|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
19.11.2015 14:06:17   
Misha i Ljisha
samo cu reci strasno. Meni je jedna devojka rekla isto da sam retard pre dva dana. Klinka. Mislila sam da je malo isprepadam i da pazi kome govori retardu i da ce doci kod mene na ispit na fakultetu ahahahah(posto je bilo blizu faksa) i da je ostavim da se grize malko do kraja studiranja dok ceka da naidje na mene nepostojeceg nastavnika na faxu haahahah...

A zasto mi je rekla retardu? Zato sto sam se zurila na posao i isla pravo a ona je skretala da vidi izlog i ONA MENE nije videla i kako sam projurila ispustila je neki magazin jadna (verovatno kako povecati sise ili sta vec) i ja se okrenem i kazem izvini a ona mene tako lepo pocastila i ja nastavila i samo sam doviknula "da verovatno jesam retardirana" kretenka jedna. Narod je postao jako nekulturan i neljubazan.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1526
19.11.2015 14:10:20   
Ana RR
Mene je stomak zaboleo od besa samo dok sam čitala...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1527
19.11.2015 14:32:15   
eca89
Joj, Zemunka rasplaka me, uh ti si baš neka smirena, ja ne bih mogla prećutati, rekla bih joj, pa makar se i pobile. Mrzim nepravdu, (na faxu su mi profe stalno govorile kako sam pogriješila fax, da sam rođena za pravouser posted image ).
Mislim strašno, kako li se ta majka osjećalauser posted image .

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1528
19.11.2015 14:45:20   
Zemunka85
Eco, uopste ne sumnjam da bi svaka zena, pogotovo majka odreagovala (muskarci vec ne). Ma kakve da su, jer od ovoga nema dalje ... ali to su bile 3 jbn sekunde. Ona je vrv isplanirala da samo istrci .. i tako je i bilo .. bukvalno je protrcala, vrata su se zatvorila i bus je krenuo. Jednostavno te sok paralise. To je kao npr kada u skoli ne smes da dobijes keca, nisi ucio a ona na prepad BAM izgovori tvoje ima da odgovaras, ili kada neocekivano se izblamiras .. poredjenja jesu preglupa ali hocu reci osecaj mi nije stran. To je kada od soka uopste nemas kontrolu nad svojim telom, kao da si teska sebi .. jednostavno tako je. To bbrzo prodje, ali u ovoj situaciji je bilo kasno.
Ja jesam prvi put (tj kada se izdrala na njega) svesno procenila i odlucla da necu da se mesam i tu se ne kajem. Jos uvek je bilo na niovu "Nervira me",a sta da se mesam sto se dere na tudje dete. Ovo posle je bila nova, neocekivana situacija, za sebe .. gde uopste nije bitno sto je to devojka koa me vec nervira .. samo sam povezala pricu ovde. Isto bi bila ljigava i da je neka koja je do tada cutala ... ali sve se odigralo u bukvalno 3 sekinde

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1529
19.11.2015 14:50:22   
Modessty
Zemunka i da dete nije autistično ne bi trebalo da se odrasli tako ponašaju -- pa ni sama deca! Žao mi je što mama dečaka nije reagovala. Ja sigurno bih.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1530
19.11.2015 16:01:47   
moja ciklama
Strašno.
Ja eto razmišljam..i o tome da i ta devojka..ima i te kako ozbiljnu dijagnozu.
Sve ostalo mi je neprihvatljivo!user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1531
19.11.2015 16:55:11   
Sanjica26 RR
Mnogo puta cujem pojedine kolege kako oslovljavaju decu. Pripadne mi muka. Majku mu imas redovan posao i radis sa decom i nemas osecaja. Jedna ucenica osmog razreda mi je rekla: "Nastavnice meni nije jasno kako taj i taj nastavnik moze da nam govori da smo kreteni". Nisam znala sta da joj kazem. Ona me je to pitala jer sam ih ja kritikovala da je ruzno da se tako ophode prema svojim drugarima, tj. da ih tako cascavaju sa: gusko, glup si, retardo...
Ovo sad sto sam procitala je tako jadno.[sm=smiley13.gif

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 1532
19.11.2015 17:29:35   
Trcosava
Zemunka, strašno! Ali je tačno to što u zadnjem postu pišeš - jednostavno čovek netstigne da odreaguje. Žao mi majke

Sanjice, pa i nama su nastavnici svašta govorili, pogotovo istoričar hahaha joj kad se setim istorije. Mislim nije nam govorio da smo retardi, ali bilo je svega i svačega.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1533
19.11.2015 17:31:55   
Sanjica26 RR
Ne znam ja se ne secam. Ipak mi to nije normalno. Ja se ne ophodim tako prema ucenicima.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1534
19.11.2015 19:32:30   
choopa choops
Pakao! Pa uzela bih joj telefon i razlupala o pod! Strašno!

