Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 21:53:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Joko bas mi je zao, nadam se da ti je brat bolje i da ce biti sve uredu. Serpi ko te dirao da ga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 21:56:04
|
|
|
|
17 joka
|
Dijana hvala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 21:58:02
|
|
|
|
serpica
|
Hvala vam zenice drage,ne bih da unosim nemir na forum,samo sam morala da kazem,eto ponelo me...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 21:59:21
|
|
|
|
Modessty
|
Joko mogu samo da ti pošaljem zagljaj. Ništa pametno nemam d ti kažem, sem da budeš uz brata koliko možeš Šerpi kao Trca, udahneš duboko i viče ommm ommmm
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 21:59:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Šerpi, šta je bilo?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 22:05:06
|
|
|
|
Modessty
|
Ma biće Šepi ok. :) U pravu je da nije za širu javnost. Šerpi napiši Dunji u pp, al nemoj javno pliz.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 22:07:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Šerpi pošalji pp Jokče, ne sekiraj se, neka brat bude dobro, pa kasnije budite uz njega. Treba pomoći onom ko digne ruku na sebe, da opet ne ponovi.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 22:13:58
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Ma biće Šepi ok. :) U pravu je da nije za širu javnost. Šerpi napiši Dunji u pp, al nemoj javno pliz. Ok,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 22:14:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Joko, serpice samo sta god da je serpice ne daj da te izbaci iz takta..misli na bebu!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 22:17:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Joko nadam se da će biti ok Šerpice, uhvati se za uvca, malo protrljaš i wooosaaaaah
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 22:21:11
|
|
|
|
serpica
|
Razumem drage...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 22:26:09
|
|
|
|
17 joka
|
brat je u hrvackoj i volela bih da sam tamo i da mu pomognem a nemogu ali bice on ok
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 22:29:19
|
|
|
|
Klarita
|
Joko, moraces jednom da shvatis da ne mozes svima pomoci misli malo na sebe Serpi, woosah
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 22:29:56
|
|
|
|
anita
|
Joko saljem ti jedan veliki i nadam se da ce ti brat biti bolje. Serpice saljem i tebi jedan veliki da ne budes nervozna.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 22:33:00
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Joko, moraces jednom da shvatis da ne mozes svima pomoci misli malo na sebe Serpi, woosah Klarita kad bi to ova luda glava to jednom shvatila Šerpi budi ti pozitivna misli na bebca
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 22:53:13
|
|
|
|
doktorkakristal
|
JOKO bice brat dobro budite uz njega SERPI opusteno draga ima precih stvari
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 6:51:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Joko Znam da ti je tesko sto nisi sad pored njega. Zelim da se tvoj brat oporavi i da mu vise nikada ne padne na pamet da pokusa sebi da oduzme zivot zbog bilo kog razloga, jer za svaki problem postoji resenje. On je jos uvek jako mlad, zivot je pred njim, bice puno uspona i padova, morace da nauci da kad padne, ustane i nastavi dalje. Serpi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 8:01:28
|
|
|
|
emicaa
|
Šerpi šta god i ko god da je,od..bi to od sebe onako damski
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 8:15:10
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Šerpi šta god i ko god da je,od..bi to od sebe onako damski Gotovo,sad sam ladovina,ima jos malo onog grrr ali bolje nego juce...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 10:36:00
|
|
|
|
big mum
|
Joko sad sam tek pročitala vjerujem da ti nije ni malo lako,ali moraš da misliš na sebe nemožeš rješiti sve probleme ovog svjeta. Moraš pomoći sebi da bi mogla pomoći drugima.Čuvaj mi se mila moja
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 11:52:26
|
|
|
|
anita
|
Zasto se pojedinci mesaju u nesto sto se njih ne tice. I odgovaraju na pitanja koja nisu upucena njima? Nije mi jasno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 12:14:07
|
|
|
|
mirkam
|
Joko, i ja se nadam da ce brat biti brzo dobro
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 12:19:53
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: anita Zasto se pojedinci mesaju u nesto sto se njih ne tice. I odgovaraju na pitanja koja nisu upucena njima? Nije mi jasno ko te iznervirao? zanju li ti da nesmeju da nerviraju trudnicu?!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 13:15:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Toliko sam besna da ne znam da li da vristim , da li da placem , da li da lupam glavom o zid ili da vicem na dete! ! !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 14:47:26
|
|
|
|
wivern
|
Vec dva meseca jurim zasto mi kasni uplata 35% za trudnicko i pre dve nedelje najurim da moja firma nije poslala ni jednu doznaku u rfzo od maja meseca za mene. Posaljem prosle nedelje mail u firmu i pitam kad oni zamisljaju da posalju i sta se ceka, i oni me danas zovu da mi traze skeniranu karticu sa brojem racuna. Inace, to sam im poslal u maju mesecu jer mi je ta ista osoba trazila zbog refundacije. Pop****** sam i rekla ne pada mi na pamet da joj ponovo skeniram, pa nisam ja na dugme. Ima u mail-ovima pa neka se gospodjica potrudi da nadje. Koji bezobrazluk, em ja treba da je jurim da salje dokumentaciju tj da molim za moje pare em treba 5 puta jedno te isto da joj dostavljam jer je nesposobna.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?