|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
2.9.2015 9:40:31   
janabons
Rosi, evo me u trudnickim temama😀
Ajde i ti
user posted image
Nadam se da ste ozdravili

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1426
2.9.2015 14:16:45   
majared
Udavi me zena vec 20 minuta na telefonuuser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1427
2.9.2015 22:50:05   
choopa choops
Otkinula sam pola jagodice na mesoreznici danas user posted image

Mesar mi sinoć rekao da ujutru dođem po meso koje ću peći za svečani ručak , ja u totalnoj frci između vrtića, škole, kontrole u domu zdravlja odem, pošaljem muža, on u uvali neke kosti, odem ja, a on kaže nema toga mesa sve je prošlo...

Dala svekrvi da mi izreže kupus za salatu danas za svečani ručak, jer ona ima ono rende pa bude fino tanko, a ona dolazi i donosi kupus isjeckan (da ne kažem samljeven user posted image ) u super secku!!! Mala me snaga uhvatila kad sam vidjela. Niti da to iznesem pred goste (uključujući i nju), niti da ne iznesem da se ne naljuti user posted image Strašno. Na kraju sam poslužila paradajz jer me bilo sramota zbog ostalih gostiju, a kupus iznjela u manjem tanjiru. MM je kao pita kroz priču što ga he tako isjekla, a ona kaže bolje je tako da se "djeca ne zadave" (djeca od 5,7,9,11 godina user posted image )

Pa bila sam luda danas!user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 1428
4.9.2015 20:43:33   
caca81
Devojke, pre nekog vremena sam ovde na RR čitala o Bankama koje šalju opomene za izmirenje duga posle mnogo godina, a ne mogu da nađem gde se o tome pisalo, jer sam i ja sada u takvoj situaciji, pa bih pročitala iskustva. Naime, na ime moje pokojne tetke, koja nije sa nama već više od 10 godina, stiglo je obaveštenje iz banke, za koju nismo ni znali da ona tamo ima račun, da izmirimo obaveze po tekućem računu. Zvala sam banku i rekoše mi da donesem umrlicu i da će oni to rešiti, pa me interesuje da li otpišu dug ili ustvari žele da ga prenesu na zakonskog naslednika?

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1429
4.9.2015 22:25:23   
branki*
Choopo,mene nasmejao ovaj tvoj post,pogotovo sveki i kupus i da se deca ne zadaveuser posted image sve vas zamisljam kao na filmu!zao mi zbog prsta,to je bas gadno,uh,mene odmah vata malaksalost kad se recnem makar malo.
Caco,ja ne znam oko toga.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 1430
4.9.2015 23:19:43   
choopa choops
branki pa zamisli samo samljeveni kupus? Ne znam ni otkud joj ta ideja. Sad je i meni smješno, ali taj dan sam htjela da se ubijem user posted image Srećom te su gosti bili domaći, inače bih se obrukala samo tako.user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1431
5.9.2015 10:09:41   
branki*
ma,ko ce gledati kupus kad je na stolu prasece pecenje!dobro da tu nije svekrva bila od pomociuser posted image

branki

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1432
5.9.2015 22:52:30   
Ivanka 75
Samo Bog zna koliko mi je tesko....
Ali, ja sam jaka, izdrzljiva, i pobedicu samu sebe, imacu i ja moje zvezdice!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1433
6.9.2015 0:59:52   
wivern
Generacijo drzi se user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1434
6.9.2015 8:48:34   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: caca81

Devojke, pre nekog vremena sam ovde na RR čitala o Bankama koje šalju opomene za izmirenje duga posle mnogo godina, a ne mogu da nađem gde se o tome pisalo, jer sam i ja sada u takvoj situaciji, pa bih pročitala iskustva. Naime, na ime moje pokojne tetke, koja nije sa nama već više od 10 godina, stiglo je obaveštenje iz banke, za koju nismo ni znali da ona tamo ima račun, da izmirimo obaveze po tekućem računu. Zvala sam banku i rekoše mi da donesem umrlicu i da će oni to rešiti, pa me interesuje da li otpišu dug ili ustvari žele da ga prenesu na zakonskog naslednika?

Zavisi od kad oni računaju to. Sad da me ubiješ ne mogu da se setim kako je bilo kad mi je tata umro. Znam da sam obilazila banke, uglavnom je svuda stanje bilo 0. Mislim da ne bi smeli da prenose.

