Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.5.2013 23:32:17
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas danas jagnjetina u sosu sa sampinjonima, pire krompir, pileca supica. Za dragog jos i podvarak od preostalog kiselog kupusa. Sutra gibanica!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.5.2013 12:01:59
|
|
|
|
Figaro88
|
Musaku od pečurkica,i makarone za Andreu...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.5.2013 15:51:04
|
|
|
|
branki*
|
neki kao djuvec sa curecim mesom..za veceru makarone.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.5.2013 16:15:10
|
|
|
|
Verolina
|
Grasak sa piletinom i lenja pita sa visnjama. Imali supu od juce.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.5.2013 21:09:39
|
|
|
|
Bebilina
|
Losos u foliji sa sargarepom, mladim lukom, paprikom I djumbirom, zapeceno korenasto povrce i krastavac salata sa dill-om. Desert sladoled od cokolade i brownies. Juce nam bila drugarica na veceri pa deci po zelji testenina sa tri vrste sira, bareni grasak i na pari brokoli. Mm nama opet izmislio jelo i opet je bilo fenomenalno. Odakle mu samo ideje?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.5.2013 1:01:04
|
|
|
|
Jole84
|
Bebilina svaka vam čast,ja ogladnim dok čitam samo,kamoli da sve ovo spremam Kod mene par dana kuvaju mama i sveki,ja samo leškarim i izdajem naređenja
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.5.2013 13:26:00
|
|
|
|
minnica
|
Lovačke šnicle od junetine, bareni krompir i paradajz salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.5.2013 13:41:50
|
|
|
|
Anoniman
|
grasak i isprzila paprike sa belim lukom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.5.2013 16:38:49
|
|
|
|
Olga75
|
evo pekarske kifle cekaju da idu u pecnicu a ostalo nis , pa nisam ja narodna kujna da svaki dan kuvam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.5.2013 18:05:08
|
|
|
|
Dada81
|
Olga. Ja pravila pirinac sa povrcem i pecurke posebno sa lukom.A,sta za sutra,jos ne znam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.5.2013 20:00:30
|
|
|
|
caca81
|
Punjene paprike u paradajz sosu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.5.2013 20:48:07
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Bebilina svaka vam čast,ja ogladnim dok čitam samo,kamoli da sve ovo spremam Kod mene par dana kuvaju mama i sveki,ja samo leškarim i izdajem naređenja Jole ja nazalost nemam ni sveki ni mamu blizu, tako da sve sto radimo, radimo mm i ja sami Danas jos jedna drugarica u gostima, slabo jede pa sam morala ono sto voli: domace kobasice, pire od swede i paskanata, na pari sargarepa, mahunarke, brokoli. Za desert kolac sa breskvama i sladoled od vanile.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 8:50:18
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas danas prasetina sa mladim krompiricima, zelena salata, kolac od jagoda
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 8:59:26
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina ja nazalost nemam ni sveki ni mamu blizu, tako da sve sto radimo, radimo mm i ja sami Bravo za vas. Da su vam one tu mogli biste da kuvate za citavu JNA
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 10:10:19
|
|
|
|
Bebilina
|
Verolina sto se voli nije tesko Jutros detelina peciva sa sunkicom, nesto za nas, nesto za drugaricin rodjendan popodne
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 10:41:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilina da li u tijesto stavljas mlijeko,i kako motas tijesto u oblik djeteline
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 10:59:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja spremam krompir pire iz kesice, gotovu supu za 5 minuta, rusku salatu vec pripremljenju zamrznutu, samo dodas jaja, krastavac, majonez... A kad zelim goste da obradujem, ja narucim rostilj na tone i neopterecujem se uopste spremanjem . :*
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 11:09:08
|
|
|
|
Dada81
|
Pametno Pcelicetreba nekada i to praktikovati
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 12:14:16
|
|
|
|
nata11
|
Juce bile za veceru pancerote. A danas cu svinjska rebarca pecena u zacinima u kesi i sopsku salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 12:14:18
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 Bebilina da li u tijesto stavljas mlijeko,i kako motas tijesto u oblik djeteline Cece evo recepta: Peciva "Detelina" Sastojci: 600 g brasna 2 kasicice soli 1 kasicica praska za pecivo 1 paketic suvog kvasca 1 dl kiselog mleka ili gustog jogurta 1 viljuskom umuceno jaje 1 dl ulja 2 dl toplog mleka - sunka (salama) po zelji - isecena na kolutove - jaje ili mleko za premaz - po zelji susam, kim, mak... Priprema: U duboku ciniju prosejati 500 g brasna, so i prasak za pecivo i suvi kvasac. Napraviti udubljenje na sredini, sipati kiselo mleko, jaje i ulje a zatim naliti toplo mleko i mesati dok se sastojci ne sjedine. Dodati ostatak (100 g) brasna i umesiti testo, prekriti kuhinjskom krpom i ostaviti na toplom mestu oko 1h. Ukljuciti rernu da se zagreje na 180 stepeni. Dva velika pleha od rerne obloziti papirom za pecenje. Nadoslo testo istresti na radnu povrsinu posutu brasnom i tanko razvaljati na debljinu od oko 5mm. Okruglim sekacem (kalupom) seci krugove koji trebaju biti velicine kao kolutovi sunke koju cete koristiti. Staviti ispred sebe jedan iseceni krug od testa, prekriti ga kolutom salame i preko staviti jos jedan krug testa. Nozicem zaseci slozene krugove, otprilike 2/3 prema sredini, tako da dobijete osam "trouglica" (kao kazaljke na satu 12, 3, 6 i 9 a zatim izmedju dva dobijena reza, na sredini, zarezati jos jedanput). Zavrnuti jedan "trouglic" (listic) u desnu stranu a onaj do njega u levu da se spoje na sredini. Nastaviti spajanje dva i dva dela dok ne dobijete detelinu sa cetiri lista :) Ovaj deo najbolje je da odradite na plehu u kome cete peci peciva jer ce se oblik rasturiti dok ih budete prebacivali sa stola u pleh tako da cete morati da ih popravite. Vodite racuna da ce peciva rasti, nemojte ih slagati previse blizu. Premazati peciva umucenim jajetom, po zelji sredinu posuti susamom, ostaviti da nadodju jos 15min i peci oko 15-20 minuta u zagrejanoj rerni. Upravo pocinjem sa seckanjem, a kad budu gotove slikacu i probati da uploadujem Ja nisam tip za kupljenu hranu, obozavam domace, al kad mm zapne onda su tu restorani, ne mogu da odbijem
< Poruku je uredio Bebilina -- 16.5.2013 12:15:07 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 12:24:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala ti, popode ću ih praviti...Čeka slike da vidi motanj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 14:20:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma spremim sta stignem, bitno da se jede.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 19:47:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Društvo, nemojte ovde stavljati recepte već otvorite novu temu ili pišite u sličnu, ovde će se zagubiti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 19:54:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo Anči . A najbolje je da objavite u Ringerajinoj kuhinji Evo linka, Bebilina, devojke KLIK
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.5.2013 21:08:33
|
|
|
|
Olga75
|
danas sam pravila skusu sa ruzmarinom i belim lukom u foliji i blitvu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?