Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 18:29:08
|
|
|
|
Torbica
|
Sanja, kod nas je uvek razlicito, sto stvari mozes spremiti, sto od povrca, testenina, musaka raznih... A i na netu ima gomila recepata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 19:35:08
|
|
|
|
NadaR
|
Pileci gulas i krofne by Lu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 20:36:15
|
|
|
|
sneza24
|
Pasulj sa suvim rebrima i kifle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 21:02:44
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Macaki bebilina, bravo zeno! Macaki nista bez mm-a, on mi je u kuhinji desna ruka, a i ja njemu jer oboje podjednako spremamo Veceras cureci batak i karabatak peceni u kesi, povrce sa medom: paskanat, sargarepa, slatki krompir, na pari brokoli, prokelj, mahunarke i umak. Za dezert jos ima kolaca od sargarepe i 268 cokoladnih jaja, zeka, meda, krava, princeza, toliko da ako sve uspemo da pojedemo pre isteka roka trajanja, posle vise nikad necemo da okusimo cokoladu (sto ima I svojih prednosti)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 21:11:13
|
|
|
|
Ognjenka
|
Kapama od junetine sa zeljem, i zelenu salaticu sa dodatkom rotkvica, mladog luka i svezeg krastavca. I corbicu od brokolija i sargarepe i karfiola.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 21:14:43
|
|
|
|
branki*
|
corba od raznog povrca,a upravo kuvam grasak za 2 dana.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 23:17:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina Macaki nista bez mm-a, on mi je u kuhinji desna ruka, a i ja njemu jer oboje podjednako spremamo bravo! ja danas nisam kuvala, jer smo bili citav dan kod mojih, ali sam zato veceras spremila za sutra: paradajz corbu, restovan krompir za mm, djuvec za beku i mene i umesila integralne pogacice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.4.2013 13:43:22
|
|
|
|
Torbica
|
Grasak corbica, krompir salata sa mladim lukom, domacim posnim majonezom i sokom od limuna, kolutici lignje
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.4.2013 14:00:30
|
|
|
|
Olga75
|
Torbice , kako pravis posni majonez : mutis ulje i senf ? Mislim ja ne volim da pravim majonez jer idu presna jaja i dok se to ne umuti ko ziv ko mrtav ali ono posni majonez stvarno mi nije jasno kako se pravi
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.4.2013 20:07:43
|
|
|
|
minnica
|
Za ručak ništa, imali od juče, a za večeru projice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.4.2013 21:10:07
|
|
|
|
Bebilina
|
Rucak u kafeu, vecera krmenadle sa silom povrca I zacinskog bilja ala mm. Toliko je bilo ukusno da ne stigoh da pitam sta je stavio, samo se mmmmmmmm i njam-njam culo od cere i mene! I krastavac salata, za dezert cokoladaaaaaaa
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.4.2013 11:29:49
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Torbice , kako pravis posni majonez : mutis ulje i senf ? Mislim ja ne volim da pravim majonez jer idu presna jaja i dok se to ne umuti ko ziv ko mrtav ali ono posni majonez stvarno mi nije jasno kako se pravi U posudu za stapni mikser (moze i obicni blender) se sipa 2 dcl sojinog mleka HLADNOG, to je jako vazno jer inace nece da se umuti. Dodas kasicicu senfa, ravnu kasicicu soli i sok od pola limuna, 3 dcl ulja. Proradis i dobijes kremastu masu, koja ocvrscava sto vise se muti. Ako zelis jos cvrscu, dodajes ulja jos i jos mutis. Ja otprilike sipam u tankom mlazu. Napravi se jako ukusan majonez, da ne poverujes... Mi inace i van postova samo takav jedemo, jer je lagan, kremast, fin i nije mastan iako ima poprilicno ulja. Ja kombinujem sa sveze cedjenim pa napravim zdraviju varijantu. Pozz
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.4.2013 11:46:47
|
|
|
|
Torbica
|
Napravi se za minut, bukvalno!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.4.2013 11:53:12
|
|
|
|
Olga75
|
