eugenija -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (19.2.2009 16:00:17)
|
Obožavam crno bele, i stare filmske klasike... "Kazablanka", "Prohujalo s vihorom"... Iz avatara se vidi i koja mi je omiljena glumica, a uvek mogu pogledati "Praznik u Rimu" i "Doručak kod Tifanija"... Pored Audrey, simpa mi je Meg Ryan, te "Kad je Hari sreo Sali", "Francuski poljubac" i "Besani iz Sijetla".. Od novijih filmova, preporučujem "The Notebook", krasna drama, prelepa priča o večnoj ljubavi... Ko je ljubitelj muzike E. Morriconea, preporučujem film "Legenda o 1900", krasna priča o jednom brodu i jednom dečaku koji nikad nije kročio s palube na tlo, a svirao je klavir u brodskom salonu.. Film je prepun prekrasne muzike... Od novijih filmova, skoro nagrđenih, fenomenalan je Indijski film "Slumdog", priča o neobrazovanom dečku iz geta koji je odgovorio na sva pitnja u kvizu "Ko želi postati milioner"... Ljubitelj sam Evropskog filma, i u tom smislu, posebno izdvajam francusku kinematografiju, te omiljenu "Amelie Poulain" ... Benjamina sam skinula, ali ne mogu naći odgovarajuće titlove[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|