Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2010 23:42:12
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: choopa choops Onaj film sa Džulijom Roberts i Havier Bardemom Jedi, moli, voli je čisto smeće i gubljenje vremena. Bzvz. Ja zaspala na pola filma , nemam pojma jel jela na kraju Ma sta na kraju, jela je cijeli film Otkud im ideja da bi nekome moglo bit zanimljivo da je gleda kako zvace svako malo? Ja rekoh ajde da pogledam do kraja, mozda postane zanimljivo, ali jok Najsvjetliji momenat filma je kad se pojavi Havier Bardem i to je to. A jesi primijetila kako je ostarila??? I nekako...ranije nisam obracala paznju na njene uši
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.11.2010 0:57:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam veceras pokusala da gledam Felinijev Satyricon, ali na pola filma i za mene je bilo previse Preporucujem (ako vec nisam) Lost in Translation, Sofije Kopole. Osvezava a ne goji Ja ga gledam svako malo
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:00:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke,sta da skinem svom sinu da gleda od filmova za decu,ja sam se setila flipera gledao je hari potera,gospodare,lesi,narnia i jos nekoliko,nemam ideja vise,jel znate vi neke za njegov uzrast (7)?Sve sam zaboravila a nemam vremena da trazim ..
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:01:57
|
|
|
|
viking
|
Beskrajna priča (Neverending story) i E.T. Old school
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:02:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
ribizla mozda bi mu se svidela nova Zvoncica. Mnogo je dobra. Mene je odusevila, a i pustala sam deci u skoli njegovog uzrasta.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.12.2010 12:03:53 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:03:56
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Potter je ok al po meni je dječiji do recimo 3 ili 4 dijela, poslije baš i nije dječiji od crtića Priča o igračkama sva tri dijela je odličan
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:12:55
|
|
|
|
Anoniman
|
E.T. je gledao i odusevio se Hvala ,skidam redom
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:14:28
|
|
|
|
minavb
|
"Lavirint" sa Bowiem. Ne secam se koliko sam godina imala , ali se secam da sam naucila da brat/sestra mora da se voli, cuva i pazi. Ima i kuce koje govore, cudovistanca i zli cika, pravi deciji film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:14:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Beskrajna priča (Neverending story) i E.T. Old school
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:14:53
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Devojke,sta da skinem svom sinu da gleda od filmova za decu,ja sam se setila flipera gledao je hari potera,gospodare,lesi,narnia i jos nekoliko,nemam ideja vise,jel znate vi neke za njegov uzrast (7)?Sve sam zaboravila a nemam vremena da trazim .. a jesi li probala sa starijim filmovima, Meri Popins, Gunisi ( Goonies ) - odlican film o piratima! ja ga gledala ne znam ni sama koliko puta... ako ne uspes da ga skines stavljam ga u paketic
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:17:05
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: ribizla Devojke,sta da skinem svom sinu da gleda od filmova za decu,ja sam se set_ila flipera gledao je hari potera,gospodare,lesi,narnia i jos nekoliko,nemam ideja vise,jel znate vi neke za njegov uzrast (7)?Sve sam zaboravila a nemam vremena da trazim .. a jesi li probala sa starijim filmovima, Meri Popins, Gunisi ( Goonies ) - odlican film o piratima! ja ga gledala ne znam ni sama koliko puta... ako ne uspes da ga skines stavljam ga u paketic Gunise sam obozavala! "Eni" i stara i nova verzija
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:17:10
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Gremlini jao kako je meni to bio dobar film
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:19:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa eto zasto pitam,nema sanse da bih se setila tih filmova,koji su mnogo bolji i lepsi od ovih munjevitih koji se snimaju danas Nasla sam beskrajnu pricu.jedan po jedan
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:22:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Karate kid, Home alone, Look whos talking, Lavirint, Willow... memories, memories
