Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 20:11:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Kisa padala od juce popodne do danas, nema 24h, ali mi OPET nemamo vodu K sam upravo "loncirala" a, sad cu i N 'bem ti drzavu i savremeni vodovod koji nije sposoban da primi zamucenu vodu Isti problem muci i nas grad , bilo leto ili zima, njima pukne neka cev, ili nesto menjaju, ili im se zamutila voda
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 21:37:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: mimahana Ne znam ni kako ovo da napisem koliko mi je muka od nje tj persone non grate. Kaze dal sam pricala sa pedijatrom dal je normalno da dete od 18 meseci kaze samo mama i na-to kaze za Donu nase kuce? Toliko o njenoj ljubavi prema bratovoj deci Naravno da je normalno. ..pa, svako dete se razvija na svoj nacin. Sestric progovorio sa 2,5, sestricina mm ima sad 20 meseci i samo guce i vice sssssss kad nesto pogresno uradi a zna da ne sme ! Sve pokazuje prstom sta hoce .
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 21:46:03
|
|
|
|
Klarita
|
izvinite, ali morala sam, ceo dan sam cutala, ali sad moram, jer sasvim slucajno sam videla kod mm na fb, objavio neki njegov prijatelj EVO GA! (ovo je copy paste, nego poceh da sumnjam da nije neki nas "pratilac" ) Kako je nagazija asfalt odma je zavoleja Beograd ali je zabravija kako se sa drugari igraja po pijac.Zavrsija je tamo neku skolu,smer:mistrija.Drugari su mu postali ortaci,drugarice mackice a tatko mu je matori.On ne prati modu,moda prati njega.U Beograd je naucija da se na braon cipele obavezno nosi braon kais i da se crna boja na sve uklapa.Od Beograd je videja sve-Knez Mihajlovu,Obilicev venac,Usce i Kalemegdan.Prica kako se glavni grad ne moze uporedi sa carsju i da mu je drago sto je otisao gore i ne mora vise da gleda seljaci po jug.Poceja da koristi reci-ultra,retro,tebra,urbano,dogadjaj.Kad dodje kao pokazuje ni kako je moderan i kao je gore ekstra a ustvari dodje po ajvar,polutku ili butku i taze jajca. Ivanka, sve razumem, ali krivo mi, brate mili. I u to ime mi stigao SMS da voda stize oko 1h nocas
< Poruku je uredio Klarita -- 23.9.2014 21:52:44 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 21:47:29
|
|
|
|
wivern
|
Klarita tacno u metu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 21:48:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Buhahahah sto bicrekla Trca Moram naci Tri praseta na leskovacki nacin da procitate
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 21:51:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Klarita, mogla si komotno u kafanu da turiš. Vic neje sigurno!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 21:53:24
|
|
|
|
Klarita
|
Ovoj vi je visnjica na slag
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 21:53:26
|
|
|
|
17 joka
|
Klarita bas tako
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 21:53:59
|
|
|
|
serpica
|
Klarita sinjorita
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 21:54:47
|
|
|
|
Olga75
|
a zasto ne otvorite temu o dijalektima ? mozda vec i ima nesto slicno ostavite ovo da imamo gde da se istresemo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 21:56:16
|
|
|
|
branki*
|
dobro,prebacite ova pisanja u kafanicu ,ipak.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 21:58:07
|
|
|
|
anita
|
Klarita svaka ti cast.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 23:33:27
|
|
|
|
bubulence
|
znaci pola veceri mi treba da procitam sta ste ispisale. i mogu vam reci da je ova tema danas najzanimljivija . Klarita, smesno, tuzno i istinito
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 23:38:16
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a zasto ne otvorite temu o dijalektima ? mozda vec i ima nesto slicno ostavite ovo da imamo gde da se istresemo Upropastismo temu pozitivnom energijom!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 10:39:50
|
|
|
|
anita
|
Juce popodne sam kupila Elevit jer mi je nestalo. Sinoc popijem jednu tabletu kad jutros da uzmem da popijem vidim da je rok 09.2014. Znaci poludela sam. Idem danas popodne da vratim.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 10:45:25
|
|
|
|
vonavoj
|
da li je moguce!!! ne da im vratis,nego im trazis pare nazad i odes u drugu apoteku...sramota!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 10:47:05
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: anita Juce popodne sam kupila Elevit jer mi je nestalo. Sinoc popijem jednu tabletu kad jutros da uzmem da popijem vidim da je rok 09.2014. Znaci poludela sam. Idem danas popodne da vratim. Ja ne mogu ni da zamislim da prodaju preparate kojima je istekao rok,uzas....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 10:48:50
|
|
|
|
Modessty
|
rećiće da su još u roku, sve dok ne istekne poslednji dan septembra! Na žalost moraš uvek da gledaš rok trajanja. Tako mom mužu svojevremeno uvalili ninijev folan koji je bio povučen iz prodaje!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 10:49:53
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: anita Juce popodne sam kupila Elevit jer mi je nestalo. Sinoc popijem jednu tabletu kad jutros da uzmem da popijem vidim da je rok 09.2014. Znaci poludela sam. Idem danas popodne da vratim. Ja ne mogu ni da zamislim da prodaju preparate kojima je istekao rok,uzas.... Serpi, nije istekao, jos tece izvinite, molim vas, ali svejedno Anita, vrati, pre neki dan sam ja tako Sinlac pahuljice isto vratila i to cak u Leskovac Mod, morace da vrate i to bez pogovora, jer nece stici da ih ispije u septembru, pa ce im svakako proci rok
< Poruku je uredio Klarita -- 24.9.2014 10:51:16 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 11:41:46
|
|
|
|
bubulence
|
FTJP . odem prosle nedelje u DDOR za neko osiguranje, kazu odlicno, to je to, samo jos to, to , to i to. reko' bas super... pitam coveka da mi napise na papir sta mi sve treba, on napise. ja prikupim , danas odem i kaze da mi fali jedan papir , pitam ga zasto mi i to nije napisao , a on kaze mislio je da ja znam.ja da znam da njima iz suda nije dovoljan jedan papir??? zbog cega bih to trebala da znam??? i sada treba samo da predjem 150km i odem do ZR... nista strasno. mislim i onako mi je dosadno...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 12:29:15
|
|
|
|
Modessty
|
sve mogu da podnesem al kda se neko namerno danima i danima pravi glup i budala e to me nervira!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 12:33:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Bubi, jel imao i uras'o nokat znači mica ubica u originalu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 12:36:10
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR sve mogu da podnesem al kda se neko namerno danima i danima pravi glup i budala e to me nervira! Mod nemoj jos da pucas,molim te,saceka bar subotu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 12:36:19
|
|
|
|
bubulence
|
e ali prava Mica ubica, covek cupav, zarastao, zvace jabuku dok prica samnom... haos...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.9.2014 12:39:17
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Modessty RR sve mogu da podnesem al kda se neko namerno danima i danima pravi glup i budala e to me nervira! Mod nemoj jos da pucas,molim te,saceka bar subotu. taj tvoj test ću doživotno da pamtim kakav god bio na kraju! Meni pre slike urađenog testa da daš nešto za smirenje. A i onog tvog da napojiš lekovima da jadan ne šlogne
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?