Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 16:18:51
|
|
|
|
branki*
|
uh,joko
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 16:32:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Jbm ti dvorište kad ne možeš dete samo da pustiš i glupi urbanistički plan kad ne mogu da postavim ogradu!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 16:32:59
|
|
|
|
anita
|
Joko Ugledaces uskoro ti svoju srecicu, ja verujem u to. Saljem ti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 17:04:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Joko, bice! Veruj i ne odustaj! Nista nije nemoguce kad verujemo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 17:21:39
|
|
|
|
Žapkić
|
Ako sam se razvela, da li to znači da se moj život završio??? (Izvinjavam se za ovaj br. besnih lavova, ali ovo je tema za istresanje)
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 29.9.2014 19:40:16 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 17:36:50
|
|
|
|
wivern
|
Zapkic, to znaci da tvoj zivot tek pocinje, uraaaaaa zivela sloboda!!! Joko budi jaka negde te ipak ceka tvoj bebiron
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 17:44:47
|
|
|
|
17 joka
|
Lili, to znaci da imas zivot, slobodu i srecu, sve ono sto nisi pre imala hvala vam drage moje danas ,mi je onako bas tesko bilo, sad sam bolje, dugo nisam posteno isplakala sve ono sto me boli, sve vas jako
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 17:49:22
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Ako sam se razvela, da li to znači da se moj život završio??? lili,to kod ogranicenih znaci da si obelezena i zigosana,a jos sa detetom,pa verovatno misle da treba da te stave na stub srama ili da nosis nesto kao burku do sudnjeg dana
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 17:49:24
|
|
|
|
Žapkić
|
Nije mi jasno zasto se neko petlja u ono što ga se , generalno, ne tiče??? I zašto se svi nalaze pozvani da brinu moju brigu???
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.9.2014 18:36:18
|
|
|
|
Jole84
|
Žapkić takvih će dušebrižnika uvek da bude, oni se hrane tuđim problemima...ko ih šiša, glavu gore i obrći im dupe Tvoj život tvoja stvar, budi bezobrazna.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 8:13:29
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Ako sam se razvela, da li to znači da se moj život završio??? (Izvinjavam se za ovaj br. besnih lavova, ali ovo je tema za istresanje) Ne,naprotiv,tek je poceo,slobodna,mirna,vesela i zadovoljna,samo tako....ostalima nabacis osmeh i sto rece Jole obrni zadnjicu,to ih najvise boli.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 9:24:00
|
|
|
|
mirkam
|
Joko,neka si se juče isplakala,treba to izbaciti iz sebe.Imala sam i ja te trenutke,ispacem se,odem umijem se i još čvršće rijesim da borba nije gotova dok je ne dobijem.Tako i ti,isplaci se i naljuti i budi još upiornija A sto tek za tri godine,nisam pratila?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 9:45:56
|
|
|
|
Rosita
|
Najpre mi dete dok smo gledali i slusali pesmnice na laptopu nesto uradi i prestane da mi radi touchped. Gasi, pali, drndaj, jok, nece. Kad je zaspao uzmem mis i odem na net i skapiram po forumima da mi je iskljucio neko dugme i ukljucim, resim to. E onda frizider prestane da mi radI!!! Na njemu mi je stajao laptop jer ne znam gde vise da ga munem od malog, tu mi mm kaze da je za sve kriv moj laptop i da je to nesto zagrevalo i da je zeznulo frizider. Pomerali, u nekom trenutku pocne da radi. Jutros opet ne radi. Malo radi malo ne radi. Bio mi komsija, kaze dovesce nekog svog majstora, nadam se da ce da se resi. Al ovaj je pod garancijom pa ne znam da li da dam da cackaju nesto a dok docekam garanciju sva hrana ce mi otici na djubriste. Sad se pitam da l se mozda tripujem , mozda se on tako palio i gasio i ranije a ja nisam cula od laptopa i nisam prosto obracala paznju. I tako, samo se nerviram zbog glupih uredjaja! Grrrrrrrrrrr.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 19:36:21
|
|
|
|
nata11
|
