Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 13:23:19
|
|
|
|
Klarita
|
Woosah
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 13:24:22
|
|
|
|
lelaigor
|
Da, pobunili smo se zbog pravnice zato što je ona na nekom "položaju" i kako god da priča privatno, mora da se izražava gramatički. Ponaročito što radi u vrtiću. Pokojna tetka mm je iz Niš, kad je pričala ništa je ne razumem. Ali, je bila direktorica uu osnovnoj školi i nastavnik fizičkog. Kad je na poslu, priča normalno. I sve to na stranu, nikood nas nije spomenuo da su ljudi koji tako pričaju manje obrazovani. I ti si ME super lik, i ja stvarno cenim i poštujem nove članove, jer sam nekad davno i ja to bila, i ne mislim da si tuzbog nagrade, jer me u suštini za nagradu boli ćošak... Ali, to što si napisala nije na mestu, i sve to nema veze sa tim, da li si stara ili nova članica.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 13:40:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: serpica Pa znate,kako bi drugacije zaradli poJeni ako negde ne zagusti,ME bicemo zahvalni jer postovi samo lete i lete ili "letev" Bas tako. Ima onih koji su zaduzeni da sede, lome prste i cekaju kad ce na najasu na nekoga, kako bi se, elem, tema razvila ...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 13:41:07
|
|
|
|
Modessty
|
ME malo oladi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 13:52:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja mrtva hladna .
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 13:57:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR ME malo oladi Mod poslacu ti sifru za klimu u inbox
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 13:58:42
|
|
|
|
wivern
|
Ja sebe smatram Beogradjankom i to onom pravom, imam prijatelje po celoj Srbiji i sa raznim naglascima koji mi uopste ne smetaju. Cak ih vrlo lako i pokupim kad odem kod njih u goste, pogotovo Vranje i Novi Sad nekako mi legnu bas.. A za ove sto im smetaju mogu reci samo jedno: svi smo mi dosli iz nekog "sela" ali ne zelimo svi da glumimo beogradske ribetine i pokondirene tikve. A i moram jos jednom da se ponovim, izgleda mi da jedino ja vidim da pojedine namerno provociraju i lupetaji gluposti a kod takvih mediokriteta (moram da citiram nacitanu pevaljku Vendi ide mi uz ovaj lik i delo) jedino sto radi je ignore. Hvala na paznji i dovidjenja.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 13:59:30
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 14:12:35
|
|
|
|
serpica
|
ME da prevedem,po niski,rekla si da su ljudi koji koriste juznjacki dijalekt neobrazovani v.s. glupi to je ono sto je zasmetalo meni i drugima,nemoj da brkas stvari. Wiv,i ja sam mislila da u pocetku da je provokacija,ali ovo je izgleda u prirodi,ne znam,odoh u kafance,treba mi pice...
< Poruku je uredio serpica -- 23.9.2014 14:13:46 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 15:37:57
|
|
|
|
branki*
|
jbt,znaci,totalno poludim,ali opasno poludim kad iskucam dugacki post i on me odjavi ,znaci da je komp ziv covek izlupala bih ga samo tako ta stvar me izludjuje!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 15:41:40
|
|
|
|
NadaR
|
Branki Desava se svima
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 15:46:22
|
|
|
|
branki*
|
nado,sad je vec bolje proslo me je,ali tad u toj sekundi odlepim totalno!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 15:55:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Branki, meni to telefon radi , zato sam pisala krace postove a duze pisem kad mala spava.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 16:04:52
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: branki RR jbt,znaci,totalno poludim,ali opasno poludim kad iskucam dugacki post i on me odjavi ,znaci da je komp ziv covek izlupala bih ga samo tako ta stvar me izludjuje! Branki dete šta se nerviraješ,be PS.Ljudi -žene mene oduševljava naglasak južne Srbije.A tek da čujete ovaj naš bosanski.ba Modesti post ti je