Nama nastavnici nisu tako govorili. Bilo je par strogih, ali nikada u životu niko od njih nije govorio takve riječi. Ja sam se šokirala pretrpošle godine kad sam čula učiteljicu kako drugacima govori nešto tipa: Kreteni jedni stanite u red. Alo kretenu gdje gledaš? Majmune čuješ li ti mene? ....I tako dalje. Starija žena. Što je najgore postoji šansa da M predaje za koju godinu!?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1535
23.11.2015 13:58:21   
vonavoj
besna sam kao ris!
Zovem dispanzer da vidim kako se zakazuju pregledi,i ladno mogu tek posle 20.12. da zovem i zakazem za JANUAR!! Da li su oni normalni???
Teraju te da ides privatno...a to tek ide prvo pregled,pa zakazivanje kolposkopije,opet za dva meseca...a ja samo hocu spiralu da stavim..mozda ce mi staviti do majauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1536
23.11.2015 15:09:51   
Leptiric123
Vonavoj ma jok rade na natalitetu user posted image

Ja nemam tih problema, ali planiram mog dr iz fronta da posetim privatno, bar dva tri puta pre trudnoće i onda kod njega da idem...imam ok doktorku, ali nije više moja stara u domu zdravlja, otišla je i neće se vraćati, a samo u nju sam imala poverenja.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1537
23.11.2015 15:24:00   
milicicak
Toliko sam ubijena u pojam da nemam energije ni da se istresem

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1538
23.11.2015 15:31:15   
eca89
Šta je bilo miliuser posted image ?

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1539
23.11.2015 16:04:28   
milicicak
Eco user posted image danas sam se po milioniti put uverila u kolkim je ova drzava go....ma i koliko je sistem isisao svu pozitivnu energiju iz stotina mladih, pametnih ljudi punih entuzijazma. I bas me pogodilo...
Al bitno je da smo mi zivi i zdravi. Diplomu cu da okacim macku o rep i krenucu da pravimafine.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1540
23.11.2015 16:05:55   
branki*
Milicicak nasuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1541
23.11.2015 18:48:49   
wivern
Eh da, zali boze mladih i pametnih ljudi user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1542
23.11.2015 19:01:20   
eca89

IZVORNA PORUKA: milicicak

Al bitno je da smo mi zivi i zdravi. Diplomu cu da okacim macku o rep i krenucu da pravimafine.

Mili, nažalost razumijem te i sama sam jedna od takvihuser posted image !

Direktna veza do poruke: 1543
23.11.2015 19:25:36   
NadaR
Kakav idiot moras biti da pustis tri psa da vilene ulicom dok ti napravis nekoliko selfija?!? Jos joj nije jasno zasto djeca vriste i sto se plase?!

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1544
24.11.2015 22:21:54   
choopa choops
Dakle, bem ti dojenje, telefone na tač i mladeže!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1545
24.11.2015 22:23:01   
branki*
Je l ti i zakacila mladez dok je visila na sisi?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1546
24.11.2015 22:33:39   
choopa choops
Naravavno. Uništiće me totalno! Sinoć mi je pakao pravila, a evo i noćas će sve su prilike. A mladeže mi stalno čačka user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1547
24.11.2015 23:02:42   
17 joka
citah ono sto je Zemunka pisala i ja ne da sam besna i tuzna i u soku nego ono sto sam htela napisati nije ni bitno vise proslo me

boze sveti i naseg naroda i zemlje srbijeuser posted image user posted image user posted image ta devojka sigurno ima velik problem.

sto se tice mladih i pametnih skolovanih ljudi nista ovde je bog davno rekao laku noc

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1548
25.11.2015 7:59:14   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Naravavno. Uništiće me totalno! Sinoć mi je pakao pravila, a evo i noćas će sve su prilike. A mladeže mi stalno čačka user posted image

Ja imam dva izmeđi sojki i da sam nastavila sa dojenjem sam se ozbiljno razmišljala da zalepim flaster tu. Letos je počeo da kopka jer kad sam u nekim majcama - vide se i naravno zanimaju ga.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1549
25.11.2015 8:26:27   
choopa choops
Ja bih se trebala umotat kao mumija user posted image Ma ne sjecam se vise, ali neko od njih dvoje mi je tako skinuo jedan mladez, tacno gdje ide bretela, pa mi je kasnije to bas pravilo problem, stvarale se rane...
Borimo se za sada, ali ako ovako nastavi moraću da se lijepim. Sve se nadam da ce joj prestat bit interesantni.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here