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:23:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb "Lavirint" sa Bowiem. Ne secam se koliko sam godina imala , ali se secam da sam naucila da brat/sestra mora da se voli, cuva i pazi. Ima i kuce koje govore, cudovistanca i zli cika, pravi deciji film. Ženo, nisam ni videla ovaj post. Ti MORAŠ doći na Deda Mraza, pevaću Vanji Radiohead, ima da jede kao bela lala
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:27:55
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: minavb "Lavirint" sa Bowiem. Ne secam se koliko sam godina imala , ali se secam da sam naucila da brat/sestra mora da se voli, cuva i pazi. Ima i kuce koje govore, cudovistanca i zli cika, pravi deciji film. Ženo, nisam ni videla ovaj post. Ti MORAŠ doći na Deda Mraza, pevaću Vanji Radiohead, ima da jede kao bela lala Jos tad sam se zaljubiska u Bowie-a. Lep je i onaj film o Petru Panu kad omatori, sa onim komicarem , kako se zvase??? Onaj sto igra u "Dzumandziju"??? A da, i "Dzumandzi"!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:28:28
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Karate kid, Home alone, Look whos talking, Lavirint, Willow... memories, memories kako volim taj film!! a nisam ga gledala par godina... Hvala Alexx sto si me podsetila
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.12.2010 12:31:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: minavb "Lavirint" sa Bowiem. Ne secam se koliko sam godina imala , ali se secam da sam naucila da brat/sestra mora da se voli, cuva i pazi. Ima i kuce koje govore, cudovistanca i zli cika, pravi deciji film. Ženo, nisam ni videla ovaj post. Ti MORAŠ doći na Deda Mraza, pevaću Vanji Radiohead, ima da jede kao bela lala Jos tad sam se zaljubiska u Bowie-a. Lep je i onaj film o Petru Panu kad omatori, sa onim komicarem , kako se zvase??? Onaj sto igra u "Dzumandziju"??? A da, i "Dzumandzi"! Kuka Ne prave ih tak'e više
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.10.2010 19:46:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: ribizla Devojke,sta da skinem svom sinu da gleda od filmova za decu,ja sam se setila flipera gledao je hari potera,gospodare,lesi,narnia i jos nekoliko,nemam ideja vise,jel znate vi neke za njegov uzrast (7)?Sve sam zaboravila a nemam vremena da trazim .. a jesi li probala sa starijim filmovima, Meri Popins, Gunisi ( Goonies ) - odlican film o piratima! ja ga gledala ne znam ni sama koliko puta... ako ne uspes da ga skines stavljam ga u paketic Sad pokusavam da nadjem i ne uspevam ,preko torrent boxa .. Ako imas link posalji mi molim te Skinula sam sve ostale,vikend maraton je od sutra
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.12.2010 15:32:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Bogovi su pali na teme Obozavala sam ovaj film
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.12.2010 16:26:09
|
|
|
|
Maya21
|
ribizla, poslala sam ti pp
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.12.2010 8:55:01
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Ja sam veceras pokusala da gledam Felinijev Satyricon, ali na pola filma i za mene je bilo previse Preporucujem (ako vec nisam) Lost in Translation, Sofije Kopole. Osvezava a ne goji Ja ga gledam svako malo Film je suuuuper! Setila sam se još 2 filma koja su mi se svidela - Broken Flowers i jedan stariji sa Umom Turman - Beautiful Girls
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.12.2010 9:25:05
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: aster Broken Flowers Odlican film! Juce sam na HBO gledala "Svi smo dobro" Sa De Nirom. Dobar film. Opomenuo me da vise nikad, kada zovem moje, ne kazem tati "Jel mama tu, daj mi je" Nego prvo sa njim dobro da se ispricam.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.12.2010 15:54:52
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Devojke,sta da skinem svom sinu da gleda od filmova za decu,ja sam se setila flipera gledao je hari potera,gospodare,lesi,narnia i jos nekoliko,nemam ideja vise,jel znate vi neke za njegov uzrast (7)?Sve sam zaboravila a nemam vremena da trazim .. Legend of the Guardians,How totrain your dragon 2010. Oba su skoro izasla, animirani su i odlicno odradjeni. Dopasce vam se sigurno.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.12.2010 9:20:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala mati U subotu i nedelju smo odgledali skoro sve filmove,ostali su gremlini Willow .. Svideli su mu se gunisi toliko da sam vracala neke scene jer se smejao kao blesav onom malom debeljku Beskrajna prica ga je odusevila a koga i ne bi. Falkor Lavirint takodje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?