Čupo, ne znam šta bi ti rekla. Moja mama ima običaj da renda kupus na rende za kačkavalj user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 1435
6.9.2015 10:29:28   
caca81
Trcosava, hvala na odgovoru, sutra ću da odem do banke da to rešim, nadam se da će otpisati duguser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1436
6.9.2015 11:16:28   
jess021

IZVORNA PORUKA: caca81

Caco, sinoc sam pitala drugaricu za tvoj slucaj.
Rekla je da dugove nasledjuju zakonski naslednici, isti oni koji nasledjuju i imovinu.
Jedino ne u slucaju da je kredit ili slicno osigurano u slucaju smrti, tada dug regulise neko osiguranje koje ima ugovor sa bankom.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 1437
6.9.2015 13:49:21   
caca81
jess, hvalauser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1438
10.9.2015 9:30:14   
Anoniman
user posted image das 11000 za stolariju i posle mesec dana komarnik zaglavi i ne radiiiii grrrrr, iznervirala sam se od ranog jutra i opet jovo na novo ima da mi majstri prolaze i prljaju kroz kucuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1439
10.9.2015 10:37:23   
branki*
11000?mislis 110 000?
u svakom slucaju bzv,mrzim kad nesto kao majstor uradi,a ono posle nedelju dana zeza,pa sta su radili!?

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1440
10.9.2015 10:42:13   
Anoniman
11ooo e branki smo dali za celu kucu, i sada posle ,mesec dana komarnik nece da se podigneuser posted image user posted image user posted image
a taman smo okrecili i sve sredili, i opet ce morati da dodjuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 10.9.2015 10:43:57 >

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1441
10.9.2015 10:48:56   
branki*
bzv....sa majstorima samo da ides za njima i da zvocas i zanovetas!

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1442
10.9.2015 10:51:28   
Anoniman
ma sada se nerviram sto sam ih uopste i postavljala jeuser posted image me komarnici...

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1443
10.9.2015 10:55:01   
branki*
ma,dobro,tako si htela,oni je trebalo da odrade posao kako valja!

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1444
13.9.2015 14:42:54   
Ivanka 75
Izgleda da sam noćas u snu nekako sje***a meniskus desnog kolena!
Ćopam, boli me kad se oslonim
Još sam i dobila jutros
Poteralo me
Jedini dan u poslednjih 3 nedelje da se malo odmorim i posvetim sebi, preumorna sam, a ja moram da trpim bol i ležim...
Čekam ortopeda da mi se javi....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1445
22.9.2015 15:05:04   
dijana1*
Joj al sam besna, tresem se od nervoze, pritisak mi je skocio ufff samo da mi je da smirim zbog bebe a ne mogu nikakouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1446
22.9.2015 15:11:05   
emicaa
Dijo šta se desilo,što bi rekli diši duboko,misli na bebana user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1447
22.9.2015 15:11:06   
adulence
Sta bi dijo?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1448
22.9.2015 15:11:37   
NadaR
Dijo :-(
Polako samo.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1449
22.9.2015 15:17:37   
dijana1*
E ovako pre 6-7 godina sam kupila sebi skuter ( nov iz prodavnice) znaci ja sam prvi vlasnik. Registrovala ga uredno, vozila godinu dana i posle se udala, radjala .... tako da ga nisam ni vozila. Bio parkiran u garazi. Ali od silnih seljakanja negde sam izgubila saobracajnu.
Uglavnom odlucila sam da prodam motor i prodala sam ga ali da bi ga novi kupac registrovao ja prvo moram da proglasim saobracajnu ne vazecom i da odjavim motor.
Odem na salter za registracije i kazem sta hocu a oni mi objasne da prvo moram otici u policiju da prijavim da je saobracajna izgubljena. Pitam jel treba nesto da platim, ne nista. Ok
Odem u policiju i odjavim i dodjem na salter za regis. i kaze mi idi u postu i uplati 8KM. Gledam ga i mislim se konju. Nije problem da platim ali brate reci odma da me nevodas. Odem u postu da platim i vratim se kaze on e danas je petak dodji u utorak tacno u 14 h u sobu 16 uzmi resenje o odjavi i onda dodji na salter da odjavimo. Lepo ga pitam jel to to i da li u utorak zavrsavam sa papirima, kaze on da.
Dodjem danas u sobu 16 da uzmem resenje i odem na salter registracija da bi bio neki matori konj i krenuo da me drnda. A sto ovo avko a sto onako. A sto ti sada ovo radis, a sto nisi ranije. Aman reko sta vas zanima, prodala sam motor i moram da ga skinem sa svog imena. A sto nisi pre 6-7 godina. Tacno me drkauser posted image popizdela sam. Pa sta tebe to zanima. Kao da je to uopste bitno.
I Vidim da nece da mi zavrsi i zove zenu iz sobe 16 i kaze e ajd napravi novo resenje da pise da odjavljuje motor zato sto je istekla reg. a ne zato sto je izgubila saob. I onda neni kaze dodji za 2 sana ponovo.
E Svasta sam im rekla, urlikala sam bukvalno. Pa jbt sto ponovo za dva dana.... samo zato sto se salterasi prepucavaju izmedju sebe ili zbog toga sto to nisam odradila pre 6-7 godina pa sada da me voda. 10 puta je rekao a sto ga odma nisi odjavila.
Jbt ovo je klasicno izivljavanje!!!!!!!
A svaki put kada idem uredno placam taksi. Pa i to kosta. Plus idem za dzabe. Bezveze sam danas otisla!

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here