Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:53:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Mala Elena Vala bas! Dolazio sad neki decko, popravio je tu neku fazu na brojilu ...srecom sada mogu da odahnem i da napravim nesto za rucak .Detetu ceo dan vodu nisam dala jer nemam iskuvane flasice... ma, vec mi sad lakse ! No coment. Sta no coment ? Dobro da dam iz kasicice , to mogu ali koju vodu, gde da prokuvam ? Izvolte ?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 20:02:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Onaj pismo poat sam pisala pre nego sto je izmerio temp Sad mu dajem sokici i limunici, detetov Brufen da moj dragi ozdravi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 20:04:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iskreno, Mala Elena, nemoj da se uvredis, mogla si da skoknes do prodavnice po Rosu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 20:10:02
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Iskreno, Mala Elena, nemoj da se uvredis, mogla si da skoknes do prodavnice po Rosu. bas to sam htela i ja da kazem da muz brzo ozdravi Ivanka
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 20:11:13
|
|
|
|
Žapkić
|
Kad ima volje, ima i načina!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 20:11:19
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Iskreno, Mala Elena, nemoj da se uvredis, mogla si da skoknes do prodavnice po Rosu. Eeeeeeee, Ivanka, moja Ivanka. Stisni zube, bicete svi bolje, samo da Ivku ne "zakaci" ME, Ivanka ti je rekla, a ja cu ostati pri "no coment"
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 20:16:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja sam se kao danas pojela sto nisam mogla nista ni da spremim , sto su mi ruke bile vezane a vi se sprdate ....za rosu sam nacula da ne mora da se kuva, ali otkud znam, nisam pitala pedijatra . Ne smem napamet
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 20:19:20
|
|
|
|
Žapkić
|
Ovde se ,koliko ja vidim, niko ne "sprda". Svi su više nego ozbilni. A ima voda za bebe i u svakoj apoteci, Liliju...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 20:22:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mogla si da pitas zene na RR, zato iRR i postoji.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 20:25:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa jednostavno se nisam setila...nije mi palo na pamet koliko sam bila nervozna. Ali dala sam joj vocnu kupovnu kasicu i posle sam je ubrzo podojila da ne bude zedna..eto tako sam se snasla. Ali nemojte to ' no coment' ...malo ispadne bezveze i donese se zakljucak kao " vidi ove guske" itd. Lepo je reci sta i kako ako vec zelis da pomognes.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 20:27:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro si uradila, podojis i resis problem.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 20:29:38
|
|
|
|
Žapkić
|
Kad ima želje-ima i načina! Ovde je,koliko ja vidim, izrazenija zelja za nečim drugim. No coment!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 23:15:00
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Pa jednostavno se nisam setila...nije mi palo na pamet koliko sam bila nervozna. Ali dala sam joj vocnu kupovnu kasicu i posle sam je ubrzo podojila da ne bude zedna..eto tako sam se snasla. Ali nemojte to ' no coment' ...malo ispadne bezveze i donese se zakljucak kao " vidi ove guske" itd. Lepo je reci sta i kako ako vec zelis da pomognes. I dalje sam u soku...da se sprdas ovde ceo dan (izvini Zapkic, ali nekima se mora nacrtati) to si se setila, a detetu kako da das vodu a, dajes mu prokuvanu cesmusu koju si onomad pljuvala u nekoj od tema, to se nisi setila.Pa, normalno da cemo da pisemo, NO COMENT Ponavljam ti po milioniti put, 99% nas je ovde doslo po savet, utehu...iscitalo strane i strane ispisane, a ti si izgleda zalutala mala.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 23:26:40
|
|
|
|
Modessty
|
Ok. Mala je shvatila, nemojte još i na muku da joj stajete. Sad svi ommmm ommm i u druge teme!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 23:36:23
|
|
|
|
Sanchy
|
Mi smo do petog meseca koristili Humana vodu,ima je u svakoj apoteci a od petog Rosu bez prokuvavanja..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 23:40:28
|
|
|
|
doktorkakristal
|
drzite se teme,ova nije chat !
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 9:50:50
|
|
|
|
mirkam
|
Punih od muke!Moje dijete koje jelo kao mećava (ako se izuzme desetak dana pred nicanje zubica kad ništa skoro nije mogao),počeo je da se hrani satima!Evo vec par dana obrok jede po sat vremena bukvalno i pojede pola.nece da zine,a i kad to uradi drži zalogaj u ustima nece da proguta.Ja ne znam sta je ovo i do kada će trajati
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 9:53:00
|
|
|
|
branki*
|
uh,mirka pripremi se..moze da traje mesecima,a moze da ga prodje za nedelju dana..nije neki savet,ali stvarno je tako a,da te izludjuje to,skroz razumem.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 9:53:05
|
|
|
|
Modessty
|
mirka možda ga muče zubići ili stomak. A može da bude i faza. nemoj se nervirati. Nek jede koliko hoće. Možda da mu daješ manje a češće
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 10:12:35
|
|
|
|
serpica
|
I mog tako uhvati faza da nece da jede,ali ga ja animiram na sve moguce nacine,pustim crtace,pevam,glupiram se,donesem igracke i takoo dok ne pojede bar pola od onog sto sam spremila ne odustajem
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 10:49:11
|
|
|
|
wivern
|
U p.m vise....debilka ne moze da nadje moj mail...sad sam joj forwardovala, trebalo mi je 2 minuta da ga nadjem. Poslala skeniranu karticu 11.6, i to mi je tog dana i trazila ta ista osoba. I jos me zovu uu 10 dva dana za redom, hitno im treba...pa treba kad ne radite nista, stoko.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 10:56:22
|
|
|
|
bubulence
|
wiv,razumem te skroz. ali nemoj da se nerviras zbog nesposobnih kretena
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 10:56:53
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern U p.m vise....debilka ne moze da nadje moj mail...sad sam joj forwardovala, trebalo mi je 2 minuta da ga nadjem. Poslala skeniranu karticu 11.6, i to mi je tog dana i trazila ta ista osoba. I jos me zovu uu 10 dva dana za redom, hitno im treba...pa treba kad ne radite nista, stoko. Opet??? Ja ti reče da im uparadiraš sa stomakom i sve po spisku! dođi dođi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 10:58:26
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MIRKAM dobro rekose zene verovatno faza
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.9.2014 11:02:22
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence wiv,razumem te skroz. ali nemoj da se nerviras zbog nesposobnih kretena Bubulence, nmg da se ne nerviram, prosli mesec sam primila 18 000, a od maja ne dobijam 35% zato sto je ona lenstina i ja moram da je vucem za rukav za moje pare.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?