|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
23.9.2014 13:23:19   
Klarita
Woosahuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2051
23.9.2014 13:24:22   
lelaigor
Da, pobunili smo se zbog pravnice zato što je ona na nekom "položaju" i kako god da priča privatno, mora da se izražava gramatički. Ponaročito što radi u vrtiću. Pokojna tetka mm je iz Niš, kad je pričala ništa je ne razumem. Ali, je bila direktorica uu osnovnoj školi i nastavnik fizičkog. Kad je na poslu, priča normalno. I sve to na stranu, nikood nas nije spomenuo da su ljudi koji tako pričaju manje obrazovani.
I ti si ME super lik, i ja stvarno cenim i poštujem nove članove, jer sam nekad davno i ja to bila, i ne mislim da si tuzbog nagrade, jer me u suštini za nagradu boli ćošak... Ali, to što si napisala nije na mestu, i sve to nema veze sa tim, da li si stara ili nova članica.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2052
23.9.2014 13:40:22   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: serpica

Pa znate,kako bi drugacije zaradli poJeni ako negde ne zagusti,ME bicemo zahvalni jer postovi samo lete i lete ili "letev" user posted image

Bas tako. Ima onih koji su zaduzeni da sede, lome prste i cekaju kad ce na najasu na nekoga, kako bi se, elem, tema razvila ...user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2053
23.9.2014 13:41:07   
Modessty
ME malo oladi

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2054
23.9.2014 13:52:13   
Mala Elena
Ja mrtva hladna .

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2055
23.9.2014 13:57:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

ME malo oladi

Mod poslacu ti sifru za klimu u inboxuser posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 2056
23.9.2014 13:58:42   
wivern
Ja sebe smatram Beogradjankom i to onom pravom, imam prijatelje po celoj Srbiji i sa raznim naglascima koji mi uopste ne smetaju. Cak ih vrlo lako i pokupim kad odem kod njih u goste, pogotovo Vranje i Novi Sad nekako mi legnu bas.. A za ove sto im smetaju mogu reci samo jedno: svi smo mi dosli iz nekog "sela" ali ne zelimo svi da glumimo beogradske ribetine i pokondirene tikve.
A i moram jos jednom da se ponovim, izgleda mi da jedino ja vidim da pojedine namerno provociraju i lupetaji gluposti a kod takvih mediokriteta (moram da citiram nacitanu pevaljku Vendi ide mi uz ovaj lik i delo) jedino sto radi je ignore.
Hvala na paznji i dovidjenja.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2057
23.9.2014 13:59:30   
Modessty
user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2058
23.9.2014 14:12:35   
serpica
ME da prevedem,po niski,rekla si da su ljudi koji koriste juznjacki dijalekt neobrazovani v.s. glupi to je ono sto je zasmetalo meni i drugima,nemoj da brkas stvari.
Wiv,i ja sam mislila da u pocetku da je provokacija,ali ovo je izgleda u prirodi,ne znam,odoh u kafance,treba mi pice...user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 23.9.2014 14:13:46 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2059
23.9.2014 15:37:57   
branki*
jbt,znaci,totalno poludim,ali opasno poludim kad iskucam dugacki post i on me odjaviuser posted image user posted image ,znaci da je komp ziv covek izlupala bih ga samo takouser posted image ta stvar me izludjuje!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2060
23.9.2014 15:41:40   
NadaR
Branki user posted image user posted image

Desava se svima user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2061
23.9.2014 15:46:22   
branki*
nado,sad je vec boljeuser posted image proslo me je,ali tad u toj sekundi odlepim totalno!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2062
23.9.2014 15:55:58   
Mala Elena
Branki, meni to telefon radi , zato sam pisala krace postove a duze pisem kad mala spava. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2063
23.9.2014 16:04:52   
big mum
IZVORNA PORUKA: branki RR

jbt,znaci,totalno poludim,ali opasno poludim kad iskucam dugacki post i on me odjaviuser posted image user posted image ,znaci da je komp ziv covek izlupala bih ga samo takouser posted image ta stvar me izludjuje!

Branki dete šta se nerviraješ,be user posted image

PS.Ljudi -žene mene oduševljava naglasak južne Srbije.A tek da čujete ovaj naš bosanski.bauser posted image

Modesti post ti je user posted image user posted image

< Poruku je uredio big mum -- 23.9.2014 16:05:37 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2064
23.9.2014 16:36:41   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Meni je taj dijalekt ruzan , mozda nisam u pravu ali u glavi ga oduvek povezujem sa manje obrazovanim ljudima

bolje da neko od moderatora reaguje jer ću ja svašta da napišem
bolje da se odmah upucam!
user posted image

