Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.4.2013 20:39:22
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: minnica Pileća krilca i mladi krompir ću da ispečem u rerni i zelena salata sa mladim lukom. Pravila sam i palačinke, opet po princezinoj želji, od integralnog i graham brašna.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.4.2013 22:05:51
|
|
|
|
Bebilina
|
Piknik: marinirane pilece batake, kuskus salatu I salatu od mocarele, paradajza I bosiljka, pekla naan, pravila humus, smutila umak od labne, sira I zacnskog bilja, naseckala krastavce I sargarepu, keksice sa stiltonom i cokoladno pecivo smo imali od juce i malo li je
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.4.2013 22:30:33
|
|
|
|
mtajcica83
|
pryni krompirici, cevapi, salatica od paradajya krastavaca maslina i paprika.Za desert cupavci
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.4.2013 9:46:40
|
|
|
|
Figaro88
|
Mladi krompirici,piletina i salatica
< Poruku je uredio Figaro88 -- 25.4.2013 9:47:31 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.4.2013 9:48:42
|
|
|
|
Modessty
|
juče sam imala goste, tj sinoć pa sam bila vredna i pravila sam picu i kolačiće čiji sam recept našla ovde na rr i sve smo smazali!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.4.2013 10:05:52
|
|
|
|
Anoniman
|
sinoc picu, a za danas nista.. samo cu izvaditi belo meso i posle ga ispeci na teflonu. povraca mi se od svega, a od kuhinje pogotovo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.4.2013 12:53:46
|
|
|
|
sanjalica978
|
Ispekla hleb i upravo zavrsila pasulj i sad odoh da se odmaram.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.4.2013 12:57:39
|
|
|
|
ivaMark
|
Sprema se grasak sa piletinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.4.2013 21:13:22
|
|
|
|
Bebilina
|
Mm za veceru pravio Dzejmijevu meksocku piletinu sa okrom I cokoladnim sosom, a ja ispekla kolac od djumbira, novi recept, da isprobamo Za rucak sam nam pravila tabouleh, a humus I naan smo imali od juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.4.2013 9:12:45
|
|
|
|
Verolina
|
Bebilina, vi jedete kuskus svaki dan? Ja ga ne podnosim Primetila sam da u jednom danu kombinujete po tri cetiri stvari iz razlicitih kuhinja. Meni se licno ne dopadaju spojevi, ali tebi svaka cast. Meni deluje da ti po ceo dan seckas i kuvas? I nemoj da se naljutis, moram da te pitam, kolika je tvoja porodica? Kako vi sve to pojedete? Pre neki dan si napisala za piknik da si pravila samo nekoliko vrsta salate. Ili imas ogromnu porodicu ili vi mozete da priustite da se gadjate hranom.Izvini, ali morala sam da pitam.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.4.2013 9:14:05
|
|
|
|
Verolina
|
Danas imamo ribu, krompir sa blitvom i belim lukom, zelenu salatu i knedle sa sljivama.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.4.2013 14:56:30
|
|
|
|
minnica
|
pastu Carbonara
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.4.2013 15:42:02
|
|
|
|
mtajcica83
|
Danas pire krompir,snicle u saftu,salata, a za desert kupljene krempite
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.4.2013 17:08:14
|
|
|
|
Brand new mama
|
Verolina,mislim da Bebelina i ne mjesa mnogo kuhinja-a i po meni je fuzija razlicitih ukusa pa i kuhinja super.I ako volis da kuvas-nije neka frka napraviti i par stvari dnevno.Ja sam jutros uz dva klinca napravila 40 slanih mafina-projica sa sirom i spanacem,a uz to sam im dala kakao i napravila dorcak-kajgana sa sunkicom i pavlakom jer su se probudili gladni(od 7:30-do 1 sam optrcala oko 10 km-odvela I do vrtica sa M u rukama,skoknula do centrsa i kupila mm fascikle koje je zaboravio...),dosla,popravila mi odelo i kosulju... skuvala supicu sa knedlicama,zapekla boraniju i mislim da cu za veceru morati da napravim jos nesto jer moji decki danas prave face zbog boranije(i veliki ce sigurno)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.4.2013 17:17:22
|
|
|
|
Verolina
|
Auuuuuuuu....Skidam kapu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.4.2013 17:17:49
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam vise muskarac izgleda
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.4.2013 17:21:43
|
|
|
|
Jole84
|
Kod mene danas pečeno pile i ništa više nemam vremena da kuvam od traženja simptoma
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.4.2013 17:24:54
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.4.2013 11:00:51
|
|
|
|
nina26
|
mislim da smo prvi put poranili ovako sa ruckom, a vidim i na celoj rr danas, hobotnicu mm obario, ja zavrsila i dodala makarone,njam njam slatko, cokolada
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.4.2013 14:37:49
|
|
|
|
minnica
|
Krmenadle pečene u rerni, pire krompir i sos od šampinjona, salata (zelena, mladi luk, rotkvica, sremuš). Nema dezerta, verovatno ćemo kupiti sladoled posle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.4.2013 14:59:15
|
|
|
|
marince1
|
Pilecu supicu,belo meso sa susamom,prezlama i kackavaljem i piletinu sa 4 vrste sira (jer mm ne voli onu prvu verziju)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.4.2013 16:26:35
|
|
|
|
Torbica
|
Supica od povrca, posne projice, pita sa prazilukom i pirincem, skroz lud kolac (Lu) sa visnjama!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.4.2013 19:13:28
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrei samo corbicu,pleskavicu i salaticu,a veceracemo u gradu.....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.4.2013 10:08:25
|
|
|
|
mtajcica83
|
Za rucak danas rizoto sa piletinom, i neka salata ce biti uz to...A za desret cu napraviti kolac sa piskotama i malinama..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.4.2013 10:23:17
|
|
|
|
minnica
|
E, danas nema kuvanja za mene. Idemo kod svekijevaca na ručak.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?