Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.4.2013 20:20:38
|
|
|
|
Bebilina
|
Spremala rucak za nas 5 mama: corbica od jedne vrste bundeve, sargarepe I djumbira I hleb sa crnim lukom I renom. Za veceru jagnjecne krmenadle, sos od mente i peceno slatko korenasto povrce. Dezert kolac od kokosa I crne cokolade. Al pre neki dan sam po prvi put spremala celu patku i bila je prste da polizes. Pratila sam recept za socnu, sledeci put cu za hrskavu jer takvu je mm najvise voli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 0:35:30
|
|
|
|
viking
|
Ja pravila sataraš, baš je bio dobar!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 13:12:10
|
|
|
|
minnica
|
Danas će biti zapečeni prokelj.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 13:15:06
|
|
|
|
daca77
|
Teleca corbica, prasece pecenje, prilog kis.paprika u senfu, torta.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 15:58:06
|
|
|
|
Anoniman
|
cufte iz rerne u paradajz sosu pire krompir i dinstani sampinjoni dezert palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 20:53:17
|
|
|
|
Bebilina
|
Daco prava gozba gif] UM njam-njam Za dorucak sam nocas pekla brioche I imala od ranije domaci puter od badema I domaci dzem od sljiva. Za rucak sinoc pravila pastetu od pacije dzigerice I narandze I jucerasnji domaci integralni sendvic hleb. A veceras vecera za jednu osobu: riba na pari sa limunom I zacinskim billjem, zapeceno povrce, grasak u krem sosu. Dezert ostao kolac sa kokosom, ako mi se bude jelo...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.4.2013 21:07:58
|
|
|
|
Lu
|
Kokošja juhica i pita sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.4.2013 9:56:18
|
|
|
|
daca77
|
Za danas nista nisam kuvala...idem na rodjendansku zurku svoje sestricine
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.4.2013 13:37:24
|
|
|
|
nata11
|
Danas cu kuvati pilecu corbicu i neku brzinsku torticu od keksa i vanile.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.4.2013 16:50:51
|
|
|
|
NadaR
|
Cufte i pire krompir . Imala sam jos u planu hurmasice ali nemam vise orasa pa sam odustala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.4.2013 16:51:50
|
|
|
|
lesica
|
Sladak kupus sa butkicom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.4.2013 16:52:56
|
|
|
|
Olga75
|
supa od povrca , testo sa pavlakom i trapistom i zelena salata bas sam vredna , nidje me nema a da , desert : oni marsmelo bomboni , svakom po dva
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 12:27:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a da , desert : oni marsmelo bomboni , svakom po dva
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 14:17:31
|
|
|
|
nina26
|
pecena riba u rerni i krompir sa sargarepicom, i zelena salata.... htela bih neki brzi kolac sa bananom, da se ne muti mikserom i ne prlja puno sudova dajte neki predlog????imam i keksa, pa bih to nesto iskombinovala ali ne znam kako....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 14:41:32
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam danas pravila krofne i to su fantasticno uspele a rucali smo ostatke , danas je bio dan pomijarenja
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 14:55:42
|
|
|
|
minnica
|
Danas za ručak fileti oslića u testu sa pivom i krompir sa ruzmarinom. Još sam napravila i kiflice i projice jer nam dolaze gosti kasnije.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 22:25:52
|
|
|
|
Bebilina
|
Sinoc pekla pannetone pa smo to za dorucak, ko uz mleko, ko uz puter, domacu marmeladu od grozdja, dzem od sljiva... Za rucak od juce kari hleb sa mangom i "poached" jaja. Vecera chili, pirinac i nachosi. Za dezert mi sveki poslala tart od limuna
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 22:31:36
|
|
|
|
Figaro88
|
Za dorucak opet bile palacinke.Za ruckic pljeskavice i pomfrit,a ja i Andrea smo spremale dezert-banane smo umakale u cokoladu pa smo ih uvaljale u sarene mrvice,plazmu....Jedva cekam jagode pa i njih da mocimo u cokoladu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.4.2013 22:35:19
|
|
|
|
Lu
|
Eeee Figaro, to s bananama sam vidjela u nekim novinama i nikako da se nakanim da pravim sa R, možda sutra Uh šta ću za ručak sutra... idem da prelistam unazad.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.4.2013 12:11:32
|
|
|
|
Olga75
|
danas supa , pilece belo meso dinstano sa lukom i sremusem u pavlaci , krompir pire , zelena salata a desert : ima jos marsmelo bombona
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.4.2013 13:22:14
|
|
|
|
branki*
|
pasulj od juce,domaca supa,peceni pileci bataci,pravila opet onaj skockicin kolac,pece se upravo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.4.2013 15:49:04
|
|
|
|
Anoniman
|
balava sa visnjama, proja i sarma za veceru tortilje punjene pohovanim pilecim belim, i smislicu jos nesto i pacalinke....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.4.2013 20:08:00
|
|
|
|
nata11
|
Danas nesto nisam imala apetita samo za dorucak przenice i suhomesnatu a popodne vocna salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.4.2013 8:43:35
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas cu da pravim corbicu od povrca,piletinu sa povrcem i pirinac.Mozda jos nesto,nemam pojma,ne mogu da smislim nista zanimljivo....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.4.2013 10:56:26
|
|
|
|
caca81
|
Paradajz supa, pohovano pileće belo meso, pire krompir i zelena salata.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?