|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
12.5.2013 23:32:17   
Torbica
Kod nas danas jagnjetina u sosu sa sampinjonima, pire krompir, pileca supica. Za dragog jos i podvarak od preostalog kiselog kupusa. user posted image Sutra gibanica!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 851
14.5.2013 12:01:59   
Figaro88
Musaku od pečurkica,i makarone za Andreu...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 852
14.5.2013 15:51:04   
branki*
neki kao djuvec sa curecim mesom..za veceru makarone.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 853
14.5.2013 16:15:10   
Verolina
Grasak sa piletinom i lenja pita sa visnjama. Imali supu od juce.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 854
14.5.2013 21:09:39   
Bebilina
Losos u foliji sa sargarepom, mladim lukom, paprikom I djumbirom, zapeceno korenasto povrce i krastavac salata sa dill-om. Desert sladoled od cokolade i brownies.
Juce nam bila drugarica na veceri pa deci po zelji testenina sa tri vrste sira, bareni grasak i na pari brokoli.
Mm nama opet izmislio jelo i opet je bilo fenomenalno. Odakle mu samo ideje? user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 855
15.5.2013 1:01:04   
Jole84
Bebilina svaka vam čast,ja ogladnim dok čitam samo,kamoli da sve ovo spremam user posted image user posted image
Kod mene par dana kuvaju mama i sveki,ja samo leškarim i izdajem naređenja user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 856
15.5.2013 13:26:00   
minnica
Lovačke šnicle od junetine, bareni krompir i paradajz salata

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 857
15.5.2013 13:41:50   
Anoniman
grasak i isprzila paprike sa belim lukom

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 858
15.5.2013 16:38:49   
Olga75
evo pekarske kifle cekaju da idu u pecnicu
a ostalo nis , pa nisam ja narodna kujna da svaki dan kuvam user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 859
15.5.2013 18:05:08   
Dada81
user posted image Olga. Ja pravila pirinac sa povrcem i pecurke posebno sa lukom.A,sta za sutra,jos ne znam.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 860
15.5.2013 20:00:30   
caca81
Punjene paprike u paradajz sosu.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 861
15.5.2013 20:48:07   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Bebilina svaka vam čast,ja ogladnim dok čitam samo,kamoli da sve ovo spremam user posted image user posted image
Kod mene par dana kuvaju mama i sveki,ja samo leškarim i izdajem naređenja user posted image

Jole ja nazalost nemam ni sveki ni mamu blizu, tako da sve sto radimo, radimo mm i ja sami user posted image

Danas jos jedna drugarica u gostima, slabo jede user posted image pa sam morala ono sto voli: domace kobasice, pire od swede i paskanata, na pari sargarepa, mahunarke, brokoli. Za desert kolac sa breskvama i sladoled od vanile.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 862
16.5.2013 8:50:18   
Torbica
Kod nas danas prasetina sa mladim krompiricima, zelena salata, kolac od jagoda user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 863
16.5.2013 8:59:26   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Bebilina

ja nazalost nemam ni sveki ni mamu blizu, tako da sve sto radimo, radimo mm i ja sami user posted image

Bravo za vas. Da su vam one tu mogli biste da kuvate za citavu JNAuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 864
16.5.2013 10:10:19   
Bebilina
Verolina sto se voli nije tesko user posted image user posted image user posted image

Jutros detelina peciva sa sunkicom, nesto za nas, nesto za drugaricin rodjendan popodne user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 865
16.5.2013 10:41:05   
Anoniman
Bebilina da li u tijesto stavljas mlijeko,i kako motas tijesto u oblik djeteline user posted image

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 866
16.5.2013 10:59:41   
Anoniman
Ja spremam krompir pire iz kesice, gotovu supu za 5 minuta, rusku salatu vec pripremljenju zamrznutu, samo dodas jaja, krastavac, majonez...
A kad zelim goste da obradujem, ja narucim rostilj na tone user posted image i neopterecujem se uopste spremanjem user posted image .
:*

