|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
11.11.2015 22:09:08   
Maraj
Hvala drage. Bar imam podršku od vas. Naravno mm nema nameru da im ista kaze iako smo o tome pricali i ranije.... zato eto rekoh ja....i ispadoh veštica....
jesu otisli su kuci pravo tj kod devera. Oni su sada kod njega kad fodju za bg jer je on samac inace su do pre 2-3 god boravili kod nas.
A da ne kazem sa su dosli unuka da vide posle mesec dana....i sad se dure.... a mm nece nista da im kaze jer ih retko vidja -par puta godišnje i svaki put oni nesto dizu nos....

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1501
12.11.2015 21:42:29   
MAMAMAJ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E tako...

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 12.11.2015 21:43:20 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1502
13.11.2015 19:15:22   
madre
jao, maraj, sad videhuser posted image pa gde odose?! tu tu 200km?user posted image razumem te skroz, ispravno si postupila, ali nekako si mozda i mogla precutati s obzirom da ih stvarno vidjate par puta godisnjeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1503
13.11.2015 21:06:10   
Maraj
Ma madre cista glupost. Imam utisak da su dosli s namerom da se naljute samo su trazili razlog...a i ja sam se obratila na finjaka deveru koji je 500m od nase zgrade....
i dalje su u bg-u kod devera....

< Poruku je uredio Maraj -- 13.11.2015 21:07:18 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1504
13.11.2015 21:58:22   
Leptiric123
Ne mogu da nadjem tacan uzrok mom ludilu i negativnoscu...al kao tempirana bomba sam.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1505
13.11.2015 22:34:38   
wivern
Ahahaah, ja sam takva bila dok nisam počela da radim. Sad nemam vremena za bilo kakva razmišljanja. Što bi rek'o ekrem kuća - pos'o samo sa jednom mišlju :kad ću spavati i odmoriti se user posted image
Sad bez zezanja, isto sam bila jako negativna i teška, sve mi je smetalo bez ikakvosg razloga.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1506
13.11.2015 22:51:09   
Leptiric123
Ma ja radim,doduse na bolovanju sam al ustala sam na levu nogu jutros dobro je da nisam nikoga ubila...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1507
13.11.2015 23:04:22   
mamin mish
Leptiric petak 13.
Mozda ima neke veze.
Mada nisam sujeverna ali danas mi sve ide naopako.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

Direktna veza do poruke: 1508
14.11.2015 6:07:23   
sneza24
Od kako je D krenuo u predškolsko stalno su bolesni. Trenutno D kašlje pun je sekreta. A L je ovog puta dobro zaglibila. Kašalj i konjuktivitis i od sinoć promuklost i temperatura. Čim se probudi vodim je u hitnu jer u četvrtak, kad smo bili kod dr, nije imala ni temperaturu i nije bila promukla.
Umorna sam više od ovih bolesti.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 1509
15.11.2015 23:48:59   
Leptiric123
Premorena sam,nista sto isplaniram ne uspevam,dete kao ukljuceno u struju,muza nema,sexa nema,nicega nema,besna sam,tuzna i zabrinuta ako se moje ludilo nastavi.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1510
17.11.2015 9:05:09   
Modessty
ja sam blajk user posted image to je najbolji opis
tonem načisto i znam da je bezveze što je tako jer definitvno ništa materijalno nije vredno nerviranja i zdravlja... al nerviram se tj jedem se u sebi, onako lagano user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1511
17.11.2015 9:59:01   
branki*
Mod,sta se desilo?saljem ti jedan zagrljaj veliki,draga moja😘😘

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1512
17.11.2015 10:09:26   
Modessty
Branki skupilo se samo
jao kako bi otišla iz ove govnjive zemlje!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1513
17.11.2015 19:33:46   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: sneza24

Od kako je D krenuo u predškolsko stalno su bolesni.

Isto i kod nas,jos pre neki dan cujem neku mamu kako se hvali kako njeno dete eto pije sirup i ide u skolu user posted image I svaki drugi dan dodje kuci izlupana,juce pocepane helanke i koleno skroz izguljeno,vaspitacica nista,izludesmo skroz....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1514
17.11.2015 19:41:27   
17 joka
Mod, potpuno te razumem isto se osecam user posted image

