Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.9.2015 9:40:31
|
|
|
|
janabons
|
Rosi, evo me u trudnickim temama😀 Ajde i ti Nadam se da ste ozdravili
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.9.2015 14:16:45
|
|
|
|
majared
|
Udavi me zena vec 20 minuta na telefonu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.9.2015 22:50:05
|
|
|
|
choopa choops
|
Otkinula sam pola jagodice na mesoreznici danas Mesar mi sinoć rekao da ujutru dođem po meso koje ću peći za svečani ručak , ja u totalnoj frci između vrtića, škole, kontrole u domu zdravlja odem, pošaljem muža, on u uvali neke kosti, odem ja, a on kaže nema toga mesa sve je prošlo... Dala svekrvi da mi izreže kupus za salatu danas za svečani ručak, jer ona ima ono rende pa bude fino tanko, a ona dolazi i donosi kupus isjeckan (da ne kažem samljeven ) u super secku!!! Mala me snaga uhvatila kad sam vidjela. Niti da to iznesem pred goste (uključujući i nju), niti da ne iznesem da se ne naljuti Strašno. Na kraju sam poslužila paradajz jer me bilo sramota zbog ostalih gostiju, a kupus iznjela u manjem tanjiru. MM je kao pita kroz priču što ga he tako isjekla, a ona kaže bolje je tako da se "djeca ne zadave" (djeca od 5,7,9,11 godina ) Pa bila sam luda danas!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.9.2015 20:43:33
|
|
|
|
caca81
|
Devojke, pre nekog vremena sam ovde na RR čitala o Bankama koje šalju opomene za izmirenje duga posle mnogo godina, a ne mogu da nađem gde se o tome pisalo, jer sam i ja sada u takvoj situaciji, pa bih pročitala iskustva. Naime, na ime moje pokojne tetke, koja nije sa nama već više od 10 godina, stiglo je obaveštenje iz banke, za koju nismo ni znali da ona tamo ima račun, da izmirimo obaveze po tekućem računu. Zvala sam banku i rekoše mi da donesem umrlicu i da će oni to rešiti, pa me interesuje da li otpišu dug ili ustvari žele da ga prenesu na zakonskog naslednika?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.9.2015 22:25:23
|
|
|
|
branki*
|
Choopo,mene nasmejao ovaj tvoj post,pogotovo sveki i kupus i da se deca ne zadave sve vas zamisljam kao na filmu!zao mi zbog prsta,to je bas gadno,uh,mene odmah vata malaksalost kad se recnem makar malo. Caco,ja ne znam oko toga.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.9.2015 23:19:43
|
|
|
|
choopa choops
|
branki pa zamisli samo samljeveni kupus? Ne znam ni otkud joj ta ideja. Sad je i meni smješno, ali taj dan sam htjela da se ubijem Srećom te su gosti bili domaći, inače bih se obrukala samo tako.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.9.2015 10:09:41
|
|
|
|
branki*
|
ma,ko ce gledati kupus kad je na stolu prasece pecenje!dobro da tu nije svekrva bila od pomoci
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.9.2015 22:52:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Samo Bog zna koliko mi je tesko.... Ali, ja sam jaka, izdrzljiva, i pobedicu samu sebe, imacu i ja moje zvezdice!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.9.2015 0:59:52
|
|
|
|
wivern
|
Generacijo drzi se
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.9.2015 8:48:34
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: caca81 Devojke, pre nekog vremena sam ovde na RR čitala o Bankama koje šalju opomene za izmirenje duga posle mnogo godina, a ne mogu da nađem gde se o tome pisalo, jer sam i ja sada u takvoj situaciji, pa bih pročitala iskustva. Naime, na ime moje pokojne tetke, koja nije sa nama već više od 10 godina, stiglo je obaveštenje iz banke, za koju nismo ni znali da ona tamo ima račun, da izmirimo obaveze po tekućem računu. Zvala sam banku i rekoše mi da donesem umrlicu i da će oni to rešiti, pa me interesuje da li otpišu dug ili ustvari žele da ga prenesu na zakonskog naslednika? Zavisi od kad oni računaju to. Sad da me ubiješ ne mogu da se setim kako je bilo kad mi je tata umro. Znam da sam obilazila banke, uglavnom je svuda stanje bilo 0. Mislim da ne bi smeli da prenose. Čupo, ne znam šta bi ti rekla. Moja mama ima običaj da renda kupus na rende za kačkavalj
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.9.2015 10:29:28
|
|
|
|
caca81
|
Trcosava, hvala na odgovoru, sutra ću da odem do banke da to rešim, nadam se da će otpisati dug
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.9.2015 11:16:28
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: caca81 Devojke, pre nekog vremena sam ovde na RR čitala o Bankama koje šalju opomene za izmirenje duga posle mnogo godina, a ne mogu da nađem gde se o tome pisalo, jer sam i ja sada u takvoj situaciji, pa bih pročitala iskustva. Naime, na ime moje pokojne tetke, koja nije sa nama već više od 10 godina, stiglo je obaveštenje iz banke, za koju nismo ni znali da ona tamo ima račun, da izmirimo obaveze po tekućem računu. Zvala sam banku i rekoše mi da donesem umrlicu i da će oni to rešiti, pa me interesuje da li otpišu dug ili ustvari žele da ga prenesu na zakonskog naslednika? Caco, sinoc sam pitala drugaricu za tvoj slucaj. Rekla je da dugove nasledjuju zakonski naslednici, isti oni koji nasledjuju i imovinu. Jedino ne u slucaju da je kredit ili slicno osigurano u slucaju smrti, tada dug regulise neko osiguranje koje ima ugovor sa bankom.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.9.2015 13:49:21
