Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 31.7.2010 14:00:36
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Zivott posle..Mnogo dobar film..
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 31.7.2010 21:31:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke , obavezno , OOOOBAVEZNOOO downujte i pogledajte novi film Adama Sendlera iz 2010 zove se Grown ups , komedija je za poludeti !!!!!! Upravo sam ga odgledala , ljudi moji , ja se odavno nisam ovako ismejala . Malo sam i pišnula u gaće Film je luuuud , svo vreme sam se smejala kao nenormalna !!! Pogledajte samo ekipu glumaca , sve nabolji komičari !!!
< Poruku je uredio BubaMira -- 31.7.2010 21:33:03 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.8.2010 23:42:01
|
|
|
|
sandrina 85
|
potraznja devojaka iz crtica Digitalni Andjeo- zig zveri Dodjosmo na tu temu o smaku sveta, covecanstvu bla bla...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.8.2010 12:57:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Pocinjem da gledam...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.8.2010 12:59:57
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: sandrina 85 potraznja devojaka iz crtica Digitalni Andjeo- zig zveri Dodjosmo na tu temu o smaku sveta, covecanstvu bla bla... Gledala sam to pre 1,5 dana,poucno
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.8.2010 20:04:25
|
|
|
|
dunja RR
|
"Slovo srama" večeras u 21.05. na RTS 1....... jedva čekam....Gary Oldman je tu mmmmmmmmm
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.8.2010 20:17:55 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.8.2010 20:05:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR " Slovo srama" večeras u 21.05. na RTS 1....... jedva čekam....Gary Oldman je tu mmmmmmmmm Jaooj...Fantastichan film....
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.8.2010 11:01:32
|
|
|
|
LillyT
|
Večeras na B92 Cidade de deus
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.11.2010 23:25:31
|
|
|
|
choopa choops
|
Onaj film sa Džulijom Roberts i Havier Bardemom Jedi, moli, voli je čisto smeće i gubljenje vremena. Bzvz.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.11.2010 23:52:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ono sto sam pricala za knjige, vazi i za filmove. Ja sam nekako rano pocela da gledam Bergmana (veruj mi da sam bila osnovna skola) i tada mi je bio jaaakoooo konfuzan. Tek sam ga posle otkrila na studijama (bas tu negde druga, treca godina). Takodje, izdvajam jos i Lars von Trier-a i sada Guillermo del Toro. Sada pratim njihov opus (citaj, utvrdjujem gradivo), mada Polanski je i dalje moja VELIKA ljubav LiliyT, volimo izgleda iste filmove . Imam negde dosta filmova iz projekta Dogme 95, mada sam uspela da pogledam svega nekoliko. Jesi li gledala Festen (Celebration)? Ja jako volim Lost in Translation i to je jedan od retkih filmova koji mogu uvek da pogledam sa mm. Ja kad pustim film, on obicno zapali
< Poruku je uredio MaliMis -- 22.11.2010 0:00:51 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.11.2010 7:21:34
|
|
|
|
Anoniman
|
film po istinitoj prici "in persuit of happyness"
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.11.2010 9:55:30
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Večeras na B92 Cidade de deus Ooooodličan film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.11.2010 18:43:50
|
|
|
|
ika979
|
Juce sam gledala i dalje sam pod utiskom. Film se zove "Siroče". Psiho stvar. Ako volite takav zanr, obavezno pogledajte.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.11.2010 20:47:31
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
jedi,moli,voli
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.11.2010 20:49:00
|
|
|
|
choopa choops
|
Crvenkapa Sto se kaže, o ukusima ne valja raspravljat IZVORNA PORUKA: choopa choops Onaj film sa Džulijom Roberts i Havier Bardemom Jedi, moli, voli je čisto smeće i gubljenje vremena. Bzvz.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.11.2010 20:55:28
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis LiliyT, volimo izgleda iste filmove . Imam negde dosta filmova iz projekta Dogme 95, mada sam uspela da pogledam svega nekoliko. Jesi li gledala Festen (Celebration)? Imala sam ih na DVD-u ali sam nekome dala, pa su dobili noge IZVORNA PORUKA: ika979 Juce sam gledala i dalje sam pod utiskom. Film se zove "Siroče". Psiho stvar. Ako volite takav zanr, obavezno pogledajte. Da li je to OVAJ film?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.11.2010 0:31:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako volite bracu Coen pogledajte Burn After Reading. Sad sam se beskrajno zabavila
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.11.2010 12:54:40
|
|
|
|
ika979
|
"Siroce" je u originalu "Orphan", rezija Collet-Serra. Fenomenalna gluma devojcice koja je usvojena. I obavezno pogledajte "Shotter islend"- Scorsezea... Mnogo jaka stvar! Ne ostavlja te ravnodusnog, mene bar.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.11.2010 13:33:48
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Devojke , obavezno , OOOOBAVEZNOOO downujte i pogledajte novi film Adama Sendlera iz 2010 zove se Grown ups , komedija je za poludeti !!!!!! Koliko ti ima godina sin??? 48mjeseci!!!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2010 19:51:55
|
|
|
|
LillyT
|
Večeras na RTS-u 2 Old Boy
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2010 19:54:07
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Večeras na RTS-u 2 Old Boy U koliko h?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2010 19:57:43
|
|
|
|
LillyT
|
21 i 50
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2010 20:13:55
|
|
|
|
minavb
|
U, do tad cu da uvalim mleko.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2010 22:18:43
|
|
|
|
aster
|
Loft -meni je baš interesantan film
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2010 23:31:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Onaj film sa Džulijom Roberts i Havier Bardemom Jedi, moli, voli je čisto smeće i gubljenje vremena. Bzvz. Ja zaspala na pola filma , nemam pojma jel jela na kraju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?