Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 13:08:16
|
|
|
|
majared
|
Znaci batice ozeni jednu sa burkom pa je maltretiraj, mene neces . Odem na dva ipo sata a u kuci revolucija, jer boze moj dugo sam se zadrzala. Aaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 13:11:24
|
|
|
|
17 joka
|
MM strasno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 13:14:29
|
|
|
|
Klarita
|
Znaci sledeci put kad ti ostavim bebu na cuvanje ne raznosi je po kuci i ja se grozim od njih a, kamo li za svoje dete jos bebu si stavio na krevet bez svog cebeta i pokrivaca mam pokrio si ga tatinim cebetom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 15:09:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja nikako ne volim da mesam svoju i bebinu posteljinu , osim kad je recimo cebe u pitanju za nocno pokrivanje i pod uslovom da je cisto i izluftirano . Majared , zamisli kad sam nekada otisla na dva dana od kuce ... MM e sta su ti trgovci, posle kazu treba im verovati!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 15:13:46
|
|
|
|
Klarita
|
E, sad je jos "dragi" tata pao, slomio prst i sav se izgrebao pa su na urgentnom, kad krene prenemaganje i izazivanje sazaljenja jaoooooooooo, jaoooooooooooo, jaoooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 15:18:34
|
|
|
|
Maslacak15
|
Klarita nije da ti se mesam ali beba koliko vidim ima sest meseci? Ja sam takve mere vodjenja racuna gde su prestala da sprovodim od navrsenog cetvrtog meseca. Cim bebe nauce da se samostalno okrecu i pokrecu ne vidim smisao. Moji su u to doba vec bili po celom stanu puzajuci i okrecuci s epo patosu, al otkud znam deca su drugacija... nista ne zameram samo mi je cudno...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 15:39:34
|
|
|
|
Klarita
|
Maslacak, moj svekar pusi kao Turcin, ne vodi racuna o higijeni, kupa se jednom nedeljno (i to je pod znakom pitanja) ne spava u spavacoj sobi vec u kuhinji sa sve punom pikslom pikavaca, presvlaci se tad kad se kupa...a posteljinu retko koristi i da, na taj krevet ga je spustio moj pametni muz, crko da Bog da. Jezim se i ja kad sednem na taj krevet, kad K ode a, kamo li bebu...I da, po mom stanu moze da puzi, a kad bi propuzao kod njih, ja bih verovatno trazila momentalni razvod braka. I sve to zna mm ali nece da povredi svog taticu debila...jaoooooo, mnogo sam besna, mnogo. Na sve to (moj svekar poznati RR debil) koji na ulici glumi gospodina a, kuci je "beskucnik" je pao i sada ce da nam vadi mast svojim prenemaganjem, jer zaboga on nema ko da ga cuva i da mu pomaze, malo mu je sto je cerku pretvorio u Pepeljugu. Ma, nek se nosi bre, idiot. prosle godine kad je operisao kukove, morali su da mu idu 2-3 puta dnevno u posetu, a trazio je i tv i da neko spava kod njega u bolnicku sobu...e, tad sam se zadnji put izdrala na zaovu i rekla da vise necu da se mesam, ali ....aaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 15:44:09
|
|
|
|
Maslacak15
|
aha ok izvini Klarita nisam znala detalje....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 15:45:36
|
|
|
|
Klarita
|
Taman posla da se izvinjavas taman sam iskoristila jos jedan post da se dodatno "istresem"
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 15:49:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Klarita samo da te nemam reci...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 15:58:24
|
|
|
|
Bibilib
|
Nemoj da se nerviras Klarita i gubis svoje zivce i zdravlje za nebitne osobe...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 19:29:57
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 19:51:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Sta ti je Isi?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 19:53:10
|
|
|
|
Klarita
|
Isi, sta bi??? Ja odkad se istresoh, sve mi ravnoooo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 20:13:48
|
|
|
|
branki*
|
isi,neces se razvesti zato,sleci ce on i smirice se..nek se izduva malo,budi fino sa njim,objasni sve kako je,reci mu da ga volis i budi umilna i nezna i iskrena...proci ce ga bes.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 20:14:04
|
|
|
|
bubulence
|
Isi pa kako to??? zbog cega? jeste li razgovarali?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 20:18:59
|
|
|
|
isidora88
|
.
< Poruku je uredio isidora88 -- 5.10.2014 20:30:16 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 20:20:42
|
|
|
|
isidora88
|
moze li neko od moderatora da me stave pod anoniman?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 20:21:01
|
|
|
|
Olga75
|
aj , bre Isidora ma resice se samo ladne glave
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 20:21:51
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 moze li neko od moderatora da me stave pod anoniman? u nekim temama imas opciju ali to moras sama da uradis
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 20:29:55
|
|
|
|
isidora88
|
moze li onda neko da izbrise ove poruke? molim vas modovi, a mi da predjemo u drugu temu gde ima opcija anoniman
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 20:38:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Isidora, za tako nesto prvi put cujem. Pa sta bi mogao toliko lose o tebi kolega da kaze i da tvoj muz u to poveruje? I zar taj kolega ima tvoj broj a i hrabrosti da te zove? nadam se da ce sve biti u redu .
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.10.2014 20:53:59
|
|
|
|
Rosita
|
D je slinav drugi put za deset_ dana i to ga je stislo, jedva je nestp vecerao, onda je u naletu kaslja to povratio. Nismo bili napolju, nervozni smo oboje, muce ga glupe trojke i bali nemilice. Mislim se sta cu i kako cu kad pocnem dq radim i kivna sam sto nema ko da mi pomogne tad i tako.... ufff
< Poruku je uredio Rosita -- 5.10.2014 20:55:03 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.10.2014 0:36:40
|
|
|
|
Azra_
|
Rosita, opet smo sllinavi! Proćiće.... Isidora, budi pametna i staložena. Nisi ovde ništa loše napisala.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.10.2014 11:51:51
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ISIDORA izbrisala sam ti poruku
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?