Figaro u predskolskom i skolama vlada prave ludnica

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1515
17.11.2015 19:46:17   
Figaro88
Pitam Andreu pa gde je bila vaspitacica a ona kaze pila kafu iza,ne vidi ih odatle user posted image A ona kaze da je tu,da je sve to slucajno,da je rekla da ne trci ali je eto Andrea najzivlja od sve dece i neslusa je.I tako u krug...
Joko draga user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1516
17.11.2015 20:31:21   
17 joka
strasnouser posted image

ljubim vas dve

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1517
17.11.2015 20:46:03   
vocicana
Joko, Figaro user posted image samo polako I malo hladnije glave!
Modd, ne znam ti, ja bi otisla u tri pm! Ne zbog mm ne zbog toga sto mi je nesto posebno lose, lose mi je sto se krpim I sastavljam ja sama sa sobom, juce sam primila platu, necu da govorim koliko I sta ali znam da nemam sansi da sastavim do 1.12. Toliko mi se place kada na to pomislim! A svasta tek imam da sredjujem I kupujem I planiram. Ne daj Boze da mi se neko od roditelja razboli ili ne daj Boze nesto drugo, ne znam gde bi I kako za novac! Eto! Jebem ti zemlju I ovaj bedni zivot!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1518
17.11.2015 21:11:18   
serpica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

ja sam blajk user posted image to je najbolji opis
tonem načisto i znam da je bezveze što je tako jer definitvno ništa materijalno nije vredno nerviranja i zdravlja... al nerviram se tj jedem se u sebi, onako lagano user posted image

ja da te potpisem,isto,sve

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1519
19.11.2015 13:26:34   
Zemunka85
user posted image user posted image Uopste ne znam ni kako da pcnem, ni sta da napisem. Preljuta sam, preocajna, pretuzna!!!! Tresla sam se min pola sata, a plakala do malopre. Dakle - vracam se sa faksa u 12. Ulazim u 84 na vencu. Autobus je sklopocija, ona najveca. Bruuuuji, usi bole. Ulazi neka devojka (kreten) mojih godina i seda ispred mene. Kako joj je vruce prebacuje kosu nazad, mlatara kao da je sama. Pada sva kosa meni na svesku (citala sam nesto), ja istresem dlake i zatvorim. Smejemo se ovaj decko sto sedi pored mene i ja. Vidim ja da devojka ispred (idiot) nije sva svoja, ali nisam ni ja, sta sad. Ulazi majka (predpostavljam) sa decakom od recimo 10ak god. On je sasvim normalnog izgleda i ponasanja, ali nzm kako (a to nije prvi put, zaista nije) ja vidim da ima nekih problema u razvoju. Kada porazmislim, bice da je to sto ga je drzala za rame, ipak su to veliki decaci i rade sve sami, ali to je totalno nebitno ... Krece autobus, bruuuji, ljudi se jedva sporazumevaju. Na mostu decak pocinje da skace (sedeci) po stolici par puta i vice "Jeeeeej" poprilicno glasno, devojka ispred (debil) prica na mob (nzm kako kada se nista ne cuje) i u tom trenutku pocne da urla, najglasnije sto je mogla "Prestani da se deres zar ne vidis da pricam na telefon". Ja u soku!!!!!! Pa gospodjo (budaletino) uzmi taksi, ako ti drugi smetaju - dete je radosno p...a ti m......a. Vec me poprilicno nervira, razmisljam da li da reagujem, ali odlucim da se ne mesam. To se sve desava u jednoj minuti, jer jos dok nismo presli most, ona zavrsava razgovor, ustaje (autobus je vec stao) - prolazi pored majke i deteta i vice na njih "To dete je retard, retard retardirani. Nista drugo neko retard", zena joj sasvim mirno kaze Övo je dete sa autizmom, a ti ako ne znas sta je to .." ova je prekida i dobaciju "Ma bas me briga sta je, to je obican retard retardirani". Izlazi, vrata se zatvaraju, sve vreme dobacuje "Reeeetarrrd" i autobus krece...
Da li postoje reci kojim mogu da opisem moje emocije tada? Kunem vam se, u zivotu imam jedno kajanje - sto sam upisala ovaj faks, drugo moje kajanje do kraja zivota ce biti - sto nisam reagovala. Sto joj nista nisam rekla, sto joj nisam makar dobacila "Sram te bilo", sto nisam izasla za njom, sto joj nisam j....a m....r user posted image user posted image . Nikada to sebi necu oprostiti, ali taj shok, .. paralisao me. To je sve bilo u 3sekunde, posle par sekundi ja sam se osvestila, pa razmisljala da li bih je nasla ako sidjem na sledecoj, ali daleko je hotel Jugoslavije od Usca, mogla je otici bilo gde ... Ne mogu da krivom ljude sto nisu reagovali, da li je IKO ocekivao ovo? Ne verujem .. uopste necu da verujem da niko nije odreagovao zato sto nema trunke ljudskosti u sebi, vec zbog soka kao ja. Razmisljala sam i da li da se obratim toj zeni .. sta .. kako .. ali moje sazaljenje i saosecanje joj sigurno u tm trenutku ne treba ...
Pa sa cim se ta pusta majka bori, koliko je tuge u njoj, koliko borbe, rana, neprospavanih noci, izgubljenih zivaca, padova .. da joj jedan usrulja u autobusu kaze da joj je dete retar. Da li joj je svaka voznja autobusom takva? Svaki dan?
Pretuzna sam ... preeeeetuzna. Ne pamtim skoro da sam prisustvovala situaciji gde je neko ispao ovoliko g...o!!!!!
Obicno, i kada se sretnes sa autisticnim detetom, koje te nervira jer mislis da je uzasno nevaspitano, ne da spustis loptu kada shvatis da ima problem u razvoju, nego sve razumes, bude te i sramota a ova je nastavila da vice "Retard, retard". Pa sticice te kazna kad tad, videces!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1520
19.11.2015 13:42:47   
Ivanka 75
Zemunka, ljudi bili zateceni, zato nisu reagovali, isto kao i ti user posted image
Tuga, osnovnog vaspitanja nemamo... ja sam prestala da pricam na tel u busu (a dnevno provedem bar 1h u busu)

