Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 11:24:12
|
|
|
|
emicaa
|
Kupim karton mlijeka bez šaktoze,dodjem kući i vidim da nije puno masno nego sa najmanjim procentom masnoće,e sad bih ze ujela za dupe od muke
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 11:24:33
|
|
|
|
mirkam
|
Ja se iskreno nadam da je faza jer bih u suprotnom stvarno pukla.I nadam se da su zubici,gornje jedinice su mu jako natecene. Šerpi,i ja svašta radim da bi pojeo,al on neće da zine u poslednje vrijeme,To nikada ranije nije radio.Zijevao je gutao nisam mogla stići da zahvatim drugu kašičicu.Ljudi sve mogu,sve,al kad on neće da jede e to me ubija!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 11:31:03
|
|
|
|
mirkam
|
I nervira me kad kuvam sa glupog tel pa on piše šta on hoće,a ne što ja kucam[sm=zz_furious.gif Mnogo sam nervozna danas,mnoooogooo!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 12:40:55
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam sto toliko pljujete Malu Elenu svakom prilikom. Mislim, kad god udjem na RR u poslednje vreme nailazim na tako nesto. Ja nju ne znam, nisam je nesto ranije ni srecala na raznim temama, mozda jeste pisala gluposti, mozda nije, ali to nije razlog da je za svaku sitnicu napadate. Par puta jesam procitala njene komentare i nisam se slagala, ali to ne znaci da cu za sve da je pljujem. Sad je dosla da se pozali na kvarove u kuci i kaze da "ceo dan" nije dala detetu vode. Prvo, tek je proslo pola dana, drugo dete joj jos sisa. Ne znam koliko je veliko, ali cim doji nema problema. Cak i da ne doji sad kad je vreme daleko od toplog ne znoji se i nije toliko tragicno za vodu. mirkam. faza je sigurno. mislim, cak i kad to znas u ovom momentu ti i nije velika uteha, ali dok bar nesto pojede u toku dana - dobro je. I moja je jesno dete, ali je imala periode u izbijanju zuba kad mi je dolazilo da placem od muke kad pokusavam da je nahranim, ali su srecom obicno za nedelju dana prolazili.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 12:51:10
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Mala Elena Pa jednostavno se nisam setila...nije mi palo na pamet koliko sam bila nervozna. Ali dala sam joj vocnu kupovnu kasicu i posle sam je ubrzo podojila da ne bude zedna..eto tako sam se snasla. Ali nemojte to ' no coment' ...malo ispadne bezveze i donese se zakljucak kao " vidi ove guske" itd. Lepo je reci sta i kako ako vec zelis da pomognes. I dalje sam u soku...da se sprdas ovde ceo dan (izvini Zapkic, ali nekima se mora nacrtati) to si se setila, a detetu kako da das vodu a, dajes mu prokuvanu cesmusu koju si onomad pljuvala u nekoj od tema, to se nisi setila.Pa, normalno da cemo da pisemo, NO COMENT Ponavljam ti po milioniti put, 99% nas je ovde doslo po savet, utehu...iscitalo strane i strane ispisane, a ti si izgleda zalutala mala. Klarita,
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 12:53:09
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: bubulence wiv,razumem te skroz. ali nemoj da se nerviras zbog nesposobnih kretena Bubulence, nmg da se ne nerviram, prosli mesec sam primila 18 000, a od maja ne dobijam 35% zato sto je ona lenstina i ja moram da je vucem za rukav za moje pare. znam draga, ja sam od juna na bolovanju, ni paru nisam dobila, o tih 35% necu ni da mastam. a znam da ni ovo necu skoro dobiti... jesi im sada poslala? zasto ne podviknes malo?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 13:03:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
sad ja kao i ksena moram malo ME da branim. Svasta se zaboravi. Moji su cuvali D i kaze mi mama "odmah joj daj da jede dve narandze je pojela i htela je jos jaaaako je gladna" (pri tom ja je nahranila pre nego sto sam je ostavila njima) i stizemo kuci D i ja kad ja nudim ovo da jede nece, ono, pa trece jelo i mislim se Boze ludih li ovih mojih roditelja. I ja joj dam vode. A ona u dahu popila 2dl i trazila jos vode ahahahha...I nazovem i pitam ih "da li ste se setili mom detetu koje nazalost ne prica da mozda date vode????" a oni . Nista strasno. Nije da je dete dehidriralo ili slicno. Zaboravi se svasta.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 13:05:53
|
|
|
|
Žapkić
|
Ljišo, slažem se da a može da se desi da se nešto zaboravi, ali kako se ne zaboravi da se svakog dana neko potkači na RR?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 13:10:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Zapkic nije da se to ne zaboravlja vec ima sto ljudi i sto ćudi pa se zato desavaju takve stvari.Plus ja uvek kazem niko ne cuje moju boju glasa dok cita post koji sam ja napisala, niko ne vidi izraz mog lica i td. Nekad su ljudi izrazito dobronamerni ali su pogresno shvaceni i td. Ovo je internet. Te "internet" svadje se desavaju izmedju dobrih prijatelja, izmedju ljudi koji su u dugogodisnjim vezama a ne samo ovde medju zenama koje se uglavnom ne poznaju. Sve je to normalno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 13:13:18
|
|
|
|
Žapkić
|
Ljišo, i to si u pravu. Ali ne u ovom slučaju!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 13:42:45
|
|
|
|
Modessty
|
Ne širite raspravu u smeru kojim ne treba da ide. Ta priča je juče završena. Tačka. Ovo nije chat tema ni tema o davanju vode deci itd. Ovde ste da se nervirate. Blesavo zvuči al je tako Da vas podset_im: Razgovori mama KLIK Voda KLIK Trudničko i porodiljsko bolovanje KLIK Forum: Ishrana dece KLIK
< Poruku je uredio Modessty RR -- 26.9.2014 13:43:18 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 13:46:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Ovde ste da se nervirate. kako sad covek posle ovog uopste i da se iznervira ahahahah...Sto kaze jedan moj drugar "jaoooo jako sam se iznervirao danas" i ja pitam "sto sta je bilo?" kaze "ma ne znam ne mogu da se setim" ahahahah toliko o tome koliko se on iznervirao hocete da budem negativna???? evo smrzavam se a lozila sam vatru jutros. Kako je moguce da se rashladi kuca tako lako???
