Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.12.2010 16:55:08
|
|
|
|
choopa choops
|
The Memory Keeper's Daughter!!! Obavezno pogledati, ne trudnice, tuzan je film. Ribizla od crtanih mu skini ako nije gledao Toy story (fenomenalan je crtani, MM gleda ) i Inspektor Gadzet- Poslednji slucaj. On je malo straiji, ali taman ce mu biti ovi crtaci.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.12.2010 18:02:42
|
|
|
|
Brana
|
The Curious Case of Benjamin Button,divan film ali tuzan Angles Heart Dead at Funeral komedija Avatar akcija Little Miss Sunshine komedija fenomenalna i imam jos ali ne mogu sada da se setim jer imam jedno sto diskova sa filmovima pa kada ih opet uzmem i podsetim se naziva napisacu
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 15:56:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Preporucujem film "Legends Of The Fall"
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:13:17
|
|
|
|
Diabla
|
Ja zadnjih 10 dana skidam filmove 80-tih. Pocela sam sa filmovima Corey Haim-a, ako ga se sjecate, glumio je u skoro svim teen komedijama. Takodje i trileri iz tog doba su neprevazidjeni. Preporucujem Fatal Attraction, Shattered(1991). Goonies, Gremlins, Monster Squad, Revenge of the Nerds....
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:17:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Juče sam gledala Lovely bones sviđa mi se a sada naravno gledam Gospodara prstenova, ne mogu propustiti Viga Mortensena, mog omiljenog
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:19:32
|
|
|
|
Diabla
|
I ja sam htjela gledati Gospodar prstenova, nego je mm ugrabio da gleda James Bond-a
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:20:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Izgleda svi muzevi gledaju taj film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:23:04
|
|
|
|
Diabla
|
Evo ga trenutno onaj dio gdje idu u Crnu Goru da se kockaju! Crna Gora my ass, vise mi lici na Ausrtiju, nidje veze sa Splendidom, ni Budvom.
< Poruku je uredio Diabla -- 2.1.2011 22:25:11 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:24:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Na kom je Gospodar prstenova??? Ja se kanim da opet pročitam, dugo nisam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:25:36
|
|
|
|
Diabla
|
Mislim da je RTS, nemoj mi vjerovati. IZVORNA PORUKA: Ana RR Na kom je Gospodar prstenova??? Ja se kanim da opet pročitam, dugo nisam
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:26:23
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Ja zadnjih 10 dana skidam filmove 80-tih. Pocela sam sa filmovima Corey Haim-a, ako ga se sjecate, glumio je u skoro svim teen komedijama. Takodje i trileri iz tog doba su neprevazidjeni. Preporucujem Fatal Attraction, Shattered(1991). Goonies, Gremlins, Monster Squad, Revenge of the Nerds.... Corey Haim! Kako sam se ja ložila na njega Eeee, ženo, vraćaš me u prošlost
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:26:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A, voz je ekstra. Nisu docarali kakve ustvari vozove imaju.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:27:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Corey Haim!!!!! Pa nikad mi ne bi pao na pamet Diabla, ti si čudo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:27:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Mislim da je RTS, nemoj mi vjerovati. IZVORNA PORUKA: Ana RR Na kom je Gospodar prstenova??? Ja se kanim da opet pročitam, dugo nisam na HRT 2 ali počeo je u 20.00, već je kraj
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.1.2011 22:28:08 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:27:41
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Evo ga trenutno onaj dio gdje idu u Crnu Goru da se kockaju! Crna Gora my ass, vise mi lici na Ausrtiju, nidje veze sa Splendidom, ni Budvom. Joj, draga, znaš li ti da se ceo bioskop smejao toj sceni sa vozom u navodnoj CG Mada, lepa je, nema šta (i scena i CG).
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:29:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Vidim.. ovo je već kraj.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:30:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jel se meni cini da se u filmu pojavljuje Lazar Ristovski?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:30:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Jel se meni cini da se u filmu pojavljuje Lazar Ristovski? ne čini ti se, on je
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:31:07
|
|
|
|
Diabla
|
Kuku, a ja kao vodic kada pokazujem Splendid i govorim kako je bila scena u filmu, vidim da me blijedo gledaju...jaooo blama, prvi put sam sada vidjela ovu bruku. A voz, hahahahaha, Isuse!!!!! Nego, Corey Haim, ah san mnogih nas... Jeste li znale da je umro od predoziranja? kukavac, nikada nije prebolio staru slavu, a nista nije snimao u zadnjih 10 godina.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:33:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam znala.. i to je bilo ove godine u martu koliko vidim na netu..
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:36:19
|
|
|
|
Diabla
|
A sjecate li se Sasha Mitchell-a? on je glumio u nastavcima Kick Boxer-a, i on je frajer Bas cu sad da gledam sa korijem neki film, nego se uvijek poslije takvih filmova osjecam jadno i prazno, ako me razumijete. Tada je nakako sve bilo lakse, veselije...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:38:25
|
|
|
|
LillyT
|
Diabla, carica si, gde iščupa Odred protiv monstruma Sećaš li se Silver Bullet
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:39:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Ženo, odakle ti takvo pamćenje ja sam sve zaboravila Jeste, draga, nekad je sve bilo bezbrižnije..
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:43:49
|
|
|
|
Diabla
|
Lilly, Odred smo imali na video kaseti kao mali, i sjecam se da se komsiluk kupio kod nas da gledamo na VHS. I Srebrni metak sam skinula. Nevjerovatno, ali filmovi tada su zaista imali svoje cari. nije bilo kompjutera, efekti koliko god nam se cinili sada smijesni, bili su bar prirodni. Evo jos jedan film, Junak skejtborda sa Josh Brolinom? A kako sam bila u njega zaljubljena, majkooooo milaaa
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 22:43:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Diabla A sjecate li se Sasha Mitchell-a? on je glumio u nastavcima Kick Boxer-a, i on je frajer Bas cu sad da gledam sa korijem neki film, nego se uvijek poslije takvih filmova osjecam jadno i prazno, ako me razumijete. Tada je nakako sve bilo lakse, veselije... nikada čula ni videla, definitivno sam mnogo starija od vas mojoj generaciji su bili frajeri, kada smo bili klinci: Ralph Macio, Luke Peri.......
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.1.2011 22:44:16 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?