Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.4.2013 13:52:34
|
|
|
|
adulence
|
dana cufte,sataras i krompir pire....jooooojjj sto je dobro...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.4.2013 22:53:53
|
|
|
|
Figaro88
|
Mlade krompirice,piletinu,supicu i salatica........
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.5.2013 0:39:04
|
|
|
|
Bebilina
|
Nama je za nedeljni rucak bilo peceno pile sa pancetom i "rustic" zacinima, pire od korenastog povrca, peceni paskanat i slatki krompir, karfiol sa sirom, na pari asparagus, mahune, sargarepa, brokoli i sos. Dezert cheesecake od narandze i kolac od djumbira. Juce JO slatko-kiselo povrce sa risotom i salata od sargarepe, kupusa i mahunarki. Danas JO testenina sa piletinom i pancetom u fenomenalnom ragu od 6 vrsta povrca. A dezert sladoled. Za danasnji dorucak sam ispekla panatone pa ce biti i za sutra. Za sutra popodne spremam piknik za nas osmoro... Bice opet arapska kuhinja.
< Poruku je uredio Bebilina -- 1.5.2013 0:42:37 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.5.2013 0:50:03
|
|
|
|
pandina
|
Bebi, ne zameri, ali da li je moguce da stignes sve ovo da napravis?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.5.2013 8:02:28
|
|
|
|
caca81
|
Danas naravno roštilj. Mm će u dvorištu da se pozabavi time, ja ću spremiti salaticu, i uz naše kumove biće to lep proveden dan. BIće i torta u mojoj režiji, ona sa piškotama, šlagom i voćem, a i kuma će doneti nešto malo svojih đakonija.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.5.2013 9:44:44
|
|
|
|
minnica
|
Mi idemo na vikendicu (i roštilj) sutra, a danas će biti pileće belo meso u sosu od vrganja, pire krompir i salata od paradajza i krastavaca. Verovatno će biti i palačinke jer je mm već kupio krem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.5.2013 15:05:09
|
|
|
|
mtajcica83
|
Danas sam pravila pilecu supicu sa raznim povrcem,piletinu sam kasnije okrenula na maslinovom ulju i peceni krompir i salata paradajz i krastavac.To za svrca.. A drugo sam spremala njoke sa piletinom prelivene smjesom od vrhnja za kuvanje, feta sira, i zutog sira... Desert lagana torta ili kolac sta li je od mljevene plazme, sumskog voca i prelivena slagom..Jedva cekam da se stegne u frizideru da je probam kasnije
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.5.2013 16:02:00
|
|
|
|
Bebilina
|
Pandina naravno da nije moguce, al meni uskacu dve "kucna pomocnika" i tad je moguce Jedna ti je moj glavni sous-chef- mm, a druga pekac za hleb Mm kuva jednako ko i ja i oboje volimo da kuvamo, a pekac radi danonocno
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.5.2013 19:39:36
|
|
|
|
nata11
|
Danas mm pravio rostilj, a ja za veceru pice od kojih je jedna izgorela dok sam zevala po RR
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.5.2013 23:00:58
|
|
|
|
Sanchy
|
Evo i ja konacno da nesto spremim ...mladi krompirici,pogaca,oslic ,posni slani krekeri sa susamom,lanom i golicom i jos sam stigla i jaja da ofarbam i celo popodne da lunjam,cestitala sam sebi hi hi
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.5.2013 23:06:21
|
|
|
|
branki*
|
danas neka corba od raznog povrca i riba je bila i to je to,za sutra cu videti..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.5.2013 9:53:03
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas cu da napravim picu,A trazi da joj pravim.I nista vise,bas me nesto mrzi da spremam,a moram i za sutra danas da napravim svasta........
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.5.2013 10:05:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Danaske široki zezanci sa sosom od pečuraka. Mislim da ćemo posle i jabuke u šlafroku - to popodne. za sutra doručak planiram gibu, za ručak pojma nemam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.5.2013 12:15:44
|
|
|
|
nata11
|
Za dorucak mekice sa sirom od testa koje je juce ostalo a za rucak kobasice u pivu sa krompiricima i sopska salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.5.2013 17:47:07
|
|
|
|
caca81
|
Jagnjetina i mladi krompirići iz rerne, a za salatu mladi luk sa paradajzom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.5.2013 18:25:10
|
|
|
|
marince1
|
Punjenu papriku za sutra,danas idem na slavu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.5.2013 18:43:50
|
|
|
|
nata11
|
Nista ceo dan bila u goste mezila salatice, pecenje ( po prvi put verovali ili ne :) ), torte a sutra cu najverovatnije pitu sa spanacem i snicle sa nekim sosom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.5.2013 11:35:55
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja cu danas mlade krompirice,ostalo je argetinskih cevapa od juce,i salaticu......
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.5.2013 14:14:23
|
|
|
|
Bebilina
|
Mm sinoc smislio testeninu sa pancetom, paradajz i ko zna sta jos sosom i maslinama i bila je prste da polizes. Ja samo dodala cokoladni kolac posto sam to nosila jutros na crkveno druzenje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.5.2013 14:53:01
|
|
|
|
Jole84
|
Ja danas nemam ručak,samo sam svratila da vidim šta je Bebilina kuvala
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.5.2013 16:13:06
|
|
|
|
Bebilina
|
Jole holandske kukuruzne rolnice za sad, upravo izvadjene uz rerne, pa izvoli navrati
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.5.2013 21:09:42
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ja danas nemam ručak,samo sam svratila da vidim šta je Bebilina kuvala jao jesi opicena
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.5.2013 21:26:36
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Ja cu danas mlade krompirice,ostalo je argetinskih cevapa od juce,i salaticu...... joj sto ja volim argentinski cevap ali mi nikada ne ispadne onako kako ga pamtim iz detinjstva...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.5.2013 23:01:41
|
|
|
|
branki*
|
boranija sa mesom i zelena salata...bice i za sutra..za veceru kacamak sa sirom..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.5.2013 19:43:05
|
|
|
|
nata11
|
Danas i ja i mm dosli kasno sa posla pa sam za veceru smuckala makarone sa sirom i pitu sa visnjama koje je ispala super.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?