Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:44:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja voleh The Lost Boys. Tu su mi svi na broju: Jason Patrick, Corey Haim, Kiefer SUtherland... Čak sam se ložila i na Corey Feldmana.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:45:56
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ali moji heroji 80ih su ipak TOm Cruise i Jean CLaude Van damme
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:48:26
|
|
|
|
LillyT
|
Za 15min ću da gledam Josh-a na TV-u Osamdesete su bile ludilo za kinematrografiju, kada se samo setim onih ludih horora... ok, jeste da su krš sada, ali opet imaju neku draž. Dala si mi ideju šta da nabavim ovih dana. Mada, pre koji mesec sam ukebala Posmatrače
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:50:15
|
|
|
|
minavb
|
Jel imamo temu "Najgori fim"?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:50:34
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ali moji heroji 80ih su ipak TOm Cruise i Jean CLaude Van damme Crna Alexx Mada, ja sam se ložila na Američkog nindžu i Michael Dudikoff-a
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:50:40
|
|
|
|
Diabla
|
Dunjice, Sasha je bio u 80-tim. Nastavak Tajlandskog boksa, a glumio je u onaj sitcom Step by Step. A luke peri je dosao kasnije... nisi toliko stara, nego ja imam pamcenje kao slon. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Diabla A sjecate li se Sasha Mitchell-a? on je glumio u nastavcima Kick Boxer-a, i on je frajer Bas cu sad da gledam sa korijem neki film, nego se uvijek poslije takvih filmova osjecam jadno i prazno, ako me razumijete. Tada je nakako sve bilo lakse, veselije... nikada čula ni videla, definitivno sam mnogo starija od vas mojoj generaciji su bili frajeri, kada smo bili klinci: Ralph Macio, Luke Peri.......
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:50:52
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Diabla A sjecate li se Sasha Mitchell-a? on je glumio u nastavcima Kick Boxer-a, i on je frajer Cek je l' mislis na onoga sto je glumio u 'onoj' seriji i govorio stalno Dude??? Al' ga objasnih Dunja koje si godiste?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:52:34
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: minavb Jel imamo temu "Najgori fim"? Ne znam, ali reci sad ako imas sta, da se ne zeznemo i mi
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:52:47
|
|
|
|
Diabla
|
Hahahahahahahah, e sad sam se ismijala, upisah se Prvo, Alexinom C. Feldman-u, Krepha od smijeha Lilly, i Ja sam voljela Djudikofa, ni on kukavac vise nije glumio nidje...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:53:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Dunjice, Sasha je bio u 80-tim. Nastavak Tajlandskog boksa, a glumio je u onaj sitcom Step by Step. A luke peri je dosao kasnije... nisi toliko stara, nego ja imam pamcenje kao slon. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Diabla A sjecate li se Sasha Mitchell-a? on je glumio u nastavcima Kick Boxer-a, i on je frajer Bas cu sad da gledam sa korijem neki film, nego se uvijek poslije takvih filmova osjecam jadno i prazno, ako me razumijete. Tada je nakako sve bilo lakse, veselije... nikada čula ni videla, definitivno sam mnogo starija od vas mojoj generaciji su bili frajeri, kada smo bili klinci: Ralph Macio, Luke Peri....... Nikada ga nisam videla stvarno (sada sam gledala na netu)...i ja imam super, super pamćenje, ali kažem tog čoveka prvi put vidim, u moje vreme definitivno nije bio popularan ili meni BAŠ nije bio zanimljiv kada ga nisam ni zapamtila , moji heroji iz osnovne: Karate Kid i Američki nindža
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.1.2011 23:00:56 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:53:34
|
|
|
|
Diabla
|
Daaaaa, Step by Step IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Diabla A sjecate li se Sasha Mitchell-a? on je glumio u nastavcima Kick Boxer-a, i on je frajer Cek je l' mislis na onoga sto je glumio u 'onoj' seriji i govorio stalno Dude??? Al' ga objasnih Dunja koje si godiste?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:54:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ali moji heroji 80ih su ipak TOm Cruise i Jean CLaude Van damme Crna Alexx Mada, ja sam se ložila na Američkog nindžu i Michael Dudikoff-a I jaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:55:09
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: minavb Jel imamo temu "Najgori fim"? Ne znam, ali reci sad ako imas sta, da se ne zeznemo i mi 2012. Alergicna sam na sve filmove iz zanra koji sam nazvala "Amerikanci spasavaju svet"ali ovaj je glupost nad glupostima i bljuje mi se sto sam gledala 1/3 filma.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:55:16
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ali moji heroji 80ih su ipak TOm Cruise i Jean CLaude Van damme Crna Alexx Mada, ja sam se ložila na Američkog nindžu i Michael Dudikoff-a Šta ću, mlada i luda 6 godina, prvi put u bioskopu - Top Gun. Kako da se ne primim na avione i zgodne pilote?! Who the... is Michael Dudikoff? Odoh da googlam.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:55:35
|
|
|
|
Diabla
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ja voleh The Lost Boys. Tu su mi svi na broju: Jason Patrick, Corey Haim, Kiefer SUtherland... Čak sam se ložila i na Corey Feldmana. Jason Patric je bruka izgledao u tom filmu, a i Kifer. Ali Feldman
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:56:03
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mina, čitaš mi misli. Film je dno života
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:57:05
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma Dunja nemoguce da ne znas onoga Mitchela Mada kad bolje razmislim mislim da se ta serija vrtila na nekom od Hr programa, pa mozda zato. A reprizirana je malo manje nego Beverly Hills I sta izbjegavas moje pitanje?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:57:38
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Diabla IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ja voleh The Lost Boys. Tu su mi svi na broju: Jason Patrick, Corey Haim, Kiefer SUtherland... Čak sam se ložila i na Corey Feldmana. Jason Patric je bruka izgledao u tom filmu, a i Kifer. Ali Feldman Feldman korene vuče iz Gunisa Mada, kad sam ga videla pre koju godnu... zgrozih se I da, nikad se nisam ložila na Dudikoffa, pronađoh ga- Imdb rulez
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:57:48
|
|
|
|
Diabla
|
Ja sam bas na youtube gledala top listu najboljih komedija 80-tih, i upravo su filmovi sa korijem h. i f., ali ima i drugih. Ne znam da li ste zapazili da je tada najvise bilo sex scena? Pogotovo u trilerima...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:57:52
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Mina, čitaš mi misli. Film je dno života Ma idi bre, iznervirah se.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:59:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
A Dina? Uuuuu, tu je Kyle Maclachlan bio SKROZ dobar
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:59:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ma Dunja nemoguce da ne znas onoga Mitchela Mada kad bolje razmislim mislim da se ta serija vrtila na nekom od Hr programa, pa mozda zato. A reprizirana je malo manje nego Beverly Hills I sta izbjegavas moje pitanje? Taman posla, ponosim se što ove godine punim 35 .......
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:59:41
|
|
|
|
LillyT
|
A da li se sećate ove serije? Znam da nije tema, ali dok smo u osamdesetim
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:00:25
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR A Dina? Uuuuu, tu je Kyle Maclachlan bio SKROZ dobar mmmm, klasika, Linč......
< Poruku je uredio LillyT -- 2.1.2011 23:01:58 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:01:04
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Alexx RR Mina, čitaš mi misli. Film je dno života Ma idi bre, iznervirah se. Nisam cula za taj film, ali svakako hvala na obavjestenju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?