nam biti bolje, nece nikad.
Dok god se u drzavnim sluzbama ( NE GENERALIZUJEM) ponasaju kao da mi nemamo pametnija posla nego njima da sedimo na glavi, umesto da se smeje oko glave dok me pita sta mi treba.
Ni ne znaaju koliko im je dobro. Sve bi ja to poslala kod privatnika, pa da vide sta znaci raditi.
Jos jednom naglasavam da ne generalizujem, ali to je moje iskustvo.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1456
22.9.2015 16:51:22   
Ivanka 75
Nema me ovde danima ali moram da se istresem, kiptim od jutros!
Jedna mama se buni sto joj je dete u grupi sa mladjom decom - nazadovace, regresirace u znanju, i samo klimaju glavom. A kad je njeno dete bilo najmladje nije se bunila da starija deca mogu regresirati zbog njega.
Aaaaaaaa ne mogu sve budalastine ispisati koje mi je rekla i napisala u porukama, jok odmah ga posalji u srednju skolu, on davno prerastao osnovnu!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1457
22.9.2015 18:34:45   
dijana1*
Ja sam se smirila ali zato je mm popizdeo. Covek ga proganja za tu odjavu da bi registrovao motor. Odneo je sve papire i br koji sam danas dobila da mu pokaze da sam bila i da stvarno nije do nas.
Anci ssve znam. Zalosnouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1458
24.9.2015 10:47:29   
Kata90
Moram da se istresem,juce sam izgubila zlatnu mindjusu iz uveta,i nema je nigde u kuci uzasuser posted image
Verovatno mi malisa zakacio uvo,i odletela je kozna gde....ma s.....nje....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1459
25.9.2015 10:23:29   
jekiki
user posted image user posted image user posted image uh kako sam besna na ove majstore iz toplane, da bih mogla glavu da im odsrafim, jos se sada vodim kao neuracunljiva i stvarno necu odgovarati za svoje postupke kada danas ponovo dodju. Godinama se preganjam sa njima a oni samo pametuju i nikada ništa ne urade kako treba grrrrrrr

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1460
25.9.2015 10:33:58   
Maraj
Jekiki sta se desilo ;sta su proveravali, institucije?

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1461
25.9.2015 10:49:41   
jekiki
Maraj to su kreteni, tri radijatora ne rade godinama kako treba, oni svake kao nesto popravljaju i nikada ne poprave, i samo pametuju

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1462
27.9.2015 23:28:54   
choopa choops
Ako pročitate u novinama da je neka žena ispalila muža na Mars, to sam ja!!!! user posted image

Svaku noć se mučim da ih pospremim u krevet, mala se budi jedno šurnaes puta do ponoći, ja trčkam da joj dam da sisa, pa se vratim i sve tako u krug dok se ne umiri.

