Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 28.5.2015 12:19:32
|
|
|
|
mika79
|
Cecana ja bih ti preporučila da umesto belog mesa daješ batak ili karabatak ja dajem i krilo, bogatije je gvožđem i nije suvo kao belo meso, ja meso dajem svaki dan sem kada dajem žumanac taj dan ne dajem meso. Mislim da ti možeš uvesti i teletinu/junetinu.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 28.5.2015 12:27:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutros pavlaka i palenta nisu prosle sjajno ..mozda i nije bila pyno gladna,sisala u pola 10 i spavala do 11,pa u pola 12 joj dala. Ja ni ne dajem belo meso,nisam ni starijoj..i meni je suvo.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 28.5.2015 12:34:48
|
|
|
|
ivaMark
|
A ja curka davala J belo meso
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 28.5.2015 12:44:07
|
|
|
|
mila83
|
Ja dajem sve, i belo i batak,karabatak, pileci vrat...a dala sam i teletinu,bas danas ima za rucak. probala je kiselo mleko,samo hoce ,a sa palentom nece ... da, i dajem prednost bataku,i karabataku,vratu, zbog gvozdja,a belo meso ponekad,ono ima dosta b vitamina. jel neko davao pilecu dzigericu ? ja nisam.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 29.5.2015 17:27:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jeca87 Ja danas dala sveže trešnje, izmiksala sa jogurtom, kao voćni jogurt. Morala sam da procedim, ostale ljuspice, a on se gadi. Malo je popio, nije oduševljen. Kisele su trešnje, valjda od ove silne kiše. Sutra ću staviti u doručak. I S se mršti ali pojede nekako, uhvatim ga na foru. A danas sam kupila tamne trešnje, slatke, očistila sam i sitno mu iseckala pa ću mu ujutru dati uz proso.
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 29.5.2015 17:29:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Wiv, ako si mu uvela/uvodiš kajsije, daj ih sa dobro skuvanim prosom, a možeš i da izblendaš, biće kao puding (ja ne blendam, ali može i tako). Palentu probaj, to smo isto na početku tamanili. Ne znam od kada beše može kiselo mlekce, i maslac, u palentu (o kako se brzo zaboravlja, a pre koji mesec smo uvodili), bude baš njam. nova tema
< Poruku je uredio branki RR -- 2.7.2015 11:09:59 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?