eee , hvala Torbice znaci moras da stavis neko " mleko " ja sam par puta pravila obican majonez , to je bruka koliko ulja treba a mutila sam mikserom da mi neko pooolako sipa , sva sam se ( znas kako kazu - osmurala jako volim majonez ali ono presna jaja , to mi neka zadrska , mislim ni markizu ne mogu da pojedem jer zna da jaja nisu kuvana bas cu probati , jedino sto ja bas ne volim sojimo nleko ( ne volim ni kravino ) a je l moze sa , lupam jogurtom ??? predpostavljam da ne moze jer je gusce ma probacu sa sojinum pa nek ide zivot inace ja , ljankase , na toff imam nagon na povracanje nije mi fino a dresiram se vec godinama
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.4.2013 12:12:03
|
|
|
|
adulence
|
danas za rucak musaka i mesana salata(zelena salata,mladi luk,sremus),mmmmmm....inace mm pravio musaku kaze hoce sto vise da nauci da on moze cesce da kuva a ja da ucim....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.4.2013 12:45:40
|
|
|
|
Torbica
|
Olga, ni ja ne gotivim ziva jaja. Kad idu u kolace, sve ih prvo skuvam na pari pa onda po redu vec kako ide recepat. Sto se mleka tice, ja imam onaj aparat koji pravi sojino mleko od sirove soje, bez aditiva ili koznacega, jel..Kupujem nonGMO, koliko im je verovati. Uglavnom klinci moji ga jako vole, Tasa kaze - mama ovo je najlepse mleko. Nebitno, probaj neko drugo biljno, pirincano npr. Mleko se uopste ne oseti a majonez je prste da polizes, bez preterivanja, jako je ukusan ovako. Zacinjen sa senfom i limunom, slankast, ne oseti se mleko, potpisujem. Ako ga ne napravis do vidjenja, donosim ti jednu turu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.4.2013 12:46:44
|
|
|
|
nina26
|
pasulj tetovac, sa medom, korom od pomorandze i balsamikom razmisljam se da li da spremim kolac sa jagodama ili ne
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.4.2013 12:58:24
|
|
|
|
Figaro88
|
Za dorucak su bile americke palacinke,za rucak cu punjenu papriku i salaticu,nista slatko do leta inace nikad necu smrsati
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.4.2013 13:02:36
|
|
|
|
mtajcica83
|
Danas nista necu da kuvam, sve cetiri cu da dignem u vis, svrco je kod svekijevaca posle koyna koliko sjetili se da imaju unuka pa da provedu koji sat sa njim...Tako da nisam pravila nista.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.4.2013 14:59:50
|
|
|
|
minnica
|
Danas ništa inspirativno, jer celo jutro nismo bili tu, pa je bio ručak na brzinu. Dakle, paradajz čorbica, meso i krompir pečeni u rerni, zelena salata, a za dezert smo kupili sladoled od šumskog voća.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.4.2013 17:44:23
|
|
|
|
marince1
|
Sarmice od zelja,domce kiselo mleko i domaci hleb (jos se pece) Za dorucak proja sa zeljem. Moj sin je isao sa mojim tatom da bere zelje i pitao na koje drvo raste zelje da se popne. Pametan na oca
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.4.2013 12:10:16
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam juce pravila cuftice Andrei,a nama grasak i salatu od pecenih paprika posto smo postili,ostalo je svega pa cu danas samo da spremim hleb,mozda i piletinu uz grasak....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.4.2013 23:31:49
|
|
|
|
Anoniman
|
danas nista, mama je dosla i donela mi corbicu od karfiola i brokolija i pastrmku iz rerne. jos je spremila i 2 vrste sitnih kolaca jedne sam zaledila.. za sutra je mm pravio corbicu, opet od brokolija.. a ja sam spremila batake sa povrcem (prokelj, praziluk, sargarepa i krompir). od mene dosta.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.4.2013 14:25:47
|
|
|
|
nata11
|
Za danas bas nisam imala ideju ali evo ovde mi je sinula na temi pravicu za rucak-veceru (posle posla) punjene paprike, prilog kiselo mleko i zelenu salataicu sa rotkvicama i kojim kolutom krastavca.
< Poruku je uredio nata11 -- 9.4.2013 14:26:30 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.4.2013 13:32:03
|
|
|
|
nata11
|
Jel iam neko recept za zapecene palacinke sa sirom i vanila sosom. Nasla sam jedan na netu ali idu ziva zumanca
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?