Odavno nisam čitala temeljno neku temu kao danas ovu user posted image

A koje onda jas da radim? Već dvaes godine živim ovdE, i detE si rodI, a ja sa Zlatibor siđo!
A detEtu mi deda inženjer iz Zaplanje, baba medicinska sestra iz Toplicu, stric inženjer, strina psiholog, nesam birala, ja želEla da se udam ovdE, i ubavo mi bre user posted image
I mm kaže "prepeČi mi hlebA" a jadan elektro inženjer pa da se sad stidim, doduše ima si 2m u visine pa mi ponos mori. sijalicu si bez stoličku za'vrće i o'dvrće.
A onda mi i dete kaže "obuči me"...
Ali, imam si ja moj Zlatibor, tam će se nauče svi padeži i akcenti user posted image
Bitno je se ja sa svim sporazumem, a bogami razumem i ove naše đubretare kad četvrtkom viknu preko kapiju "A. bre, komšike, ima li kog da razvrne kapIju?"
A to razvrne još nisam dešifrovala, valjda otključa katanac....

Ne sudi o knjizi po koricama

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2065
23.9.2014 16:41:48   
emicaa
imam drugaricu iz Leskovca-Lebane,ona meni tako slatko prica,nikad nisam pomislila majko cuj je kako prica,jede je problem sto ona tako brzo prica da cesto gledam u nju kao tele i stalno Ivana uspori i ponovi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2066
23.9.2014 16:44:56   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: emicaa

imam drugaricu iz Leskovca-Lebane,ona meni tako slatko prica,nikad nisam pomislila majko cuj je kako prica,jede je problem sto ona tako brzo prica da cesto gledam u nju kao tele i stalno Ivana uspori i ponovi user posted image

Veruj mi da sam i ja morala da ubrzam govor jer je moje užičko sporo pričanje svima dooosadno user posted image
A jednom drugu i posle 20 godina druženja uvek kažem "smanji na tri'es i tri"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2067
23.9.2014 16:50:55   
Bibilib
Znate ono "Neki su izasli iz sela ali selo iz njih nije"...Zato budimo ono sto jesmo,ne moramo da foliramo...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2068
23.9.2014 16:54:59   
Anoniman
Ivanka, slatko me nasmejauser posted image Ostala si mi duzna slicicu patika Mia i drugariuser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 2069
23.9.2014 17:04:05   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ivanka, slatko me nasmejauser posted image Ostala si mi duzna slicicu patika Mia i drugariuser posted image

Stiže sliČka čim se povrnem iz grad sutra user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2070
23.9.2014 17:07:58   
mati
Ja imam par drugarica sa obuke koje obozavaju da pricaju sa mnom... I uvek ponavljam po par puta...
Inace u osnovnoj skoli smo redovno bili prvi na regionalnim takmicenjima iz srpskog... Al zli jezici kazu " Pa to je zato sto ucite srpski kao strani jezik"... Kao strani il domaci mogu da predajem , bez obzira "na padezi".

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 2071
23.9.2014 17:08:48   
Anoniman
Vaziuser posted image

Moji danas u Kg gledali Uni da uzmu one crne lakovane Mini, ali kazu da su uzivo blajk, a te nisu imale, pa da vidim ''oce li valajati, ako budu valajle da ti budem musterija... I neki popust molim(salauser posted image ) uputila sam Azru sa RR kod tebe da kupuje Zarine stvariciceuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 23.9.2014 17:09:16 >

Direktna veza do poruke: 2072
23.9.2014 17:11:41   
Ivanka 75

Vaziuser posted image

Moji danas u Kg gledali Uni da uzmu one crne lakovane Mini, ali kazu da su uzivo blajk, a te nisu imale, pa da vidim ''oce li valajati, ako budu valajle da ti budem musterija... I neki popust molim(salauser posted image ) uputila sam Azru sa RR kod tebe da kupuje Zarine stvariciceuser posted image

Nisam ja "Najlepše za bebe", Dunja tagovala verovatno zato što sam ja na fejsu Beba Zivkovic pa tako ispalo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2073
23.9.2014 17:12:26   
Ivanka 75

Vaziuser posted image

Moji danas u Kg gledali Uni da uzmu one crne lakovane Mini, ali kazu da su uzivo blajk, a te nisu imale, pa da vidim ''''oce li valajati, ako budu valajle da ti budem musterija... I neki popust molim(salauser posted image ) uputila sam Azru sa RR kod tebe da kupuje Zarine stvariciceuser posted image

a te Mia patike su platnene, nisu za ovo vreme.

Ajde saljem ti sliku u Deciju obucu, nasla sam slične

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 23.9.2014 17:15:01 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2074
23.9.2014 17:14:05   
Žapkić
Aj, majko moja, dodjem posle 2 dana na RR i-naučim nešto!!! DakleM-dijalekti imaju veze sa obrazovanjem??? Vrh!!! Vrh vrhova!!!user posted image user posted image user posted image
A vi s jug-ne studirate u BG?user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here