|
|
|
|
caca81
|
jess, hvala
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.9.2015 9:30:14
|
|
|
|
Anoniman
|
das 11000 za stolariju i posle mesec dana komarnik zaglavi i ne radiiiii grrrrr, iznervirala sam se od ranog jutra i opet jovo na novo ima da mi majstri prolaze i prljaju kroz kucu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.9.2015 10:37:23
|
|
|
|
branki*
|
11000?mislis 110 000? u svakom slucaju bzv,mrzim kad nesto kao majstor uradi,a ono posle nedelju dana zeza,pa sta su radili!?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.9.2015 10:42:13
|
|
|
|
Anoniman
|
11ooo e branki smo dali za celu kucu, i sada posle ,mesec dana komarnik nece da se podigne a taman smo okrecili i sve sredili, i opet ce morati da dodju
< Poruku je uredio Unina mama -- 10.9.2015 10:43:57 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.9.2015 10:48:56
|
|
|
|
branki*
|
bzv....sa majstorima samo da ides za njima i da zvocas i zanovetas!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.9.2015 10:51:28
|
|
|
|
Anoniman
|
ma sada se nerviram sto sam ih uopste i postavljala je me komarnici...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.9.2015 10:55:01
|
|
|
|
branki*
|
ma,dobro,tako si htela,oni je trebalo da odrade posao kako valja!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.9.2015 14:42:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Izgleda da sam noćas u snu nekako sje***a meniskus desnog kolena! Ćopam, boli me kad se oslonim Još sam i dobila jutros Poteralo me Jedini dan u poslednjih 3 nedelje da se malo odmorim i posvetim sebi, preumorna sam, a ja moram da trpim bol i ležim... Čekam ortopeda da mi se javi....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 15:05:04
|
|
|
|
dijana1*
|
Joj al sam besna, tresem se od nervoze, pritisak mi je skocio ufff samo da mi je da smirim zbog bebe a ne mogu nikako
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 15:11:05
|
|
|
|
emicaa
|
Dijo šta se desilo,što bi rekli diši duboko,misli na bebana
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 15:11:06
|
|
|
|
adulence
|
Sta bi dijo?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 15:11:37
|
|
|
|
NadaR
|
Dijo :-( Polako samo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.9.2015 15:17:37
|
|
|
|
dijana1*
|
E ovako pre 6-7 godina sam kupila sebi skuter ( nov iz prodavnice) znaci ja sam prvi vlasnik. Registrovala ga uredno, vozila godinu dana i posle se udala, radjala .... tako da ga nisam ni vozila. Bio parkiran u garazi. Ali od silnih seljakanja negde sam izgubila saobracajnu. Uglavnom odlucila sam da prodam motor i prodala sam ga ali da bi ga novi kupac registrovao ja prvo moram da proglasim saobracajnu ne vazecom i da odjavim motor. Odem na salter za registracije i kazem sta hocu a oni mi objasne da prvo moram otici u policiju da prijavim da je saobracajna izgubljena. Pitam jel treba nesto da platim, ne nista. Ok Odem u policiju i odjavim i dodjem na salter za regis. i kaze mi idi u postu i uplati 8KM. Gledam ga i mislim se konju. Nije problem da platim ali brate reci odma da me nevodas. Odem u postu da platim i vratim se kaze on e danas je petak dodji u utorak tacno u 14 h u sobu 16 uzmi resenje o odjavi i onda dodji na salter da odjavimo. Lepo ga pitam jel to to i da li u utorak zavrsavam sa papirima, kaze on da. Dodjem danas u sobu 16 da uzmem resenje i odem na salter registracija da bi bio neki matori konj i krenuo da me drnda. A sto ovo avko a sto onako. A sto ti sada ovo radis, a sto nisi ranije. Aman reko sta vas zanima, prodala sam motor i moram da ga skinem sa svog imena. A sto nisi pre 6-7 godina. Tacno me drka popizdela sam. Pa sta tebe to zanima. Kao da je to uopste bitno. I Vidim da nece da mi zavrsi i zove zenu iz sobe 16 i kaze e ajd napravi novo resenje da pise da odjavljuje motor zato sto je istekla reg. a ne zato sto je izgubila saob. I onda neni kaze dodji za 2 sana ponovo. E Svasta sam im rekla, urlikala sam bukvalno. Pa jbt sto ponovo za dva dana.... samo zato sto se salterasi prepucavaju izmedju sebe ili zbog toga sto to nisam odradila pre 6-7 godina pa sada da me voda. 10 puta je rekao a sto ga odma nisi odjavila. Jbt ovo je klasicno izivljavanje!!!!!!! A svaki put kada idem uredno placam taksi. Pa i to kosta. Plus idem za dzabe. Bezveze sam danas otisla!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?