Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 0:01:13
|
|
|
|
choopa choops
|
Mimce HN (Igalo). A sta vam je to Duplex? Domace? Strano?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 0:02:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Odledajte Changelling(Zamena) sa Andjelinom Dzoli..Film je radjen po istinitoj prici i odlican je
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 0:08:05
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: verolino Odledajte Changelling(Zamena) sa Andjelinom Dzoli..Film je radjen po istinitoj prici i odlican je draga koji je to film, meni su njeni stari filmovi ok Neprilagodjena, Gia.....
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 0:09:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mimče IZVORNA PORUKA: verolino Odledajte Changelling(Zamena) sa Andjelinom Dzoli..Film je radjen po istinitoj prici i odlican je draga koji je to film, meni su njeni stari filmovi ok Neprilagodjena, Gia..... Ovo je njen najnoviji film...Odlican je, pogledaj ga..
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 0:10:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops A sta vam je to Duplex? Domace? Strano? Stran film,extra radnja filma!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 0:10:34
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: Mimče IZVORNA PORUKA: verolino Odledajte Changelling(Zamena) sa Andjelinom Dzoli..Film je radjen po istinitoj prici i odlican je draga koji je to film, meni su njeni stari filmovi ok Neprilagodjena, Gia..... Ovo je njen najnoviji film...Odlican je, pogledaj ga.. zar najnoviji nije Salt neki full akcioni
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 0:13:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mimče IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: Mimče IZVORNA PORUKA: verolino Odledajte Changelling(Zamena) sa Andjelinom Dzoli..Film je radjen po istinitoj prici i odlican je draga koji je to film, meni su njeni stari filmovi ok Neprilagodjena, Gia..... Ovo je njen najnoviji film...Odlican je, pogledaj ga.. zar najnoviji nije Salt neki full akcioni Uf, mozzda, ne znam..Ovaj je s kraja 2009-te..Prica o majci kojoj otmu decaka i onda pokusavaju da joj uvale dete koje nije njeno...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 0:17:00
|
|
|
|
Mishica 77
|
Upravo gledali Clash Of The Titans... onako...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 0:25:23
|
|
|
|
lothroniell
|
"Changelling" mi je jako stresan film... Cela ta prica mi je previse morbidna i strasna, i jako me je opteretila.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 0:42:55
|
|
|
|
choopa choops
|
Necem ja gledam taj Changelling Ionako sam sva depresivna u posljednje vrijeme, samo mi jos to fali...Mozda kad malo "ojacam"
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 9:43:40
|
|
|
|
smeško
|
Gledali sinoc Djavo nosi Pradu i ...cudan film. Ameri stvarno ne razumeju sta su privatnici!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 9:48:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Mimce HN (Igalo). A sta vam je to Duplex? Domace? Strano? strana komedija sa Ben Stilerom i Dru Barimor........i babom
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 11:41:04
|
|
|
|
LillyT
|
Changeling je film iz 2008. rezirao ga je Klint Istvud, pa ko je gledao ranije njegove filmove, zna sta moze da ocekuje. Film je baziran na istinitim dogadjajima, meni je tuzan, gledala sam ga jednom i to mi je dosta.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 12:17:20
|
|
|
|
smeško
|
Kad LillyT, vrlo trezvena zenska, da takav sud, to znaci-preskocicu ga!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 13:13:42
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Changeling je film iz 2008. rezirao ga je Klint Istvud, pa ko je gledao ranije njegove filmove, zna sta moze da ocekuje. Film je baziran na istinitim dogadjajima, meni je tuzan, gledala sam ga jednom i to mi je dosta. Kao i svaki njegov film, dugo ostavlja utisak na gledaoce. Ja sam ga gledala prosle godine, a i dalje po nekad razmisljam o filmu, o toj teskoj prici. Treba ga gledati, ali kad ste dobre volje i kad vas nista ne muci.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 13:20:45
|
|
|
|
mihi
|
Purpurna reka bio pre neko veče na Pinku.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2010 16:58:45
|
|
|
|
LillyT
|
Mmmmm Vinsent Kasel ommmmmmmm Od Istvudovih filmova mi je nekako najteze pala Misticna reka, tu su svi moji omiljeni glumci i prica je bas mucna.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.7.2010 22:29:23
|
|
|
|
1zvezdana1
|
orphan (siroce) jako dobar film
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.7.2010 23:03:39
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Changeling je film iz 2008. rezirao ga je Klint Istvud, pa ko je gledao ranije njegove filmove, zna sta moze da ocekuje. Film je baziran na istinitim dogadjajima, meni je tuzan, gledala sam ga jednom i to mi je dosta. Gledala. Jako tuzan film...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2010 22:14:42
|
|
|
|
LillyT
|
Sutra na TV-u je jedan od mojih omiljenih filmova Fallen Time is on my side, yes it is
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2010 22:19:23
|
|
|
|
anuksunamun
|
ko voli zapletene filmove :):) life before her eyes sa umom turman je dobar
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2010 22:20:57
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Sutra na TV-u je jedan od mojih omiljenih filmova Fallen Time is on my side, yes it is Ja ovo nisam gledala Kada i gde?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2010 22:24:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Opet , i nanovo preporučujem : Pay it forward , preveden kao "prosledi dalje" ... Najbilji film na svetu ... Drama jeste , ali najinspiratuvnija koju sam ikad gledala ... helen Hant glumi i onaj klinac iz filma "Šesto čulo" - takođe i šesto čulo preporučujem , oba filma su malo starija.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2010 22:28:46
|
|
|
|
LillyT
|
Alexx, u 21h, mislim na FOX-u... ili mozda na Avali...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2010 22:55:49
|
|
|
|
LillyT
|
Jos jedan od mojih omiljenih Donnie Darko
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?