Radovi su trebali da budu gotovi sutra a ja jos nisam na pola Pa otkad to jos majstori dolaze u 4 popodne da krenu sa radom? Otkad??? Jos da platim. Ma sta da platim kada nismo zavrsili. Jooooo Boze daj mi strpljenja.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 20:02:51
|
|
|
|
17 joka
|
Nato, joj strasno u 4 popodne, sta mogu da urade za to vreme, ma nije ni cudo gde zivimo strasno katastrofa a ti kako su zasluzili tako i plati
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 20:06:37
|
|
|
|
nata11
|
Ma ja im necu ostati duzna ni dinara ali ovo je cist bezobrazluk. Jos ce mm: e pitaj koliko kosta ograda kod njih. Ma kakva ograda daleko im lepa kuca. I evo sada vidim da mi dva balkonca nerade, ne zatvaraju se. mmmmmmmm
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 20:13:43
|
|
|
|
17 joka
|
e strasno stvarno toliko neprofesionalnosti i bezobrazluka mogu da mislim kako ti je
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 20:21:19
|
|
|
|
branki*
|
nato,ja sam ludela od majstora...jos ovi moji dolazili ujutru na vreme,ali se to opet nekako otegne,nikad kraja evo,za mesec dana opet dolaze,imamo jos jednu sobu komplet i plakare ,zavrsicemo do nove godine
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 20:26:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo kad smo kod ove teme, ne mogu a da ne napisem kako me mm malopre iznervirao. Ja jutros zamolim sveki da mi za par dana donese sokovnik da maloj pravim sokove i ona rekla da hoce a mm se veceras cuo sa njom i rekao da ne treba jos, pocece sa sokicima oko 8.meseca. Poludela sam!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 20:33:37
|
|
|
|
nata11
|
Uvek sam se pitali pa zasto ljudi toliko kukaju od majstora jer i mi u firmi idemo na montaze ali se zna rok koji mora da se ispostuje i stvarno mi se do sada niko nije zalio. Ma necu vise da trosim tastaturu na njih. Bezobrazluk cist kada bi mogli na 100 mesta u isto vreme, jer su svima uzeli novac pa sada trce kod svakoga na po 2 sata dnevno.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 20:41:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosita ja bih zvala servis posto je pod garancijom.Zasto da zoves tamo nekog majstora kad iz servisa moraju da dodju. I sigurno ga nece nositi, nego ce na licu mesta da pogledaju Mala Elena mozda si ljuta na muza, ali mislim da nema potrebe da joj dajes sokice. Bolje da pojede svezu vocku.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 20:47:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjice, mislila sam jos malo da krenem da uvodim sokic od jabuke i sargarepe. ..prvo da to pocnem sveze davati pa onda rendano . Mislim da mi je taj uvod dobar. ..a besnasam zato sto sam se ja vec nesto dogovorila a on mora da se umesa i bez pitanja promeni plan.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 20:50:51
|
|
|
|
branki*
|
i ja sam mrzela kad mi se mm petljao u uvodjenje hrane i uopste kad se petljao.i to samo teoretski,sve je znao,a prakticno nista.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.9.2014 21:09:22
|
|
|
|
Rosita
|
Sanjice, zasad radi! A zvacu servis, garancija je do 22.10.,ako prestane, a daj Boze da radi. Od tog majstora nista, nije ni dosao danas, isto kao i kod Nate, sigurno imao prece tezge, a obecao da ce doci tokom dana.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 13:05:01
|
|
|
|
mali_mis
|
Dosla sa pijace besna. U utorak, sredu kad sam bila da pogledam jaknu za dete, zena kod koje sam nasla model ali ne i broj, mi rekla da kuci ima broj te sive i da ce mi sigurno doneti u nedelju. Ali eto ima i kao plavi, pa ce i njega doneti, da ga pogledam, ali on je za 100 din. skuplji. Odemo danas, kad cvrc. Donela je samo plavi, jer je njoj on lepsi, pa kao sivi nema, pa kad smo rekli da nam se plavi ne svidja, odjednom ima sivi, pa da joj ostavimo telefon, videce da donese mozda sutra. Pa ... Njoj se svideo plavi, sta ima njoj da se svidja, kad se meni ne svidja ni malo, nece ona nositi nego moje dete, ja kupujem Bolid. Valjda je mislila da ce da mi uvali plavi jer je skuplji za 100 din. Izbacila me iz takta u sekundi. Psovala sam svo vreme dok nismo dosli kuci.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?