Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 12:43:31
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Modessty RR sve mogu da podnesem al kda se neko namerno danima i danima pravi glup i budala e to me nervira! Mod nemoj jos da pucas,molim te,saceka bar subotu. taj tvoj test ću doživotno da pamtim kakav god bio na kraju! Meni pre slike urađenog testa da daš nešto za smirenje. A i onog tvog da napojiš lekovima da jadan ne šlogne ja ne smem ni da pomislim na negativan rezultat,mislim,kolko bi ti godine skratila,bolje da je pozitivan ama sto sve ovo pisem u negativi
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 13:48:35
|
|
|
|
emicaa
|
A što me sad neka ćurkica izbaci iz takta,idu ispred mene(nas) neke dvije naše,jedna komentariše kako je ovde teško naći posao,ona je ovde već tri godine i ne radi,mogla bi samo da čisti kancelarije ali sramota bi je bilo to radi.Ja iza režim u sebi,znači bolje je sjedit i kukat nego radit bilo šta.Baš mi krivo što na kraju odošmo na različite strane pa da čujem još neku pametnu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 15:12:17
|
|
|
|
branki*
|
bubi,on to da te opet vidi (ako nesto me smara,to je da se bakcem sa papirima,da vadim licne karte,pasose,jurim po opstini..mislim,uvek me iset_aju na 100 mesta,po 100 potvrda i uvek nesto fali). emice,to su nasa posla,stalno patimo od nekih kompleksa.. danas kod mene nema negative
< Poruku je uredio branki RR -- 24.9.2014 15:14:13 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 15:19:48
|
|
|
|
emicaa
|
Mene to nervira,nije me stramota ništa radit,i ja sam kad sam tek došla čistila jednu kancelariju ali sam dobila bruh pa nisam više,ako nemam drugi način da zaradim i ja nešto čistila bih i ulice ako treba
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 15:25:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Emice kako nasima da kaze da je otisla "preko" da cisti Ako joj je to tesko neka onde bude Stanija, samo se skine i sepuri bar je to lako
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 15:29:30
|
|
|
|
anita
|
Bas sad su nasli da seku asfalt i to ispod moje terase.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 15:34:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: emicaa A što me sad neka ćurkica izbaci iz takta,idu ispred mene(nas) neke dvije naše,jedna komentariše kako je ovde teško naći posao,ona je ovde već tri godine i ne radi,mogla bi samo da čisti kancelarije ali sramota bi je bilo to radi.Ja iza režim u sebi,znači bolje je sjedit i kukat nego radit bilo šta.Baš mi krivo što na kraju odošmo na različite strane pa da čujem još neku pametnu Nekad kad cujem ovako nesto, pomislim -posla ima ali nema ko da radi. Moja drugarica isto bira poslove ..kazem joj bitno ti je da imas svoj dinar , cekas bebca , sta te briga! Mogla je da se zaposli u radnji u suterenu svoje zgrade. I sta bi joj falilo? Mozda bi cak i bila prijavljena ali njoj sve glupo. .
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 16:28:44
|
|
|
|
emicaa
|
To su po meni osobe tražim posao ali molim Boga da ga ne nadjem.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 19:23:50
|
|
|
|
Žapkić
|
Neko je nešto zapalio napolju: meni bili otvoreni prozori: citava mi kuća sad smrdi na dim!!! Oooooooo, majku vam seljačku!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 19:44:05
|
|
|
|
17 joka
|
citav dan imam neku drhtavicu, neki predosecaj lose i sad mi javili da je brat pokusao da se ubije i to zbog zene joj znate kako nikad necu imati mira kao da nije dovoljno sto sam izgubila jednog od 10 pa sad i jednog treba od 20 god zbog cega zbog ma jooooj nemogu da se smirim
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 19:57:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Neko je nešto zapalio napolju: meni bili otvoreni prozori: citava mi kuća sad smrdi na dim!!! Oooooooo, majku vam seljačku!!! Isto , spavaca soba bazdi na dim, i tu nocas treba da spavam. Ma lepo ja kazem dodju ludi iz sela u grad, ali nikada ne mogu da zive normalano, nego sve dovuku i tu Joko, nadam se da je dobro, brat
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 19:58:20
|
|
|
|
emicaa
|
A joj Joko to je baš gadno,nijedna žena nije vrijedna njegovog života.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 20:00:02
|
|
|
|
branki*
|
joko,je l ti to rodjeni brat?pa,sta mu bi?joj,boze...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 20:04:10
|
|
|
|
17 joka
|
pa bas zato premlad je usao je u scve to jako naivno imaju divnu cerkicu jos je beba a on je oset_ljiv neiskvaren neopravdavam ja ni njega, ona je nekoliko godina starija od njega mozfda i 10 nisam sigurna oni zive u njenoj kuci i sad ona ga terala is kuce jer je njena itd. i on resio da se obesi srecom njegov otac je stigao na vreme, u bolnici je sta znam kazu bice dobro a muka mi je , zar je bilo ko vredan necijeg zivota, i kako mu je takva glupost pala na pamet Branki, nije rodjeni od tatine rodjene sestre brat i to najmladji , meni je kao najrodjeniji,a imam ih dao bog od tetaka sa obe strane brace i sestara preko 20
< Poruku je uredio 17 joka -- 24.9.2014 20:06:10 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 20:09:29
|
|
|
|
serpica
|
Joko bice dobro,a njoj gde ce dusa,mako mila.. ja sam danas posebno nervozna,pojavio se neko ko me mnogo razocaro,ko grom iz vedra neba,i ko da nista nije bilo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 20:17:10
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi, gade mi se takvi ljudi a ima ih mnogo nazalost netrebamo dozvoliti da nas to dotice ali
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 20:22:40
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Šerpi, gade mi se takvi ljudi a ima ih mnogo nazalost netrebamo dozvoliti da nas to dotice ali ma kako da me ne dotice kad je povredila meni dragu osobu i izjavila takvu glupost da nemam reci,ne mogu,necu vise da pisem ode daleko....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 20:27:44
|
|
|
|
17 joka
|
neznam o cemu i kome se radim ali ve4ujem da imas pravo tako da se osecas ista sam i ja takva
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 20:29:51
|
|
|
|
nata11
|
Joko uzass Serpi pa daj informacije delis ih na kasicicu, o cem se radi?
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 20:31:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nadam se da ce ti brat biti dobro.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 20:48:51
|
|
|
|
17 joka
|
nadam se i ja , hvala vam svima Šerpi,ajd pricaj sta se desava ko koga dirao i sta bilo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 20:51:21
|
|
|
|
bubulence
|
joko
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 21:11:52
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka nadam se i ja , hvala vam svima Šerpi,ajd pricaj sta se desava ko koga dirao i sta bilo ne mogu joko,opet ce rat...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 21:14:47
|
|
|
|
bubulence
|
serpi podeli sa nama , bice ti lakse..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 21:40:48
|
|
|
|
17 joka
|
dokle god se za neke stvari bude cutalo nikad neke stvari nece biti razresene i nikad tako nece biti pravde mislim da treba da se zna, pa to se nekom svidelo ili ne nije bitno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?