Rosita
|
Haha Ljišo, e baš si mi fino iskuckala. Vidi, ja odonda ne davah krompir nit sargarepu, ali mislim da cu to da vratim, ne vidim ja da je u tome stvar toliko sa njegovom kakom, a ne. Banana njemu ne smeta. Super vam je raspored, ona lepo klopa, sve pet, necemo je menjati . Meni nesto bre sporo ide to uvodjenje hrane, al dobro. Evo jutros sam mu umesala suvu smokvu u ovsene pahuljice i krusku, pa cu posle te smokve za dva dana nesto novo... spanac ili cveklu, tako mislim. Kupusastu hranu bas ne voli, probali smo malo prokelja, jedino je voleo kelerabu dok ga nije spopala ova faza. A donja jedinica nikako da nikne, on jadan izjede prste koliko ga to nervira. Ona prva je nikla bez vecih muka. Nego, ja pojma nemam kako cu sa tom vecerom. Mi najcesce imamo 4 podoja, jutarnji, vecernji, dva "uzinska" i dva cvrsta. E sad, taj treci bih ukidala na ime vecere, ali bas mi se cini da ce ici mnogo teze nego kad smo uvodili prethodna dva obroka. Pa se dvoumim, posto on ide na spavanje oko 9, da l da ne ukidam podoje, samo da oko pola 8, 8 bude vecera, pa posle koliko posisa posle kupanja, ili da ukidam i bude mnogo nervoze... nie znam ni sama. Znam da je poenta da se ukidaju podoji, narocito sto kad bi se on odrekao tog podoja oko 6 i tad vecerao, bez problema bih mogla da izmuzem koliko mu treba mleka za mlecnu kasu. Al njemu taj podoj znaci, on tu cesto i malo dremne... jedino da mu nudim veceru pa sisu, al pricala sam da mi on nije taj tip, a opet, mleka ima, al ne znam kad izmuzem kako ce biti... da l da izmlazam za pola obroka onih instant zitarica, pa da nudim sisu ako nece, a ako hoce, povecavam iz dana u dan... ma pojma nemam! Za kraj, znam sta mislis, opusti se Rosita, opusti