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1521
19.11.2015 13:50:39   
jess021
Zemunka, mogu da zamislim kako se osecas. Trebalo bi joj tu kosurinu pocupati, kravetina jedna.
Uf, bas sam i ja popizdela citajuci.
E zivote...
Kontam da sa ovim komentarom nisam nista bolja od nje, ali morala sam tako da napisem.

< Poruku je uredio jess021 -- 19.11.2015 13:53:55 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1522
19.11.2015 13:51:04   
branki*
Ja ne verrujem sta procitah,stvarno!mislim,da nisi ti napisala,da sam npr procitala negde u novinama,ja ne bih verovala!ne mogu da verujem da je tako odreagovala!u soku sam totalno,ja bih se isto paralisala u trenutku kao ti.bas sam pod utiskom sad!

branki

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1523
19.11.2015 13:59:49   
Zemunka85
Ljudi moji, to je bilo u 12, ja zivota mi moga jos placem, ne mogu da se smirim. Iskocila bih iz rodjene koze, tolika zver se u meni probudila da bih sada isla na trcanje oko sveta da ispraznim ovaj naboj, sad je sretnem, oooooooodvalila bih je od batina, sekund zalila nebi. To je naaaajprimitivniji primerak ljudskog roda na ovoj planeti, pa tek sada vidim kako izgledam kada sam ljuta, tuzna i u soku u istom trenutku.
Ja sam pocela da placem kada je to puklo u meni pocela da placem i krene prica sa tim deckom sto je sedeo pored mene. Kaze on "Ja sam hteo da joj kazem, ali da je ona normalna pa i ajde nego vidi se da nije", mislim se usranko kako bre da ej normalna ti si jos ludji, pa ko normalan to moze da kaze. Ali ja prva nisam od soka uspela da odreagujem, tako da ne mogu nista da kazem. Ali on je musko i nema dete (manje je saosecajan) i razmisljao je da li nesto da joj kaze ili ne, pa ... user posted image user posted image . Zena je sa klincem sisla kod poste, nije mu se ponovilo, mada ga je ona sve vreme smirivala. Doslo mi da sidjem za njoj ma je zagrlim, dam reci podrske, da se isplacemo zajedno, vristimo .. nzm .. sta god ... evo placem, ne verujem, ne ve ru jem cemu sam ja danas prisustvovala. Pa gde si sad smrdo jedna, da li je pocela kazna da te stize?

A na stranu to sto je ona gospodjica ponasa kao da je sama tj nema veze sto smeta drugima a kada drugi smetaju njoj (i to jos dete sa autizmom) postaje dno dna,

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 19.11.2015 14:04:26 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1524
19.11.2015 14:05:43   
branki*
Sad su i meni posle suze i bes i nemoc!
Ne znam sta je sa ljudima...da li su svi stvarno toliko bili u soku ili su totalno otupeli na ljudsko nevaspitanje i zluradost ili se boje ne znam cega,da ne nabasaju na neku budalu,pa svi cute!strasno i sramno i jadno!e,srbijo,zemljo!

branki

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here