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 867
16.5.2013 11:09:08   
Dada81
user posted image Pametno Pcelicetreba nekada i to praktikovati

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 868
16.5.2013 12:14:16   
nata11
Juce bile za veceru pancerote. A danas cu svinjska rebarca pecena u zacinima u kesi i sopsku salatu.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 869
16.5.2013 12:14:18   
Bebilina
IZVORNA PORUKA: Cece1

Bebilina da li u tijesto stavljas mlijeko,i kako motas tijesto u oblik djeteline user posted image

Cece evo recepta:

Peciva "Detelina"
Sastojci:
600 g brasna
2 kasicice soli
1 kasicica praska za pecivo
1 paketic suvog kvasca
1 dl kiselog mleka ili gustog jogurta
1 viljuskom umuceno jaje
1 dl ulja
2 dl toplog mleka
- sunka (salama) po zelji - isecena na kolutove
- jaje ili mleko za premaz
- po zelji susam, kim, mak...
Priprema:
U duboku ciniju prosejati 500 g brasna, so i prasak za pecivo i suvi kvasac. Napraviti udubljenje na sredini, sipati kiselo mleko, jaje i ulje a zatim naliti toplo mleko i mesati dok se sastojci ne sjedine. Dodati ostatak (100 g) brasna i umesiti testo, prekriti kuhinjskom krpom i ostaviti na toplom mestu oko 1h.
Ukljuciti rernu da se zagreje na 180 stepeni. Dva velika pleha od rerne obloziti papirom za pecenje.
Nadoslo testo istresti na radnu povrsinu posutu brasnom i tanko razvaljati na debljinu od oko 5mm.
Okruglim sekacem (kalupom) seci krugove koji trebaju biti velicine kao kolutovi sunke koju cete koristiti.
Staviti ispred sebe jedan iseceni krug od testa, prekriti ga kolutom salame i preko staviti jos jedan krug testa.
Nozicem zaseci slozene krugove, otprilike 2/3 prema sredini, tako da dobijete osam "trouglica" (kao kazaljke na satu 12, 3, 6 i 9 a zatim izmedju dva dobijena reza, na sredini, zarezati jos jedanput).
Zavrnuti jedan "trouglic" (listic) u desnu stranu a onaj do njega u levu da se spoje na sredini. Nastaviti spajanje dva i dva dela dok ne dobijete detelinu sa cetiri lista :) Ovaj deo najbolje je da odradite na plehu u kome cete peci peciva jer ce se oblik rasturiti dok ih budete prebacivali sa stola u pleh tako da cete morati da ih popravite. Vodite racuna da ce peciva rasti, nemojte ih slagati previse blizu.
Premazati peciva umucenim jajetom, po zelji sredinu posuti susamom, ostaviti da nadodju jos 15min i peci oko 15-20 minuta u zagrejanoj rerni.

Upravo pocinjem sa seckanjem, a kad budu gotove slikacu i probati da uploadujem user posted image

Ja nisam tip za kupljenu hranu, obozavam domace, al kad mm zapne onda su tu restorani, ne mogu da odbijem user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 16.5.2013 12:15:07 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 870
16.5.2013 12:24:16   
Anoniman
Hvala ti, popode ću ih praviti...Čeka slike da vidi motanjuser posted image

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 871
16.5.2013 14:20:05   
Anoniman
Ma spremim sta stignem, bitno da se jede. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 872
16.5.2013 19:47:40   
Ana RR
Društvo, nemojte ovde stavljati recepte već otvorite novu temu ili pišite u sličnu, ovde će se zagubiti user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 873
16.5.2013 19:54:16   
dunja RR
Bravo Anči user posted image . A najbolje je da objavite u Ringerajinoj kuhinji user posted image user posted image

Evo linka, Bebilina, devojke KLIK

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 874
16.5.2013 21:08:33   
Olga75
danas sam pravila skusu sa ruzmarinom i belim lukom u foliji i blitvu

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here