Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.12.2023 10:16:06
|
|
|
|
nata11
|
Cudo iz celije br.7. - film koji vam kida deo duse. Ukoliko do sada niste dali sansu turskoj kinematografiji vreme je.
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.1.2024 9:14:39
|
|
|
|
nata11
|
Jeste gledali Nedelja ili znate nekoga ko je gledao? Utisci? Ne znam jel se isplati sedeti 2h. Nesto imam osecaj da cu se razocarati kao i sa filmom Toma.
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.1.2024 9:54:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Znaci nije samo mene Toma razocarao...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.1.2024 6:29:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene taj film nesto ne privlaci. Takodje, Toma isto nisam bila odusevljena. Stvar ukusa.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.1.2024 11:41:05
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jeste gledali Nedelja ili znate nekoga ko je gledao? Utisci? Ne znam jel se isplati sedeti 2h. Nesto imam osecaj da cu se razocarati kao i sa filmom Toma. Nisam gledala.A što se tiče Tome,meni je ok.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.1.2024 9:16:00
|
|
|
|
Srecko47E
|
Meni je i Toma veliko njah,isto vazi iza ovaj fil koji replicira zivot od Dzeja. Mlako.Losa gluma,slabo drzi paznju. Previse ocekivanja... Par delova je super. Tipa sirotiste,prica o tome,njegov pocetak. Posle se gubi smisao..
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.1.2024 13:15:24
|
|
|
|
nata11
|
Nedelja - totalno drugacija od Tome. Prica nije toliko o Dzeju koliko o drustvu i odrastanju na Dorcolu. Sta znam - koliko su mladi glumci sporednih uloga izdominirali, toliko je glavna uloga pala ne bas talentovanom liku. Milica Janevski maestrala, kao jos dosta mladih glumaca. Nema toliko pesme kao u Tomi, nema detaljisanja karijere, koncerata vec samo odrastanje i pocetak karijere.
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.1.2024 14:04:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Znaci vredi pogledati. Moja drugarica je juce gledala, sad cu i nju da pitam za utoske. Hvala Nato 😊
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.1.2024 15:24:53
|
|
|
|
flamingos
|
Nato,hvala na preporuci.❤️
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.1.2024 9:20:51
|
|
|
|
Srecko47E
|
Meni je bas onako mlak utisak,ali vredi pogledati fil u smislu-domace ostvaranje,hajde da podrzimo odlaskom u bioskop.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.1.2024 9:26:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja gomilu domacih filmova nisam gledala. U jednom trenutku su me toliko razočaravali...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.1.2024 13:17:04
|
|
|
|
nata11
|
Meni pricate Ja nemam omiljeni film. Jedini kome se vracam svakom Bozica je italijanski -Zivot je lep. Knjige -1000 c sunaca i covek po imenu Oto. Ja svemu nadjem zamerku. Ljudi se unesu pa pisu gluposti da mi dodje da pocepam visak strana. Isto sa filmovima -pa ostavi film od 50 min, dodaju neke gluposti. Evo serije sada- pocela 2 i svakoj nadjem manu.
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.1.2024 14:31:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Omiljeni filmOVI - Notting Hill i Pride and Prejudice. Najomrażeniji - Titanik. Serije - u mladosti sve SCI-FI, trenutno The Big Bang Theory, uvek im se vraćam.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.1.2024 14:45:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, nisi maštovita tako i mm, on voli samo potpuno realne filmove, sve drugo ga nervira pa onda zvoca i nervira mene
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.1.2024 9:14:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja gomilu domacih filmova nisam gledala. U jednom trenutku su me toliko razočaravali... Isto. Odem da podrzim kupovinom karte,kako kad. Neka ostvarenja su mi bas onako,bezvezna, Generalno,ne pamtim dobar domaci film. Serija Popoadija,govori dovoljno ostanju u drustvu i o tome sta ljude odusevljava. Jeftina smehoteka,bez price i uvoda. Gruba sam,ali...Zikina dinastija,po meni ostavrenja za sva vremena. Dobri glumci,dobra gluma. Drzi paznju,ma koliko godina kasnije,
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.1.2024 11:06:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma Zikina dinastija je stand-up komedija, pozoriste na ekranu. Cak mi ni nova sezona Radio Mileve ne prija.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.1.2024 11:28:36
|
|
|
|
flamingos
|
Žikina dinastija je neprevaziđena.Lepe su naše serije,sad-stvar je ukusa.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.2.2024 14:48:09
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kako Vam se cini film "Toma"?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.2.2024 15:17:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Kako Vam se cini film "Toma"? Meni se ne dopada. Uopste me nije dojmio film. Mozda neko sledece gledanje izazove bolju reakciju kod mene (kao Avatar npr). Ne znam sta sam ocekivala ali nekako, nije mi to bilo to.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.2.2024 23:26:05
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Meni nekako tuzan... A sada sam u fazonu da gledam one turske filmove jer sam gledala pre neko vece i toliko mi je drzao paznju i opet tuznjikav...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 6.2.2024 9:23:42
|
|
|
|
Peace*
|
Jeste gledale "Srećno, Leo Grande"? Bio je juče predveče na HBO. Gledala sam ga već pre, ali od pola, juče sam uhvatila od početka. Prilično mi je zabavan. Gospođa u godinama iznajmljuje mladića za druženje i onda razne njene dileme.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 6.2.2024 9:57:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Jesam, Peace, dobar je a dobar je i Leo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 6.2.2024 14:22:34
|
|
|
|
Peace*
|
Njaaaa, ja volim svetlije.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 6.2.2024 17:12:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 6.2.2024 22:45:07
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Meni nekako tuzan... A sada sam u fazonu da gledam one turske filmove jer sam gledala pre neko vece i toliko mi je drzao paznju i opet tuznjikav... Gledala sam i ja turski film(ako misliš na Prvoj što se emitovao).Super je.Za Tomu sam se izjasnila.Sasvim ok.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?