Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 14:48:20
|
|
|
|
branki*
|
anita,elena...sta se desilo.. ja sam danas na 3 coska...mrzim kad mi prodje pola dana,dodje 3 sata,a ja nista pametno ne uradim,a sve se umorim.bar da sedim i da znam da nisam nista radila.idi ovamo,idi onamo,juri se sa kurirom iz postexpresa,moja mama naravno uzjahala na mobilni-gde si,sta si.to joj je glavno pitanje.sva sam nesto katastrofa...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 14:54:55
|
|
|
|
Klarita
|
Anita, samo pogledas tri puta popreko tu osobu, pa onda promrmljas onu bajalicu sto ti rekoh onaj dan pa kad im izadju rogovi na celo i cmickovi na oci ima da se cesaju gde ih ne svrbi... Wiv, ne mogu da komentarisem i ja se odmah iznerviram jer ja sam na porodiljskom vec 6 i po meseci i jos nista ne primih, samo mi gube dokumenta
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 15:01:27
|
|
|
|
anita
|
Iako je tema za negativnu energiju ti si me bas lepo nasmejala. Saljem ti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 15:02:37
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: anita Iako je tema za negativnu energiju ti si me bas lepo nasmejala. Saljem ti Aj, sad bez' u kafanu, nece da te vidim vise ovde
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 15:13:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Branki , puno toga mi je! Kako je otvorila oci vristi , samo hoce na ruke, ko da je neko mazga ! Onda nam crkne faza , nista od uredjaja ne radi u kuhinji! Kazu docice do 4 da poprave, hajde i to da vidimo. Onda nam crk’o bojler u kuhinji! Katastrofa !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 15:15:12
|
|
|
|
branki*
|
bas bzv ono kad krene,krene...nek tu bude kraj samo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 15:38:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vala bas! Dolazio sad neki decko, popravio je tu neku fazu na brojilu ...srecom sada mogu da odahnem i da napravim nesto za rucak .Detetu ceo dan vodu nisam dala jer nemam iskuvane flasice... ma, vec mi sad lakse !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 15:43:57
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Vala bas! Dolazio sad neki decko, popravio je tu neku fazu na brojilu ...srecom sada mogu da odahnem i da napravim nesto za rucak .Detetu ceo dan vodu nisam dala jer nemam iskuvane flasice... ma, vec mi sad lakse ! No coment.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 16:06:02
|
|
|
|
amelia
|
Ahhh bre kad bih mogla da pobegnem od kuce da je vise ne slusam (svekrvu) nikad se ne umara da brblja izludzuje meee
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 17:28:52
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Mala Elena Vala bas! Dolazio sad neki decko, popravio je tu neku fazu na brojilu ...srecom sada mogu da odahnem i da napravim nesto za rucak .Detetu ceo dan vodu nisam dala jer nemam iskuvane flasice... ma, vec mi sad lakse ! No coment. Vala baš!!! Joko Šerpi Anita
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 17:39:02
|
|
|
|
17 joka
|
A nita niko nije vredan, čuvaj to tvoje bogastvo, mazi trbu i uzivaj hvala vam devojke na lepim recima i podrsci, sve vas jako
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 17:42:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
zar već 25 septembar! Tek sad u postovima vidim datum! Ja mislila da je 22, i ceeeo dan pišem 22.9. Sreća te nije na bitnim papirima
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 17:45:32
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: amelia Ahhh bre kad bih mogla da pobegnem od kuce da je vise ne slusam (svekrvu) nikad se ne umara da brblja izludzuje meee Joj, amelia mogu misliti samo kako ti je, želim ti da se sto prije izučeš o njih i živiš sa dragim sama .
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 18:02:20
|
|
|
|
Žapkić
|
Amelia, ako ti je za utehu (a, verujem, da nije) imala sam i ja jednu takvu!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:28:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dragi muzu, Ja sam dobro sto i tebi zelim. Samo ti nastavi da dremas jer ti "nije dobro i imas temperaturu" a ja cu sa slinavom pelenom na ramenu da ti spremam veceru i sutrasnji rucak. Pozdrav, Tvoja (ne)savrsena zena
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:39:12
|
|
|
|
doktorkakristal
|
joj IVANKA nasmeja me mada znam da ti nije lako
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:41:33
|
|
|
|
Žapkić
|
Ivanka, tako to biva... Ja se sećam posle VTO-meni vadili folikule bez anestezije, a imala sam ih preko 40 u oba jajnika. Ležim, ne mogu ni rođeno du** da pomerim, a moj bivši muz legao pored mene i kmeči što ga uhvatila Temperatura i kaže meni: "Aj mi idi skuvaj čaj, ne znaš ti kako je meni!"""
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:45:31
|
|
|
|
nata11
|
Ivanka carice Jao kada se setim kada smo sa mm isli na hitno preko noci i cekali skener jer njemu utrnula noga. A pored nas provoze decu, predozirane mlade, trudnice. Jao u zemlju sam htela da propadnem.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:47:02
|
|
|
|
Žapkić
|
Ma, oni su takve p***e, da je to strašno!!! Čim im nešto malo zafali-odmah su na samrti. Zovu popa i pišu testament!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:47:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad merio temp - 39,4
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:48:38
|
|
|
|
17 joka
|
muskarci su samo gori i od male i razmazene dece joj Lili sad me iznervira ja bih ga oterala u ..... Ivanka, mada jeste da ima visoku T. poksajte da spadne MM kad ima tem, visoku to danima nepopusta
< Poruku je uredio 17 joka -- 25.9.2014 19:51:19 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:50:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa stvarno je coveku lose .
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:50:35
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja bi mog muza pridavila kao zmija zabu,tolko me iznervirao
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:50:48
|
|
|
|
Žapkić
|
Joko, a to ti nisam pričala?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.9.2014 19:52:55
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Joko, a to ti nisam pričala? verovatno si zaboravila
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?