|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
9.5.2013 19:55:12   
Bebilina
Gamon stejk, u vodi (poached) jaja, grasak, mesana salata, kolac sa makom. Sad cu i pitu sa kupusom da napravim, da ima za sutra za uzinu user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 826
9.5.2013 22:10:41   
Anoniman
musakuuuuu, najela sam se kao prase, ne pamtim da mi je nesto tako prijalo u poslednje vreme. pojela sam pola vatrostalne cinije i punu ciniju paradajz salate, sama.

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 827
9.5.2013 22:16:35   
Jole84

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Jole holandske kukuruzne rolnice za sad, upravo izvadjene uz rerne, pa izvoli navrati user posted image

Jao hvala njam njam user posted image user posted image davaj recept,zvuči odlično user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 828
9.5.2013 23:25:52   
Bebilina
Odmah dodje user posted image Extra brze i lake, ne moze se omanuti sa receptom. Ja od brasna koristim ostro integralno i palentu i super su. user posted image

Holandske kukuruzne rolnice
Potrebno:
400 gr brasna
100 gr sitnog kukuruznog brasna
1 1/2 kesica (4 kasicice) praska za pecivo
2 jaja
10 kasika ulja
8 kasika hladnog mleka
300 gr sitnog sira (svapskog, fete, cottage...)
1/2 kasicice soli
Fil:
300 gr krupno rendanog sira (cheddar, emental, domaci kackavalj)
16 kolutova (oko 250 gr) sunkarice
Ukljuciti rernu da se zagreje na 200 stepeni.
U ciniju sipati sve sastojke za testo i rukom mesiti dok se sve ne poveze u mekanu, glatku kuglu (po potrebi dodati jos malo brasna). Ostaviti testo da "odmori" desetak minuta.
Radnu povrsinu posuti mesavinom belog i kukuruznog brasna pa istresti testo.
Posuti testo mesavinom brasna, a zatim oklagijom razviti koru 40*40 cm. Dobijenu koru iseci na 16 kvadratica, na svaki staviti list sunkarice i deo rendanog sira a potom savijati rolnice. Rolnice sloziti u veci pleh oblozen papirom za pecenje.
Premazati rolnice sa malo mleka, staviti u zagrejanu rernu i peci oko 15-20 minuta. Zatim smanjiti temperaturu na 160 stepeni i peci rolnice jos 5-10 minuta ili dok fino ne porumene.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 829
10.5.2013 10:39:40   
Jole84
Hvala ti,baš ću danas da se oprobam user posted image
Pretpostavljam da testo treba da bude mekano kao za kiflice na primer? I kad uvijam,da li su to obične rolnice (kako da objasnim,na primer kao kad uvijaš tepih user posted image ) ili treba negde da pritisnem da ne izlazi fil tokom pečenja?

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 830
10.5.2013 12:12:12   
Bebilina
Jeste, bas kao za kiflice, ali ce zbog kukuruznog biti malo grublje pod prstima. I nema potrebe da pritiskas, bas tako ko tepih sto kazes, da leze na otvorenom delu, a sir koji iscuri sa strane sacekas posle pecenja da se malo ohladi, pa gurnes nazad u rolnicu.
Nadam se da ce ti se dopasti! user posted image

Ja jutros nahranila mm-ov tim user posted image Pekla sam sinoc pogacice i jutros im napunila sto kobasicama i slaninom, sto jajima.
Nama ispekla hleb i uvila pitu sa kupusom, cera mi je obozava pa je i za dorucak jela i u skolu ponela user posted image
Za veceru nemam pojma, mm ce da sprema, ja cu na canapé i koktele, pa samo korpice sa cokoladnim ganache i malinama da napunim.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 831
10.5.2013 13:05:28   
Modessty
punjene tikvice za ručak
a večeras imam goste pa ću spremiti i neki slatkiš, možda probam onu Lesicinu brzu tortu
za večeru najverovatnije prepeć i mimoza salatu (treba iskoristiti uskršnja jajca)