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 13:51:56
|
|
|
|
mirkam
|
IZVORNA PORUKA: mirkam. faza je sigurno. mislim, cak i kad to znas u ovom momentu ti i nije velika uteha, ali dok bar nesto pojede u toku dana - dobro je. I moja je jesno dete, ali je imala periode u izbijanju zuba kad mi je dolazilo da placem od muke kad pokusavam da je nahranim, ali su srecom obicno za nedelju dana prolazili. Jeste mi utjeha,makar malo.Evo ručao je super,al je užinu prespavao.Ma biće to ok,što kažeš koliko god da pojede dobro je,pa kad izbiju zubici opet će on meni fino ruckati ,neću više da crnjacim
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 13:52:45
|
|
|
|
Anoniman
|
pa, eto, mene je to iznerviralo i to sam i rekla. nekako kad vidim takvo raspolozenje na RR nemam uopste volje ni da pisem u bilo kojoj temi. a evo i da dodam jos nesto sto mi je izazvalo negativo - bila su neka dva macica u komsiluku i jedna lujka ih je otrovala. ocigledno vise voli miseve i pacove. a danas sam videla i pregazeno mace na pesackom prelazu koje se jos uvek malo mrdalo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 13:54:40
|
|
|
|
Modessty
|
kseno akone voliš negativu bolje onda da uopšte ne ulaziš u ovu temu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 13:59:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Mala Elena Pa jednostavno se nisam setila...nije mi palo na pamet koliko sam bila nervozna. Ali dala sam joj vocnu kupovnu kasicu i posle sam je ubrzo podojila da ne bude zedna..eto tako sam se snasla. Ali nemojte to ' no coment' ...malo ispadne bezveze i donese se zakljucak kao " vidi ove guske" itd. Lepo je reci sta i kako ako vec zelis da pomognes. I dalje sam u soku...da se sprdas ovde ceo dan (izvini Zapkic, ali nekima se mora nacrtati) to si se setila, a detetu kako da das vodu a, dajes mu prokuvanu cesmusu koju si onomad pljuvala u nekoj od tema, to se nisi setila.Pa, normalno da cemo da pisemo, NO COMENT Ponavljam ti po milioniti put, 99% nas je ovde doslo po savet, utehu...iscitalo strane i strane ispisane, a ti si izgleda zalutala mala. Kao prvo ja ne dajem svom detetu prljavu cesmusu!!! Boze sacuvaj kako lupetas Klarita! Moram tako da se izrazim! Nadam se da vecina ovde vidi kako su neki ljudi bezobrazni. Kome mogu da se zalim na sve ovo? Uputite me .
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 14:03:20
|
|
|
|
Modessty
|
Zaključavam temu dok se ne smire strasti!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 14:20:01
|
|
|
|
Olga75
|
Mala Elena , mozes da se zalis moderatorima i administratoru Lesici RR
< Poruku je uredio Modessty RR -- 29.9.2014 11:27:59 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 14:56:18
|
|
|
|
emicaa
|
Stvarno ne mogu više da trpim bezobrazluk od ove iznad,kao da nije dosta što je svaki dan slušam kako se svadja sa onim svojim,lupanje po stanu po cjeli dan i noć sad hodama u nečemu što toliko lupće kad da sjedi na podu i lupka čekićem,dodje mi da je odem pošteno izlupati pa dokle više...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 15:01:30
|
|
|
|
17 joka
|
ja sam se danas onako sita isplakala eto tesko mi je proslo je dve godine od prve VTO, sad ce godina od druge trebam ovima u pragu javiti da necemo doci na FET da uniste tog jednog smrzlica velika je varovatnoca da i on nebi uspeo a opet mi je uzasno tesko zbog svega cekacu ja jos tri godini nije problem problem je sto vise neznam sta osecam i cemu da se nadam
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 15:06:08
|
|
|
|
emicaa
|
Joko draga,kad pročitam šta tebe muči vidim zbog kakvih se gluposti ja nerviram.Svaka ti čast na snazi,i opet ti kažem daće Bog da i tebe ogrije tvoje malo sunce,takvi kao ti to zaslužuju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 15:07:56
|
|
|
|
17 joka
|
hvala draga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 15:12:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Joko draga,kad pročitam šta tebe muči vidim zbog kakvih se gluposti ja nerviram.Svaka ti čast na snazi,i opet ti kažem daće Bog da i tebe ogrije tvoje malo sunce,takvi kao ti to zaslužuju Potpisujem sta Emica kaze, upoznaces ti tvoju srecu , verujemo u to, svi smo uz tebe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 15:49:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Joko pretpostavljam da su pare problem sto ne mozete opet u Prag?!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 16:07:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Joko, sto ipak ne odete u Prag? Pokusaj ponovo!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?