A onda dođe moj muž sa posla, pa lupa po kući kao da je na žurci. Diže iz mrtvih koliku galamu pravi!!! Pa zadavila bih ga. Još mi kaže kako sam ih navikla na tišinu i da se ne smije ni muva čut. Pa druže, ti kad ih budeš uspavljivao ti im sviraj Lambadu kad zaspu što se mene tiče. user posted image user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1463
27.9.2015 23:39:58   
vocicana
Najgore, ali najgore od svega je kada imas roditelja koji ni jednim jedinim gestom ne prikazuje da ima razumevanja za neke tako normalne stvari, kao da je nas dve roda spustika ispred njegovog vrata I sada smo odrasle dve udate zene, sestra sa dve a ja sa buducim detetom u stomaku.
Naime zaboravila je kljucan od kuce, u zurbi, suprug joj je otisao u Planu na utakmicu, rukometas je, svekar je tamo, gledala utakmicu a sveki joj je otisla sa penzionerima na jednodnevni izlet po manastirima. Nikoga kuci nema. Starija ima 4 aa mala ima tek 11 meseci(nepunih), s tim sto je mladja pre nedelju dana bila vec na decijem I lezala sa nekim gusenjem. Naime, ja sam ponovo pocela da prezivljavam taj cinizam, sitnicavost I najiritabtniji nacin ophodjenja, kao da je namerno zaboravila jebeni kljuc, pa se pitam sta mi ovo treba?!
Koliko covek strpljenja treba da ima I kakav si ti otac kada zasluzis da ti kcerke kazu da ne zele da dodju u tvoju kuupcu osim kada je majka tu! Strasno kako te neke takve gluposti izvedu iz takta, ali kao da sam ore sama dana otisla iz kuce q ne ore godinu, kako sam se brzo podsetila sta me uzludjuje!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1464
6.10.2015 9:59:53   
borica
Otkucam citav pasus i sesija je isteklauser posted image sad sam besna i zbog toga.Elem, iznervirao me moj direktor.Misli da moze da radi sta pozeli a kad mu stavis do znanja da to tako ne moze on je pobogu ljut.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1465
6.10.2015 13:54:40   
QueenJ
Borice, naravno da može! Pa on je direktor?! user posted image user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1466
6.10.2015 17:59:10   
emicaa
Zvala sad mamu,ona sama kod kuće.pitam gdje su tata i brat i kaže tata na poslu a brat otišao nekom čovjeku nešto uradit,ide već četvrti dan.Kažem ja super bar će zaradit nešto a mama će na to kako će zaradit kad mu ide dzabe radit.Pa poludila sam.Mama od svoje pemzije jedva lijekove kupi,još sad mora neke ultrazvukove srca i bubrega radit i kaže ne zna kako će platit joj i to.I kažem ja poslaću joj,stvarno mi nije žao,ako joj mogu pomoći zašto da ne pomognem ali me toliko ljuti što ja radim dva posla pored malog djeteta i već sam im prošli mjesec kupila svinju za svinjokolj,i sad ću za te ulzv.i svaki mjesec pošaljem koliko toliko da joj pomognem a on ili sjedi kući ili ide dzabe radit.pa ima li on grama mozga,šta misli kad ne bude tate i mame više.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1467
6.11.2015 11:30:19   
Trcosava
Eh žao mi da dižem temu vidim niko se nije žalio mesec dana.
Ja ću da šenem sa mužem. Jbt otišao je na teren, vratio se - za to vreme oprala sam sudove (istrošila ceo veliki bojler), oribala šporet, malog sredila, sredila Anine pinkle, sve pospravila i on dolazi nadrkan što ga nisam sačekala u sexy čarapama?!?!

Pa em je u kući hladno, em sam prehlađena i kilava a on bi da se gola guzim?! I još se gospodn nadrka??!?!?!?!?! More MARŠ!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1468
6.11.2015 12:01:17   
branki*
Trco,kod vas bas zabavnouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1469
6.11.2015 12:04:12   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Eh žao mi da dižem temu vidim niko se nije žalio mesec dana.
Ja ću da šenem sa mužem. Jbt otišao je na teren, vratio se - za to vreme oprala sam sudove (istrošila ceo veliki bojler), oribala šporet, malog sredila, sredila Anine pinkle, sve pospravila i on dolazi nadrkan što ga nisam sačekala u sexy čarapama?!?!

Pa em je u kući hladno, em sam prehlađena i kilava a on bi da se gola guzim?! I još se gospodn nadrka??!?!?!?!?! More MARŠ!

Trco user posted image
JOj kako svi isto razmisljaju user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1470
6.11.2015 12:06:57   
mama krava

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Pa taman, da se ugrejeteuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1471
6.11.2015 12:15:08   
Ana RR
Trco user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1472
6.11.2015 13:08:47   
Trcosava
Pa jeste, vama smešno - a meni guzica da se smrzne.

Da ne pričamda je u kući hladno jer JOŠ NIJE POSTAVIO RADIJATORE!!!

O sklanjanju one proklete daske iz kuhinje da ne govorim (jedan od razloga što me kičma rastura). Pa da, je*e se njemu on ne izigrava mašinu za pranje sudova!!! A buni se što ujutru mora da opere džezvu user posted image

Svi su ga iznervirali i da ga pustimo na miru. M'rš! Idem napolje sa detetom!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1473
6.11.2015 13:22:44   
Ivanka 75
Trcika moja lepa, meni nije smesno!
Moj je na odmoru ovih dana pa ko napaljeni pastuv, ja dodjem s posla u pola 11 uvece on odmoran za akciju pa se jos i uvredi kad mu mu kazem moze li malo kasnije samo da odmorim koji minut.
Trco, razumem te user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1474
6.11.2015 15:15:25   
jess021
Trco, pa to stvarno nije u redu sto se nisi sredila za muzauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here