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 832
10.5.2013 16:47:22   
Jole84
Bebilina,rolnice su prelepe,baš su mi lepo ispale,preukusne su,hvala na receptu user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 833
10.5.2013 20:30:27   
Bebilina
Jole user posted image Bas mi je drago da ti se svidjaju. user posted image
Mislim da je recept toliko brz i jednostavan da nema sanse da ne ispadnu dobro. Extra i za pocetnicko kuvanje i onda kad se nema puno vremena.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 834
10.5.2013 22:42:15   
Torbica
Kod nas danas fasircici od prasetine, brokoli karfiol i sargarepa na pari preliveni maslinovim uljem, salata od pecenih paprika i cokoladna torta. Sa vaskrsnjim jajima smo zavrsili juce za dorucak a sve sto nije proslo dobile su komsijske macke, otkud znam, dugo mi je to od proslog petka...
Sutra kuma na rucku pa cemo spikovane curece batake sa pancetom i belim lukom, u kesi za rernu, sa sampinjonima i krompirom a za desert kolac od jagoda. popodne idemo na rostiljce. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 835
11.5.2013 9:45:48   
nata11
Juce pohovane tikvice, pecurke punjene mlev. mesom koje su ostale od pre neki dan.
A danas cu od Torbice da ukradem ideju za salatu od precenih paprika i po prvi put cu praviti sarme u vinovom listu.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 836
11.5.2013 10:23:52   
Figaro88
I ja danas pravim salatu od pecenih paprika i sargarepice,ili cu rolat od mesa ili pleskavice,i jos ne znam sta cu od povrca uz to....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 837
11.5.2013 13:20:14   
branki*
supa,krompirici,riba,zelena salata-sve ukupno sat vremena posla,i manjeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 838
11.5.2013 16:54:43   
Bebilina
Nahranio nas prvo svestenik na jutarnjem partiju, pa prijateljica na decijem rodjendanu, pa mm u japanskom restoranu. Sad samo da dignemo sve 4 u vis i varimo user posted image
Inace sam za parti ispekla snickerdoodle kolac, a nama sad pecem dve ture brownies user posted image I sinu jagnjetinu sa bundevom i dosta je.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 839
11.5.2013 18:33:30   
Anoniman
jeli smo spagete sa onim barilla italijanskim prelivom, a pripremila sam punjenje za lazanja koje cu da pravim sutra, imacemo goste na rucku. Napravicu i neku mesanu salatu (zelena salata, mladi luk, ceri paradajz i mozda jos nesto ubacim, videcu)

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 840
12.5.2013 12:53:05   
minnica
Danas na meniju ćufte u paradajz sosu, pire krompir i kupus salata.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 841
12.5.2013 16:19:44   
madre
grasak, sataras i pilav! nakuvala sam se za sledecu nedelju, jer cu imati mnogo obaveza i necu stici da kuvam rucak.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 842
12.5.2013 16:32:05   
Trcosava
Danaske supica (iz kesice), spanać, krompir pire, za večeru pužići sa kUčkavaljem i zimskom salamom :)

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 843
12.5.2013 19:10:12   
branki*
supa,sarme,kiflice,kokice,salata..ima i torte,izvukla je iz zamrzivaca.dosta!

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 844
12.5.2013 19:24:26   
Trcosava
E imam i tortu-kolač od juče user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 845
12.5.2013 19:28:33   
Ivanka 75
E vala, nisam nista pravila, ali sam kupila mlin za orahe i sl i sad sam stavila pola leba u rernu da pravim domace prezle!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 846
12.5.2013 19:33:51   
marince1
Teletina sa povrcem ispod saca.
Nisam lozila vatru,nego gurnula sac u rernu i celi dan na niskoj temperatui.
Sad i koh da zbrkam

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 847
12.5.2013 19:42:37   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: marince RR

Teletina sa povrcem ispod saca.
Nisam lozila vatru,nego gurnula sac u rernu i celi dan na niskoj temperatui.
Sad i koh da zbrkam

lele al' će ti dođe strujaaaaaa user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 848
12.5.2013 19:55:06   
branki*

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

E vala, nisam nista pravila, ali sam kupila mlin za orahe i sl i sad sam stavila pola leba u rernu da pravim domace prezle!

jooj,sto mi ovo smesno nesto,ivankauser posted image user posted image

branki

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 849
12.5.2013 22:33:12   
Bebilina
Muz kuvao, ja nista user posted image
Rucali smo peceno pile punjeno fenelom i belim lukom, pire do slatkog krompira, na pari sargarepa i brokoli, asparagus na puteru, karfiol u chedar siru i umak. Desert brownies.
Za veceru bili na jos jednom rodjendanu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Američka pita sa krem filom od banana
Ringerajin kuvar: lesica RR
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here