< Poruku je uredio big mum -- 23.9.2014 16:05:37 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 16:36:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Mala Elena Meni je taj dijalekt ruzan , mozda nisam u pravu ali u glavi ga oduvek povezujem sa manje obrazovanim ljudima bolje da neko od moderatora reaguje jer ću ja svašta da napišem bolje da se odmah upucam! Odavno nisam čitala temeljno neku temu kao danas ovu A koje onda jas da radim? Već dvaes godine živim ovdE, i detE si rodI, a ja sa Zlatibor siđo! A detEtu mi deda inženjer iz Zaplanje, baba medicinska sestra iz Toplicu, stric inženjer, strina psiholog, nesam birala, ja želEla da se udam ovdE, i ubavo mi bre I mm kaže "prepeČi mi hlebA" a jadan elektro inženjer pa da se sad stidim, doduše ima si 2m u visine pa mi ponos mori. sijalicu si bez stoličku za'vrće i o'dvrće. A onda mi i dete kaže "obuči me"... Ali, imam si ja moj Zlatibor, tam će se nauče svi padeži i akcenti Bitno je se ja sa svim sporazumem, a bogami razumem i ove naše đubretare kad četvrtkom viknu preko kapiju "A. bre, komšike, ima li kog da razvrne kapIju?" A to razvrne još nisam dešifrovala, valjda otključa katanac.... Ne sudi o knjizi po koricama
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 16:41:48
|
|
|
|
emicaa
|
imam drugaricu iz Leskovca-Lebane,ona meni tako slatko prica,nikad nisam pomislila majko cuj je kako prica,jede je problem sto ona tako brzo prica da cesto gledam u nju kao tele i stalno Ivana uspori i ponovi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 16:44:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: emicaa imam drugaricu iz Leskovca-Lebane,ona meni tako slatko prica,nikad nisam pomislila majko cuj je kako prica,jede je problem sto ona tako brzo prica da cesto gledam u nju kao tele i stalno Ivana uspori i ponovi Veruj mi da sam i ja morala da ubrzam govor jer je moje užičko sporo pričanje svima dooosadno A jednom drugu i posle 20 godina druženja uvek kažem "smanji na tri'es i tri"
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 16:50:55
|
|
|
|
Bibilib
|
Znate ono "Neki su izasli iz sela ali selo iz njih nije"...Zato budimo ono sto jesmo,ne moramo da foliramo...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 16:54:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivanka, slatko me nasmeja Ostala si mi duzna slicicu patika Mia i drugari
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 17:04:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ivanka, slatko me nasmeja Ostala si mi duzna slicicu patika Mia i drugari Stiže sliČka čim se povrnem iz grad sutra
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 17:07:58
|
|
|
|
mati
|
Ja imam par drugarica sa obuke koje obozavaju da pricaju sa mnom... I uvek ponavljam po par puta... Inace u osnovnoj skoli smo redovno bili prvi na regionalnim takmicenjima iz srpskog... Al zli jezici kazu " Pa to je zato sto ucite srpski kao strani jezik"... Kao strani il domaci mogu da predajem , bez obzira "na padezi".
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 17:08:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Vazi Moji danas u Kg gledali Uni da uzmu one crne lakovane Mini, ali kazu da su uzivo blajk, a te nisu imale, pa da vidim ''oce li valajati, ako budu valajle da ti budem musterija... I neki popust molim(sala ) uputila sam Azru sa RR kod tebe da kupuje Zarine stvaricice
< Poruku je uredio Unina mama -- 23.9.2014 17:09:16 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 17:11:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Vazi Moji danas u Kg gledali Uni da uzmu one crne lakovane Mini, ali kazu da su uzivo blajk, a te nisu imale, pa da vidim ''oce li valajati, ako budu valajle da ti budem musterija... I neki popust molim(sala ) uputila sam Azru sa RR kod tebe da kupuje Zarine stvaricice Nisam ja "Najlepše za bebe", Dunja tagovala verovatno zato što sam ja na fejsu Beba Zivkovic pa tako ispalo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 17:12:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Vazi Moji danas u Kg gledali Uni da uzmu one crne lakovane Mini, ali kazu da su uzivo blajk, a te nisu imale, pa da vidim ''''oce li valajati, ako budu valajle da ti budem musterija... I neki popust molim(sala ) uputila sam Azru sa RR kod tebe da kupuje Zarine stvaricice a te Mia patike su platnene, nisu za ovo vreme. Ajde saljem ti sliku u Deciju obucu, nasla sam slične
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 23.9.2014 17:15:01 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.9.2014 17:14:05
|
|
|
|
Žapkić
|
Aj, majko moja, dodjem posle 2 dana na RR i-naučim nešto!!! DakleM-dijalekti imaju veze sa obrazovanjem??? Vrh!!! Vrh vrhova!!! A vi s jug-ne studirate u BG?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?